Τοξικοί άνθρωποι ? - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Results 46 to 60 of 66
    Senior Member
    τοξικοι ανθρωποι ειναι αυτοι,οπως μια που γνωρισα σε ενα κλαμπ χτες και με εφαγε με τα ματια της και μολις της επιασα την κουβεντα ολα μια χαρα αλλα οταν ειδε οτι ακομα σπουδαζω και δεν εχω δουλεια..με εστειλε...την εστειλα κι εγω ομως..

Banned
    Quote Originally Posted by giannis1990 View Post
    τοξικοι ανθρωποι ειναι αυτοι,οπως μια που γνωρισα σε ενα κλαμπ χτες και με εφαγε με τα ματια της και μολις της επιασα την κουβεντα ολα μια χαρα αλλα οταν ειδε οτι ακομα σπουδαζω και δεν εχω δουλεια..με εστειλε...την εστειλα κι εγω ομως..
    Μήπως μπέρδεψες τις toxic με τις poison ivy....?

Banned
    Εγω ας μην μιλησω για τους τοξικους ανθρωπους που εχω ζησει και τρωω ακομα στην μαπα..Θα δηλητηριαστει ολο το θρεντ!

Banned
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Εγω ας μην μιλησω για τους τοξικους ανθρωπους που εχω ζησει και τρωω ακομα στην μαπα..Θα δηλητηριαστει ολο το θρεντ!
    Μπααααα...... Έχουμε πάθει ανοσία από τους δικούς μας τοξικούς.....

Senior Member
    Quote Originally Posted by giannis1990 View Post
    χαχαχαχαχαχαχχαχ!!
    αυτη ειναι βιτριολικη, οχι τοξικη :p
    κουραγιο γιαννακη, καπου υπαρχει η γυναικα των ονειρων σου που σε θελει κι εκεινη.. :)

Senior Member
    παντως, οτι κινδυνευει να σε πνιξει με δηλητηριο, να το φτυνεις προς τα εξω ;)
    τωρα στα μουτρα τους θα ειναι, σε συζητησεις με ανθρωπους που εμπιστευεσαι θα ειναι, οτι σε βολεψει...

Banned
    Τελειωσα ρεμ με αυτους τους ανθρωπους..Τα αυγα εσπασαν!Ποσα να ανεχτεις??Μεγαλωνουμε κιολας..Ερχεται εκεινη η μερα που τους λες " ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΧΑΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ" !!

Senior Member
    Τελειωσα ρεμ με αυτους τους ανθρωπους..Τα αυγα εσπασαν!Ποσα να ανεχτεις??Μεγαλωνουμε κιολας..Ερχεται εκεινη η μερα που τους λες " ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΧΑΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ" !!
    δεν ειν κακο μνημονιακι να σπασει και κανα αυγο... αν δεν σπασουν τ αυγα, δεν γινεται ομελετα ;)

Senior Member
    In this old house where every door is open
    rem, mariposa? και εσεις ναρκισσιστη γονιο? δεν το ειχα ξαναδιαβασει.. χα.. κι εγω ειχα ναρκισσιστη μπαμπα. No wonder για τους γολγοθαδες που περναω στις σχεσεις μου με τα αρσενικα.. :)
    εγω εχω καταλαβει οτι οταν ενας γονιος ειναι ναρκισος, πχ ο πατερας, τοτε δε γνωρισες ποτε πατερα. Δεν ειχες την πατρικη φιγουρα, τη στηριξη, σαν να μην υπηρχε καν.. Αντιθετως υπηρχε ενα αλλο πλασμα, ενεργειακο βαμπιρ ή μη δεν ξερω.. Ναι πολυ πληγωμενος ανθρωπος, πολυ βαθια.. Ο οποιος πληγωνει με τη σειρα του πολυ βαθια αλλους ανθρωπους.. ΕΙδικα τα παιδια του..

Σε μια εκλαμψη αυτογνωσιας, ισως τη μοναδικη στην οποια υπηρξα μαρτυρας, ο μπαμπας μου, λιγες εβδομαδες πριν πεθανει, και ενω ηταν αρρωστος και σε επιπεδο νοητικων λειτουργιων, μνημης, ψυχολογιας και σωματος, μου ζητησε συγνωμη, γιατι δεν ηταν καλος πατερας. Μου ειπε οτι το ηξερε οτι δε θα ειναι, για αυτο δεν ηθελε να κανει παιδι.. Του ειπα δεν πειραζει..

Με βοηθησε πολυ αυτο.. Αλλα..

Senior Member
    λιλι, δεν ξερω αν τσιμπαει την ταμπελα, γιατι σε αλλα ταιριαζει και σε αλλα δεν ταιριαζει καθολου. πρεπει να ειναι στο οριο.
    βασανιστικη και τοξικη ηταν σιγουρα παντως. δεν εχω καμια αμφιβολια σε αυτο...
    αφου το αναγνωρισε και σου ζητησε και συγνωμη, ηταν πολυ σημαντικο, λιλι..

