Ζητώ τη βοήθεια όλων των μελών του φόρουμ - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 7 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 92
    Senior Member
    Quote Originally Posted by καθευτης View Post

Για να μην μου λέτε καφετέρειες μόνο, να σας πω πως θέλω δουλειά που να έχει δικιά της ενδυμασία, πχ σουπερμάρκετ, φαστ φουνταδικα ή ακόμα και καφετέρειες που φοράνε όλοι τις ίδιες μπλούζες... γιατί έχω θέμα με τα ρούχα...
    γιατι αν πας σε καφε κ φορας τα ιδια ρουχα, θα σε απολυσουν?!

εγω παντως δε μενω αθηνα να σε βοηθησω. κ ψαχνω κ γω δουλεια οποτε αλλος ενας λογος.

Senior Member
    κοιτα εγω ειμαι 1μιση μηνα αθηνα και ψαχνω για δουλεια εχω στειλει βιογραφικα σε αγγελιες που βρηκα στη χρυση ευκαιρια με εχουν παρει καποια τηλεφωνα περασα απο καποιες συνεντευξεις τη δευτερα θα παω για δοκιμαστικο σε μια εταιρια ως τηλεφωνητρια για την προωθηση καρτας υγειας θα δειξει παραλληλα στελνω κι οτι κατσει.
    Ααα μιας και ψαχνεις μακρυα απο τη λιοσιων 104 ειχα αναφερθει σχετικα και στο θεμα τι σκεφτεστε χτες αμα μπεις ριξε μια ματια.
    εχεις ξαναδουλεψει σε καφετερια?? Αν και συνηθως σε καφετεριες δεν φορανε στολη μονο σε πολυ κυριλε.
    Στου κουφου την πορτα, παρ' την πορτα και φυγε!

Banned
    αν εχεις ορεξη για δουλεια και ξερεις καλουτσικα αγγλικα καλυτερα μαζεψτα και σηκω φυγε εξωτερικο. και να βρεις κατι εδω της πλακας θα ειναι, κοροϊδια απο τον εργοδοτη, μισθοι οποτε μπορουν, μεστην ανασφαλεια θα εισαι.

Banned
    Καθευτη καλησπερα..Οι περισσοτεροι στην ιδια φαση ειμαστε!Θεωρω οτι στην Αθηνα εχει καποιες ευκαιριουλες παραπανω απο την επαρχια , οποτε μην ψαχνεσαι εκτος Αθηνων..Δεν δινονται και μισθαρες ωστε να ξεσηκωθεις απο εκει και να πληρωνεις και ενοικια.
    Σου παραθετω μια σελιδα απο φβ εχει διαφορες δουλιτσες για Αθηνα..Αλλες αδιαφορες , αλλες ενδιαφερουσες!Ριξε την ματια σου αν θες και καλη τυχη .

https://www.facebook.com/pages/%CE%9...495359?fref=ts

Banned
    Λοιπόν....... δεν είμαι κ καμιά παλιοσειρά του forum, ποτέ δεν ασχολήθηκα στα σοβαρά με αυτά αλλά κ λόγω διακριτικότητας κ σεβασμού προς το οποιοδήποτε περιβάλλον κ αν βρίσκομαι (έστω κ virtual), ουδέποτε έκραξα ή τα έχωσα σε κανέναν/καμία, όσο κ αν το ζήταγε ο οργανισμός του/της να τα ακούσει 2 λογάκια, ποτέ δεν προσέβαλα κανέναν κ καμία, κ όσα διαβάζω που φαίνονται εξωφρενικά, γελοία, άτοπα ή τελείως άκυρα απλά τα προσπερνάω χωρίς να σχολιάσω κάτι, κ λόγω έλλειψης χρόνου αλλά κ λόγω έλλειψης ενδιαφέροντος.
    Όμως ομολογώ πως για 1η φορά αγανακτώ κ μάλιστα για λογαριασμό 3ου ατόμου. Εδώ έχουμε να κάνουμε με μια κοπέλα σε απελπιστική κατάσταση, στα όρια (ή κ κάτω από αυτά) της οικονομικής εξαθλοίωσης (διαβάστε τί θέματα έχει αναρτήσει), που παλεύει για ένα μέλλον χωρίς ουσίες, που έχει πέσει στην ανάγκη μιας μάνας- τέρας κ κακοποιείται από αυτήν, που δεν την χαρίστηκε ποτέ τίποτα, ούτε καν οι στοιχειώδεις κ για κάποιους αυτονόητες ευκαιρίες. Κ μιλάω για κοπέλα με ΥΠΑΡΚΤΑ ΣΟΒΑΡΑ προβλήματα, από τα οποία εξαρτάται άμεσα η επιβίωσή της, κ όχι τα "βοήθεια...... με μπλόκαρε ο γκόμενος από το fb, μέχρι χτες μου έλεγε πως με θέλει, τί να κάνω.....?", "βοήθεια, έχω όλα μου τα προβλήματα λυμένα, αλλά ρε παιδί μου έχω αϋπνίες, ζαλάδες κ τρέμουλα, λέτε να έχω κάποια αρρώστεια...... ?". Κ απεγνωσμένα η κοπέλα αυτή κάνει έκκληση για δουλειά κ λαμβάνει ως απάντηση σκέτο δούλεμα στα μούτρα της. Να πάει αεροσυνοδός στο Ντουμπάι? Έγραψε ότι είναι 32 κ με λίγες γνώσεις αγγλικών μη πιστοποιημένες, όχι 22 με άπταιστα αγγλικά κ 1-2 γλώσσες ακόμα, οι αεροπορικές εταιρείες προσλαμβάνουν μέχρι 26 ετών (άντε κάποιες έχουν όριο τα 30) κ απαιτούν ξένες γλώσσες. Ή κάποιος της λέει να βγει εξωτερικό, αφού βελτιώσει τα αγγλικά της (στην παρούσα φάση αμφιβάλλω αν έχει τη δυνατότητα έστω κ για αυτό)..... λες κ το εξωτερικό είναι η απόλυτα εγγυημένη σωτηρία για τους πάντες κ τα πάντα...... Τότε όλοι έξω θα είμασταν. Είναι απίστευτα δύσκολο να βρεις δουλειά στο εξωτερικό σαν ανειδίκευτος κ επειδή τα ενοίκια κ το κόστος ζωής είναι ένα μεγάααααααλο ζήτημα, οι εναλλακτικές είναι 2, είτε είσαι ανειδίκευτος είτε ειδικευμένος: είτε έχεις ήδη αρκετά λεφτά στην άκρη, τα οποία τα ξοδεύεις σε ενοίκια κλπ, μέχρι να βρεις δουλειά, αν όντως κατόπιν ενδελεχούς έρευνας έχεις διαπιστώσει ότι έχεις αρκετά μεγάλες πιθανότητες να βρεις δουλειά σε ένα μέρος, είτε έχεις κλείσει τη δουλειά ΗΔΗ πριν βγεις εξωτερικό. Στην περίπτωση της θεματοθέτριας δε βλέπω να συντρέχει καμία από τις 2 εναλλακτικές. Κ όποιος δεν καταλαβαίνει γιατί προτιμά δουλειά με στολή ας βάλει το μυαλό του να δουλέψει πριν να φέρει τον άλλο σε δύσκολη θέση. Κ για τα προγράμματα του ΕΣΠΑ οι ουρές είναι ατελείωτες, προηγούνται οι μακροχρόνια άνεργοι κ η κοπέλα ήδη κάπου εργάζεται ή νομίζω εργαζόταν μέχρι πρόσφατα.

