Η μοναξιά του σχοινοβατη
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 47
    Senior Member

Η μοναξιά του σχοινοβατη

Τελικα υπαρχουν κάποιοι άνθρωποι που πρέπει για κάποιο λόγο να μένουν μόνοι... Μετά από άλλη μια αποτυχημένη
    απόπειρα για να ξεφύγω από τον βάλτο που λέγεται κατάθλιψη καταλήγω πάλι στο σημείο μηδέν.
    Αποτυχημένη αγωγή... αποτυχημένη σχέση και απομόνωση από φίλους και γνωστούς, καταλήγοντας για μια φορά ακόμη
    στο σημείο μηδέν. Αυτή την φορά όμως δε θα καταλήξω στο γραφείο κάποιου γιατρού για αγωγή, το αποτέλεσμα το ξέρω
    χρόνια τώρα. Τελικά πόσο εφικτό είναι να ζήσει κάποιος χωρίς φίλους; χωρίς σχέση... χωρίς κύκλο;;
    Δεν ξέρω πόσο μπορώ να αντέξω αυτή τη μοναξιά αλλά κουράστηκα.... Κουράστηκα να επενδυω και να απογοητεύω τον
    εαυτό μου αλλά και τους γύρω μου... Σκέψεις... Σκέψεις... Απομόνωση...Ήθελα τόσο να μοιραστώ με κάποιους αυτό που βιωνω
    όλο αυτό το καιρό....
    Να το μυστικό μου είπε η αλεπού.....μόνο με την καρδιά κανείς
    μπορεί να δει καθαρά...

Banned
    Ειναι και αγαπημενο μου τραγουδι ο τιτλος σου..

Μετα το μηδεν ειναι το 1 και παει λεγοντας..Οποτε μην το φοβασαι το μηδεν γιατι αφενος δεν ειναι σταθερη τιμη αφετερου μετα το μηδεν υπαρχουν και αλλοι αριθμοι που εχουν μεγαλυτερη αξια..Οποτε υπομονη και επιμονη και ποτε δεν ειναι αργα για να διορθωσεις πραγματα.
    Η επενδυση σαν ορος τι σημαινει? δινω κατι και περιμενω κερδος,προσδοκω κατι..Σταματα να επενδυεις και θα βρεις την ισορροπια σου..Αυτα τα ολιγα.

Senior Member
    Να εισαι καλά για την απάντηση που έδωσες.... Και μένα ένα από τα αγαπημένα μου του Χάρη και του Πάνου και ειδικά στο
    σημείο.... "θα περιμένω άλλες μέρες..."
    Επενδυω... Περιμένω αναγνώριση... Ανταποδωση... Μάλλον ουτοπικό αυτό που λέω...
    Τώρα πια ξέρω πως δεν έχω να περιμένω κάτι από κανέναν και αυτό ίσως είναι το καλύτερο... Έπαψα να ελπίζω στον παράγοντα
    άνθρωπο, έπαψα βασικά να ελπίζω... Όλα αυτά τα βιώματά τόσων χρονων και η πάλη μου με Την κατάθλιψη είναι ένας
    συνδυασμός με έναν νικητή και ένα χαμένο... Μόνο που κουράστηκα να είμαι μόνιμα ο χαμένος...
    μπορεί να δει καθαρά...

Banned
    Κοιτα το τραγουδι λεει επισης "θα μεινω εδω και θα υπαρχω οπως μπορω και για το πεισμα σας γουρουνια θα αντεχω"

Δεν λεω να μην πιστευεις στον ανθρωπο..Αν παψουμε να πιστευουμε στον ανθρωπο αλοιμονο μας,καλυτερα ας πεσει μια ατομικη βομβα..Λεω να μην εχεις προσδοκιες απο σχεσεις που ισως δεν εχουν και πολυ καλα θεμελια,ειτε ειναι φιλικες , ειτε ερωτικες!Η καλυτερη επενδυση που μπορουμε να κανουμε ειναι μονο στον εαυτο μας..
    Αν υπαρχει και καταθλιψη στο προσκηνιο μην αφηνεσαι..μην τιμωρεις εσενα για να μην βγεις χαμενος οπως λες.

Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Κοιτα το τραγουδι λεει επισης "θα μεινω εδω και θα υπαρχω οπως μπορω και για το πεισμα σας γουρουνια θα αντεχω"

Δεν λεω να μην πιστευεις στον ανθρωπο..Αν παψουμε να πιστευουμε στον ανθρωπο αλοιμονο μας,καλυτερα ας πεσει μια ατομικη βομβα..Λεω να μην εχεις προσδοκιες απο σχεσεις που ισως δεν εχουν και πολυ καλα θεμελια,ειτε ειναι φιλικες , ειτε ερωτικες!Η καλυτερη επενδυση που μπορουμε να κανουμε ειναι μονο στον εαυτο μας..
    Αν υπαρχει και καταθλιψη στο προσκηνιο μην αφηνεσαι..μην τιμωρεις εσενα για να μην βγεις χαμενος οπως λες.
    ευτυχώς που κάποιος άνοιξε το θέμα γιατί δεν ήξερα πώς να κάνω την αρχή. η μοναξιά είναι τρόπος ζωής για μένα. κάνω προσπάθειες να ανοιχτώ αλλά δεν έχω τις δεξιότητες και πάλι κάνω πίσω. τώρα τελευταία δεν το επιδιώκω να αλλάξω κάτι. Και οι προσπάθειες για σχέση που έκανα μέσω ίντερνετ δεν βοήθησαν. Πάντα θα βρίσκω κάποιο λόγο να κάνω πίσω. Έχω κλειστεί στον εαυτό μου και δεν απολαμβάνω και πολλά.

κι εγώ είμαι τελείως μόνος μου,,αν δεν αλλάξουν σύντομα τα πράγματα δεν με βλέπω καλα...

Senior Member
    Κοιτα αν θες να ζησεις μονος σου χωρις σχεσεις κλπ μπορεις ,γλυτωνεις πολυ πονο και κοπο .... αλλα ειναι εξαιρετικα βαρετα να ξερεις μονος. Ειναι φυσικα και αναλογως το χαρακτηρα του καθενος.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Βασικα αυτη την περιοδο βρισκομαι σε μια αναζητηση και παλη . Τα εκανα ολα μανταρα , κατεληξα στο πουθενα , το μελλον θα ειναι μαλλον σπασιμο αρχιδιων δικων μου. Αλλα κατα καποιο τροπο αισθανομαι βελτιωμενο μοντελο. Δεν ξερω αν κρατησει πολυ αυτο. Και πιο σοφος. Εν τελει θα εχω κατι να θυμαμαι γιατι και οι αναζητησεις αυτες ειναι κατι που αξιζει να θυμασαι .
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Και τωρα φυσικα κανω το λαθος να μιλαω για την παρτη μου στο δικο σου θεμα

Senior Member
    Quote Originally Posted by CHILD View Post
    ευτυχώς που κάποιος άνοιξε το θέμα γιατί δεν ήξερα πώς να κάνω την αρχή. η μοναξιά είναι τρόπος ζωής για μένα. κάνω προσπάθειες να ανοιχτώ αλλά δεν έχω τις δεξιότητες και πάλι κάνω πίσω. τώρα τελευταία δεν το επιδιώκω να αλλάξω κάτι. Και οι προσπάθειες για σχέση που έκανα μέσω ίντερνετ δεν βοήθησαν. Πάντα θα βρίσκω κάποιο λόγο να κάνω πίσω. Έχω κλειστεί στον εαυτό μου και δεν απολαμβάνω και πολλά.
    child ειναι σαν να τα εγραψα εγω αυτα τα λογια!!!
    και γω εχω κλειστει τρομερα στον εαυτο μου εδω και χρονια...
    Last edited by dreamful_woman; 08-09-2014 at 19:24.

Senior Member
    Δεν είναι κακό να λέμε τις σκέψεις μας... Ίσα ίσα θα με ενδιέφερε να ακούσω και τις δικές σας συμπεριφορές
    αν κάποιος έχει μείνει για πολύ καιρό μόνος, πάντως δεν ξέρω πόσο διάστημα μπορεί κάποιος να μείνει χωρίς καθόλου
    φιλους η έστω άτομα για μια απλή έξοδο.. Πόσο μπορεί να κρατήσει; σίγουρα υπάρχουν μειονέκτημα τα αλλά και
    κάποια πλεονέκτηματα... Είμαι προς αναζήτηση του προσανατολισμου μου...
    μπορεί να δει καθαρά...

Senior Member
    το να κλιστεις στον εαυτο σου δεν ειναι το προβλημα,το προβλημα ειναι πως το αντιμετοπιζεις.(ποτε μην ψαξεις τρυπες για να βγεις απο μεσα σου)

Senior Member
    Quote Originally Posted by The_Little_Prince View Post
    Είμαι προς αναζήτηση του προσανατολισμου μου...
    αυτο ειναι πολυ θετικο little_prince!
    εγω μαλλον τον εχω χασει τον προσανατολισμο μου οριστικα και αμετακλητα....

Senior Member
    Καιρό χωρίς φίλους;;; έστω κάποιον κάποια για ένα καφέ;; dreamful_woman
    μπορεί να δει καθαρά...

Senior Member
    Quote Originally Posted by The_Little_Prince View Post
    Καιρό χωρίς φίλους;;; έστω κάποιον κάποια για ένα καφέ;; dreamful_woman
    οχι ακριβως...
    εχω καποιους φιλους, αλλα τους βλεπω ψιλοσπανια γιατι μενω σε ενα προαστειο της Αθηνας πολυ απομακρυσμενο απο το κεντρο (πριν 20 χρονια ειχε τσακαλια να φανταστεις-δεν υπερβαλλω-) και εκτος αυτου, με εμποδιζει τραγικα η αγοραφοβια μου απο το να παρω τα μμμ και να παω εγω στην περιοχη τους.
    δεν τους κατηγορω παντως σε καμια περιπτωση για το οτι δεν ερχονται στην περιοχη μου συχνα.
    εσυ δεν εχεις κανεναν φιλο αν επιτρεπεται?

Page 1 of 4 123 ... LastLast