Απελπισμένη, ίσως και τρελαμένη λόγω περιττών κιλών. - Page 13
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 13 of 15 FirstFirst ... 31112131415 LastLast
Results 181 to 195 of 222
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    κι εμενα μου αρεσουν οι αδυνατοι μαγκ και ο δικος μου ειναι ιδανικων αναλογιων και σε υψος και σε φαρδος, αλλα αν ερχοσουν να μας ρωτησεις πως να χασεις τα περιττα κιλα σου, δεν θα σου ελεγα οτι εμενα δεν μου ρεσουν οι υπερβαροι και οι κοντοι και νομιζω οτι αν δεν χασεις αλλα 17 κιλα και δεν ψηλωσεις, δεν προκειται να βρεις γυναικα, ουτε να ζησεις σαν ανθρωπος... (δεν το πιστευω , ειλικρινα. για καθε ανθρωπο σε φυσιολογικα πλαισια υπαρχει καποιος που τον αρεσει)

αλλο το προσωπικο σου γουστο κι αλλο να προσβαλεις καποιον που ηδη προβληματιζεται
    γιατι τετοια ελεγε ο καλος μας ο αλαφροτετοιος κι ας ειχε ανδρα η κοπελα...
    Δεν ειπα οτι δε θα ζησει σαν ανθρωπος,λες ψεμματα.

μα δεν της λες πως να αδυνατισει με το να της λες οτι την θεωρεις χοντρη η χοντρη για σενα, απλα την στεναχωρεις και την προσβαλεις.
    αν εχεις συμβουλες για απωλεια και ειδικα για δυσκολο μεταβολισμο, φυσικα και να τις πεις! αλλα οι γελοιοτητες με τα γουρουνια που ελεγε ο μιςς κοσμος, ειναι για πολυ ξυλο...
    Ουτε γουρουνα την ειπα μις Κατινα,παλι λες ψεμματα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Ρεμ , εχεις τι εντυπωση οτι μενδιαφερουν οι αποψεις σου ? ουτε προκειται να εμπλακω σε διενεξη μαζι σου !!! βρες αλλον για λογομαχια !
    ααακριβως αυτο λεω κι εγω. κανεναν δεν ενδιαφερουν οι προσωπικες σας αποψεις για το πως θελετε την γυναικα σας, οπως κι εσενα δεν σενδιαφερει πως θελω τον ανδρα μου
    αν μπορειτε να βοηθησετε, να μιλατε σαν ανθρωποι.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αλαφροίσκιωτος View Post
    Ανθρωπινο ειναι να στεναχωριεσαι,γιατι στην περιπτωση σου δεν ειναι απλως θεμα αυταρεσκειας,αλλα κυριως κοινωνικοποιησης.
    ........

Σκεψου τουλαχιστον οτι εισαι μολις 7 κιλα απο τη γυναικα που θες να εισαι,αρα και απο την ευτυχια σου!!
    Btw,μεχρι περσυ ηταν οχι 67,αλλα 74 κιλα.Φανταζεστε αυτο τι μπορει να σημαινει για την αυτοεκτιμηση,την σχολικη ζωη και την σχεση της με το αλλο φυλο της νηματοθετριας?

Μην τα παραπεμπουμε ολα σε ψυχικες νοσους και γιατρους,ειναι απολυτως φυσιολογικο να απελπιζεσαι αν δεν παιρνεις αγαπη.
    ....

Θα ηταν διαφορετικο αν μεχρι προσφατα ηταν κομψη και μετα πηρε κιλα,ή παχυνε λογω γεννας κλπ.Θα μπορουσε να το αντιμετωπισει πιο ψυχραιμα.Εγω σου λεω πως εστω 3 κιλα να χασει,και βρει γκομενο,μετα μια χαρα θα 'ναι και δε θα πιει στη ζωη της ουτε βαλεριανα.Μην τους βγαζουμε ολους ''τρελους'',σε πολλους λειπει απλως λιγη αγαπη.
    Για την ακριβεια απεχει 5 κιλα,οχι 4,γιατι ειναι 67 κιλα τωρα,και με τα 5 κιλα,θα ειναι απλως στο μαξιμουμ κανονικο.Αν σκεφτεις οτι ειναι πολυ νεα,και οτι στο μελλον θα εχει γεννες,εμμηνοπαυση,γεροντο παχα κλπ,καλο ειναι (το ιδιο και οι αντρες),να εχει μερικα κιλα περιθωριο,ωστε να μην γινει γουρουνι σε 10 χρονια.

............Αν καποιοι την απορριπτουν (ερωτικα) λογω κιλων,τι θα καθεται να τους λεει ''αχ ατιμε ντουνια γιατι κοιτας τα κιλα μου και οχι η καρδια μου?''.Τι να γινει,σε ωκεανο ειναι,πρεπει να κολυμπησει,οπως και ολοι μας.

Ας αδυνατισει πρωτα και μετα αν συνεχιζει να γκρινιαζει,πρωτος θα την κραζω εγω.Δε γινεται ομως ΤΩΡΑ που εχει αντικειμενικο θεμα,να κανω προβλεψεις για το τι θα κανε εαν δεν το ειχε.
    Δεν ειπα οτι δε θα ζησει σαν ανθρωπος,λες ψεμματα.

Ουτε γουρουνα την ειπα μις Κατινα,παλι λες ψεμματα.
    κατινες ειναι αυτες που κανουν σαν εσενα επειδη δεν γυριζει κανεις να τις κοιταξει ακομα κι αν τον κυνηγανε με το τουφεκι 3,5 χρονια, μισ. κοσμος.

κι επειδη τα ψεματα που λες ειναι πολλα, σου παραθετω ολα τα σημεια που και γουρουνα ειπες οτι θα γινει, και οτι εχει αντικειμενικο προβλημα που την εμποδιζει στην κοινωνικη της ζωη και οτι θα βρει ανδρα αν χασει τα κιλα που θελει, ενω η κοπελα εχει ηδη μια χαρα κοινωνικοποιηση και ανδρα...

αιντε, κουρασες με την αμνησια και τα ψεματα ...

την φωτο σου με μαγιω ξεχασες να μας βαλεις..
    Last edited by Remedy; 10-10-2014 at 14:01.

Senior Member
    Της ειπα της κοπελας απο χθες , αν θελει συμβουλες , να μου στειλει πμ. ,, το γνωριζω το αντικειμενο .
    Γιατί, εμείς δεν κάνει ν' ακούσουμε;

Senior Member
    Ειμαι παντα καλοπροαιρετος , δεν προσβαλλω κανεναν , ουτε λογομαχω , ουτε και δεχομαι υποδειξεις .

Senior Member
    Quote Originally Posted by marian_m View Post
    Γιατί, εμείς δεν κάνει ν' ακούσουμε;

Μαριαμ , εσυ τα ξερεις ηδη , και δεν σε ειρωνευομαι . Δεν εχω αντιρρηση να το κανω εδω , δεν ειναι κανα μυστικο , αλλα η κοπελα μπορει να μην θελει δημοσιως , μπορει και να μην θελει καθολου .

κατινες ειναι αυτες που κανουν σαν εσενα επειδη δεν γυριζει κανεις να τις κοιταξει ακομα κι αν τον κυνηγανε με το τουφεκι 3,5 χρονια, μισ. κοσμος.

κι επειδη τα ψεματα που λες ειναι πολλα, σου παραθετω ολα τα σημεια που και γουρουνα ειπες οτι θα γινει, και οτι εχει αντικειμενικο προβλημα που την εμποδιζει στην κοινωνικη της ζωη και οτι θα βρει ανδρα αν χασει τα κιλα που θελει, ενω η κοπελα εχει ηδη μια χαρα κοινωνικοποιηση και ανδρα...

αιντε, κουρασες με την αμνησια και τα ψεματα ...

την φωτο σου με μαγιω ξεχασες να μας βαλεις..
    Ειπα οτι μπορει γινει γουρουνα στο μελλον,οπως ο οποιοσδηποτε που εχει παραπανω κιλα,γιατι με την ηλικια ολοι παχαινουμε.Οχι οτι ειναι ηδη γουρουνα,αρχιψευτρα.