Πάντως μέσα από την καρδιά μου μπράβο στη mnimonio, ήταν η μόνη που στάθηκε στο ύψος της περίστασης κ θέλησε πραγματικά να βοηθήσει. Για τους υπόλοιπους το να πω ντροπή είναι τουλάχιστον λίγο........Αν κάποιος δεν μπορεί να τη βοηθήσει, το λιγότερο ας μην την κοροϊδεύει στα μούτρα της.Πάλι καλά δηλ. που δεν μπήκε ποτέ κ κανένας καρκινοπαθής στο forum να μιλήσει για την αγωνία του μπροστά στο μαρτυρικό θάνατο. Ως απάντηση θα λάμβανε να κλείσει κανένα μασάζ αγιουβέρδας σε σπα. Καθρέφτη θα σε έχω κ εγώ στο νου μου, κάτι νομίζω πήρε το μάτι μου σαν κ αυτό που ζητάς.

Καλησπέρα σας.

Mariposa7, γεια σου.
    Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω το προσβλητικό ύφος τις απάντησής σου.
    Θα μιλήσω για μένα.
    Πρώτον δεν γνωρίζω καθόλου τις αναρτήσεις της καθρεύτη. Ανακάλυψα και γράφτηκα σ' αυτό το φόρουμ πριν λίγες μέρες. Μην παίρνεις σαν δεδομένο ότι όλοι γνωρίζουμε την ιστορία της νηματοθέτριας.
    Και δεύτερον και κυριότερον, χαρακτηρίζεις την πρότασή μου για αεροσυνοδός σαν δούλεμα;
    Αν είχα τέτοια πρόθεση, δεν θα ανέφερα λεπτομέρειες σχετικά με τον μισθό του επαγγέλματος και κάποια στοιχεία διαβίωσης στο Ντουμπάι.
    Όσον αφορά την ηλικία, 32 είναι μια χαρά.
    Επειδή το έχω ψάξει πολύ, στην Emirates για παράδειγμα, που έχει έδρα το Ντουμπάι, παίρνουν κοπέλες μέχρι 35 χρονών.
    Γιατί να είναι δούλεμα να προσπαθήσεις να βγάλεις το ψωμί σου σε μια άλλη χώρα και μάλιστα σε ένα επάγγελμα που μπορείς να είσαι ανειδίκευτος και παράλληλα να αμείβεσαι καλά;
    Μάλιστα πριν λίγο καιρό έμαθα για την περίπτωση μιας γνωστής μιας φίλης μου που είχε πολύ άσχημα οικογενειακά βιώματα και έκανε αίτηση για αεροσυνοδός σε μια χώρα της Μέσης Ανατολής για να ξεφύγει. Τώρα δουλεύει εκεί, είναι μια χαρά, είναι οικονομικά ανεξάρτητη και ξέφυγε από το άρρωστο περιβάλλον της οικογένειάς της.

Τέλος πάντων.
    Το να χλευάσει κάποιος την πρότασή μου, θα το καταλάβω.
    Το να χαρακτηρίσει την απάντησή μου σαν "δούλεμα", αυτό δεν το δέχομαι.
    Δεν θα ασχοληθώ όμως και παραπάνω. Πολύ ασχολήθηκα ήδη για να γράψω την συγκεκριμένη απάντηση mariposa7.

Κατά τ' άλλα, εύχομαι πραγματικά η καθρέφτης να βρει μια καλή δουλειά και να έρθουν όλα όπως θέλει.
    Last edited by Μαντζουράνα; 20-10-2014 at 02:23.

Senior Member
    δεν ηξερα οτι μας πληρωνουν σε αυτο το φορουμ κιολας για να δινουμε "proper answer"
    παντως εμενα δε με εδιωξαν απο δουλειες ποτε λογω ενδημασιας κι ας κυκλοφορω με 3 αλλαξιες ρουχα στη κυριολεξια. πραγματικα δν εχω αλλα ρουχα κ δν ειναι αυτο το προβλημα μου.
    επισης ρουχα δανειζουν, πουλανε σε εξεφτελιστικες τιμες αν ψαξεις κλπ... μη ψαχνετε δικαιολογιες κ τις τελειες δουλειες.
    Το γενικο μηνυμα ειτε αφορα ευρεση εργασιας στην ελλαδα, ειτε στο εξωτερικο , ειτε για τα ρουχα ειναι οτι θα πρεπει να στρωσεις το κωλο σου να ψαξεις να βρεις ΜΟΝΟΣ σου την ακρη.
    ναι μονος σου γιατι προφανως δε μας πληρωνουν για να βρισκουμε δουλεια σε αλλους.
    επισης ξερετε δν ειναι καν φορουμ ευρεσης εργασιας..
    κ επισης οταν εισαι απελπισμενος για δουλεια δε βαζεις αλλους να σε ενημερωνουν αλλα ψαχνεις ΜΟΝΟΣ.
    Αυτα ειναι ρεαλιστικα πραγματα , μη ζειτε σε ψευδαισθησεις "ω, ειμαστε μια αγαπημενη ενωμενη οικογενεια ολοι κ θα βοηθησουμε τον συνανθρωπο μας" κ τετοια παραμυθια..

Senior Member
    [QUOTE=mariposa7;509172
    Όμως ομολογώ πως για 1η φορά αγανακτώ κ μάλιστα για λογαριασμό 3ου ατόμου. Εδώ έχουμε να κάνουμε με μια κοπέλα σε απελπιστική κατάσταση, στα όρια (ή κ κάτω από αυτά) της οικονομικής εξαθλοίωσης (διαβάστε τί θέματα έχει αναρτήσει), που παλεύει για ένα μέλλον χωρίς ουσίες, που έχει πέσει στην ανάγκη μιας μάνας- τέρας κ κακοποιείται από αυτήν, που δεν την χαρίστηκε ποτέ τίποτα, ούτε καν οι στοιχειώδεις κ για κάποιους αυτονόητες ευκαιρίες. Κ μιλάω για κοπέλα με ΥΠΑΡΚΤΑ ΣΟΒΑΡΑ προβλήματα, από τα οποία εξαρτάται άμεσα η επιβίωσή της, κ όχι τα "βοήθεια...... με μπλόκαρε ο γκόμενος από το fb, μέχρι χτες μου έλεγε πως με θέλει, τί να κάνω.....?", "βοήθεια, έχω όλα μου τα προβλήματα λυμένα, αλλά ρε παιδί μου έχω αϋπνίες, ζαλάδες κ τρέμουλα, λέτε να έχω κάποια αρρώστεια...... ?". Κ απεγνωσμένα η κοπέλα αυτή κάνει έκκληση για δουλειά κ λαμβάνει ως απάντηση σκέτο δούλεμα στα μούτρα της. Να πάει αεροσυνοδός στο Ντουμπάι? Έγραψε ότι είναι 32 κ με λίγες γνώσεις αγγλικών μη πιστοποιημένες, όχι 22 με άπταιστα αγγλικά κ 1-2 γλώσσες ακόμα, οι αεροπορικές εταιρείες προσλαμβάνουν μέχρι 26 ετών (άντε κάποιες έχουν όριο τα 30) κ απαιτούν ξένες γλώσσες. Ή κάποιος της λέει να βγει εξωτερικό, αφού βελτιώσει τα αγγλικά της

Πάντως μέσα από την καρδιά μου μπράβο στη mnimonio, ήταν η μόνη που στάθηκε στο ύψος της περίστασης κ θέλησε πραγματικά να βοηθήσει. Για τους υπόλοιπους το να πω ντροπή είναι τουλάχιστον λίγο......... Καθρέφτη θα σε έχω κ εγώ στο νου μου, κάτι νομίζω πήρε το μάτι μου σαν κ αυτό που ζητάς.[/QUOTE]

Συμφωνω με mariposa , εδω δεν σηκωνει bullshit . Ποτε δεν ειρωνευτικα κανεναν , ημουν παλαιοτερα εριστικος , εδω ομως εχουμε μια περιπτωση πραματικης αναγκης . Να τα χι@σω τα ροζ θεματακια , με αφησε ο φιλος μου , με ποναει ο ποπος μου , κλπ κλπ . Θα μου πεις ρε φιλε , εσυ εχεις λυμενο το οικονομικο σου , ναι αλλα αυτο δεν με κανει αναλγητο , και ΔΕΝ συμμετεχω σε ηλιθια θεματακια , μπροστα σε αυτο . Ας κανουμε οτι μπορουμε , και εγω θα ηθελα να ημουν ο Ντοναλτ Τραμπ , αλλα δεν ειμαι , Ας δωσουμε ρεαλιστικες λυσεις , και οχι wishful thinkings . Αυτα .

