Results 21,646 to 21,660 of 22967
Thread: Τι σκέφτεστε;
-
28-09-2014, 19:00 #21646
- In this old house where every door is open
δε μου ταιριαζει. Μπορω σαν γυναικα να δωσω τα μηνυματα οτι ενδιαφερομαι, με τα ματια, τη γλωσσα του σωματος (δεν ειναι τοσο ωραιο αυτο??? εγω το λατρευω αυτο το παιχνιδι του φλερτ!!!) Μπορω να του δωσω χωρο να με προσεγγισει και αερα, νομιζω αυτος ειναι ο ρολος της γυναικας, αν και δεν κατηγορω φυσικα οποιες παιρνουν άλλες πρωτοβουλιες (για κατι τετοιες παραπονιουνται μετα αρκετοι αντρες οτι εχασαν το ρολο τους ως κυνηγου και οτι ξενερωνουν με αυτο!!). Εμενα μαρεσει ο διαχωρισμος των δυο ρολων σε επιπεδο φλερτ και ερωτα ακομα.. τρελαινομαι οταν ο αλλος με κανει να νιωθω γυναικα, με προσεχει, προσεχει πως μου μιλαει και μου φερεται, με σεβεται, ειναι αντρας με λιγα λογια). Anyway, ειναι ωραιο για μενα καποια να ειναι γυναικα και οχι αντρακι, στο παιχνιδι του φλερτ με το αλλο φυλο.. Τουλαχιστον εγω αυτο κανω, επιλογη μου. Αν χανω τοςυ αντρες που θελουν να τους την πεφτουν οι γκομενες ειτε γιατι αυτοι φοβουνται, ειτε γιατι ετσι τονωνεται το εγω τους, πολυ χαιρομαι, τετοιους αντρες δεν τους θελω οπως περιεγραψα και παρα πανω. θελω ο αντρας να μη φοβαται αμα με θελει τοσο πολυ να το κανει το βημα, και θελω το εγω του να τονωνεται επειδη με κατεκτησε αυτος, οχι επειδη επεσα πανω του! :)
- 28-09-2014, 19:41 #21647
τι ειναι το vaginal rage? δε βρηκα οτι ειναι διαταραχή. βασικα αυτο που βρηκα απο googlarisma ελεγε στο περιπου οτι σημαινει οταν μια γυναικα εχει νευρα κ ειναι σκυλα επειδη ειναι γυναικα. Αρα αυτο απο μονο του ειναι σεξιστικο. Σημαινει κ κατι αλλο?
εμενα δε μου φαινεται σεξιστικος ο ορος επιλοχια καταθλιψη, σαν πρωτη σκεψη. Βασικα ειναι μια ακομη καταθλιψη όπως γενικα η καταθλιψη πιστευω. αν κ ειμαι κατα του σεξισμου, δε μπορεσα να εντοπισω τον σεξισμο ακομη.το σκεφτομαι ομως.
ποια ειναι η feminism ambassador? (ισως φανταζομαι κατι αλλα δν ειμαι σιγουρη..)
28-09-2014, 20:13 #21648
αυτο που εγραψες ειναι. νευρα της γυναικας επειδη ειναι γυναικα. δεν μετρα για διαταραχη αλλα μαλλον θα επρεπε αφου οσες νιωθουν ετσι σιγουρα θα εχουν προβληματικη συμπεριφορα. μονες τους δημιουργουν τον σεξισμο.
οσο για την feminism ambassador ειπαμε ειναι η Εμμα Γουατσον:
https://pbs.twimg.com/media/ByVmOHIIEAAG8fc.jpg
www.facebook.com/emmawatson
28-09-2014, 20:50 #21649
Εγώ υπήρξα και συνεχίζω να είμαι κατεστραμμένος με την έννοια που το θέτεις πολύ πριν την εποχή του ίντερνετ και των τσοντών πάντως.Εζησα την προ-ιντερνετ εποχή όπου τα παιχνίδια μου ήταν έξω στην αλάνα της γειτονιάς μας με τον αδερφό και τον ξαδέρφο μου κυρίως μιας και προσωπικά ποτέ δεν το είχα με τις πιο μεγάλες παρέες.Εχω στο σώμα μου σημάδια απο τις βλακείες που κάναμε αγνοώντας τους κινδύνους και ειδικά με τα ποδήλατα.Που σε απότομη κατηφόρα με γκρεμό απο την μια μεριά, έτρεχα με 50χλμ και στράβωσε η εμπρός ζάντα..Σχεδόν τα 2/3 της μέχρι τώρα ζωής μου είναι χωρίς ίντερνετ.Απλά πάντα ένιωθα ότι δεν κολλάω με το υπόλοιπο σύνολο.Οποτε πήγαινα κάπου σε μεγάλη παρέα,πάντα κάτι γινόταν και ένιωθα άσχημα.Ακόμη και η μάνα μου που θεωρώ ότι δεν μου φέρθηκε καλά στα πρώτα μου σχολικά χρόνια,ποτέ δε με πίεσε να μην κοινωνικοποιηθώ.Πάντα μου έλεγε να βγαίνω,να κάνω φίλους και παρέες,να μιλάω.Και επειδή εγώ δεν ένιωθα να το κάνω και το έλεγα,άλλαζε το τροπάρι...Αλλά και πάλι ότι έκανα ήταν απο μένα για μένα γιατί για κάποιο λόγο έτσι ένιωθα.
Εν κατακλείδι με την μέχρι τώρα πορεία της ζωής μου,πιστεύω ότι δεν μπορώ να πω ξεκάθαρα τι φταίει για την όποια καταστροφή μου.Βλέποντας όμως και άλλες περιπτώσεις παιδιών (χάρη στην ευκολία που παρέχει το ίντερνετ) νομίζω ότι κάποιοι απλά γεννιούνται με αυτή την διαφορετικότητα.Και παλεύουν να γίνουν αποδεκτοί απο το υπόλοιπο κοινωνικό σύνολο
28-09-2014, 21:08 #21650
29-09-2014, 06:14 #21651
Καλημερα Λιλιουμ , συμφωνω οτι ειναι υπεροχο το παιχνιδι του φλερτ , και εγω το λατρευω . Βρισκω παρα πολυ σωστη την προσεγγιση σου στο θεμα , ρολος της γυναικας και ρολος του αντρα . Οι απαιτησεις σου μου φαινονται πολυ φυσιολογικες , πιο φυσιολογικες δεν γινεται , αλλα μηπως εχεις κατι στο στυλ σου , κατι το απροσιτο , το οποιο αθελα σου , αποθαρρυνει εναν αντρα να σε πλησιασει ? το λεω , γιατι , αυτο το εχω εγω , και ουδεποτε στα χρονικα μεχει πλησιασει γυναικα ! Eχω αντιληφθει οτι οι αντρες ειναι γενικως μπουχτισμενοι , δεν υπαρχει το ' καμακι ' που υπηρχε επι εποχης 80s και λιγο 90s , τοτε δεν νοειτο να υπαρχει μονη γυναικα σε μπαρ , και να μην την πλησιασουν αντρες . Μαλιστα εχω την αισθηση , οτι οι ρολοι εχουν αντιστραφει , και οι γυναικες κυνηγουν αντρες , δεν ξερω σε ποιον βαθμο αληθευει . Σαν να ειναι ο καθενας στον κοσμο του , δυο κοσμοι που δυσκολα συναντωνται .
29-09-2014, 06:16 #21652
Λιλιουμ , μια γραφεις οτι εισαι κουλ , και απο την αλλη γραφεις οτι εισαι ντροπαλη και ακοινωνητη , σε καποιο λογικο βαθμο φανταζομαι . Αν ισχυει το δευτερο , καταλαβαινω γιατι δεν σε πλησιαζει ευκολα καποιος αντρας . Κρινοντας εξ ιδιων , θα δυσκολευομουν να πλησιασω μια κοπελα που ειναι ντροπαλη , αυτο το εκπεμπει , και με δυσκολευει και εμενα , ενω μια ανετη , με κανει και αισθανομαι και εμενα ανετα , οποτε η προσεγγιση ειναι ευκολη υποθεση .
Αν ομως παραεισαι κουλ , παλι οι περισσοτεροι θα δυσκολευτουν να σε πλησιασουν .Last edited by Macgyver; 29-09-2014 at 08:44.
29-09-2014, 09:19 #21653
Kοιτα, δεν εχω γενικα παραπονο οτι δε με πλησιαζουν, παραπονεθηκα για εκεινη τη συγκεκριμενη μερα που εκοβα φλεβες μες στο μπαρ απο τη βαρεμαρα! Επισης, ειναι γενικα παραδεκτο οτι οι αντρες δεν την πεφτουν οπως παλαιοτερα. Οποτε γενικα δε με πειραζει. Το στυλ μου.. χμ.. μπορει να ειμαι πολυ κουλ κ ανοιχτη μπορει και πολυ απομακρη. Εναλασσονται. Παντως γενικα τραβαω τα ρεμαλια της κενωνιας! Ενταξει οχι φυλακοβιους, you get the point.. Ισως γιατι τους βρισκω κι εγω συνηθως πιο ενδιαφεροντες απο τους κυριλε και τους νορμαλ, τους κλαρινογαμπρους, τους καγκουρες, τους τρεντυ, τους μονιμους κατοικους γυμναστηριων, τους γραβατωμενους καριεριστες, αυτους που δεν εχουν ξεφυγει ουτε μια φορα απο τα ορια και τα πρεπει κτλ κτλ κτλ. Σε ολους αυτους ειμαι απομακρη. Ναι, ναι το ξερω οτι ειναι οι πιο πολλοι!! Σε οσους αλλους ξεφευγουν απο αυτες τις κατηγοριες εστω και λιγο ειμαι πολυ χαλαρη και ανοιχτη και θελω να τους γνωρισω! :)
Oι ρολοι ναι εχουν μπερδευτει. Οι γυναικες εχουν εξαφανιστει, γιναμε ολες αντρακια.. Ετσι εχασε και ο αντρας το ρολο του με τη σειρα του..
29-09-2014, 11:09 #21654
Τί κάνουμε τώρα; Η κατάσταση κάθε μέρα και χειροτερεύει...κι εγώ δεν ξέρω πως να την αντιμετωπίσω...
Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
29-09-2014, 11:54 #21655
[QUOTE=λιλιουμ;505133 Παντως γενικα τραβαω τα ρεμαλια της κενωνιας! Ενταξει οχι φυλακοβιους, you get the point.. Ισως γιατι τους βρισκω κι εγω συνηθως πιο ενδιαφεροντες απο τους κυριλε και τους νορμαλ, τους κλαρινογαμπρους, τους καγκουρες, τους τρεντυ, τους μονιμους κατοικους γυμναστηριων, τους γραβατωμενους καριεριστες, αυτους που δεν εχουν ξεφυγει ουτε μια φορα απο τα ορια και τα πρεπει κτλ κτλ κτλ. Σε ολους αυτους ειμαι απομακρη. Ναι, ναι το ξερω οτι ειναι οι πιο πολλοι!! Σε οσους αλλους ξεφευγουν απο αυτες τις κατηγοριες εστω και λιγο ειμαι πολυ χαλαρη και ανοιχτη και θελω να τους γνωρισω! :)
Oι ρολοι ναι εχουν μπερδευτει. Οι γυναικες εχουν εξαφανιστει, γιναμε ολες αντρακια.. Ετσι εχασε και ο αντρας το ρολο του με τη σειρα του..[/QUOTE]
Ψαχνεις λοιπον καποιον που ειναι τελειως διαφορετικος απο τους υπολοιπους , ειναι σπανιο ειδος αυτο που ψαχνεις , οπως το διατυπωνεις , τουλαχιστον ξερεις τι θελεις , σε βρισκω ποιοτικη , εκτος φυσικα απο πνευματωδη , μακαρι να τοβρεις βρε Λιλ !
29-09-2014, 12:00 #21656
πφφφ
αμαν με αυτες τις κοινοτυπιες.
χαθηκαν οι πραγματικοι ανδρες, ολοι ειναι γουρουνια, ολες ειναι πουτανες, οι γυναικες εγιναν ανδρακια....
μια χαρα ανδρες και γυναικες υπαρχουν ,ολων των ειδων, για ολα τα γουστα...
αντι να μιλαμε για εξαλειψη των ειδων, ας προβληματιζομαστε μηπως εμεις κανουμε κατι λαθος και δεν τους ελκουμε, η τους διωχνουμε οταν βρεθουν.
29-09-2014, 12:13 #21657
ρεμ , συμμεριζομαι την αποψη σου , δεν εχω παραπονο απο τις γυναικες , απ ολα εχει ο μπαχτσες , αλλα διαπιστωση μου ειναι , οτι εχει δικιο η Λιλ , εχετε γινει ολιγον αντρακια και πιο απαιτητικες απο παλαιοτερα , οσον αφορα τα προσοντα ενος αντρα , οχι οτι με χαλαει αυτο , αλλα το ποσοστο των γυναικων που θαποφυγω , ειναι μεγαλυτερο σε σχεση με παλαιοτερα .
29-09-2014, 12:15 #21658
Οχι ρε, δεν ειναι σπανιο ειδος, ειναι πολλοι ευτυχως, εγω τουλαχιστον γνωριζω καθε μερα αρκετους! Απλα ειναι η ζωη ετσι, οι ανθρωποι εχουμε γινει ετσι, που εχει γινει δυσκολο ακομα και αυτο το απλο, να ερθεις πιο κοντα, να κανεις απλα παρεα! χαχα!! χμμ τα υπολοιπα που λες τα αφηνω ασχολιαστα!
29-09-2014, 12:31 #21659
αλλο το αντρακια, αλλο το απαιτητικες.
βεβαιως εχουμε γινει απαιτητικες γιατι δεν κρεμομαστε απο κανεναν ανδρα για να αποκτησουμε αξια.
ψηφιζουμε, μορφωνομαστε, εργαζομαστε, ειμαστε αυτονομες.(και οδηγουμε καλυτερα απο πολλους :p)
παλιοτερα οι γυναικες δεν ειχαν δικαιωμα στις απαιτησεις γιατι ηταν απλα το σκαρτο εμπροευμα που επρεπε καποιος κακομοιρης να το φορτωθει για να το ξεφορτωθει η οικογενεια.
αλλαξαν πολλα απο τοτε.
κι εσενα αντιστοιχα μπορει να σε αποφευγει μεγαλο ποσοσοστο γυναικων γιατι δεν πληροις καποιες απαιτησεις.
δεν διαλεγεις μονο εσυ...
αλλα η επιθετικοτητα στο φλερτ , ειναι κατι εντελως διαφορετικο. ουτε εμενα με εκφραζει . θελω ο ανδρας να με θελει ξεκαθαρα και να με διεκδικει, οχι να τον κυνηγαω σαν καποιες απελπισμενες . ελεος..
29-09-2014, 12:43 #21660
Καθε μερα αρκετους ? μπραβο λιλ , περιεργο βεβαια , με μπερδεψες λιγακι τωρα , αλλα για να το λες ......θα συμφωνησω οτι ο τροπος ζωης , ετσι οπως εχει διαμορφωθει , δυσκολευει την επικοινωνια μεταξυ μας , εξ ου και τα λογης λογης ψυχολογικα σε νεα παιδια . Παντως σε καλη φαση σε βλεπω , καμμια σχεση με την Λιλ , που παλαιοτερα εξομολογηθηκες οτι ησουν . Ειλικρινα , χαιρομαι , συνεχισε ετσι !!!!
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....