Ξεπερασμα χωρισμου - Page 15
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 15 of 18 FirstFirst ... 51314151617 ... LastLast
Results 211 to 225 of 259
    Senior Member
    ναι η οχι θελω να μου πειτε...

Banned
    Quote Originally Posted by Unforgiven View Post
    ναι η οχι θελω να μου πειτε...
    ισως ναι...ισως οχι..!

Senior Member
    Γεια σου ρε φίλε, ξεπέρασες εκείνη την κοπέλα;; Αν όχι ακόμα , μην βιάζεσαι .. θα έρθει ο καιρός που θα ξανά ερωτευτής κι ίσως να ξανά πληγωθείς, έτσι ''παίζετε'' αυτό το ''παιχνίδι'', μπορεί κι εσύ ίσως να πληγώσεις κάποια, έχεις τόσα πολλά να κάνεις στη ζωή σου... και σχέσεις που δεν θα χουν νόημα ίσως, αλλά δεν είναι όλα έρωτας .. ζήσε καλά την ζωή φιλαράκι...έχεις και φίλους, οικογένεια που σ αγαπάει την ζωή που πρέπει να την κερδίσεις, σπουδές, έχει πολλά η ζωή... και μην νομίζεις ότι στον έρωτα, όσο δυνατός κι αν είναι θα σαι πάντα καλά... με τον εαυτό σου να τα βρίσκεις να τον νιώθεις να τον καταλαβαίνεις, αυτόν έχουμε όλοι...... μ αυτόν να είσαι καλά.. και (κατά την γνώμη μου πάντα)..μην επηρεάζεσαι τόσο από τις απαντήσεις που παίρνεις είτε εδώ, είτε έξω από εδώ.. τον δρόμο θα τον βρεις κι από μόνος σου....έχεις τα εργαλεία: μυαλό, ψυχή.......

Ηδη φασωσες 2 μεσα σε αυτους τους 3 μηνες,μεχρι το αλλο καλοκαιρι θα χεις πηδηξει 5-6 και θα λες τι μ@λακας που ημουν και στεναχωριομουν

Senior Member
    Quote Originally Posted by IVAN View Post
    Γεια σου ρε φίλε, ξεπέρασες εκείνη την κοπέλα;; Αν όχι ακόμα , μην βιάζεσαι .. θα έρθει ο καιρός που θα ξανά ερωτευτής κι ίσως να ξανά πληγωθείς, έτσι ''παίζετε'' αυτό το ''παιχνίδι'', μπορεί κι εσύ ίσως να πληγώσεις κάποια, έχεις τόσα πολλά να κάνεις στη ζωή σου... και σχέσεις που δεν θα χουν νόημα ίσως, αλλά δεν είναι όλα έρωτας .. ζήσε καλά την ζωή φιλαράκι...έχεις και φίλους, οικογένεια που σ αγαπάει την ζωή που πρέπει να την κερδίσεις, σπουδές, έχει πολλά η ζωή... και μην νομίζεις ότι στον έρωτα, όσο δυνατός κι αν είναι θα σαι πάντα καλά... με τον εαυτό σου να τα βρίσκεις να τον νιώθεις να τον καταλαβαίνεις, αυτόν έχουμε όλοι...... μ αυτόν να είσαι καλά.. και (κατά την γνώμη μου πάντα)..μην επηρεάζεσαι τόσο από τις απαντήσεις που παίρνεις είτε εδώ, είτε έξω από εδώ.. τον δρόμο θα τον βρεις κι από μόνος σου....έχεις τα εργαλεία: μυαλό, ψυχή.......
    φιλε σε ευχαριστω αλλα εγω, ολο αυτο που εζησα με εμαθε αρκετα πραγματα...και μ αρεσε..ηταν ερωτας πραγματικος και θα ηθελα να ξαναζησω κατι τετοιο...αλλα δεν ξερω αν θα ξανασυμβει κατι τετοιο..αλλα θελω να ξανασυμβει...θα συμβει;
    Quote Originally Posted by Αλαφροίσκιωτος View Post
    Ηδη φασωσες 2 μεσα σε αυτους τους 3 μηνες,μεχρι το αλλο καλοκαιρι θα χεις πηδηξει 5-6 και θα λες τι μ@λακας που ημουν και στεναχωριομουν
    ναι φιλε οκ, αλλα αυτα ειναι απλα κατι που περναει..ο ερωτας ειναι διαφορετικος..θα μπορεσω να ξαναερωτευτω;;...αυτο ποιος το ξερει να μου το πει;;;

Aντε παλι..Σαν την Ολγα1975 θα καταντησεις,προσεχε!