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Συμφωνω με mariposa , εδω δεν σηκωνει bullshit . Ποτε δεν ειρωνευτικα κανεναν , ημουν παλαιοτερα εριστικος , εδω ομως εχουμε μια περιπτωση πραματικης αναγκης . Να τα χι@σω τα ροζ θεματακια , με αφησε ο φιλος μου , με ποναει ο ποπος μου , κλπ κλπ . Θα μου πεις ρε φιλε , εσυ εχεις λυμενο το οικονομικο σου , ναι αλλα αυτο δεν με κανει αναλγητο , και ΔΕΝ συμμετεχω σε ηλιθια θεματακια , μπροστα σε αυτο . Ας κανουμε οτι μπορουμε , και εγω θα ηθελα να ημουν ο Ντοναλτ Τραμπ , αλλα δεν ειμαι , Ας δωσουμε ρεαλιστικες λυσεις , και οχι wishful thinkings . Αυτα .
    wwwwoooooowwwww! Μου αρεσε πολυ το αγγλικο σου!!!!!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Καθευτη καλησπερα..Οι περισσοτεροι στην ιδια φαση ειμαστε!Θεωρω οτι στην Αθηνα εχει καποιες ευκαιριουλες παραπανω απο την επαρχια , οποτε μην ψαχνεσαι εκτος Αθηνων..Δεν δινονται και μισθαρες ωστε να ξεσηκωθεις απο εκει και να πληρωνεις και ενοικια.
    Σου παραθετω μια σελιδα απο φβ εχει διαφορες δουλιτσες για Αθηνα..Αλλες αδιαφορες , αλλες ενδιαφερουσες!Ριξε την ματια σου αν θες και καλη τυχη .

https://www.facebook.com/pages/%CE%9...495359?fref=ts
    τετοιες αγγελιες εχει και η χρυση ευκαιρια οι περισσοτερες ζητανε κοπελες κατω των 30 με εμπειρια (μεχρι και σε μεταξωτα βρακια) εχω παει σε κατι αλλες που ζητανε πωλητριες και ταμιες μου λενε θα σε παρουμε τηλεφωνο.
    οτι να ναι!! ελπιζω να ναι τυχερη η κοπελα και να βρει κατι.

Senior Member
    Μην υποβιβαζετε τα αλλα προβληματα παντως. Ο καθενας ανεβαινει το βουνο του και το θεωρει οσο ψηλο νομιζει εκεινος.
    11/12/2006

Banned
    Quote Originally Posted by Μαντζουράνα View Post
    Καλησπέρα σας.

Mariposa7, γεια σου.
    Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω το προσβλητικό ύφος τις απάντησής σου.
    Θα μιλήσω για μένα.
    Πρώτον δεν γνωρίζω καθόλου τις αναρτήσεις της καθρεύτη. Ανακάλυψα και γράφτηκα σ' αυτό το φόρουμ πριν λίγες μέρες. Μην παίρνεις σαν δεδομένο ότι όλοι γνωρίζουμε την ιστορία της νηματοθέτριας.
    Και δεύτερον και κυριότερον, χαρακτηρίζεις την πρότασή μου για αεροσυνοδός σαν δούλεμα;
    Αν είχα τέτοια πρόθεση, δεν θα ανέφερα λεπτομέρειες σχετικά με τον μισθό του επαγγέλματος και κάποια στοιχεία διαβίωσης στο Ντουμπάι.
    Όσον αφορά την ηλικία, 32 είναι μια χαρά.
    Επειδή το έχω ψάξει πολύ, στην Emirates για παράδειγμα, που έχει έδρα το Ντουμπάι, παίρνουν κοπέλες μέχρι 35 χρονών.
    Γιατί να είναι δούλεμα να προσπαθήσεις να βγάλεις το ψωμί σου σε μια άλλη χώρα και μάλιστα σε ένα επάγγελμα που μπορείς να είσαι ανειδίκευτος και παράλληλα να αμείβεσαι καλά;
    Μάλιστα πριν λίγο καιρό έμαθα για την περίπτωση μιας γνωστής μιας φίλης μου που είχε πολύ άσχημα οικογενειακά βιώματα και έκανε αίτηση για αεροσυνοδός σε μια χώρα της Μέσης Ανατολής για να ξεφύγει. Τώρα δουλεύει εκεί, είναι μια χαρά, είναι οικονομικά ανεξάρτητη και ξέφυγε από το άρρωστο περιβάλλον της οικογένειάς της.

