Τι θα θελατε ??? - Page 122
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 122 of 150 FirstFirst ... 2272112120121122123124132 ... LastLast
Results 1,816 to 1,830 of 2240
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    IVAN , δεν θελω να σε κοντραρω , αλλα το παραδειγμα με τα ανθρωπινα επιτευγματα ειναι λιγο αστοχο , γιατι η ανθρωποτης ανα τους αιωνες ητο αδικη , παντα υπηρχαν οι πλουσιοι κ οι αρχοντες , οπως υπηρχαν οι φτωχοι κ οι δουλοι . Συμφωνω οτι ο ανθρωπος πρεπει να εχει στοχους , οχι ομως ουτοπικους . Η δικαιη κοινωνια ειναι ιδιον των Θεων , οχι των θνητων . Θα μπορουσες ναποκαλεσεις τον κομμουνισμο , ως μια μορφη δικαιοσυνης , αλλα οπως βλεπεις κατερρευσε κ αυτος , ως αποτυχημενος . Οι επαναστασεις , ειναι μια μορφη προσπαθειας αποκαταστασης της δικαιοσυνης , αλλα πολυ συντομα , επικρατει κ παλι η αδικια . Βεβαια υπαρχουν πολλες μορφες αδικιας . Αδικια ειναι να γεννηθω εγω στην πχ Σουηδια , κ καποιος αλλος να γεννηθει στην Σιερρα Λεονε . Αδικια ειναι να γεννηθει καποιος με ικανοτητες κ να προκοψει , κ καποιος αλλος χωρις , οποτε ειναι χαμενος κ.ο.κ.
    Η λεξη θνητος λεει παρα πολλα , πολυ περισσοτερα απ οτι θα πεθανουμε μια μερα . Ειμαστε αυτοκαταστροφικοι ως ειδος , και καταστρεφουμε κ τα υπολοιπα οντα , την πανιδα κ την χλωριδα , μεχρι εξαντλησεως , αρχιζουμε πολεμους για δευτερευοντες λογους , για να μην επεκταθω το τι κανουμε στον ιδιο τον πλανητη . Αυτα .
    Καλημέρα φίλε Macgyver, δε με κοντράρεις καθόλου ίσα ίσα μ΄αρέσουν τέτοιου είδους αντιπαραθέσεις.. για μην παρεξηγηθώ κι γω με την σειρά μου με τον όρο αντιπαράθεση εννοώ ακριβώς αυτό που λέει η λέξη, διαφορετικές θέσεις, απόψεις κ.τ.λ. και συμφωνώ με την ότι είναι άστοχα κ χοντροκομμένα ως παραδείγματα οι αναφορές μου στα ανθρώπινα επιτεύγματα και σε κοινωνικά προβλήματα ..αλλά ακριβώς αυτό το σκοπό είχα αναφερόμενος σε αυτά..εξηγούμε ... η δικαιοσύνη, είναι στόχος απτός κι όχι μια έννοια ή ένα όνειρο (ουτοπικό).. έχει πρακτική αξία.. διευκολύνει τις ζωές των ανθρώπων και τους κάνει να αισθάνονται και να είναι ίσοι άσχετα με την καταγωγή, το χρώμα, την θρησκεία, τις δεξιότητες, τις ανάγκες κ.τ.λ. που έχει ο καθένας ή που πιστεύει ο καθένας.. άρα δεν είναι και τόσο ουτοπικός...όσο για τον κομμουνισμό (δεν θέλω να κάνω πολιτικές αναφορές ούτε προπαγάνδα) δεν μπορεί (κατά την γνώμη μου) να αποτύχει μια θεωρία επειδή δεν εφαρμόστηκε σωστά από τους ανθρώπους..που όπως λες κι εσύ είναι αυτοκαταστροφικοί και άδικοι εν τέλει...όχι πως αυτός είναι τέλειος ως θεωρία..μα είναι μια εξέλιξη σταθμός σε ένα δρόμο προς ένα καλύτερο κόσμο.. κατά τ΄άλλα συμφωνώ μαζί σου .. σκέψου μόνο ότι η Σιέρα Λεόνε έχει σοβαρά κοιτάσματα σπάνιων μετάλλων, διαμαντιών μεγάλους αλιότοπους κ.α.

Banned
    Ναι , ναι !!!! αλα δεν τοχω βρε undetermined . Δεν τα παω καλα με η /υ .
    Κανείς δεν γεννήθηκε με τις γνώσεις του Η/Υ έμφυτες. Ψάξιμο θέλει και υπομονή.

Senior Member
    Σωστο , αλλα αν δεν σαρεσει κατι , ποτε δεν θα το μαθεις καλα .

Banned
    Σωστο , αλλα αν δεν σαρεσει κατι , ποτε δεν θα το μαθεις καλα .
    ο η/υ είναι εργαλείο αν μάθεις να τον λειτουργείς. Πολλές φορές μπορεί να φανεί σωτηρία σε πολλά απλά πράγματα

Banned
    θα ηθελα να εχω γεννηθει και να μενω Αμερικη. παιζει να το εχω ξαναγραψει. αλλα παρολη τη σαπιλα, σκατιλα, εμετιλα, τραπιλα, εκει ειναι η πραγματικη ζωη. εμεις στην Ευρωπη και ιδιαιτερα στο ελλαδισταν ειμαστε καθυστεριμενοι και τρωμε τα αποφαγια τους. πιο ανθρωπινα κι ανετα ζουν οι αμερικανοι, καλυτερα μπορει να εξελιχθει μια προσωπικοτητα εκει. τοσες ευκαιριες υπαρχουν, ο αλλος πχ εκανε καριερα απλα επειδη γεμισε το σωμα του με τατουαζ, ενω εδω μεχρι μια 10ετια πριν σε κοιτουσαν λες και εισαι μαφιοζος.

Senior Member
    I don't wanna see no doc.. Noο
    https://www.youtube.com/watch?v=ygW9CiPTdrw
    Αυτό που θα ήθελα είναι να πάω μετανάστρια στη Jamaica.
    Ποιος έχει ψυχολογικά εκεί?...

Senior Member
    [QUOTE=IVAN;49061ι...όχι πως αυτός είναι τέλειος ως θεωρία..μα είναι μια εξέλιξη σταθμός σε ένα δρόμο προς ένα καλύτερο κοσμο

Καλημερα IVAN, απομονωσα το τελευταιο . διοτι συμμεριζομαι αυτην την αποψη . Τωρα για τον κομμουνισμο , συμφωνω οτι δεν εφαρμοστηκε σωστα απο τους ανθρωπους . Δεν ξερω τι θα γινοταν αν εφαρμοζοταν σωστα . Ειπα οτι ειμαστε αυτοκαταστροφικοι , οχι αδικοι ( δεν ειμαστε κ δικαιοι ομως ) . Πιθανον να εχεις δικιο οτι ειναι στοχος απτος η δικαιοσυνη , δεν μπορω να το αποκλεισω , Μια αποψη εξεφρασα , δεν εμμενω σε αυτην .

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    θα ηθελα να εχω γεννηθει και να μενω Αμερικη. παιζει να το εχω ξαναγραψει. αλλα παρολη τη σαπιλα, σκατιλα, εμετιλα, τραπιλα, εκει ειναι η πραγματικη ζωη. εμεις στην Ευρωπη και ιδιαιτερα στο ελλαδισταν ειμαστε καθυστεριμενοι και τρωμε τα αποφαγια τους. πιο ανθρωπινα κι ανετα ζουν οι αμερικανοι, καλυτερα μπορει να εξελιχθει μια προσωπικοτητα εκει. τοσες ευκαιριες υπαρχουν, ο αλλος πχ εκανε καριερα απλα επειδη γεμισε το σωμα του με τατουαζ, ενω εδω μεχρι μια 10ετια πριν σε κοιτουσαν λες και εισαι μαφιοζος.
    καλά όχι ότι όλα που κάνουν οι Αμερικάνοι είναι καλό και παρ'όλο που και θεωρείται και είναι πιο απελευθερωμένη χώρα από την δική μας,είναι γενικά πιοο πουριτανοι.
    Παρ'όλα αυτά συμφωνώ ότι και εγώ θα ήθελα να μείνω για ένα διάστημα σε κάποια χώρα λίγο πιο εναπτυγμένη από την Ελλάδα απλά για να δω και μετά να συγκρίνω.!

Ελπίζω να τα καταφέρω κάποια στιγμή και η συγκριση να μην είναι εις βάρος της Ελλάδας.
    Γενικα ΚΕΝΟ να ξέρεις και κάτι άλλο,όσο καλά και αν σου φαίνεται η Αμερική και οποιαδήποτε χώρα-θα είσαι ξένος μεταξύ ξένων....δεν είναι εύκολα τα πράγματα να εγκατασταθείς σε ξένη χώρα εκτός και αν έχεις κάποιον πολύ δικό σου άνθρωπο να σε στηρίξει και ψυχολογικά και επαγγελματικά.

Δεν είναι παράδεισος το εξωτερικό.....
    Αλλά αν δεν δοκιμάσεις δεν θα μάθεις.!

Banned
    Quote Originally Posted by Diana1982 View Post
    καλά όχι ότι όλα που κάνουν οι Αμερικάνοι είναι καλό και παρ'όλο που και θεωρείται και είναι πιο απελευθερωμένη χώρα από την δική μας,είναι γενικά πιοο πουριτανοι.
    Παρ'όλα αυτά συμφωνώ ότι και εγώ θα ήθελα να μείνω για ένα διάστημα σε κάποια χώρα λίγο πιο εναπτυγμένη από την Ελλάδα απλά για να δω και μετά να συγκρίνω.!

Ελπίζω να τα καταφέρω κάποια στιγμή και η συγκριση να μην είναι εις βάρος της Ελλάδας.
    Γενικα ΚΕΝΟ να ξέρεις και κάτι άλλο,όσο καλά και αν σου φαίνεται η Αμερική και οποιαδήποτε χώρα-θα είσαι ξένος μεταξύ ξένων....δεν είναι εύκολα τα πράγματα να εγκατασταθείς σε ξένη χώρα εκτός και αν έχεις κάποιον πολύ δικό σου άνθρωπο να σε στηρίξει και ψυχολογικά και επαγγελματικά.

Δεν είναι παράδεισος το εξωτερικό.....
    Αλλά αν δεν δοκιμάσεις δεν θα μάθεις.!
    η συγκριση δυστυχως ειναι παντα εις βαρος της χωρας μας. κι ενω θα ελεγα οτι περισσοτερο υποστηριζω τη πολιτικη της Ρωσιας (χωρις ομως να ειμαι χριστιανος), αν το δουμε σε θεμα εξελιξης και ανετης ζωης οι αμερικανοι εχουν καταφερει να ζουν οντως πιο ανθρωπινα, καλυτερα απο οποιοδηποτε αλλο μερος του πλανητη! γιατι πολυ απλα ελεγχουν σχεδον τα παντα.

και συμφωνω οτι οπου κι αν παω θα ειμαι ξενος μεταξυ ξενων, γι'αυτο ακριβως εγραψα οτι θα ηθελα να εχω γεννηθει εκει. αλλα και στο ελλαδισταν που γεννηθηκα τωρα ξενος νιωθω, γι'αυτο δυσκολευομαι να ταιριαξω τοσο. ειναι σαν να μην εχω κοινα με τους ανθρωπους εδω, εκτος απ'τη γλωσσα. κι ετσι καταληγω να βριζω και να σνομπαρω τα παντα, προτιμωντας την αυτοπεριθωριοποιηση.

Senior Member
    θα ηθελα να μην φαω παλι μεσημεριανο μονος μου να εχω τν οικογενια μου να πουμε πως περασαμε σημερα να μαλωσουμε λιγο

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    ναι αλλα ειναι πολυ βλαμμενοι ρε φιλε στην Αμερικη
    ξερω παιδι που πηγε να σπουδασει
    και λεει μονο την εικονα το φαι και την διασκεδαση και το χρημα εχουν στο μυαλο τους

και η ανετη ζωη που κανουν ειναι καθαρα trick των εταιριων για να εχουν κοσμο να τις υποστηριζει

και για να κανουν αυτη τη ζωη οι Αμερικανοι ολος ο κοσμος γαμιεται

εγω καμια βορεια Ευρωπη θα γουσταρα

Senior Member
    Quote Originally Posted by paintitblack View Post
    ναι αλλα ειναι πολυ βλαμμενοι ρε φιλε στην Αμερικη
    ξερω παιδι που πηγε να σπουδασει
    και λεει μονο την εικονα το φαι και την διασκεδαση και το χρημα εχουν στο μυαλο τους

εγω καμια βορεια Ευρωπη θα γουσταρα
    μάλλον δεν θυμάσαι τον νόμο του παπαθεμελή, παραλίγο να γίνει επανάσταση, μεγαλύτερες αντιδράσεις απο αυτές των τελευταίων χρόνων...

Senior Member
    Quote Originally Posted by pameoloi View Post
    μάλλον δεν θυμάσαι τον νόμο του παπαθεμελή, παραλίγο να γίνει επανάσταση, μεγαλύτερες αντιδράσεις απο αυτές των τελευταίων χρόνων...
    ναι αλλα εκει κανουν παρτυ και μετα απο ενα σημειο οι μισοι ξερνανε οπου βρουνε και οι αλλοι μισοι πηδιουνται με οποιον βρουνε

Senior Member
    Quote Originally Posted by paintitblack View Post
    ναι αλλα εκει κανουν παρτυ και μετα απο ενα σημειο οι μισοι ξερνανε οπου βρουνε και οι αλλοι μισοι πηδιουνται με οποιον βρουνε
    ναι άλλο επίπεδο εδω, ο σωστός γλετζές κρατάει το ξερατό μέχρι να αγκαλιάσει την τουαλέτα :P

Senior Member
    Quote Originally Posted by pameoloi View Post
    ναι άλλο επίπεδο εδω, ο σωστός γλετζές κρατάει το ξερατό μέχρι να αγκαλιάσει την τουαλέτα :P
    δε λεω οτι στην Ελλαδα ειμαστε καλυτεροι στα μυαλα
    αλλα στην πραξη αυτοι ειναι πολυ πιο extreme