Senior Member
    τι εννοεις;;;;;;;;;

Senior Member
    θα μου απαντησετε;;;;

Senior Member
    Τι να σου απαντήσουν ρε παιδί? Εκτός που είναι εντελώς παράλογο να ζητάς εγγυήσεις για το μέλλον από άλλους ανθρώπους, σου έχουν ήδη απαντήσει πολλές φορές. Πάμε λοιπόν άλλη μία. ΟΛΟΙ όταν είμαστε ερωτευμένοι νομίζουμε ότι τέτοιο πράγμα δεν θα ξαναματανιώσουμε. Όλοι σχεδόν, το ξαναματανιώθουμε. (το "σχεδόν" δεν έχει να κάνει με το πόσο γουστάραμε την τάδε σχέση μας, αλλά με άλλα πράγματα - συνθήκες της ζωής μας της υγείας μας κλπ). Η συντριπτική πλειοψηφία (μην γίνω απόλυτη, που στο τσακ είμαι) έχει ξεπεράσει τους εφηβικούς έρωτες και έχει ερωτευτεί τόσο πολύ και με τόσο διαφορετική ποιότητα στην πορεία, που δεν τίθεται καν σύγκριση. Οπότε φίλε μου αν κατά τα άλλα είσαι ένας μέσος, υγιής άνθρωπος, θα ξαναερωτευτείς, ΝΑΙ.

Αν συνεχίσεις να ρωτάς σε στυλ "ένα ναι ή ένα όχι θέλω", θα σου βρω τηλέφωνα από καφετζούδες, ειλικρινά.
    [I][SIZE="1"]Well you're up so high, how can you save me when the dark comes here tonight to take me up my front walk and into bed, where it kisses my face and eats my head...[/SIZE][/I]

Senior Member
    Μπήκα στη τελευταία σελίδα και διάβαζα τα μυνήματα. Διάβασα εκεί που ρώτησες να θα ξανα ερωτευτείς και πήγα στη πρώτη σελίδα να δω τι παίζει. Μόλις διάβασα "είμαι 18 χρονών" σταμάτησα κατ΄ευθείαν!! Άσε μας ρε φίλε που ρωτάς να θα ξανα ερωτευτείς!!! ΑΣΕ ΜΑΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ. Μακάρι να ήμασταν όλοι ξανά 18 να δεις τι θα φτιάχναμε. Κι αν θες απάντηση με ένα ναι ή ενα όχι θα σου πω εγώ. ΝΑΙ θα ξανα ερωτευτείς. Τουλάχιστον άλλες 4-5 φορές στη ζωή σου, κόβω το τέτοιο μου ότι ΝΑΙ θα ξανα γίνει.

Senior Member
    Δηλαδή έχω φρικάρει τελείως. Είσαι 18 χρονων και είσαι εδώ μεσα 4 μήνες να μάθεις αν θα ξανα ερωτευτείς???? ΔΕΙΞΕ ΕΛΕΟΣ. :)

Senior Member
    Ενταξει παιδια..αυτο θελω..σας ευχαριστω πολυ ολους σας...οτι θελω θα σας ξαναπρηξω να ξερετε..να με συμπαθατε παρ' αυτα... :)

Senior Member
    παιδια καλησπερα σε ολους, μετα απο εναμιση μηνα περιπου ξαναγραφω εδω..λοιπον σπουδαζω αθηνα πλεον, αλλα λογω 28ης οκτωβρη ηρθα παλι εδω σπιτι βολτα και σημερα πρωι βγηκα για καφε εκει οπου πηγαινει σχολειο η πρωην μου και ηταν εκει, την κοιταξα με κοιταξε αυτη ως εκει...απλα παλι μου ηρθαν ολα στο νου και τα θυμηθηκα και εγινα σκατα, πραγμα που σημαινει οτι ακομα ειναι κατι που νιωθω γι αυτη η δε ξερω τι ειναι αλλα παλι δεν ειμαι καλα απο το πρωι δηλαδη που την ειδα....παιδια πως να το αντιμετωπισω αυτο;;τι να κανω;;;πειτε μου σας παρακαλω....ευχαριστω

Senior Member
    τιποτα.. απλως υπομονη... ο χρονος ειναι το καλυτερο χαπι για τον χωρισμο!
    And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the mousic

Senior Member
    εχει περασει ενα 6μηνο απο τοτε...τι να κανω;;τι;;;;;

Page 15 of 18 FirstFirst ... 51314151617 ... LastLast