Τέλος πάντων.
    Το να χλευάσει κάποιος την πρότασή μου, θα το καταλάβω.
    Το να χαρακτηρίσει την απάντησή μου σαν "δούλεμα", αυτό δεν το δέχομαι.
    Δεν θα ασχοληθώ όμως και παραπάνω. Πολύ ασχολήθηκα ήδη για να γράψω την συγκεκριμένη απάντηση mariposa7.

Κατά τ' άλλα, εύχομαι πραγματικά η καθρέφτης να βρει μια καλή δουλειά και να έρθουν όλα όπως θέλει.

Ναι κ εγώ έχω μια γνωστή που έγινε αεροσυνοδός στα 50.......
    Σοβαρά τώρα αν μπεις στο site της Emirates θα δεις ότι η πρόσληψη έχει 3 στάδια, σε ξετινάζουν στον έλεγχο των επικοινωνιακών δεξιοτήτων κ των αγγλικών. Δεν πρέπει να έχεις τατού, πρέπει να έχεις συγκεκριμένο ύψος από τις μύτες των ποδιών σου ως τους ώμους (γιατί το μετράνε έτσι δεν ξέρω) κ μέχρι κ ιατρικές εξετάσεις σου κάνουν, τις μισές τις πληρώνεις εσύ στη χώρα σου τις άλλες μισές στο Ντουμπάι.Ακόμα κ κάτι ΙΕΚ που δίνουν δίπλωμα μέλους καμπίνας αεροπλάνου ως όριο τα 32 έχουν. Κ για να μη μιλήσω για άλλες εταιρίες πχ η Aegean άτυπα προτιμά όσους ξέρουν κ γερμανικά ή άλλες έχουν όριο ηλικίας τα 26 κ
    ζητάνε μέχρι κ στοιχειώδεις γνώσεις αεροπορικού δικαίου, δες αυτό http://edujob.gr/node/21737.

το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση.
    Last edited by Aeon; 20-10-2014 at 16:39.