Banned
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    καταλαβαινω...
    εγω ετυχε και περασα θεσσαλονικη και μεναμε εκει. μου το ειχε ηδη δηλωσει οτι αν δεν μπορω να περασω εκει, δεν προκειται να παω πουθενα, ενω ειχαμε την οικονομικη δυνατοτητα, καθως τις σπουδες μακρια απ το σπιτι τις θεωρουσε dolce vita.. ποιο "μπραβο"??? οταν περασα σε μια δυσκολη σχολη και με καλη σειρα καταταξης, το σχολιο της ηταν "α στο διαλο!!!!". οχι με θυμο σαν βρισια, αλλα με εκπληξη. κι αυτο ηταν ολο. ποτε σε 6 χρονια σπουδων, δεν με ρωτησε το παραμικρο για τις σπουδες μου, οταν πηρα πτυχιο ενω δουλευα ηδη, της το ειπα καθαρα ενημερωτικα.
    ποτε δεν με ρωτησε το παραμικρο για την δουλεια μου. δεν ηξερε καν ποτε που δουλευω, γιατι ποτε δεν ρωτησε ... οχι οτι κι εγω το επεδιωξα να ενημερωνω, να μην ειμαι αδικη. με ανακουφιζε η ελαχιστη επικοινωνια..

και τυχαια, οι σπουδες αυτες ηταν το κλειδακι που ανοιξε το κλουβι και απο αποψη περιβαλλοντος και απο αποψη καλλιεργειας πνευματικης και απο ολες τις αποψεις. δεν μπορω να πω αρκετα για την συμβολη των σπουδων μου και της μετεπειτα δουλειας μου, στην ευτυχια μου .. ηρθαν και οι παρεες, και οι νεοι φιλοι και οι συντροφοι και οι καλες γνωριμιες..

τα ειχα διαβασει τα ποστ για την μανα σου. το απαραδεκτη ειναι το λιγοτερο που μπορω να πω. υπηρξες ατυχη, σε αυτο.
    οκ, επεσες στην παγιδα της και ξαναπηγες στην δουλεια. πρεπει να μαζεψεις τα κομματια σου και να ξαναβγεις.
    ειδα και το αλλο θεμα σου, να στα πω εδω, να μην πηγαινοερχομαι.ετσι κι αλλιως θεωρω οτι το μεγαλο μερος των προβληματων σου οφειλονται στην τοξικοτητα αυτης της μανας..
    εχουν μαζευτει πολλα προβληματα στην ζωη σου αυτη τη στιγμη, για τους γνωστους λογους.
    εχουν γινει ενα κουβαρι , κι εχουν γινει κι ενα βουνο.
    μην βλεπεις ολο το βουνο, γιατι δεν μπορεις να ξεκινησεις απο την κορυφη.
    δεν γινεται οταν βαλλεσαι απο παντου να φυγεις απ το σπιτι, να βρεις δικη σου δουλεια, να βρεις σχεση, να βρεις φιλους, αν αποκαταστησεις τις σχεσεις σου με γνωστους και συγγενεις και να απομακρυνθεις απο τη μανα.
    πρεπει να τα κανεις σταδιακα και να τα ΙΕΡΑΡΧΗΣΕΙΣ.
    αυτη τη στιγμη αυτο που υπονομευει και ολα τα λαλλα και ειναιε τσι κι αλλιως θεμα ζωης η θανατου, ξερεις πολυ καλα ποιο ειναι.
    ΞΕΧΝΑ ΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ. μαζεψε τις δυναμεις σου, τους φιλους σου αν σου εχει μεινει καποιος, βρες την σωστη μεθοδο και ΤΕΛΕΙΩΝΕ ΜΕ ΤΙΣ ΟΥΣΙΕΣ.
    ειναι ο μονος τροπος να ορθοποδησεις και να πιστεψεις και στον εαυτο σου.
    ειδα που σχολιαζες το κελιστο προγραμμα.
    γιατι να μην ειναι το κλειστο προγραμμα η καλυτερη λυση για σενα, κοπελια? σε ενα κλειστο προγραμμα θα γλυτωσεις απ την μανα σου κατ αρχας! λιγο ειναι αυτο?
    πηγαινε κλεισου εκει να ηρεμησεις, να παρεις βοηθεια, να σταθεις στα ποδια σου, κι οταν ξεμπερδεψεις ψαχνεις για δουλεια για νηα μπορεσεις να κανεις και ολα τα υπολοιπα.
    χωρις υγεια, δεν υπαρχει τιποτε παραπερα. ουτε για δουλειες εχει νοημα να συζηταμε ουτε για τπτ αλλο...
    Ωραίο ποστ Remedy, θα συμφωνήσω πολύ με τις συμβουλές που δίνεις στην καθεύτη, πρέπει σιγά-σιγά να ανασυγκροτήσει δυνάμεις, αλλά επειδή νιώθει ότι βάλλεται από παντού πρέπει να γίνουν σταδιακά τα πράγματα. Μακάρι και αλλαγή δουλειάς να υπάρξει με κάποιο τρόπο μελλοντικά, το εύχομαι πραγματικά για να μην είναι η μητέρα και η επιρροή της τόσο κοντά.

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    λιλι, δεν ξερω αν τσιμπαει την ταμπελα, γιατι σε αλλα ταιριαζει και σε αλλα δεν ταιριαζει καθολου. πρεπει να ειναι στο οριο.
    βασανιστικη και τοξικη ηταν σιγουρα παντως. δεν εχω καμια αμφιβολια σε αυτο...
    αφου το αναγνωρισε και σου ζητησε και συγνωμη, ηταν πολυ σημαντικο, λιλι..
    Πολυ σημαντικο και για μενα και για τον ιδιο μαλλον.. Σαν να πηρε τη συγχωρεση μου λιγο πριν φυγει..

Αλλα και παλι αλλα.. Δεν ξερω..

Banned
    Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    rem, mariposa? και εσεις ναρκισσιστη γονιο? δεν το ειχα ξαναδιαβασει.. χα.. κι εγω ειχα ναρκισσιστη μπαμπα. No wonder για τους γολγοθαδες που περναω στις σχεσεις μου με τα αρσενικα.. :)
    εγω εχω καταλαβει οτι οταν ενας γονιος ειναι ναρκισος, πχ ο πατερας, τοτε δε γνωρισες ποτε πατερα. Δεν ειχες την πατρικη φιγουρα, τη στηριξη, σαν να μην υπηρχε καν.. Αντιθετως υπηρχε ενα αλλο πλασμα, ενεργειακο βαμπιρ ή μη δεν ξερω.. Ναι πολυ πληγωμενος ανθρωπος, πολυ βαθια.. Ο οποιος πληγωνει με τη σειρα του πολυ βαθια αλλους ανθρωπους.. ΕΙδικα τα παιδια του..

Σε μια εκλαμψη αυτογνωσιας, ισως τη μοναδικη στην οποια υπηρξα μαρτυρας, ο μπαμπας μου, λιγες εβδομαδες πριν πεθανει, και ενω ηταν αρρωστος και σε επιπεδο νοητικων λειτουργιων, μνημης, ψυχολογιας και σωματος, μου ζητησε συγνωμη, γιατι δεν ηταν καλος πατερας. Μου ειπε οτι το ηξερε οτι δε θα ειναι, για αυτο δεν ηθελε να κανει παιδι.. Του ειπα δεν πειραζει..

Με βοηθησε πολυ αυτο.. Αλλα..
    Από αυτά που γράφεις δεν πολυκαταλαβαίνω για τί τύπο ανθρώπου μιλάς, γιατί τόσο ο νάρκισσος όσο κ το ενεργειακό βαμπίρ έχουν δικά τους ξεχωριστά χαρακτηριστικά. Δεν είναι όλοι οι ανάποδοι άνθρωποι νάρκισσοι, κάποιοι είναι απλά κακοί/προβληματικοί χαρακτήρες. Απ'όσα όμως κατάλαβα δεν ήταν καλός πατέρας. Η συγγνώμη όμως, έστω κ κατόπιν εορτής, υπό τις συγκεκριμένες όμως συνθήκες κ μάλιστα στη συγκεκριμένη κατάσταση μου ακούγεται πολύ απελευθερωτική.....
    Για τους γολγοθάδες που γράφεις, μόνη λύση νομίζω είναι να ξεμπλέξεις στο μυαλό σου το κουβάρι τί ψάχνεις από κάποιον-τί μοτίβα συμπεριφορών έχεις συνηθίσει μέχρι στιγμής- εάν τα μοτίβα αυτά σε κάλυπταν- σε τί τύπους αντρών έπεφτες- αν αυτοί ανταποκρινόντουσαν σε αυτό που έψαχνες- εάν όχι τί έφταιγε στις επιλογές σου- τί πρέπει να ψάχνεις από εδώ κ στο εξής κ σε ποιούς........ δεν πάμε για φρούτα στο χασάπη κ για κρέας στο μανάβη. Προφανώς όμως πρώτα πρέπει να ξέρουμε τί θέλουμε να φάμε κ κατά δεύτερον να διαβάζουμε την πινακίδα του καταστήματος στο οποίο μπαίνουμε.....

Banned
    Σημαντικη η συγνωμη ναι , αλλα οταν σου εχουν ηδη την ζημια .. Να την βρασω.. (ειδικα την προθανατια)

Banned
    Την συγνωμη την λες και την εννοεις οσο εισαι στην ζωη γιατι θες να αλλαξεις τα κακως κειμενα..Οχι για να πας εσυ ελαφρυς στον Αδη ! Παλι τρομερα εγωιστικο!

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast