Πότε συνίσταται η διακοπή λήψης φαρμακευτικής αγωγής? - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 7 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 103
    Senior Member
    Αυτό που εξοργίζει, ειδικά για τον ψυχολογικό παράγοντα, είναι η αντίληψη της δυτικής ιατρικής,
    που προκαλεί επιπλέον απελπισία(!), όταν αρνείται στον ασθενή τη δύναμη που έχουμε όλοι μέσα μας
    για να προστατέψουμε και να ελέγξουμε τις ζωές μας! Λες κι είμαστε έρμαια δηλαδή επειδή αρρωσταίνουμε!
    Με βάση αυτή την αντίληψη απορρίπτει εξαρχής κάθε τι άλλο είναι έξω από τα όρια της συμβατικής πρακτικής.
    Έτσι όμως αποκλείει προσεγγίσεις, που εκτός από το ότι βοηθάνε στην αλλαγή του τρόπου ζωής... δυναμώνοντας
    το ανοσοποιητικό, το σημαντικό είναι ότι ενισχύουν τη δράση της φαρμακευτικής αγωγής και κυρίως μετριάζουν
    τις παρενέργειές της, ενώ σταδιακά ίσως οδηγήσουν και σε πλήρη ίαση.
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Senior Member
    θα σας πω για την δικη μου περιπτωση.
    εχω διπολικη διαταραχη.
    η καταθλιψη εχει ξεκινησει απο τα 29μου και η διπολικη μου εμφανιστηκε στα 44 ,τωρα ειμαι 47.
    ολα αυτα τα χρονια παιρνω φαρμακα.
    εχω δοκιμασει και την ομοιοπαθητικη χωρις καποιο αποτελεσμα οταν ειχα μονο καταθλιψη.
    τους τελευταιους 4 μηνες παω και κανω την ΜΕΘΟΔΟ ΘΗΤΑ.
    η κοπελα που μου την κανει συγκεκρημενα εχτες μου ειπε οτι δεν χρειαζομαι καθολου φαρμακα!
    οτι κακο μου κανουν παρα καλο!
    βεβαια δεν μου ειπε να τα κοψω,αλλα μου ειπε οτι σιγα ,σιγα ο γιατρος θα δει οτι ειμαι καλιτερα και θα μου τα μιωσει απο μονος του.
    εγω βεβαια δεν βλεπω τον γιατρο να μου τα κοβει τελειως!
    βεβαια την τελευταια φορα που πηγα μου μιωσε το αντικαταθλιπτηκο,αυτο δεν ειναι κατι καλο!
    προφανως με ειδε πιο ανεβασμενη και το εκανε.
    το να μου κοψει το σεροκουελ και το τοπαμακ δεν το βλεπω να γινετε ποτε.
    θελω να πω με ολα αυτα οτι προβληματιστηκα και με εβαλε σε σκεψεις.

FOBHUHKE NA SE PEI AMESA να τα κοψεις αλλα εμεσως πλην σαφεστατα σε ειπε κ να τα κοψεις.ποια?η μεγαλη 'γιατρος΄ που ουτε καν διαιτολογος ειναι ουτε καν οιμοπαθητικος αλλα διδασκει ποια?την μεθοδο θητα....ΑΥΤΗ αποφανθηκε οτι σου κανουν κακο τα φαρμακα!!! η μεγαλη γιατρος...
    Last edited by ΔΗΜΗΤΡΗΣ17817; 26-07-2014 at 10:19.

Senior Member
    Καλά γενικά δεν είναι σωστό αν κάποιος μας πει κάτι να το κάνουμε.....έτσι;
    Ειδικά όταν πρόκειται για την υγεία μας......

