Τι σκέφτεστε; - Page 1430
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1430 of 1532 FirstFirst ... 43093013301380142014281429143014311432144014801530 ... LastLast
Results 21,436 to 21,450 of 22967
    Banned
    ετσι κ αλλιως τον εχω γραμενο στα μου κ αυτον κ τους ομοιους του.

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    γλουγλουγλου
    τι να τον κανω τον θειο σου?ε τι να τον κανω?μηπως μασιμενη οδοντογλυφιδα για να στην πεταξω υποτιμητικα στα μουτρα?εχω φαει ολα τα σκατα του κοσμου στα μουτρα και θα καθομουν να ασχοληθω νομιζεις με σενα και τον θειο σου?τι ειμαι 5 χρονων?και οσο για τον τομεα ιντερνετ εγω περαστικος ειμαι εσυ εχεις κολησει εδω μεσα.και να σου πω και κατι,δοκιμασε να κολυμπισεις στο γλυκο και στο αλμυρο νερο και ελα πες μου που ειναι πιο δυσκολα...

Senior Member
    In this old house where every door is open
    ta ra ta taaaaa!! a series of unfortunate events, or better, of the worse possible boyfriends and relationships, has come to its end... I had my share of troublesome bfs, thank you very much society, I hope I gave them back a little better than they were before.. But now even God felt that this must come to an end. He thought, that girl, cannot handle anymore pain. Her heart has been broken, her soul has been killed and reborn like the phoenix from its ashes, she met so many different difficult people and situations, she earned 3 PhDs in partners with mental health problems.. She gave a large part of her heart to someone, only to get her back shattered. She does not need to go through this again. I see she does not want to continue perpetually this cycle of giving heart, getting it back, giving it to someone else and so on. It is tiring, meaningless, soul-consuming. She had more than a fair share of emotional pain... Enough!!!! Let her have fun for once. Let her party. Let her love herself.. Let her find herself in people, animals, hobbies, things that bring joy to her heart. Let her dance. Let her love. Let her choose the best for her.. Finally... She deserves it!!

Μπορει αυτου του girl να του αρεσουν ερωτικα οι προβληματικοι αντρες.Με νορμαλ αντρες μπορει να μην την εβρισκε καν.Δε χρειαζεται να κανει ομως σχεσεις με τους προβληματικους,ας κανει μονο σεξ,δε χαλασε ο κοσμος.Δεν ειναι ολοι για σχεση.

Senior Member
    Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    επισης ειδα τις 30 πιο δημοφιλεις αναζητησεις εδω μεσα στις οποιες περιλαμβανονται :γεροντοφιλία γυναικοφιλία κατινια μπουλισμος ?????? wtf??????????????????????/ χαχαχαχαχα
    Εγω το λεω οτι παιζει πολυ ανωμαλια εδω μεσα αλλα δεν με ακουνε .

Senior Member
    Και ξαναρωταω τωρα που ηρεμησαν καπως τα πνευματα . Να ανοιξω θεμα και να γραφω τι γινεται σε καθε συνεδρια ή μπα?
    Aπο την μια σκεφτομαι οτι ειναι καλη ιδεα γιατι θα μπορουσε καποιος που θελει να κανει ΓΣΘ να δει πως περιπου γινεται και πως προσεγγιζεται το προβλημα , απο την αλλη δεν θελω να μπει και σε κανεναν η ιδεα να το εφαρμοσει μονος του χωρις παρακολουθηση ειδικου .

Banned
    απο την αλλη δεν θελω να μπει και σε κανεναν η ιδεα να το εφαρμοσει μονος του χωρις παρακολουθηση ειδικου .
    oi ιδεες μπαινουν στα κεφαλια τον ανθρωπων επιδη οι ιδιοι το θελουν κ οχι γιατι τους το λες εσυ.

Banned
    να κολυμπισεις στο γλυκο και στο αλμυρο νερο
    το πιασατε το υπονοουμενο μαγκες ετσι?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αλαφροίσκιωτος View Post
    Μπορει αυτου του girl να του αρεσουν ερωτικα οι προβληματικοι αντρες.Με νορμαλ αντρες μπορει να μην την εβρισκε καν.Δε χρειαζεται να κανει ομως σχεσεις με τους προβληματικους,ας κανει μονο σεξ,δε χαλασε ο κοσμος.Δεν ειναι ολοι για σχεση.
    μες στο μυαλο μου εισαι :p αν και τελικα απορω τι ειναι αυτο το νορμαλ και αν υπαρχει στα αληθεια!

Quote Originally Posted by betelgeuse View Post
    Εγω το λεω οτι παιζει πολυ ανωμαλια εδω μεσα αλλα δεν με ακουνε .
    εγω απορω ποιοι ειναι ολοι αυτοι που κανουν αναζητησεις με αυτες τις λεξεις κλειδια?? ειναι alien?? κυκλοφορουν εδω αναμεσα μας??

Quote Originally Posted by betelgeuse View Post
    Και ξαναρωταω τωρα που ηρεμησαν καπως τα πνευματα . Να ανοιξω θεμα και να γραφω τι γινεται σε καθε συνεδρια ή μπα?
    Aπο την μια σκεφτομαι οτι ειναι καλη ιδεα γιατι θα μπορουσε καποιος που θελει να κανει ΓΣΘ να δει πως περιπου γινεται και πως προσεγγιζεται το προβλημα , απο την αλλη δεν θελω να μπει και σε κανεναν η ιδεα να το εφαρμοσει μονος του χωρις παρακολουθηση ειδικου .
    εγω δε θα το εκανα γιατι θεωρω οτι και η εκθεση εδω μεσα πισω απο ενα νικ πρεπει να εχει τα ορια της.. ειδικα με τοση ανωμαλια που παιζει εδω μεσα!!!!!

Banned
    μες στο μυαλο μου εισαι :p αν και τελικα απορω τι ειναι αυτο το νορμαλ και αν υπαρχει στα αληθεια!
    Λίλιουμ το νορμάλ είναι σχετικό, ο καθένας από την δική του οπτική γωνία μπορεί να βλέπει κάτι νορμάλ που σε κάποιον άλλο φαντάζει εξωφρενικό.

Μπορει να μην εχει προβλημα ο αλλος ακριβως,απλως να μην μας ταιριαζει ή να μην θελει να κανει σχεσεις (ασχετα με το τι λεει).
    Υπαρχει μια ταση σε γυναικες και σε αρκετους αντρες,οποιος/α μας αρεσει να τον πιανουμε και γκομενο ή γκομενα.Υπαρχει λογος?
    Ετσι γινονται οι προβληματικες σχεσεις μετα,τα βρισκουν μονο στο κρεβατι και πουθενα αλλου.

Banned
    δεν υπαρχει νορμαλ κ μη υπαρχουν μονο ανθρωποι που κολουν ρετσινιες στον εαυτο τους κανοντας ολα χαλια κ φρικτα

μου χει τυχει πολες φορες να δω ανθρωπους με ενα σωρο προσωντα κ απιστευτα ηλιθια μυαλα που εβλεπαν τον εαυτο τους ο λαθος κ ετσι πηραν τη κατηφορα μεχρι που απεδειξαν αυτο που πιστευαν

δυο πραγματα ειναι απεριοριστα το συμπαν κ η ανθρωπινη βλακεια αινσταιν

Ενταξει ρε αλεξ,δεν κολλανε ολοι μεταξυ τους,ουτε ολοι θελουν να περιοριστουν (συνειδητα ή ασυνειδητα) σε μια σχεση.

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    το πιασατε το υπονοουμενο μαγκες ετσι?
    δεν εχω ορεξη πρωινιατικα αλλα για πιο υπονοουμενο λες?

Senior Member
    Quote Originally Posted by undetermined View Post
    Λίλιουμ το νορμάλ είναι σχετικό, ο καθένας από την δική του οπτική γωνία μπορεί να βλέπει κάτι νορμάλ που σε κάποιον άλλο φαντάζει εξωφρενικό.
    χμ.. για να δω.. τι ειναι νορμαλ για μενα.. για μενα νορμαλ ειναι το βαρετο.. θα μου πεις τι ειναι βαρετο?? το ιδιο με ολα τα αλλα, αυτο που ακολουθει την πεπατημενη, το ρουτινιασμενο.. αυτος που ξυπναει, χεζει, παει στη δουλεια, γυριζει σπιτι τρωει φαι, βαζει παντοφλες, κοιμαται, βλεπει τηλεοραση, ξυνει τα @@ του, παει για ενα καφε καμια μερα εξω και παιζει και κινο, τρωει, κοιμαται, και φτου και απο την αρχη, και το κανει αυτο τις 300 απο τις 365 μερες του χρονου, και σαν να μη φτανει μονο αυτο, δε μπορει να φανταστει τη ζωη του να κανει κατι διαφορετικο.. ισως σε καμια μεταμεσονυχτια φαντασιωση φανταζεται οτι ειναι μεγαλοεπιχειρηματιας και κανει ολα τα προαναφερομενα, πλην της εργασιας, απλα με συνοδεια ενα πουρο χαβανας και 12 βιζιτουδες, αλλα και παλι, δεν κανει τιποτα για να το πετυχει!!!!! αυτο το φοβαμαι πραγματικα.. αυτο ειναι θανατικη καταδικη δεν ειναι ζωη.. ισως καπου εκει εξω υπαρχει καποιος που δεν ειναι βαρετος αλλα δεν ειναι και προβληματικος.. εκει θα στοχευσω :p

Quote Originally Posted by Αλαφροίσκιωτος View Post
    Μπορει να μην εχει προβλημα ο αλλος ακριβως,απλως να μην μας ταιριαζει ή να μην θελει να κανει σχεσεις (ασχετα με το τι λεει).
    Υπαρχει μια ταση σε γυναικες και σε αρκετους αντρες,οποιος/α μας αρεσει να τον πιανουμε και γκομενο ή γκομενα.Υπαρχει λογος?
    Ετσι γινονται οι προβληματικες σχεσεις μετα,τα βρισκουν μονο στο κρεβατι και πουθενα αλλου.
    για μισογυνιστικο γουρουνι, τα λες πολυ καλα!! θα συμφωνησω!! :)

ps. τωρα που το σκεφτομαι μου ερχονται και αλλα βαρετα.. ενα ακομα.. αυτος που νυχτα μερα λιωνει στα γυμναστηρια να θαυμαζει τα μουσκουλα του, παιρνει πρωτεινες, κανει σολαριουμ και χαλαουα, φοραει εφαρμοστες μπλουζες με μεγαλο ανοιγμα να φαινονται τα βυζια νουμερο DD και ξοδευει περισσοτερη ωρα να φτιαξει τα μαλλια του απο οτι εγω, που στην παρεα για το μονο που μπορει να μιλησει ειναι ο παγκος, οι κρεατινες, και οι αρσεις...... μαμακαααααααα