Results 16 to 30 of 136
Thread: Να ρισκάρω ή όχι?
-
22-10-2014, 15:03 #16
- still searching for the right place.....
Αγόρι μου το θέμα είναι με ποιά γυναίκα περνάς καλά εσύ κ ποιά περνάει καλά μαζί με εσένα...... δεν ψάχνεις για κουβερνάντα- φιλιπιννέζα κλπ κλπ αλλά για σύζυγο, κ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ. Κ νομίζεις πως δεν είναι χειρότερο, δεν την κοροϊδεύεις να μένεις μαζί της από συνήθεια......? Κ να ξέρεις πως κ στον άντρα κ στη γυναίκα εμφάνιση χωρίς προσωπικότητα δεν πιάνει 1! Μπορεί να κερδίζει την 1η εντύπωση (δεν αμφιβάλλω πως αν η κοπέλα πάει μέχρι τη γωνία θα της σφυρίξουν 20 άντρες) αλλά η προσωπικότητα είναι αυτή που τον "κρατάει" τον άλλο κ τον κάνει να κολλήσει.
Όσο για το ερωτικό, κ πάλι κ στους άντρες κ στις γυναίκες, άλλο η εμφάνιση άλλο το..... "δια ταύτα", μέχρι 1 σημείο βέβαια, πρέπει εξωτερικά ο άλλος έστω κ στοιχειωδώς να σε ελκύει. Δεν έχεις ακούσει πώς οι ψηλές είναι για την παρέλαση, οι κοντές...... (χαχα δε με συμφέρει που το γράφω, αλλά τέσπα....)
- 22-10-2014, 15:04 #17
Όλγα έχεις δίκιο, γιαυτό έκανα ένα πόστ εδω μέσα και δέν μιλάω με φίλους γιαυτό, γιατί οι φίλοι σου χαϊδέυουν τα αυτιά, με ενδιαφέρουν σκληρές, απότομες και αληθινές απόψεις
22-10-2014, 15:06 #18
Μάλλον θα κάνω κάτι παράλληλο με τη μικρή, όχι με διάρκεια, απλά να δώ τι θέλω πραγματικά
22-10-2014, 15:08 #19
22-10-2014, 15:30 #20
θελω να βαλω τα κλαματα καθε φορα που διαβαζω τετοιο ποστ....επειδη ειμαι κ γω με τον αντρα μου 5 χρονια μαζι...κ ταυτιζομαι με ολο αυτο..
λες κ ο δικος μου να νιωθει ετσι?
μολις σου παρουσιασα την αντιθετη πλευρα κωνσταντινε..
εγω ειμαι η γυναικα με την οποια το "παμε σοβαρα"... σκεψου πως θα ενιωθε η τωρινη σου η κοπελα..
ξερεις τι πιστευω?μονος σου το λες...εισαι ατακτος κ το χειροτερο ειναι οτι θα παραμεινεις ετσι...κ με την 24 που θα μπλέξεις σε 2 χρονια - 3 -4, 1 χρονο θα εχεις βαρεθει κ θα κοιταξεις παλι αλλη κ παλι θα εισαι σε διλλημα.θεωρω πως γενικα δεν εισαι ετοιμος για δεσμευση.
ναι ξενοκοιτανε οι αντρες κ οι γυναικες..κ γω ξενοκοιταω..ομως αγαπω τοσο τον συντροφο μου που δεν θελω να κανω κατι με καποιον αλλον.
δεν μπορω να νιωσω ομορφα οταν καποιος αλλος με αγγιξει..δεν υπαρχει η καυλα να σου το πω κ ετσι, οπως με τον αντρα μου.
ναι ειναι τυχερος ο αντρας μου που σκεφτομαι ετσι γι αυτον.
εγω δε ξερω τι κανει..αλλα πιστευω οτι μια φορα απιστος,για παντα απιστος.
οταν η σχεση γινειται smooth κ περναει σε μια ηρεμια εσυ παλι θα ξενοκοιταξεις..θεωρω οτι ο ανθρωπος σε αυτο δεν αλλαζει.δεν αντεχει..καταπιεζεται..
οποτε ασε την κοπελα σου την τωρινη να βρει η γυναικα εναν ανθρωπο να προχωρησει σοβαρα κ συ κανε την ζωη σου.
το να μπλεξεις κ με τις δυο μαζι...θεωρω οτι ειναι ο.τι πιο ανηθικο υπαρχει.
οι αντρες με αρχιδια δεν κανουν ετσι..
λυπαμαι που σκεφτηκες ετσι κ σορυ που εβγαλα δοντια κ μιλαω σκληρα αλλα τετοιες πραξεις να ξερεις πληγωνουν...
αν θελεις να συνεχισεις με την μικρη, τοτε χωρισε κ ασε τα διπλα ταμπλο.
(σορυ για το σκληρο ποστ μου αλλα μιλαω παντα χυμα κ με ειλικρινεια).
22-10-2014, 15:33 #21
Γεια σου Κωνσταντινε..Αρχικα διαβασα το θεμα σου με κατανοηση και συμπαθεια , γιατι γνωριζω απο μακροχρονη σχεση , αν και 3 χρονια δεν ειναι και παρα πολυ!Κατι τετοιο μπορει να συμβει!! μπορει να εχει συμβει και στην κοπελα σου κιολας!
Ο ερωτας σαφως και δεν κραταει αιωνια , μπορει ομως να κρατησει για χρονια αν του δινουμε τροφη..Σταματαω ομως την φιλοσοφια ομως τωρα γιατι στο τελευταιο μηνυμα σου καταλαβαινει κανεις οτι θες να πηδηξεις την μικρουλα , αλλα να εχεις και την ασφαλη φωλιτσα της σχεσης σου!Οποτε αλλα λογια να αγαπιομαστε..Δεν θες να αναθερμανεις την σχεση σου που οπως λες σου δινει τοσα πολλα , θες να αναθερμανεις μονο το πουλι σου αλλα σκεψου και το κοστος που μπορει να εχει αυτο.
Εννοειται οτι συμφωνω με ολγακι!
22-10-2014, 15:38 #22
Λυπάμαι αλλα άν ήθελα να πηδήξω τη μικρούλα δεν θα το συζητούσα σε ένα forum, θα ήταν ένα-2-3 πηδήματα απλά και θα τελείωνε εκεί το θέμα... δεν πιάνεις το βασικό, μου λείπει ο έρωτας στη σχέση μου, την μικρούλα άν την είχα θα την πρόσεχα σαν κόρη οφθαλμού,
ότι έκανα και στην νύν, δέν είμαι ο τύπος που απλά θέλει να πηδήξει και το ξέρω
22-10-2014, 15:39 #23
BOOM καλά τα λές αλλα δεν με παίρνει να ρισκάρω το καλό για κάτι καλύτερο, μόνο δοκιμάζωντας θα κρίνω, και εγώ και ο καθένας, και στη τελική γράφει κάπου ότι αύριο ο σύντροφός μας δεν θα ξενοπηδήξει και μετέπειτα παρατήσει για κάποιον άλλον?
22-10-2014, 15:42 #24
...κορίτσια, αυτό που πρέπει να καταλάβετε, όπως και ο κωνσταντίνος, (και όλοι μας φυσικά), είναι πως όταν τελειώσει το ερωτικό σε μια σχέση, παύει να είναι σχέση.
Πόσα άτομα δεν έχουν μπει εδώ μέσα, είτε από την πλευρά του κωνσταντίνου, είτε από της γυναίκας του.
Το να μείνει σε αυτή τη σχέση και να προχωρήσει σε γάμο, (όταν ήδη λιμπίζεται και χαλβαδιάζει, όπως λέει και ο Μητσικώστας :ΡΡΡΡ), την πιτσιρικα, (στα τρία μόλις χρόνια), σημαίνει ότι ξεκινά μια δυστυχισμένη ζωή δυο ενηλίκων και αρχότερα και των παιδιών τους.
Στην παρούσα φάση, μπορεί να κάνει πίσω και να συνεχίσει. Λίγο αργότερα θα βρεθεί άλλη στο δρόμο που θα του ενεργοποιήσει ότι δεν νιώθει για τη σύντροφο του.
22-10-2014, 15:42 #25
Τα παραλληλα "συμβαντα" παντως δεν σε τιμανε και κυριως δεν τιμουν και την κοπελα σου που οπως λες εχεις αισθηματα γι'αυτην..Αν αισθανεσαι οτι στο ερωτικο δεν μπορεις να κανεις κατι για να το επαναφερεις , χωρισε την και υστερα προχωρα παρακατω.
22-10-2014, 15:43 #26
μπά... χαχα... για να γίνει αυτό θα πρέπει να ασπαστούν κι αυτές το ισλάμ... κατά τα λοιπά, να ερωτευτείς μια άλλη δεν είναι ανήθικο... ανήθικο είναι να το παίζεις διπλό "και την κική και την κοκό"... λύσε το δίλημμα σου μόνος σου όπως σου ταιριάζει και πάρε τις ευθύνες σου σαν μεγάλος άνθρωπος...
22-10-2014, 15:43 #27
σιγουρα ζηταμε την ικανοποιηση του εαυτου μας.. αλλα δεν ζηταμε να ειμαστε και σωστοι απεναντι στους αλλους (ειδικα αν αυτη οι αλλοι ειναι ατομα που αγαπαμε)..???
θα ήταν δηλαδη καλο για σενα να πας με αυτη την κοπελα, αλλα μετα η σχεση σου να σε μισησει? θα ενιωθες καλα αν αυτη που αγαπας σε μισει ακομη κι αν δεν ειστε μαζι?
αλλα απο την αλλη πλευρα αν αποφυγεις αυτη την 24σαρα μονο και μονο για να δειξεις στην κοπελα σου οτι να σε χωρισα επειδη ειχε φυγει ο ερωτας κι οχι επειδη μου γυαλισε αλλη ειναι σκετη προσποιηση..
το οτι νιωθεις ελξη για μια αλλη κι οχι για την κοπελα που ειστε μαζι 3 χρονια ειναι κατι που δεν ειναι στο χερι σου. συναισθηματα ειναι αυτα.. τι να κανουμε?
εξαρταται απο ποια οπτικη βλεπεις το θεμα...And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the mousic
22-10-2014, 15:43 #28
να σε ρωτησω κ κατι αλλο...ειπες οτι σεξουαλικα το κανετε 1 φορα τον μηνα...καλα η κοπελα σου η τωρινη δεν κανει παραπονο γι αυτο?
εγω προσωπικα αν καναμε σεξ 1 φορα τον μηνα..θα ειχα ηδη χωρισει!θελω να πω..οτι αν δεν μου δειχνει οτι με ποθει ο αλλος τοτε ...αστα να πανε..θα σκεφτομουν οτι κατι δεν παει καλα.
22-10-2014, 15:44 #29
Ίσως εγώ φταίω που "έμαθα" έτσι, πάντα με ενθουσίαζε μια καινούρια αγάπη, αλλα μήπως γιατί ποτέ δεν βρήκα αυτο που πραγματικά με κάνει ευτυχισμένο?
Τα ημίμετρα ποτέ δεν μου άρεζαν, μια ζωή έχουμε και τίποτα λιγότερο απο το τέλειο για εμάς δεν πρέπει να μας αρκει. Να ερωτευθώ ζήτησα, όχι να πηδάω ότι
20χρονο μπαίνει μπροστά μου
22-10-2014, 15:47 #30
Φυσικά και κάνει παράπονα, μάλλον έκανε, μία, δύο, πέντε, μέχρι που βαρέθηκε η καημένη, αλλα ποτέ δεν φταίει μόνο ο ένας, και είναι νόμος αυτό, και δέν θέλω να μπώ σε λεπτομέρειες στο σέξ αλλα απο μεριάς της είναι και πάντα ήταν πολύ ψόφιο
Να πάρω άλλον αριθμό ή όχι;
28-06-2025, 17:29 in Σχέσεις και Επικοινωνία