ΑΥΤΗ αποφανθηκε οτι σου κανουν κακο τα φαρμακα!!! η μεγαλη γιατρος...
    Δημήτρη,πολλές φορές αυτές που κάνουν τέτοιες μεθόδους,είναι πολύ πιο ενημερωμένες και εκπαιδευμένες θα έλεγα από έναν κοινό γιατρό.
    Σίγουρα όμως χρειάζεται ψάξιμο και μελέτη πριν κόψουμε φάρμακα-δεν είναι παίξε-γέλασε η υγεία μας!
    Και σίγουρα αν γίνει κάτι τέτοιο πρέπει να γίνεται σταδιακά και με πολλή προσοχή!
    Last edited by Diana1982; 27-07-2014 at 16:22.

Banned
    Αν ήταν όντως αποτελεσματική η Μέθοδος ΘΗΤΑ και η κάθε "Χ" μέθοδος φαντάζομαι πως οι κλίνες των ψυχιατρίων θα είχαν αδειάσει και η ψυχιατρική( όχι αντιψυχιατρική) θα είχε καταργηθεί. Αν υπήρχε όντως αποτελεσματική θεραπεία, ίαση της σχιζοφρένειας οι ίδιοι οι κρατικοί φορείς θα έδιναν λεφτά όχι στις φαρμακοβιομηχανίες για να διεξάγουν μελέτες-trials αλλα σε τέτοιου είδους σαμάνους γιατί μη ξεχνάτε ότι τα ψυχιατρεία καθώς και οι ασθενείς που βρίσκονται εκεί επιβαρύνουν τον έλληνα φορολογούμενο(τους γονείς σας, εσας, αλλους) δια μέσω τον φόρων(αναπηρικών συντάξεων, σίτηση εγκλείστων) εφόσων δεν εργάζονται κλπ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by DrugInducedPriapism View Post
    Αν ήταν όντως αποτελεσματική η Μέθοδος ΘΗΤΑ και η κάθε "Χ" μέθοδος φαντάζομαι πως οι κλίνες των ψυχιατρίων θα είχαν αδειάσει και η ψυχιατρική( όχι αντιψυχιατρική) θα είχε καταργηθεί. Αν υπήρχε όντως αποτελεσματική θεραπεία, ίαση της σχιζοφρένειας οι ίδιοι οι κρατικοί φορείς θα έδιναν λεφτά όχι στις φαρμακοβιομηχανίες για να διεξάγουν μελέτες-trials αλλα σε τέτοιου είδους σαμάνους γιατί μη ξεχνάτε ότι τα ψυχιατρεία καθώς και οι ασθενείς που βρίσκονται εκεί επιβαρύνουν τον έλληνα φορολογούμενο(τους γονείς σας, εσας, αλλους) δια μέσω τον φόρων(αναπηρικών συντάξεων, σίτηση εγκλείστων) εφόσων δεν εργάζονται κλπ.
    Ναι αλλά ταυτόχρονα βγάζουν δεκάδες εκκατομύρια το (κράτος) ενώ εσύ πληρώνεις τους φόρους.Εγώ δεν μπορώ να κάνω κουμάντο στην πολιτική ενώ οι πολιτικοί μπορούν να κάνουν ό,τι θελουν.
    Και μην ξεχνάς και ένα σημαντικό πράγμα.
    Αυτό που ξέρουν λίγοι δεν το ξέρουν οι πολλοί!

Δηλαδή κάποια ελίτ (παγκόσμια) κινεί τα νήματα και όλοι οι υπόλοιποι χορεύουν σαν τις μαριονέτες .
    Αν ρωτήσεις έναν γιατρό (κορυφαίο) αν θεραπεύεται ο καρκίνος-θα σου πει με χημειοθεραπεία κτλ. και όχι θεραπεία-αλλά μαλακία στο κεφάλι.

Εγώ λοιπόν σου λέω και μπορώ να στο υπογράψω ότι κάποιοι φίλοι μου που δουλεύουν σε εταίρια με συμπληρώματα διατροφής(βιαταμίνες-ιχνοστοιχεία)
    έχουν θεραπεύσει αρκετούς ανθρώπους από καρκίνο,όπως και εγώ έχω αναπλάσει τον αγκώνα από κάταγμα μετά από τροχαίο με λίγες μόνο συνεδρίες με βελονισμό.

Και εγώ πριν δω κάποια πράγματα - σκεφτόμουν ακριβώς όπως και εσύ.....αλλά επειδή δεν φοράω παρωπίδες τσέκαρα και κάποια άλλα πράγματα.
    Ο σαμανισμός είναι ιερός συμβολισμός και μην τον ειρωνεύεσαι καθόλου,τους γιατρούς που τρώνε όλη την παραπληροφόρηση από τις εκάστοτε φαρμακοβιομηχανίες και την εκάστοτε ελίτ να φοβάσαι....το θέμα είναι να ζούμε υγιείς όχι να παίρνουμε μία ζωή φάρμακα που αυτά θα μας δημιουργήσουν άλλα προβλήματα.

Πότε έγινε εκστρατεία πρόληψης; Τί να προσέχουμε για να μην αρρωσταίνουμε;
    Πότε έγινε μελέτη σε τί στοιχεία έχει ανεπάρκεια ο οργανισμός για να προλάβουμε τα χειρότερα;
    Οταν κάνουμε εξετάσεις αίματος και βλέπουμε ότι νοσούμε από κάτι είναι πλέον αργά!

Εγώ θέλω ο γιατρός να προβλέψει
    Υπάρχουν πλέον και γιατροί που κάνουν προοληπτική ιατρική ευτυχώς!
    Εχουμε γεμίσει δυστυχισμένους ανάπηρους ανθρώπους....

Banned
    Εγώ κρίνω εκ του αποτελέσματος Diana1982. Εφόσον εν έτει 2014 υπάρχουν ψυχικά ασθενείς( και υπήρχαν απο την αρχαιότητα, συγκεκριμένα υπάρχουν ντοκουμέντα για τα Ασκληπιεια οι ψυχωσεις ηταν ανιατες απο αρχαιοτατων χρονων) ενώ ισχυρίζονται μερικές κατηγοριες θεραπευτών-γιατρών ότι "έχουν" την ΙΑΣΗ και οχι απλως τη θεραπεια, και για μένα αυτό είναι άκρως ανίθηκο- πλουτίζουν εις βάρος του άλλου.
    Τα πράγματα για μένα είναι απλά. Αν υπήρχε ίαση δεν θα υπήρχαν ψυχικά άρρωστοι.

Θα σου μιλήσω εκ πείρας για ένα περιστατικό πριν απο μερικά χρόνια. Είχα προσπαθήσει να θεραπεύσω τη ψυχωσή μου με μεγάλες δόσες νιασίνης( μη το προσπαθήσει κανείς είναι επικίνδυνο) μετά απο διάφορες μελέτες που διάβαζα περί Ορθομοριακής Ιατρικής(scam advertisment). Όχι βελτίωση δεν είδα αλλα υποτροπίασα κιόλας.
    Last edited by deleted12082014; 27-07-2014 at 03:13.

Senior Member
    Ναι δεν έχις άδικο σε αυτό η κάθε περίπτωση είναι πολύ ξεχωριστή.
    Οταν κάποιος έχει κάποιο ψυχιατρικό θέμα τα συμπληρώματα με θρεπτικά στοιχεία του κάνουν εξάρσεις!!!
    Γιατί αυτά από μόνα τους δημιουργούν ups στον οργανισμό-εσύ παίρνεις αντιψυχωσικά με αποτέλεσμα να σου βγάλει μανία.

Αλήθεια ποιός ακριβώς σου πρότεινε να πάρεις νιασίνη(μόνο και σε μεγάλες δόσεις) ;;;;;;;;
    Το να κάνουμε σπαμωδικές κινήσεις για να θεραπεύσουμε το οποιοδήποτε πρόβλημα υγείας που έχουμε μόνον κακό μπορούμε να κάνουμε!
    Θέλει ψάξιμο τι πρέπει να κάνει ο καθένας και σε ποια μορφή πρέπει να το κάνει πάντα σε επαφή με τον ειδικό!

