μοναξια=εγωισμος.... + εγωισμος=προβληματα - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 46
    Senior Member
    Το αισθημα της μοναξιας πιστευω ερχεται γιατι γεννηθηκαμε στην κοινωνια και μαθαμε σε αυτην. Αλλα για παμπολλους λογους πολλοι μενουν μονοι. Μερικοι ειναι η μη "συμβατικη φυση" μερικων , τυχαιες καταστασεις στη ζωη , γεραματα κλπ.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Και φυσικα δεν ειμαι υπερμαχος της κοινωνικοτητας ή της μοναχικοτητας , οπως αισθανεται καλα ο καθενας ... μιλαω για το αισθημα απλως της μοναξιας.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Banned
    Quote Originally Posted by undetermined View Post
    Είσαι χαλασμένος ρε; Τι σου είπα και τι μου απαντάς;
    με αυτη τη γλωσσα που μιλας εγω δε προκειται να ερθω σε κανενα απολυτως διαλογο μαζι σου σε εχω ξεγραψει πριν καν μου μηλισεις. τωρα αν γουσταρεις καπιος να σε γραφει κ συ να μιλας μιλα.

Banned
    Quote Originally Posted by legalize View Post
    πιστεβω οτι η μοναξια ερχετε απο εληψη εγωισμου και εχει σαν αποτελεσμα να κανει τους ανθρωπους εγωιστες.μονος μενεις οταν σε ενα συνολο εισαι διαφορετικος και επειδη δεν εχεις τον εγωισμο να διεκδικισεις την διαφορετικοτητα σου αποδεχεσε την πλεοψιφια και αποξενωνεσε.(δεν ξερω αν αυτα που γραφω εχουν συνοχη ή βγαζουν νοημα στο μυαλλο σου,παντως το μονο που ξερω ειναι οτι ειμαι ανορθρογραφος)
    κι οταν εχεις υπερβολικο εγωισμο και οι αλλοι δεν τον ανεχονται ?

Banned
    Quote Originally Posted by keep_walking View Post
    Και φυσικα δεν ειμαι υπερμαχος της κοινωνικοτητας ή της μοναχικοτητας , οπως αισθανεται καλα ο καθενας ... μιλαω για το αισθημα απλως της μοναξιας.
    θα απαντησω καθαρα με αυτο που μου λεει η ψυχη μου σε αυτο.. τη μιση μου ζωη τη περασα σχεδον μονος μεχρι τα 17 κ κατι εγω αυτο που βιωσα ηταν... αν αυτο συνεχιζοταν ως σημερα σε αυτο το βαθμο θα ταν 100% σιγουρο οτι τωρα θα χα φτασει τοσο κατω που δε θα χε παει παρακατω κ αυτο ειναι βιωμα που απλα εζησα
    ετσι το βιωσα κ ετσι το περιγραφω..... ισως επιδη εζησα τη μοναξια σε φοβερα ακραιο σημειο για αυτο το γραφω ετσι...

Banned
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    με αυτη τη γλωσσα που μιλας εγω δε προκειται να ερθω σε κανενα απολυτως διαλογο μαζι σου σε εχω ξεγραψει πριν καν μου μηλισεις. τωρα αν γουσταρεις καπιος να σε γραφει κ συ να μιλας μιλα.
    Αλέξανδρε, δεν είχα ποτέ καούρα να ανοίξω διάλογο μαζί σου, μια παράθεση έκανα και μου είπες άλλα ντι άλλον. Από εκεί και πέρα κανε καμιά δουλειά και πριν απαντήσεις, καμιά φορά σκέψου και λίγο, δεν κάνει κακό.

Banned
    Αλέξανδρε, δεν είχα ποτέ καούρα να ανοίξω διάλογο μαζί σου, μια παράθεση έκανα και μου είπες άλλα ντι άλλον. Από εκεί και πέρα κανε καμιά δουλειά και πριν απαντήσεις, καμιά φορά σκέψου και λίγο, δεν κάνει κακό.
    στη προκειμενη περιπτωση δε προκειται να σκεφτω απολυτως τιποτα το μυαλο μου το διαθετω μονο για οσους εκτιμω.

Banned
    στη προκειμενη περιπτωση δε προκειται να σκεφτω απολυτως τιποτα το μυαλο μου το διαθετω μονο για οσους εκτιμω.
    Δεν νομίζω...

Senior Member
    Για καποιους η μοναξια οφειλεται σε εγωισμο οπως ειπες.
    Δεν θελουν να δειξουν πως νιωθουν :
    Απο εγωισμο γτ θεωρουν εαυτους πολυ καλους κ δεν θελοουν να αλλαξουν,επιμενουν σε μια σταση ζωης επειδη εχουν βολευτειι κ αδιαφορουν να ψαξουν κατι περισσοτερο.
    Απο αδυναμια,μηπως δε γινουν αποδεκτοι,ισως εχουν δεχτει κριτικη και εχουν φοβηθει να υπερασπιστουν τον εαυτο τους.
    Εγω εγω περασει κι απο τις δυο φασεις στη ζωη μου.
    :cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..

Banned
    Απο αδυναμια,μηπως δε γινουν αποδεκτοι,ι
    αν δεν βρεις το θαρρος να διξεις πιος εισαι αυτο σημαινει οτι δε θα μπορεσεις ποτε να καταλαβεις πιοι σε εκτιμουν αλλα κ πιοι δε σε εκτιμουν

αν πχ εισαι ικανος να προκαλεσεις τον θαυμασμο αυτο σημαινει οτι θα σαι κ ικανος να προκαλεσεις κ την κακια κ τη ζηλεια (βλεπε Magaiver) αυτος μου το χε πει....

οταν δε διχνεις πραγματα ετσι μενεις στο σκοταδι η στο περιθοριο ακομα κ αν στους αλλους λες αλλα που δε σε αντιπροσωπευουν ειναι ακριβως το ιδιο

η ζωη θελει παντα θαρρος...

Senior Member
    η ζωη θελει παντα θαρρος...
    και ελαχιστοι το εχουνε

Banned
    μια γνωστη μου μου το λεγε

Banned
    Δεν νομίζω...
    https://www.youtube.com/watch?v=IsgqjlqWo5o

Banned
    Έχει χάρη που δεν θέλω να θιχτούν άλλα μέλη ειδάλλως θα σου απαντούσα όπως αρμόζει για το βίντεο σου....

Senior Member
    α
    αν πχ εισαι ικανος να προκαλεσεις τον θαυμασμο αυτο σημαινει οτι θα σαι κ ικανος να προκαλεσεις κ την κακια κ τη ζηλεια (βλεπε Magaiver) αυτος μου το χε πει....
    Έχεις και καλούς δασκάλους, συγχαρητήρια!
    Πάντως, είναι πολύ σημαντικό κάποιος να μπορεί να ξεχωρίσει πότε τον κράζουν γιατί λέει μαλακίες και πότε τον ζηλεύουν γιατί τον θαυμάζουν.
    Κι εσύ δεν είσαι από αυτούς που τα καταφέρνουν.

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast