Φοβος πτησης - αγχος ταξιδιου - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 43
    Senior Member
    Quote Originally Posted by 66psy View Post
    ε απο την στιγμή που σκεφτεσαι το ταξιδι το ποιο σε αγχνωνει ειναι λογικο να ερθει η κριση! και γω το χω παθει απειρες φορες.!
    ε και;;; παθαμε τιποτα; ! καλυτερα να αφεθεις οπως λες! εγω αυτο κανω εδω και λίγο καιρο και ειμαι πολυ καλυτερα απο πριν!! μπορει να συνεχιζω την ψυχοθεραπεια και την φαρμακευικη αγωγω, αλλα πλεον τολμαω να κανω διαφορα πραγματα.. αυτο με βοηθησε αρκετα. περισσοτερο απο την θεραπεια θα ελεγα!
    Όταν καταφέρω να αντικαταστισω αυτό το "και αν..." με το "ε, και" τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα Ουφ...

Senior Member
    Yπομονή ! Συνέχισε τη προσπαθεια σου εσυ ωστόσο!

Τι ακριβώς σε φρικάρει; το ενδεχόμενο να πέσει το αεροπλάνο; Η πιθανότητα είναι μηδαμινή.. το αυτοκίνητο είναι πολύ πιο επικίνδυνο με βάση τις στατιστικές ... :P

Senior Member
    Με φρικαρει ο φόβος και το άγχος που αισθάνομαι ολη μερα.
    Με φρικαρει η απογείωση και τέλος με φρικαρει ότι ολο αυτό θα συνεχιστεί και εκεί που θα πάω και θα θελω να φυγω αντι να περναω καλά.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Blue9791 View Post
    Με φρικαρει ο φόβος και το άγχος που αισθάνομαι ολη μερα.
    Με φρικαρει η απογείωση και τέλος με φρικαρει ότι ολο αυτό θα συνεχιστεί και εκεί που θα πάω και θα θελω να φυγω αντι να περναω καλά.
    εγω σε καταλαβαινω παντως γιατι το εχω νιωσει! συνεχισε την προσπαθεια του να τολμας μελος!! εγω μονο με αυτη ειδα προκοπη! σε ποσες μερες ειναι το ταξιδι?
    And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the mousic

Senior Member
    Σε 12...και οσο πλησιάζει ο καιρός εντεινεται το αγχος.

Senior Member
    Καλησπερα φιλη μου κ εγω αντιμετωπισα αρκετα χρονια αυτην την φοβια κ τωρα που πηγα ενα ταξιδι 5 ωρες με αεροπλανο ενιωσα θεαματικα καλυτερα,μπορεις να παρεις κ ενα ηρεμιστικο κ να το τολμησεις,Καλη διασκεδαση!

Senior Member
    Blue , νομιζω πως στις κρισεις πανικου , αγχους κλπ εισαι πλεον βετερανος .
    Μεχρι να μπεις στο αεροπλανο θα χτυπιεσαι και θα φερνεις την καταστροφη στο μυαλο σου , αλλα ολα θα πανε καλα .
    Καμμια βαλεριανα ή στην χειροτερη ζαναξ μπορει να σε βοηθησει .
    Και στο κατω κατω , μια ωρα πτηση ειναι .Μεχρι να φας την φρικη σου θα εχεις φτασει .
    Stay cool .

Banned
    βασικα οταν ο προορισμος σου αρεσει το προσπερνας πιο ευκολα οτι θα μπεις.
    δε θα με χαλαγε καθολου να παω αεροπορικως ως τη γερμανια κανενα ταξιδακι στους φιλους μου τους γερμανους... με το που θα με δουν θα ενθουσιαστουν αμεσως κ θα πεταξουν απο τη χαρα τους!
    :):):):) !!!!!!!!!!!!

Senior Member
    Καλά τα λέτε παιδιά και ευχαριστώ από καρδιάς για την στήριξη.
    Απλά έχει χαλάσει το κέφι μου, η καθημερινοτητα μου, ο ύπνος μου. Αισθάνομαι κουρασμένη συνέχεια. Εχω απογοητευθει.

Senior Member
    Συμφωνώ κατα πολυ με την beltegeuse. Είναι το αγχος που νιώθεις μεχρι να μπεις. Μην το βάζεις κατω... Το κλειδί σε τετοιες φοβίες ειναι κ τ λογικό δηλαδη.. Μπες κ ότι γίνει! (π δν θ γινει κτ) Πες το κ σε μια αεροσυνοδο να σε βοηθησει σε ο,τι χρειαστεις αν ειναι! (εγω τουλαχισστον αυτο θ κανω)

Senior Member
    Και τι να πω; Σορυ δεσποινίς δεν την παλεύω; Δουλεύει η κοπέλα, με εμένα θα ασχολείται;
    Γιατί το περναω ολο αυτο θεε μου... όχι το παίρνω πίσω αυτό γιατί υπάρχει κόσμος με προβλήματα σοβαρά υγείας. Ήμουν τόσο καλά ρε παιδιά ολο το Σεπτέμβριο και τον μισό Οκτώβριο. Ήμουν τοσο καλά που ειχα και ενθουσιασμό οταν ειπα οκ ας κλείσουμε τα εισιτήρια.
    Μετα χάος.

Senior Member
    Κανεις λαθος εδω. Τι τι να πεις? Αυτη είναι η δουλεια της. Δεν ειναι κακο ν της πεις φοβαμαι λιγο τ ταξιδι γ ν νιωσεις κι εσυ η ιδια καλυτερα.

Senior Member
    εγω πιστευω πως τιποτα δεν προκειται να γινει και δεν θα χρειαστει να φωναξεις καμια αεροσυνοδο.. θα μπεις , ισως αγχωθεις λιγο στην αρχη για κανα 10 λεπτο και μετα μιλωντας και με την συντροφο σου θα ξεχαστεις και θα χαλαρωσεις! το χω παθει και γω αυτο.. δεν ειναι τιποτα!
    And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the mousic

Banned
    εγω αυτο που θα σου πω ειναι οτι αν πεταξεις στην αρχη το αεροπλανο παει σα το πελεκανο κ μετα του δινει μια κ το σανιδωνει αλυπητα τοτε θυμισου να ακουμπας πισω στη καρεκλα γιατι αλλιως θα νιωσεις σαν πατικωμενος ντολμας βασικα δεν ειναι κ τοσο φοβερο ειναι πολυ γρηγορο μεσο εχεις την αισθηση οτι βρισκεσε ακινητος δε το καταλαβαινεις οτι τρεχει εκει που μπορει κατι να καταλαβεις ειναι οταν προσγειωθει αναλωγα κ με τη περιπτωση.αν κ παλι μη φανταστεις κατι το φοβερο μπορει απλα να νιωσεις κανενα μικρο μποστιδι... η φοβος γενικα γεννιεται μεσα στη αγνοια.
    Last edited by αλεξανδρος_77; 03-11-2014 at 02:25.

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast