Τι σκέφτεστε; - Page 1394
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1394 of 1532 FirstFirst ... 39489412941344138413921393139413951396140414441494 ... LastLast
Results 20,896 to 20,910 of 22967
    Senior Member
    [QUOTE=λιλιουμ;496550]αντιθετως μαγκαιβερ δεν ειμαι καθολου συναισθηματικα φορτισμενη!! ειμαι ηηηηηηηρεμη!! ομμμμμμμμμμμμ!!!!!!!

τα ποσοστα στις σχεσεις ναι ειναι διαφορετικα, 9,5 στις 10 τελειωνουν. :p

Λιλ , σε χαιρομαι που ακομα σε στιγμες κρισης , διατηρεις αυτο το απιθανο χιουμορ , αυτο το ηηηηηηηηρεμη !! ομμμμμμμμ!!! καταπληκτικο ! ΟΚ , οτι αρχιζει , καποια στιγμη τελειωνει , αλλα το ποσοστο στις σχεσεις 9.5/10 ειναι αυθαιρετο , αλλα και να ειναι αληθινο , δεν αξιζει αυτο το 0,5/10 που θα συνεχισει ? τελοσπαντων , εχεις αυτη την αποψη , σωστο η λαθος , την σεβομαι . Το username σου υποδηλοι κατι ευαισθητο ( το λουλουδι που μολις το αγγιξεις , διαλυεται ) , εσυ σαν ανθρωπος μηπως εισαι υπερ το δεον ευαισθητη ? απαντα σε παρακαλω σε αυτο .
    Εγω βλεπω μια κοπελα διακριτικοτατη , πανεξυπνη , με ηθος και ευγενεια , σεμνη , χαρακτηριστικα που σπανιζουν την σημερον ημερα ( για αυτο και σεχω περι πολλου , κ δεν υπερβαλλω ) . Δεν εχω βλεψεις παρα φιλικες απεναντι σου ( τεραστια διαφορα ηλικιας γαρ ) , και θελω να βοηθησω οσο και οπως μπορω . Σιγουρα υπαρχει καποιος εκει εξω , που μπορειτε να τα βρειτε , μηπως ψαχνεις για χαρακτηριστικα σεναν αντρα που δυσκολα τα βρισκεις ? ( θαρχισω τα μηπως τωρα ) . Για να μην σε ζαλισω με τα ' μηπως ' και πραματι θελω να βοηθησω , πες μου , αν θελεις να δεχθεις τη φιλια μου ( οι φιλοι ειναι για να βοηθουν ) , αλλωστε δεν εχω φιλους πια , ωστε να συνεχισω να σε βοηθω , ειτε εδω , ειτε με πμ . Εκτος εαν προς το παρον η αποφαση σου να απεχεις απο σχεσεις , ειναι τελεσιδικη , οποτε το αφηνουμε για αλλη φορα . Απεχθανομαι να πιεζω τον οιονδηποτε ( κ να με πιεζουν ) . Μαc.

ΥΓ. Καπου εχεις δικιο Λιλ , αν ειμαστε τυχεροι , φευγοντας απ αυτην την ζωη , θα παρουμε μαζι μας μερικες ομορφες στιγμες , και δεν ειμαι καθολου απαισιοδοξος .
    Last edited by Macgyver; 09-08-2014 at 18:44.

Senior Member
    In this old house where every door is open
    βρε μαγκαιβερ καταρχας σιγα πια βρε με το χιουμορ μου! δεν το θεωρω και τοσο φοβερο!! μη λες πολλα τετοια γιατι θα σε περασω για κολακα!

κατα δευτερον ευαισθητη δεν ξερω αν ειμαι, ειμαι ομως κυκλοθυμικη, όχι οπως λεμε για καποιον α αυτος ειναι κυκλοθυμικος, ειμαι πραγματικα δυσλειτουργικα κυκλοθυμικη, και οι καταθλιπτικες μου φασεις ειναι ταρταρα. Να λοιπον τι συμβαινει. Δεν αντεχω τον εαυτο μου. Και φαντασου λοιπον, δεν αντεχω τον εαυτο μου ουτε εγω η ιδια, ποσο μπορει να τον αντεξει ενα αλλο ατομο? Δε θελω να παρω φαρμακευτικη αγωγη γιατι τι να σου κανει κιολας στην κυκλοθυμια που τρεις βδομαδες ειμαι καλα και μια χαλια? Προσπαθω να φτιαξω τη διατροφη μου, την καθημερινοτητα μου και να ασκουμαι μηπως βελτιωθει η κατασταση.
    Οσο για τα υπολοιπ κομπλιμεντα διακριτικη και με ευγενεια απορω που τα ειδες. Συνεχεια τα χωνω εδω μεσα και γινομαι και αγενης και χωρις κατανοηση και ευαισθησια τα χωνω και κραζω.
    Μηπως φορας χρωματιστα φιλτρα?

Senior Member
    Quote Originally Posted by kozchr View Post
    χιούμορ-->αν σε ενοχλεί το σβήνω
    πολύ ωραία επιλογή.μπορείς και εσύ να έρθεις στα 40 σου στο φόρουμ και να γράφεις "είμαι δυστυχισμένη,πιο χαζή απο τους χαζούς κτλ".
    πολυ σωστη παρατηρηση. Ελπιζω να κανω τη ντολτσε βιτα μου στα 40 μου και να περναω ζαχαρη με φιλους φιλες, συναδελφους, με τη δουλεια μου και τα λεφτα μου. Οτιδηποτε αλλο δε θα ειναι καλο. Ειδικα το σεναριο που ειπες μολις τωρα ειναι το χειροτερο!!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    δε νομμιζω μαγκαιβερ να ειναι προσωπικο μου. 5 στους 10 γαμους στην ελλαδα θα καταληξει σε διαζυγιο, και ποσο ποσοστο του υπολοιπο 50% πιστευεις οτι ειναι ευτυχισμενο? ποσο μαλλον οι σχεσεις! 7 στους 10 συζυγους απατανε, δεν τα βαζεις με τις πιθανοτητες.

Αλλα, εγω απλα λεω ότι θα κοιταω επιτελους μονο εμενα. Να περναω καλα. Και ποτε δεν ημουν καλα μαζι με καποιον αλλο. Γιατι να το ξαναεπιδιωξω για τους χ/ψ λογους? Δεν ειναι αρκετοι. Δεν ειναι το αντιβαρο θετικο, δεν ειναι οι πιθανοτητες με το μερος μου οτι θα γυρισει ο τροχος και τωρα θα ειναι αλλιως. Καλα ειμαι μονο μονη μου, με τους φιλους μου, τις φιλες μου, την ελευθερια μου, το γατο μου, τις σπουδες μου, τη δουλεια μου (οποτε την εχω). Αργησα να το καταλαβω και το καταλαβα. Και ειμαι πιο ηρεμη και πιο καλα απο ποτε. Και δεν ειμαι παιδουλα 20 χρονων που λεω χαζομαρες. Ουτε απειρη και αβγαλτη. Για αυτο ηθελα και να γραψω καπου αυτη την αποφαση, γιατι τα γραπτα μενουν.
    Δεν είμαστε όλοι φτιαγμένοι για τα ίδια πράγματα και ευτυχώς, στη χώρα που ζούμε έχουμε τη δυνατότητα επιλογής.
    Το πρόβλημα ξεκινάει όταν προσπαθούμε να ταιριάξουμε σε κάτι που -κακώς κατά τη γνώμη μου- θεωρείται κοινώς αποδεκτό. Και γίνεται ακόμη χειρότερο όταν νομίζουμε ότι είμαστε προβληματικοί, εφόσον δεν κάνουμε ότι κάνουν οι πολλοί και πρέπει να το διορθώσουμε.
    Βλέπω καθημερινά ανθρώπους να υποφέρουν χωρίς λόγο, ενώ θα μπορούσαν να είναι ευτυχισμένοι απλά κάνοντας αυτό που τους αρέσει και τους ταιριάζει.
    (Για παράδειγμα, το μεγαλύτερο ποσοστό των Ελλήνων θεωρεί ότι τέτοια εποχή πρέπει να κάνουν διακοπές, επειδή τώρα κάνουν όλοι οι άλλοι!)
    Ειδικότερα για το θέμα των σχέσεων και το γάμου, είναι αστείο να θεωρούνται πιο "φυσιολογικοί" εκείνοι που, κόντρα στην ανθρώπινη φύση, προσπαθούν να στριμώξουν τον εαυτό τους σε μια σύμβαση, που έγινε καταρχήν για να εξυπηρετεί κληρονομικά δικαιώματα και σε καμιά περίπτωση συναισθηματικές ανάγκες.
    Η μόνη μας υποχρέωση είναι να βρούμε τι πραγματικά κάνει ευτυχισμένο τον καθένα από μας, άσχετα με το τι κάνουν ή λένε οι άλλοι.
    Για κάποιους μπορεί να είναι οι δεσμεύσεις (με την καλή και την κακή τους έννοια) και για κάποιους άλλους η ελευθερία και ανεξαρτησία τους.

Senior Member
    Quote Originally Posted by marian_m View Post
    Δεν είμαστε όλοι φτιαγμένοι για τα ίδια πράγματα και ευτυχώς, στη χώρα που ζούμε έχουμε τη δυνατότητα επιλογής.
    Το πρόβλημα ξεκινάει όταν προσπαθούμε να ταιριάξουμε σε κάτι που -κακώς κατά τη γνώμη μου- θεωρείται κοινώς αποδεκτό. Και γίνεται ακόμη χειρότερο όταν νομίζουμε ότι είμαστε προβληματικοί, εφόσον δεν κάνουμε ότι κάνουν οι πολλοί και πρέπει να το διορθώσουμε.
    Βλέπω καθημερινά ανθρώπους να υποφέρουν χωρίς λόγο, ενώ θα μπορούσαν να είναι ευτυχισμένοι απλά κάνοντας αυτό που τους αρέσει και τους ταιριάζει.
    (Για παράδειγμα, το μεγαλύτερο ποσοστό των Ελλήνων θεωρεί ότι τέτοια εποχή πρέπει να κάνουν διακοπές, επειδή τώρα κάνουν όλοι οι άλλοι!)
    Ειδικότερα για το θέμα των σχέσεων και το γάμου, είναι αστείο να θεωρούνται πιο "φυσιολογικοί" εκείνοι που, κόντρα στην ανθρώπινη φύση, προσπαθούν να στριμώξουν τον εαυτό τους σε μια σύμβαση, που έγινε καταρχήν για να εξυπηρετεί κληρονομικά δικαιώματα και σε καμιά περίπτωση συναισθηματικές ανάγκες.
    Η μόνη μας υποχρέωση είναι να βρούμε τι πραγματικά κάνει ευτυχισμένο τον καθένα από μας, άσχετα με το τι κάνουν ή λένε οι άλλοι.
    Για κάποιους μπορεί να είναι οι δεσμεύσεις (με την καλή και την κακή τους έννοια) και για κάποιους άλλους η ελευθερία και ανεξαρτησία τους.
    Συμφωνω πολυ μαριαν.. Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου.. Ναι δεν ειναι ολοι φτιαγμενοι για ολα. Κι αν καποιος ειναι διαοφρετικος δε σημαινει οτι ειναι λαθος. Ισως φαινεται λαθος για τους αλλους, αλλα ειναι σωστος για τον εαυτο του. Ειναι δλδ αληθινος. Και αυτο ειναι πιο σημαντικο. Και πολλες φορες και το πιο δυσκολο.. Αυτο θελω να κανω πια.... :-)

Banned
    Η ευτυχια ειναι μια αποφαση..απλα καποιοι θεωρουμε εγωιστικο το να προσεχουμε τον εαυτουλη μας και να κανουμε αυτα που πραγματικα θελουμε..Αρρωστη τακτικη εντελως και σαδιστικη!Τετοια κωλοσυμπλεγματα και ενοχικα συδρομα ποιος μας τα βγαζει?ή κωλοκοινωνια,το περιβαλλον μας ή ο ιδιος μας ο εαυτος?Who knows!!

Senior Member
    Συμφωνω πολυ μαριαν.. Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου.. Ναι δεν ειναι ολοι φτιαγμενοι για ολα. Κι αν καποιος ειναι διαοφρετικος δε σημαινει οτι ειναι λαθος. Ισως φαινεται λαθος για τους αλλους, αλλα ειναι σωστος για τον εαυτο του. Ειναι δλδ αληθινος. Και αυτο ειναι πιο σημαντικο. Και πολλες φορες και το πιο δυσκολο.. Αυτο θελω να κανω πια.... :-)
    Αυτό ακριβώς να κάνεις!
    Και κάποια στιγμή θα καταλάβεις δεν είναι καθόλου δύσκολο και δεν είσαι μόνη σου. Είμαστε αρκετοί (και συνήθως χαμογελαστοί!)

Senior Member
    Quote Originally Posted by Soulight View Post
    Καθαρά συναισθηματικά Λίλιουμ
    εχω νιώσει ακριβώς όπως και συ (και νιώθω δε σου κρύβω).
    Όχι φυσικά και δεν μου φταίνε οι άντρες ως είδος
    ούτε μπήκα ποτέ στη διαδικασία να τσουβαλιάσω τον αρσενικό ντουνιά
    δίνοντας συγκεκριμένα αρνητικά χαρακτηριστικά στο φύλο...
    Το μόνο λαθος αυτού του συλλογισμού είναι αυτό που συχνά λένε οι ψυχολόγοι....: "κοίτα πού έφταιξες εσυ, τι σε καθοδηγεί στις επιλογές σου" και όλα αυτά τα κλισέ τυποποιημένα μπαρμ******λα.

Ναι, τα περισσότερα πράγματα τελειώνουν, η ζωή η ίδια τελειώνει, τι να λέμε.
    Μη κοιτάς τις στατιστικές ούτε των "χωρισμένων" ούτε των "ευτυχισμένων" γιατί πολλές- αν όχι οι περισσότερες- σχέσεις,
    συντηρούνται -μη σου πω οτι δημιουργούνται κιόλας- απο φόβο μοναξιάς,
    απο ανάγκη να πληρωθούν κοινωνικές ανάγκες και ενα κάρο ρέστα περιττά για όσους απο μας επιλέξαμε να ζούμε με ουσία.

Νομίζεις είναι εύκολος ο δρόμος όταν κάνεις αυτή την επιλογή?
    Να κάνεις σχέση οχι για να σέρνεις εναν άνθρωπο απλά δίπλα σου, αλλά για να Ζεις?
    χα! σου χω νεα!
    μόνο εύκολος δεν είναι! έχει πολλή μοναξιά, πολύ πόνο, πολλά μα πολλά λάθη
    αλλά έχει ενα ρημάδι καλό:
    Πως όταν τελικά κάνεις (ή ξανακάνεις) σχέση, την κάνεις σαν Άνθρωπος και όχι σαν σαύρα που
    απλα θέλει παρέα στο σύρσιμο.
    συμφωνω σε αρκετα σημεια!!

Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Η ευτυχια ειναι μια αποφαση..απλα καποιοι θεωρουμε εγωιστικο το να προσεχουμε τον εαυτουλη μας και να κανουμε αυτα που πραγματικα θελουμε..Αρρωστη τακτικη εντελως και σαδιστικη!Τετοια κωλοσυμπλεγματα και ενοχικα συδρομα ποιος μας τα βγαζει?ή κωλοκοινωνια,το περιβαλλον μας ή ο ιδιος μας ο εαυτος?Who knows!!
    καλα τα λες κι εσυ φιλεναδα!!

Αυτό ακριβώς να κάνεις!
    Και κάποια στιγμή θα καταλάβεις δεν είναι καθόλου δύσκολο και δεν είσαι μόνη σου. Είμαστε αρκετοί (και συνήθως χαμογελαστοί!)
    χεχεχε! αμην!!! ισως τοτε φτιαξουν και οι κυκλοθυμιες μου ακομα!! :)

Senior Member
    βρε μαγκαιβερ καταρχας σιγα πια βρε με το χιουμορ μου! δεν το θεωρω και τοσο φοβερο!! μη λες πολλα τετοια γιατι θα σε περασω για κολακα!

κατα δευτερον ευαισθητη δεν ξερω αν ειμαι, ειμαι ομως κυκλοθυμικη, όχι οπως λεμε για καποιον α αυτος ειναι κυκλοθυμικος, ειμαι πραγματικα δυσλειτουργικα κυκλοθυμικη, και οι καταθλιπτικες μου φασεις ειναι ταρταρα. Να λοιπον τι συμβαινει. Δεν αντεχω τον εαυτο μου. Και φαντασου λοιπον, δεν αντεχω τον εαυτο μου ουτε εγω η ιδια, ποσο μπορει να τον αντεξει ενα αλλο ατομο? Δε θελω να παρω φαρμακευτικη αγωγη γιατι τι να σου κανει κιολας στην κυκλοθυμια που τρεις βδομαδες ειμαι καλα και μια χαλια? Προσπαθω να φτιαξω τη διατροφη μου, την καθημερινοτητα μου και να ασκουμαι μηπως βελτιωθει η κατασταση.
    Οσο για τα υπολοιπ κομπλιμεντα διακριτικη και με ευγενεια απορω που τα ειδες. Συνεχεια τα χωνω εδω μεσα και γινομαι και αγενης και χωρις κατανοηση και ευαισθησια τα χωνω και κραζω.
    Μηπως φορας χρωματιστα φιλτρα?

Λιλ , το χιουμορ σου μαρεσει πολυ , ειναι υποκειμενικο . Τα επιθετα που σου προσδιδω , τα κερδισες με την αξια σου , 16 μηνες εδω μεσα , μπορω να εχω αποψη για σενα .. Τωρα ομως αρχιζεις και μιλας . Δυσλειτουργικα κυκλοθυμικη , κραταω το κυκλοθυμικη . Καταθλιπτικες φασεις ταρταρα , δεν ξερω αν η φαρμακευτικη αγωγη θα ωφελησει , καταλαβαινω δε οτι καποιος με καταθλιψη δεν μπορει να εχει μια φυσιολογικη σχεση , αλλα αλλο δεν μπορω και αλλο δεν θελω . Εσυ εχω καταλαβει ( διορθωσε με αν κανω λαθος ) οτι θελεις , αλλα δεν μπορεις ( δεν σου βγαινει ) , και μου φαινεται πολυ λογικο . Το δεν αντεχω τον εαυτο μου , το εντασσω στην βασανιστικη κυκλοθυμικοτητα .
    Αρα ολο το προβλημα περιστρεφεται γυρω απο την καταθλιψη , εν ολιγοις . Καταλαβαινω , διοτι κ εγω , με την καταθλιψη μου , εχω να κανω σχεση πολλα χρονια , και δεν δειχνω καμμια διαθεση να κανω , χωρις ναχω ' ταρταρα ' , ουτε κυκλοθυμικοτητα , και να σου πω , δεν ειμαι κ ασχημα , αλλα ξερω οτι ειναι αφυσικο να ειμαι μονος . Δεν σε εντασσω στην ( ανυπαρκτη ) κατηγορια , ειμαι καλα μονη μου , οπως δεν εντασσω εμενα . Ολοι χρειαζομαστε εναν συντροφο σε αυτη την ζωη , χρειαζομαστε αγαπη , αν ομως δεν αντεχουμε τον εαυτο μας , προεχει να λυσουμε το προβλημα αυτο , και μετα να προχωρησουμε σε σχεση .
    Η αποψη μου , αν μπορω να εχω αποψη , για καποια που τωρα φανερωνει μια πτυχη του εαυτου της , που αγνοουσα , ειναι να δωσεις χρονο στον εαυτο σου , ωστε να μπορεσεις να τον βρεις ( τον εαυτο σου ) .
    Σιγουρα , Λιλ , αν καταφερεις και αρχισεις γυμναστικη ( εμενα αυτη με κραταει ) σου εγγυωμαι βελτιωση , ειναι αποδεδειγμενα το καλυτερο γιατρικο στην καταθλιψη . Αν η καθημερινοτητα σου ειναι μαλλια - κουβαρια , ειναι επιβαρυντικο ( σωωωπα ! )
    Οπως προειπα , αυτη ειναι η γνωμη μου , μπορει να ειναι και λαθος . Σε τιποτα δεν ειμαι απολυτος .
    Last edited by Macgyver; 10-08-2014 at 01:06.

Banned
    (και συνήθως χαμογελαστοί!)
    http://www.free-emoticons-gallery.co...298&h=226&zc=1

Senior Member
    πρεπει να επιλεξεις σε αυτη τη ζωη αν θα εχεις εναν συντροφο (γκομενο), ή πολλους (φιλους φιλες γνωστους συγγενεις γειτονες συναδελφους).

Γιατι ναι ακομα και τα πιο χαλαρα ζευγαρια καλως ή κακως δε βγαινουν με φιλους και φιλες οσο πριν βρουν ταιρι, ειδικα αμα παντρευτουν και κανου νκαι παιδια δεν κανουν τα ρεμαλικια που εκαναν σαν μπακουρια. Μου φαινεται προτιμοτερο λοιπον το μπακουριλικι. Ουτως ή αλλως, το καλυτερο καλοκαιρι της ζωης μου ηταν εκεινο που συνεπεσε να ειμαστε μπακουρια και εγω και οι δυο κολλητοι μου. Μη σου πω το καλυτερο καλοκαιρι της ζωης και των τριων μας. Μετα ξαναμπηκαμε σε σχεσεις ψιχλοχαθηκαμε παλι. Ναι οκ κανουμε παρεα ολοι μαζι με τις κοπελες τους αλλα δε μποροεις να κανεις τις μαλακιες που εκανες οταν ημασταν ολοι μονοι. Και αυτα δεν τα αλλαζω με τπτ.... Οπως τωρα ξαναβρηκα φιλες και φιλοςυ μπακουρια και ζουμε παλι ομορφα.. Αν δε χωραει γκομενος στην ζωη αυτη δεν πειραζει. Ας μεινει απεξωωωωωωωωωω. Και το λεω εγω που ειμαι πολυ συντροφικος ανθρωπος, κοινωνικη, που αγαπαει πολυ την καλη παρεα και τους φιλους και δε μου αρεσει η μοναξια. Αλλα εχει μεγαλη σημασια πως και με ποιον την γεμιζεις αυτη τη ρημαδομοναξια. The more the merrier λεν οι αγγλοι.

Senior Member
    Χρόνια πολλά σε όλους κι ειδικά σ' όσους γιορτάζουν σήμερα! :) Η Παναγία να μας δίνει δύναμη ν' αντέχουμε!
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Banned
    τα νευρα μου κανουν ανελιητη εφοδο κουνουπια σφηγγες κ κατσαριδες απο χτες

τα νευρα μου αντισκινο....

Senior Member
    Σκεφτομαι οτι γεννιομαστε κλαιγοντας , γυμνοι , πεινασμενοι , μονοι , και αυτο ειναι μονο η αρχη . Στη συνεχεια τα πραματα χειροτερευουν ....

Senior Member
    ολοι πανε διακοπες,εργαζονται,εχουν φιλους,σχεση χαιρονται την ζωη κι εγω εδω.γιατι?