Quote Originally Posted by DrugInducedPriapism View Post
    Εγώ κρίνω εκ του αποτελέσματος Diana1982. Εφόσον εν έτει 2014 υπάρχουν ψυχικά ασθενείς ενώ ισχυρίζονται μερικές κατηγοριες θεραπευτών-γιατρών ότι "έχουν" την ΙΑΣΗ και οχι απλως τη θεραπεια, και για μένα αυτό είναι άκρως ανίθηκο- πλουτίζουν εις βάρος του άλλου.
    Τα πράγματα για μένα είναι απλά. Αν υπήρχε ίαση δεν θα υπήρχαν ψυχικά άρρωστοι.

Θα σου μιλήσω εκ πείρας για ένα περιστατικό πριν απο μερικά χρόνια. Είχα προσπαθήσει να θεραπεύσω τη ψυχωσή μου με μεγάλες δόσες νιασίνης( μη το προσπαθήσει κανείς είναι επικίνδυνο) μετά απο διάφορες μελέτες που διάβαζα περί Ορθομοριακής Ιατρικής(scam advertisment). Όχι βελτίωση δεν είδα αλλα υποτροπίασα κιόλας.
    nai me niasinh k egw dokimasa (poy elege o doctor abraam hofer).kala poy exw akomh to sykwti m

Senior Member
    Για πες Δημήτρη τί έπαθες και τί φάρμακα παίρνεις...
    Ποιός είναι αυτός ο γιατρός που λες

Banned
    μόνος αποφάσισα να αρχίσω τη θεραπεία με νιασίνη αλλα τη σταμάτησα μετά απο δύο μέρες. Οι ψυχώσεις είναι αθεράπευτες... είναι λογικό κάποιοι να το εκμετταλεύονται και να σου τάζουν την ίαση με βότανα και με γιατροσόφια.Πάνω στην απελπισία σου για ένα καλύτερο αύριο και σε ψευτοιατρούς θα καταφύγεις-κατανοητό όλα θα τα δοκιμάσεις.Πάντως τα στατιστικά στοιχεία δείχνουν άλλα και όπως προείπα κρίνοντας εκ του αποτελέσματος τα ψυχιατρεία και οι κλίνες που βρίσκονται εκεί στεγάζουν ακόμα άτομα...αθεράπευτα άτομα.
    Τα τελευταία χρόνια είμαι λειτουργικός και αυτό το οφείλω στο ότι παίρνω ευλαβικά τη φαρμακευτική μου αγωγή... Δεν θέλω να περάσω άλλες φρίκες με υποτροπές.
    Δε τζογάρουμε με την υγεία μας.

Senior Member
    Λυπάμαι που εμπιστεύτηκες κάποιον από το ίντερνετ...................
    Σίγουρα έκανες πολύ άσχημα!

Banned
    Πέρασε τώρα αυτό... Έμαθα απ'το λάθος μου. Βέβαια τα λάθη κοστίζουν.

κ εγω απο το ιντερνετ αλλα ο πνιγμενος απο τα μαλλια πιανεται

Senior Member
    Ολοι σχεδον οι ψυχωτικοι απεχθανονται την φαρμακευτικη αγωγη που περνουν. Και εγω την μισω. Εκει πατουν πολλοι για να αποκομισουν κερδος. Ναι οι φαρμακοβιομηχανιες κοιτανε να βγαλουν χρημα ,ναι μερικοι γιατροι τα περνουν χοντρα απο τα φαρμακα και ο κοσμος μας δεν ειναι αγγελικα πλασμενος , δεν αμφιβαλλω για αυτο . Αλλα να πας στο αλλο ακρο οτι ολα ειναι σαπια και ολα ειναι μια τεραστια συνομωσια ... ειναι θα ελεγα παραλογο . Μας τραβανε οι ακραιες αποψεις αλλα συνηθως η αληθεια βρισκεται παντα καπου στο μεση.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Page 4 of 7 FirstFirst ... 23456 ... LastLast