Είμαι ηλίθια ή με περνάει για ηλίθια ή δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαινει!!! - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Results 46 to 60 of 61
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Τάρια View Post
    Ο γάμος εγινε 4μηνες περίπου.Δεν μου είπε κάτι.Για το πτυχίο δεν μου εκανε λόγο.Απλα οταν τα ειδα τον ρώτησα τι ειναι αυτα.Μου λέει πως ειναι της πρώην και δεν γουστάρει να πληρώσει μεταφορικά.Αλλωστε Ολα αυτα θα πεταχτούν.
    Επισης οταν έστειλα το μήνυμα στο Facebook νευριασε και με ρώτησε αν θελω να χωρισουμε και πως δεν ειναι διατεθειμένος να χαλάσει την ζαχαρενια του για κανέναν.Επισης το Σάββατο πέθανε ενας ξαδερφος του και πήγε στο χωριο του....και καλα!!!Η κοπελα δεν απάντησε στο μήνυμα.Την Κυριακή του έστειλα το μήνυμα.Ακολουθησε ενας διάλογος και θα ερχόταν το βράδυ να πάρει την κάρτα του.Ηταν αργα και δεν ήρθε.Για αυτο την Δευτέρα Πηγα σπίτι του και του άφησα τα πράματα του.Μου τηλεφώνησε,ανταλλαξαμε μηνυματα και τέλος!
    Όσο για τα χρήματα μου είπε Οτι θα με ξεχρεωσει!Λιγα λίγα λίγα κάθε μηνα.
    τα εσωρουχα, μερικα καλλυντικα και το πτυχιο, χρειαζονται μεταφορικη???
    εφοσον ειναι σε επικοινωνια, ας της τα πηγαινε σε μια σακουλα στον γαμο....

πλακα κανω φυσικα.
    ειναι δυνατον να εχει εκει το πτυχιο της και να μην παει να το παρει η ιδια και να της δωσει και τα υπολοιπα? την μεταφορικη θα περιμενε???

οσο για τον γαμο, τελικα δεν εδωσε καμια εξηγηση.
    η μανα του δεν ειναι καμια εξηγηση.
    οκ, την ειχε συμπαθησει και την ηθελε στον γαμο. του επεβαλε να την παρει σαν συνοδο του στον γαμο???? και το δεχτηκε? ανηλικος ειναι?
    αν ηθελε να ειστε μαζι, θα πηγαινατε μαζι στον γαμο και ας επαιρνε η μανα του αγκαζε την πρωην αφου της ηταν τοσο απαραιτητη..

κακως μπλεχτηκες με χρηματα, γιατι δεν ξερεις καθολου μηπως και ολο το κινητρο του ηταν αυτα τα χρηματα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    τα εσωρουχα, μερικα καλλυντικα και το πτυχιο, χρειαζονται μεταφορικη???
    εφοσον ειναι σε επικοινωνια, ας της τα πηγαινε σε μια σακουλα στον γαμο....

πλακα κανω φυσικα.
    ειναι δυνατον να εχει εκει το πτυχιο της και να μην παει να το παρει η ιδια και να της δωσει και τα υπολοιπα? την μεταφορικη θα περιμενε???

οσο για τον γαμο, τελικα δεν εδωσε καμια εξηγηση.
    η μανα του δεν ειναι καμια εξηγηση.
    οκ, την ειχε συμπαθησει και την ηθελε στον γαμο. του επεβαλε να την παρει σαν συνοδο του στον γαμο???? και το δεχτηκε? ανηλικος ειναι?
    αν ηθελε να ειστε μαζι, θα πηγαινατε μαζι στον γαμο και ας επαιρνε η μανα του αγκαζε την πρωην αφου της ηταν τοσο απαραιτητη..

κακως μπλεχτηκες με χρηματα, γιατι δεν ξερεις καθολου μηπως και ολο το κινητρο του ηταν αυτα τα χρηματα...
    Ισως Έχεις δίκιο για τα χρήματα...Ισως και για Ολα τα αλλα.

Senior Member
    Τάρια μου, τον κυνηγάς. Τον κυνηγάς πολύ και για αυτό σου δίνει χρόνο...

Τι είπαμε; Είπαμε πως και αθώος να είναι έχει αυτοεκτίμηση ίσα με ένα σκουπιδάκι. Λοιπόν, φόρα τα ωραία σου, βάψε το όμορφο προσωπάκι σου, γράψε τον (μην σου πω που) και βγες να κάνεις βόλτα με τις φίλες σου ή και μόνη σου! Φλέρταρε, διασκέδασε, πέρνα καλά χωρίς εκείνον και μετά, όταν θα έχεις την ανεξαρτησία σου (διότι τώρα είσαι ηθελημένα δέσμια), επιστρέφεις αν σε κυνηγήσει και συζητάτε τι χρήση έκανε στα στρινγκ. ;)
    Όσο κι αν κανείς προσέχει όσο κι αν το κυνηγά, πάντα πάντα θα `ναι αργά δεύτερη ζωή δεν έχει.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Γάτος View Post
    Τάρια μου, τον κυνηγάς. Τον κυνηγάς πολύ και για αυτό σου δίνει χρόνο...

Τι είπαμε; Είπαμε πως και αθώος να είναι έχει αυτοεκτίμηση ίσα με ένα σκουπιδάκι. Λοιπόν, φόρα τα ωραία σου, βάψε το όμορφο προσωπάκι σου, γράψε τον (μην σου πω που) και βγες να κάνεις βόλτα με τις φίλες σου ή και μόνη σου! Φλέρταρε, διασκέδασε, πέρνα καλά χωρίς εκείνον και μετά, όταν θα έχεις την ανεξαρτησία σου (διότι τώρα είσαι ηθελημένα δέσμια), επιστρέφεις αν σε κυνηγήσει και συζητάτε τι χρήση έκανε στα στρινγκ. ;)
    ΧαΧαΧα...Εισαι Θεος...κυριολεκτικα

Senior Member
    Τον ρώτησα,καλο μου!Τα πράματα είπε Οτι ειναι της πρώην του,αλλα είμασταν μαζι σχεδόν δυο Χρονια.Και στο γάμο επέμενε η μητέρα του να έρθει και γίνανε μπιλιες!Τωρα αν της είπε για εμένα αυτο δεν μπορω να το ξέρω!!!Γιατι κατα τα αλλα εμένα ήθελε να παντρευτει και να κάνει παιδια...τρομάρα του!!!
    Επισης περίμενε να φύγει η μητέρα του απο το σπίτι μια και καλη για να μείνουμε μαζι.
    Ο άντρας ο πολλα βαρύς...μην χαλάσει χατίρι στη μαλακά του.
    εχεις και συ τα δικια σου..! τι να σου πω ρε μελος δεν εχω βιωσει τετοια κατασταση κι αρα οτι και να σου πω μ@@@κια θα ειναι!

Senior Member
    Quote Originally Posted by 66psy View Post
    εχεις και συ τα δικια σου..! τι να σου πω ρε μελος δεν εχω βιωσει τετοια κατασταση κι αρα οτι και να σου πω μ@@@κια θα ειναι!
    Οτι μου γράψεις καλο μου...Οτι μου γράψεις!!!

Senior Member
    δεν σκεφτεσαι καθολου να τον αφησεις και να συνεχισεις την ζωη σου χωρις αυτον? στην τελικη αν αυτος δεν εχει σκοπο να απογαλακτιστει απο την μανα του εσυ τι κανεις πια?!! :/

Senior Member
    δεν σκεφτεσαι καθολου να τον αφησεις και να συνεχισεις την ζωη σου χωρις αυτον? στην τελικη αν αυτος δεν εχει σκοπο να απογαλακτιστει απο την μανα του εσυ τι κανεις πια?!! :/
    Κι εγω δεν εχω φύγει ακόμη απο το σπίτι μου.Περα απο αυτο,μιλήσαμε σημερα και μου είπε πως η μητέρα του επέμενε για αυτο επειδη δεν του είχε γράψει τότε το σπίτι.Πολυ φοβάμαι πως κι η πρώην-αν ειναι τελικα πρώην-έβαλε το χέρι στην τσέπη της.Μου είπε Επισης πως δεν ειναι ηλίθιος να με άφηνε μονη μου στο σπίτι,θα είχε κλειδώσει το δωμάτιο.Γιατι για λίγο διάστημα με αφησε μονη μου.Το τελευταιο που μου είπε με τάραξε λίγο....Οτι οποίος τολμήσει να με πειράξει θα του το ανταποδώσει...
    Δεν ειναι Οτι δεν τον νοιαζομαι απλα απορώ με αυτη την συμπεριφορα.Απορω με Οτι μου έλεγε γιατι ειναι ανω των 30...

...ταρια, στους ανθρωπους βλέπουμε τις πράξεις και όχι τα λόγια.
    Και επειδη μιλήσαμε και λιγο πμ, προσεχε κοριτσακι μου.

Senior Member
    του χρειαζεται μια γερη ψυχαναλυσαρα παντως :P

Senior Member
    του χρειαζεται μια γερη ψυχαναλυσαρα παντως :P
    Όντως...Απλα οταν θιχτηκε αυτο,θεώρησε σωστο να μου πει πως εχει...εμένα!!!

Senior Member
    Όντως...Απλα οταν θιχτηκε αυτο,θεώρησε σωστο να μου πει πως εχει...εμένα!!!
    αμαν ρε παιδι μου. τι τροπος σκεψεις ειναι αυτος?? εσυ εισαι αυτη που τον νοιαζεται και τον αγαπαει..ο ψυχαναλυτης (ή πιο γενικα ο ψυχολογος) ομως ειναι ο επιστημονας ο ειδικος... αν ήταν ετσι δεν θα υπαρχαν ψυχολογοι..

Senior Member
    Γιατί δεν τον ρωτάς ξεκάθαρα: Τι ήθελε η πρώην σου στο γάμο; Τι θέλουνε τα πράγματα τής στο σπίτι σου; Δεν βλέπω να γίνεται ξεκάθαρη κουβέντα πουθενά.

Senior Member
    Quote Originally Posted by olgaki1975 View Post
    Γιατί δεν τον ρωτάς ξεκάθαρα: Τι ήθελε η πρώην σου στο γάμο; Τι θέλουνε τα πράγματα τής στο σπίτι σου; Δεν βλέπω να γίνεται ξεκάθαρη κουβέντα πουθενά.
    Εγινε.Την πρώην την πέταξε έξω απο το σπίτι.Δεν ειναι διατεθειμένος να κάνει κάτι ούτε για αυτη ούτε για τα πράματα της.Επισης,η μάνα του επέμενε να έρθει αυτη στο γάμο....Τωρα αυτο το γιατι δεν μου το εχει πει...αποφεύγει!!!

Member
    Περιεργα ολα αυτα.Η συμπεριφορα του ειναι να σε προβληματιζει,σιγουρα.
    Απο τη μια δειχνει οτι σε γουσταρει κι απ την αλλη οτι σε 'σουτερνει' που λενε κι ασε που δινει μισες εξηγησεις.
    Νομιζω οτι πρεπει να σταματησεις να επικοινωνεις πρωτη εσυ μαζι του,να δεις το τι θα κανει και το πως θα συμπεριφερθει μ αυτο σου το...γραψιμο!:p
    Τοτε θα δεις αν ενδιαφερεται για σενα,,,αν βεβαια ενδιαφερεσαι εσυ μεχρι τοτε!
    Κρατα επικοινωνια μονο οταν ειναι να παρεις τα χρηματα σου.(εννοω μονο τοτε να επικοινωνησεις εσυ πρωτη)
    Λογικα τοτε θα δεις τι παιζεται και ποιος ειναι ο σκοπος του

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast