Results 61 to 75 of 140
-
21-09-2014, 17:04 #61
εγω απο οσο την ηξερα τη γιαγια μου ηταν καλη μονο στη μανα μου κ υπολυποι ηταν οι μπασταρδοι μεχρι που εφτασε τα 85+ κ αρχισε τη ....τυρανια προς ολες τις κατευθυνσεις καθετε κ @@ζει ανα μια ωρα κ μου λεει η μανα μου ολα υπολυτουργουν εκτος απο αυτο τι _ _ ειναι αυτος παναγια μου χαχχαχαχαχαχ τωρα κατεριψε το ρεκορ τυρανου κ στο @@μο.
- 21-09-2014, 18:08 #62
21-09-2014, 18:11 #63
22-09-2014, 11:26 #64
22-09-2014, 11:33 #65
22-09-2014, 11:48 #66
νομιζω οτι το προβλημα το εχεις εσυ και οχι η αδερφη σου..
και δεν εννοω οτι δεν εχει την ασθενεια που λες.
εννοω την προβληματικη (για σενα) συμπεριφορα.
εφοσον ειστε ολες ενηλικες, εφοσον η αδερφη σου παει σε γιατρο, δεν εχει καμια υποχρεωση απεναντι σου να σε ενημερωνει ουτε για την υγεια της,ουτε για τις κινησεις της, εκτος αν γινεται επικινδυνη για σενα η τον εαυτο της.
το οτι σε ξεβολευει και σε ενοχλει, δεν ειναι λογος να ανακατευτεις εαν δεν στο επιτρεπει.
αυτο που κανεις λαθος κατ εμε, ειναι οτι θεωρεις δεδομενο (σου) οτι πρεπει να παραμενεις στο πατρικο σου σε αυτη την προχωρημενη ηλικια, αλλα να λειτουργουν οι αλλοι οπως θα ηθελες εσυ, ενω εκεινοι νοιωθουν καλα.
επιπλεον, σου προτεινουν να σε στηριξουν οικονομικα για να μεινεις μονη, που για καθε αλλο "ενοχλουμενο" θα ηταν λογος ευτυχιας κι εσυ, δεν θελεις αυτο, αλλα να παραμεινεις εκει, με τους δικους σου ορους....
λυπαμαι, αλλα εσυ εχεις το προβλημα..
22-09-2014, 12:08 #67
αν γινεται επικινδυνη για σενα η τον εαυτο της.
22-09-2014, 12:08 #68
Ό,τι δεν καταλαβαίνεις εσύ, δε σημαίνει ότι δεν το καταλαβαίνει και κανένας άλλος!
Όπως επίσης, ό,τι δεν καταλαβαίνεις εσύ δε σημαίνει ότι είναι βλακεία (άσχετα αν στην προκειμένη περίπτωση δεν είπα κάτι περισπούδαστο).
Τέλος, το τι θα γράφω και πώς θα το γράφω, δεν θα μου το υπαγορεύσεις εσύ!
Ούτε κανένας άλλος βέβαια...
22-09-2014, 12:15 #69
Όσο για τη γνώμη μου σχετικά με το θέμα, με έχει καλύψει η remedy.
Στη ζωή κάνουμε συνεχώς επιλογές, αλλιώς βαλτώνουμε.
Εξετάζουμε τα δεδομένα και ανάλογα με τις ανάγκες μας (και την κρίση μας) κάνουμε την ευνοϊκότερη για μας επιλογή.
Αλλιώς, καθόμαστε στ' αυγά μας και περιμένουμε τον από μηχανής θεό για να μας σώσει.
Υπάρχουν όμως περιπτώσεις που δεν εμφανίστηκε ποτέ!
22-09-2014, 12:31 #70
...όχι. Απλά δεν μιλάει για τα προβλήματά της. Αυτό έλειπε αν οποιονδήποτε είναι κλειστός χαρακτήρας ή απλά θέλει να κάνει μόνος τα κουμάντα του, τον δέναμε και τον τρέχαμε στα νοσοκομεία.
δε προκειται να ευτιχησει ποτε ετσι θα ειναι δυστηχισμενη μια ζωη
θα πρεπε να ειναι καπιος τραγικα χαμηλου iq για να συμπερφερετε ετσι
μου θυμιζει αυτη που μιλαγα μαζι της πριν αρκετο καιρο στο φορουμ ειχε βαλει τον εαυτο της σε ενα θρονο κ οτι δε τη αναδικνειε ως βασιλισσα το εκρυβε κ δε της επαιρνες ουτε λεξη για αυτο. πιο χαζη απο αυτη δεν ειχα ξαναδει.
Κατά τα άλλα συμφωνώ με την Remedy.[I][SIZE="1"]Well you're up so high, how can you save me when the dark comes here tonight to take me up my front walk and into bed, where it kisses my face and eats my head...[/SIZE][/I]
22-09-2014, 13:44 #71
Αυτό όμως που είναι ας το πω αδόκιμο,είναι να βγάζεις συμπεράσματα για το τί είναι ο καθένας,ούτε και σε ρώτησα αν έχω εγώ το πρόβλημα ή κάποιος άλλος...
Εγώ εξέθεσα έναν προβληματισμό,εσύ μπορείς να μου απαντήσεις πάνω σε αυτό χωρίς κακοήθεια
Πιστεύεις αν ήταν τόσο εύκολο να φύγω δεν θα το έκανα;
Η ερώτηση μου όμως δεν ήταν αυτή......
εφοσον η αδερφη σου παει σε γιατρο, δεν εχει καμια υποχρεωση απεναντι σου να σε ενημερωνει ουτε για την υγεια της,ουτε για τις κινησεις της, εκτος αν γινεται επικινδυνη για σενα η τον εαυτο της
Και φυσικά είναι επικίνδυνη γιατί ποτέ δεν ξέρεις αν ένα άτομο με ψυχοπαθολογία πώς θα αντιδράσει κυρίως αν δεν παίρνει τα φάρμακά του.
Γι αυτόν ακριβώς τον λόγο πρέπει να μας ενημερώσει για να είμαστε και εμείς ήσυχες ότι δεν θα μας πυροβολήσει μία νύχτα καθως κοιμόμαστε και δεν θα σπαταλήσει εν μία νυκτί όλο το κομπόδεμα της μητέρας μου....
Αν όλα αυτά εσένα σου φαίνονται ότι "εγώ έχω το πρόβλημα" τότε πολύ καλά κάνεις και το πιστεύεις γιατί όντως εγώ έχω το πρόβλημα που μεγάλωσα σ'ένα σπίτι χωρίς την αρμόζουσα επικοινωνία.
Αλλά ξαναλέω ότι το θέμα μου δεν ήταν αυτό.
22-09-2014, 13:48 #72
Οκ δεν είχα σκοπό την αντιπαράθεση,αλλά όταν γράφω κάτι στο δικό σου θέμα και με ρωτάς τί είπα γτ δεν κατάλαβες,εγώ θα ξαναπαντούσα για να καταλάβεις.
Αλλά και η παντομίμα είναι ένα ευχάριστο διάλειμμα από την ρουτίνα της ζωής.
Κατα τα άλλα συμφωνώ ότι πρέπει να κάνουμε επιλογές στην ζωή μας και να είμαστε λίγο πιο τολμηροί γιατί ο από μηχανής Θεός δεν είναι σίγουρο ότι θα μας εμφανιστεί,όπως επίσης πιστεύω και ότι η πολλή γκρίνια δεν βγάζει πουθενά!
Σίγουρα δεν θα σου υπαγορεύσω εγώ τι θα γράψεις,εννοείται,δεν χρειάζεται όμως να θυμώνεις!
22-09-2014, 13:49 #73
Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις....
22-09-2014, 13:53 #74
αν αποκαλεις δικη μου κακοηθεια το οτι θεωρω οτι το προβλημα σου εισαι εσυ
και δικη σου καλοηθεια το οτι θεωρεις οτι το προβλημα σου ειναι η αδερφη σου, εγω τα θεωρω διαφορετικες μεταξυ τους αποψεις..
ξεχασα να σου πω, οτι και η διαγνωση σου μπορει να ειναι λανθασμενη.
μονο ψυχιατρος που θα την δει μπορει να την βγαλει, οχι εσυ μεσω ιντερνετ η συζητησεων δικων σου με ψυχιατρους.
αν δεν κανω λαθος κι εσυ δεν εργαζεσαι και σε στηριζει η μητερα σου με χρηματα που θα μπορουσε να διαθετει καπως αλλιως, αρα μαλλον ειστε στην ιδια μοιρα με την αδερφη σου.
δεν ειναι αυτη το βαρος κι εσυ το στολιδι...
βεβαιως ειναι ανυποφορο να ζεις με εναν βρωμικο ανθρωπο.
αλλα δεν ειναι για ψυχιατρειο ολοι οι βρωμυλοι.
αν δεν μπορειτε να συμβιωσετε, αποφασιστε ποιος θα φυγει με την στηριξη της μανας σας, μιας και δεν στεκεστε στα ποδια σας αμφοτερες,...
η επικινδυνοτητα πως σου προεκυψε? απειλησε ποτε τις ζωες σας?
απλα επειδη της εβγαλες εσυ την διαγνωση την θεωρεις και πιθανη δολοφονο?
σκεφτηκες οτι μπορει να ενημερωνει την μητερα σας αλλα να μην εμπιστευεται εσενα?
σε αυτο συνηγορει και το οτι η μητερα σου επισης δεν συζηταει το θεμα της αδερφης, μαζι σου.
22-09-2014, 14:11 #75
δεν ειναι για ψυχιατρειο ολοι οι βρωμυλοι.
η επικινδυνοτητα πως σου προεκυψε? απειλησε ποτε τις ζωες σας?
απλα επειδη της εβγαλες εσυ την διαγνωση την θεωρεις και πιθανη δολοφονο?
σκεφτηκες οτι μπορει να ενημερωνει την μητερα σας αλλα να μην εμπιστευεται εσενα?