Banned
    Quote Originally Posted by Gothly View Post
    δεν ηξερα οτι μας πληρωνουν σε αυτο το φορουμ κιολας για να δινουμε "proper answer"
    παντως εμενα δε με εδιωξαν απο δουλειες ποτε λογω ενδημασιας κι ας κυκλοφορω με 3 αλλαξιες ρουχα στη κυριολεξια. πραγματικα δν εχω αλλα ρουχα κ δν ειναι αυτο το προβλημα μου.
    επισης ρουχα δανειζουν, πουλανε σε εξεφτελιστικες τιμες αν ψαξεις κλπ... μη ψαχνετε δικαιολογιες κ τις τελειες δουλειες.
    Το γενικο μηνυμα ειτε αφορα ευρεση εργασιας στην ελλαδα, ειτε στο εξωτερικο , ειτε για τα ρουχα ειναι οτι θα πρεπει να στρωσεις το κωλο σου να ψαξεις να βρεις ΜΟΝΟΣ σου την ακρη.
    ναι μονος σου γιατι προφανως δε μας πληρωνουν για να βρισκουμε δουλεια σε αλλους.
    επισης ξερετε δν ειναι καν φορουμ ευρεσης εργασιας..
    κ επισης οταν εισαι απελπισμενος για δουλεια δε βαζεις αλλους να σε ενημερωνουν αλλα ψαχνεις ΜΟΝΟΣ.
    Αυτα ειναι ρεαλιστικα πραγματα , μη ζειτε σε ψευδαισθησεις "ω, ειμαστε μια αγαπημενη ενωμενη οικογενεια ολοι κ θα βοηθησουμε τον συνανθρωπο μας" κ τετοια παραμυθια..
    Φυσικά κ δεν μας πληρώνουν, αυτό όμως δε σημαίνει πως πρέπει να το παίξουμε Μαρίες Αντουαννέτες, να ζητάει ο λαός ψωμί κ εμείς να απαντάμε "γιατί δεν τρώει παντεσπάνι....?"
    Εννοείται πως κ καθένας μόνος του βρίσκει δουλειά, η κοπέλα ζήτησε αξιοπρεπέστατα μια χείρα βοηθείας γιατί βρίσκεται σε απόγνωση. Αν κάποιος έχει να την προτείνει κάτι ανάλογο καλώς, αν όχι ας μην γράφει πράγματα που τον κάνουν να μοιάζει ότι παίζει με τον πόνο της.

Banned
    Quote Originally Posted by ftatl View Post
    τετοιες αγγελιες εχει και η χρυση ευκαιρια οι περισσοτερες ζητανε κοπελες κατω των 30 με εμπειρια (μεχρι και σε μεταξωτα βρακια) εχω παει σε κατι αλλες που ζητανε πωλητριες και ταμιες μου λενε θα σε παρουμε τηλεφωνο.
    οτι να ναι!! ελπιζω να ναι τυχερη η κοπελα και να βρει κατι.
    Απο την Χρύση ευκαιρία τις παιρνει ο τύπος και στις βάζει όμορφα και ωραία όλες μαζί .. Καποιες έχουν όριο ηλικιας ναι καποιες αλλες όχι..εγω απο εκεί θα εβρισκα δουλειά αν ήμουν Αθήνα .
    Εγώ προσωπικά βρήκα και ενδιαφέρουσες δουλιτσες φτατλ εσένα μπορεί να σου φαίνεται οτι να'ναι επίσης μακάρι στην πρωτη πόρτα που θα χτυπαγαμε για δουλειά να μας έπαιρναν , όμως δεν είναι έτσι τα πράγματα. Το σημαντικό όμως είναι να κινητοποιηθεί κάποιος , ακόμα και αυτό το πανηγύρι του χτυπάω πόρτες σε κρατάει ζωντανό.

Μερικοί και μερικές εδώ μέσα είστε για χαστουκια και αναφέρομαι συγκεκριμενα στα μέλη που της ειπαν οτι εδώ δεν είναι γραφείο εύρεσης εργασίας και να παει να ψάξει μονη της.. Πόλυ σκληροί μας βγηκατε ρε αλανια ..η κοπελα είπε οτι έχει πρόβλημα ένδυσης και μπορεί ακόμα και αυτό να την κρατάει πίσω και να μην μπορεί να βγει στην γύρα..
    Τέλος πάντων δεν θα κάνω αρένα το θέμα- έκκληση της κοπέλας..
    Καθευτη είσαι εδώ που έχω κάτι κατα νού;
    Σε πμ θα σου πω.

μαριποζα, δεν ξέρω αν αναφέρεσαι και σε μένα, αλλά ουδεμία όρεξη είχα να κάνω πλάκα στην κοπέλα σε ένα τόσο σοβαρό θέμα.
    Σε ότι κατάσταση και αν είναι κάποιος έχει το δικαίωμα να ονειρευεται πάντα το καλύτερο για τον εαυτό του.
    Είναι το μεγαλύτερο κίνητρο...

Page 2 of 7 FirstFirst 1234 ... LastLast