Ως προς τα υπολοιπα,το εγραψα και πριν οτι η ν/θ φανηκε πολυ πιο απελπισμενη σε σχεση με την κατασταση της,οποτε υπεθεσα οτι αντιμετωπιζε σοβαροτερα θεματα,απ'οτι αντιμετωπιζει στην πραγματικοτητα.

Το οτι εχεις αναλαβει μονη σου την ''υπερασπιση'' της εδω και τοσες σελιδες ενω ουτε η ιδια ενοχληθηκε,ουτε ειναι ανικανη να υπερασπιστει τον εαυτο της,δειχνει οτι απλως καλυπτεις δικες σου ανασφαλειες και συμπλεγματα.

Μιστερ κοσμος δεν εγραψα ποτε οτι ειμαι,αλλα αυτο βολευει τα κλαψομουνικα κλισε που εχεις χτισει στο κεφαλι σου,για να νιωθεις ομορφα με το παχος σου.Δικο σου προβλημα ομως οχι δικο μου.

Senior Member
    Της ειπα της κοπελας απο χθες , αν θελει συμβουλες , να μου στειλει πμ. ,, το γνωριζω το αντικειμενο .
    εσυ, αν θελεις συμβουλες για να αδυνατισεις, μπορεις να μας το πεις δημοσιως. δεν εχουμε μυστικα

Senior Member
    Ειμαι παντα καλοπροαιρετος , δεν προσβαλλω κανεναν , ουτε λογομαχω , ουτε και δεχομαι υποδειξεις .
    Αυτό το πάντα τι το θες; Πες, τον τελευταίο καιρό προσπαθώ να...
    Γιατί το παρελθόν σου εδώ μέσα σε διαψεύδει. Και όσο και να σβήνεις και να γράφεις, δεν μπορείς να τα εξαφανίσεις όλα.

Πάντως, βλέπω αυτό το θέμα έχει γίνει αφορμή για να ανάψουν τα αίματα και πάλι στο φόρουμ!

Senior Member
    Ειπα οτι μπορει γινει γουρουνα στο μελλον,οπως ο οποιοσδηποτε που εχει παραπανω κιλα,γιατι με την ηλικια ολοι παχαινουμε.Οχι οτι ειναι ηδη γουρουνα,αρχιψευτρα.

Ως προς τα υπολοιπα,το εγραψα και πριν οτι η ν/θ φανηκε πολυ πιο απελπισμενη σε σχεση με την κατασταση της,οποτε υπεθεσα οτι αντιμετωπιζε σοβαροτερα θεματα,απ'οτι αντιμετωπιζει στην πραγματικοτητα.

Το οτι εχεις αναλαβει μονη σου την ''υπερασπιση'' της εδω και τοσες σελιδες ενω ουτε η ιδια ενοχληθηκε,ουτε ειναι ανικανη να υπερασπιστει τον εαυτο σου,δειχνει οτι απλως καλυπτεις δικες σου ανασφαλειες και συμπλεγματα.

Μιστερ κοσμος δεν εγραψα ποτε οτι ειμαι,αλλα αυτο βολευει τα κλαψομουνικα κλισε που εχεις χτισει στο κεφαλι σου,για να νιωθεις ομορφα με το παχος σου.Δικο σου προβλημα ομως οχι δικο μου.
    ειπα οτι μιλουσες για γουρουνια , οχι οτι την ειπες γουρουνα, παλι διαστρεφεις τα λογια μου, λες και δεν ειδαν ολοι τι ειπες και τι εξακολουθεις να λες

ΑΛΛΟΟ ΤΙ ΝΟΜΙΣΕΣ ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΣΕΣ ΚΙ ΑΛΛΟ ΑΝ ΤΑ ΕΙΠΕΣ Η ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΠΕΣ.
    ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ. το οτι η κριση σου ηταν λαθεμενη ειναι δικο σου προβλημα, αλλα οσα ειπα, τα ειπες ΟΛΑ

το γεγονος οτι εχεις φαει φασκελα απο ολους οσους απαντησαν σοβαρα στην κοπελα, δεν φαινεται να σε απασχολει.
    λογικο...
    απορω απο που σου προκυπτει οτι μονο εγω ασχοληθηκα με τις χοντραδες σας, οταν οποιος καταδεχτηκε να ασχοληθει μαζι σας, σας εφτυσε...

Senior Member
    Μαριαμ , εσυ τα ξερεις ηδη , και δεν σε ειρωνευομαι . Δεν εχω αντιρρηση να το κανω εδω , δεν ειναι κανα μυστικο , αλλα η κοπελα μπορει να μην θελει δημοσιως , μπορει και να μην θελει καθολου .
    Τι να μη θέλει δημοσίως, εδώ ολόκληρη φωτογραφία της πόσταρε! Μήπως εσύ θέλεις κάτι να κρύψεις;
    Αν πάλι εγώ τα ξέρω ήδη, που δεν είμαι καθόλου ειδική επί του θέματος απλά ξέρω κάποια βασικά πράγματα, τότε φαντάζομαι δεν θα είναι και τίποτα σπουδαίες σοφίες.

Senior Member
    Quote Originally Posted by marian_m View Post
    Αυτό το πάντα τι το θες; Πες, τον τελευταίο καιρό προσπαθώ να...
    Γιατί το παρελθόν σου εδώ μέσα σε διαψεύδει. Και όσο και να σβήνεις και να γράφεις, δεν μπορείς να τα εξαφανίσεις όλα.

Πάντως, βλέπω αυτό το θέμα έχει γίνει αφορμή για να ανάψουν τα αίματα και πάλι στο φόρουμ!

Ελα βρε Μαριαμ, σιγα που αναψαν τα αιματα . Κουβεντα κανουμε , πλακα εχει !!!!

το γεγονος οτι εχεις φαει φασκελα απο ολους οσους απαντησαν σοβαρα στην κοπελα, δεν φαινεται να σε απασχολει.
    λογικο...
    Oχι απο οσους απαντησαν σοβαρα στην κοπελα,αλλα απο οσους και οσες εχουν κομπλεξ με το βαρος τους και την εμφανιση τους.
    Το τσουξιμο δε κρυβεται.

Senior Member
    Oχι απο οσους απαντησαν σοβαρα στην κοπελα,αλλα απο οσους και οσες εχουν κομπλεξ με το βαρος τους και την εμφανιση τους.
    Το τσουξιμο δε κρυβεται.
    ναι, αλλα εξακολουθεις να μην μας βαζεις ολοσωμη φωτο με μαγιω (και προσωπο παρακαλω, δεν δεχομαστε ασχημομουρες) για να δουμε ποιος εχει το τσουξιμο...

επειδη τυχαινει να ξερω την εμφανιση πολλων που σε ξεχεσαν , για να μην περιαυτολογησω και παινευομαι μονη μου σαν τις χαζες, να σου πω, οτι αν ειχες κι εσυ την δικη τιυς εμφανιση δεν θα μισουσες ετσι τις αλλες γυναικες...

Senior Member
    ειπα οτι μιλουσες για γουρουνια , οχι οτι την ειπες γουρουνα, παλι διαστρεφεις τα λογια μου, λες και δεν ειδαν ολοι τι ειπες και τι εξακολουθεις να λες

ΑΛΛΟΟ ΤΙ ΝΟΜΙΣΕΣ ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΣΕΣ ΚΙ ΑΛΛΟ ΑΝ ΤΑ ΕΙΠΕΣ Η ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΠΕΣ.
    ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ.

λογικο...
    απορω απο που σου προκυπτει οτι μονο εγω ασχοληθηκα με τις χοντραδες σας, οταν οποιος καταδεχτηκε να ασχοληθει μαζι σας, σας εφτυσε...
    Ρε συ remedy, από πότε ένας μισογύνης είναι ικανός να δώσει καλοπροαίρετες συμβουλές σε μια γυναίκα;
    Απλά, επειδή η κοπέλα είναι καινούργια στο φόρουμ, φτάνει να το επισημάνουμε, οπότε να μην δώσει βάση στα γραφόμενά του.

Page 13 of 15 FirstFirst ... 31112131415 LastLast