Results 61 to 65 of 65
-
30-06-2014, 20:48 #61
Κοριτσακι μου..
Δεν θα επρεπε να σε απασχολει αν τα βρηκε με την πρωην ή οχι.
Οπως σου εγραψα και παραπανω δε πιστευω οτι ειχε κακη προθεση αλλα εδω το αποτελεσμα μετραει.Προστατευσε τον εαυτο σου απο αυτον τον ερωτα.
Στο ξεκινημα σου μη δινεσαι με τα μουτρα,οσο κ να γουσταρεις.Λεγεται ωριμοτητα κ βλεπω πως την εχεις.
Κοιτα μπροστα :-) .:cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..
- 30-06-2014, 20:58 #62
Φυσικα και δε θα ξαναπεσω με τα μουτρα.μη νομιζετε πως παντα ετσι ενεργω.αυτη τη φορα ετυχε γιατι ειχα να κανω σχεση δυο χρονια.οπως ειπες και εσυ πλεον δε μενδιαφερει αν τα ξαναβρηκαν γιατι το αποτελεσμα μετραει.πρεπει να κοιταξω εγω να απασχοληθω με κατι για να ξεχασω πιο ευκολα και θα το κανω γιατι εχω τη συνηδηση μου ησυχη.να σε καλα φωτεινουλα μου
30-06-2014, 22:01 #63
Φαινεται πως δεν εισαι απο τα ατομα που πεφτουν Αδιακριτως με τα μουτρα,δε χρειαζεται καν να το πεις :-)
Ηταν ειδικη περιπτωση κι αυτες μας πληγωνουν.Το ξερω.Το εχω παθει και το ξερω.Δυστυχως επειδη το προσωπο δεν ειναι του σωρου,του δινουμε μεγαλυτερη αξια μεσα μας κι εδω ειναι η παγιδα.
Μη πεσεις.Πες ναι αξιζει σαν ανθρωπος αλλα δεν ειναι ο συντροφος που θα μ δωσει αυτα που εχω αναγκη.
Σε φιλω και ευχομαι να βρεις αυτο που σου πρεπει :-) .:cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..
01-07-2014, 13:19 #64
ωραια τα λες φωτεινη μου, μπορει να αξιζει σαν ανθρωπος αλλα οχι σα συντροφος.παντως τωρα 4 μερες μετα δεν εχουμε καμια επικοινωνια και οσο να ναι μου λειπει.ειμαι καλυτερα παντως
07-07-2014, 19:24 #65
κανατε και οι δυο λαθη, αλλα δυστυχως τα πληρωσες μονο εσυ, γιατι μονο εσυ ερωτευτηκες. αυτος ηταν ηδη ερωτευμενος με την πρωην...
νομιζω και οι δυο κινηθηκατε απο αγνοια, εσυ ισως κι απο εντελως λαθος συμβουλες...
δεν το θυμηθηκε αργα οτι ειναι ερωτευμενος με την πρωην του, το ηξερε απο την αρχη. απλα δεν στο ειπε, με την ελπιδα να προχωρησει παρακατω, με βοηθο την λογικη του. δεν τα καταφερε και ξαναγυρισε σε εκεινην.
εσυ εκανες δυο σημαντικα λαθη.
τον προσεγγισες μεσα απο την φιλια σας κανοντας του την συμβουλατορα για την αλλη σχεση του. μεγα λαθος αυτο. ο ανδρας που σε βλεπει σαν αποκουμπι για ψυχαναλυση και παρηγορια,ποτε δεν ειναι ερωτευμενος μαζι σου. ο ανδρας που θα σε θελει σαν γυναικα και θα σε ερωτευτει, ποτε δεν σου μιλαει για αλλες.
το δευτερο ηταν, οτι ενω ηξερες την κατασταση του με την πρωην, αφεθηκες πολυ γρηγορα να κανεις ονειρα για τους δυο σας.
ενας μηνας συναντησεις ειναι πολυ λιγες ακομα και για υγιη σχεση για να πεις οτι παει καλα, ποσο μαλλον με τις συνθηκες της δικης σας.
με τις συμβουλες της ψυχ σου, πραγματικα απορω, αν οντως ηταν οπως μας ειπες. ακομα κιι ο πιο ασχετος ξερει οτι ενας που βγαινει απο περιεργη σχεση που δεν εχει ξεπερασει, κανει στην αρχη σχεση παρηγοριας και οχι ερωτα, που πληρωνει ολα του τα σπασμενα .. εχει και ονοματεπωνυμο αν δεν το γνωριζεις: rebound relationship...