Ο τίτλος τροποποιήθηκε από την διαχείριση - Page 23
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

View Poll Results: Σας κόλλησε ποτέ ο γκόμενος της φίλης σας;

Voters
11. You may not vote on this poll
  • Ναι με κόλλησε

6 54.55%
  • όχι ποτέ

5 45.45%
Page 23 of 102 FirstFirst ... 1321222324253373 ... LastLast
Results 331 to 345 of 1523
    Banned
    επιδη ομως θυμαμαι μια αλλη συζητιση που ειχα κανει με την ολγα εκτος του φορουμ πιστευω οτι εχει καπια συντακτικα προβληματα τα κειμενα που εχει γραψει κ για αυτο δε βγαζεις ακρη ευκολα τι ενοει

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    επιδη ομως θυμαμαι μια αλλη συζητιση που ειχα κανει με την ολγα εκτος του φορουμ πιστευω οτι εχει καπια συντακτικα προβληματα τα κειμενα που εχει γραψει κ για αυτο δε βγαζεις ακρη ευκολα τι ενοει
    Μήπως να της κάνεις μερικά μαθήματα εσύ που το παίζεις στα δάχτυλα το συντακτικό;
    http://www.pic4ever.com/images/happy0196.gif http://www.pic4ever.com/images/happy0196.gif http://www.pic4ever.com/images/happy0196.gif

Banned
    δεν ενοω αυτο ενοω οτι κολαει σε καπεις λεξεις κ δεν βγαζεις ακρη που πηγαν οι υπολυπες λεξεις

Senior Member
    Παλιά όταν πήγαινα εκεί η κοπέλα που της έκλεψα τον γκόμενο με κοιτούσε με νεύρα και έτρεχε να φύγει όταν ήμουνα εγώ στην εκκλησία για να μην με δει και μην με συναντήσει. Με απέφευγε συστυματικά και επιδειχτικά. Καλά και εγώ δεν την ήθελα για παρέα μου ήθελα να την διώξω γιατί ήταν ένα τσουλί και εγώ με σκρόφες δεν κάνω παρέα αλλά δεν ήθελα να το δείχνει και τόσο πολύ.

Ωραία! Και τώρα απλώς σε αγνοεί,έτσι δεν είναι; Και την αγνοείς κι εσύ. Πού είναι το πρόβλημα λοιπόν;

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    δεν ενοω αυτο ενοω οτι κολαει σε καπεις λεξεις κ δεν βγαζεις ακρη που πηγαν οι υπολυπες λεξεις
    χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα θα μας πεθάνεις Αλέξανδρε!

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ View Post
    Ωραία! Και τώρα απλώς σε αγνοεί,έτσι δεν είναι; Και την αγνοείς κι εσύ. Πού είναι το πρόβλημα λοιπόν;
    Δε νομίζω ότι θα βγάλεις άκρη,η κοπέλα ούτε που θυμάται τίποτα απ'όλα αυτά,είναι παντρεμένη με παιδιά!
    Αν όλα αυτά δεν τα βγάζει από την φαντασία της....γιατί κάτι μου μυρίζεται....

Senior Member
    ολγάκι, αν δεν βγεις σύντομα από την οικογενειακή φωλίτσα να πετάξεις λίγο γύρω- γύρω (και με το ενδεχόμενο να ψιλο-πέσεις βέβαια) και να διαλέξεις ένα κλαρί να σταθείς μόνη σου επάνω,
    σε βλέπω μετά από άλλα 20 χρόνια να λες "πριν από 40 χρόνια έκλεψα τον γκόμενο της φίλης μου"
    ρισκάροντας οι περισσότεροι των εμπλεκομένων στην υπόθεση ή στην κουβέντα να μη ζουν καν ή να την έχουν κάνει για Αστραλία...
    (εγώ πάντως δεν θα είμαι εδώ)

Senior Member
    Τι να πω βρε παιδιά μακάρι να ήμουνα και εγώ όπως όλος ο φυσιολογικός κόσμος παντρεμένη με παιδιά αλλά δεν είμαι ανήκω στην μειοψηφία που είμαι κλεισμένη μες στο σπίτι και δεν κάνω τίποτα και σκέφτομαι ότι έκλεψα τον γκόμενο της Μαρίας πριν 20 χρόνια η οποία παντρεύτηκε με άλλον και έχει και παιδιά. Σιγά να μην θυμάται το γεγονός και επι πλέον αυτή είναι και φυσιολογική γιατί είναι παντρεμένη με παιδιά αν και δεν δουλεύει.

Senior Member
    Quote Originally Posted by olgaki1975 View Post
    Τι να πω βρε παιδιά μακάρι να ήμουνα και εγώ όπως όλος ο φυσιολογικός κόσμος παντρεμένη με παιδιά αλλά δεν είμαι ανήκω στην μειοψηφία που είμαι κλεισμένη μες στο σπίτι και δεν κάνω τίποτα και σκέφτομαι ότι έκλεψα τον γκόμενο της Μαρίας πριν 20 χρόνια η οποία παντρεύτηκε με άλλον και έχει και παιδιά. Σιγά να μην θυμάται το γεγονός και επι πλέον αυτή είναι και φυσιολογική γιατί είναι παντρεμένη με παιδιά αν και δεν δουλεύει.
    αφού το βλέπεις σαν πρόβλημα (το γεγονός ότι είσαι κλεισμένη σπίτι, οχι το γάμο, ας τον αυτόν...) είναι ήδη το πρώτο βήμα για να το αλλάξεις... δεν είσαι καν 40... είσαι σε πολύ καλή ηλικία για ανατροπές :)

Όλγα, απ´ ότι έχεις αναφέρει ο γκόμενος της φίλης σου δεν ήταν και κανένας καλός άνθρωπος, οπότε μπορούμε να πούμε πως όταν της τον έκλεψες μπορεί να γλίτωσες τη φίλη σου από κι από έναν αποτυγχημένο γάμο. Δες το κι έτσι και μην έχεις τύψεις.

Senior Member
    Nαί έντος κακός άνθρωπος ήτανε και κατώτερος πολύ ο μπαμπάς του είχε καμπαρέ με πόρνες. Την απάλλαξα από αυτόν και τον φορτώθηκα εγώ. Βασικά για ένα πήδημα ήτανε ο άνθρωπος δεν άξιζε παραπάνω. Τον πήδηξα λοιπόν! Άσχετα αν το μετάνοιωσα. Το θέμα είναι ότι γέμισα τύψεις για την πράξη εντάξει φύγανε τώρα ευτυχώς κατα πολύ. Mήπως όμως με κατατάξανε και μένα στους κακούς ανθρώπους ;;; Τουλάχιστον αυτοί που ξέρουνε ότι έκλεψα τον γκόμενο της φίλης μου;

Senior Member
    Mήπως όμως με κατατάξανε και μένα στους κακούς ανθρώπους ;;; Τουλάχιστον αυτοί που ξέρουνε ότι έκλεψα τον γκόμενο της φίλης μου;
    για βάστα βρε παιδί επιτέλους! έκλεψες και έκλεψες όλη την ώρα! και τελικά τι ήταν ο γκόμενος της φίλης σου? πορτοφόλι?
    τον "έκλεψες" προφανώς επειδή κι ο ίδιος ήθελε να "κλεφτεί"... ξεκόλλα...

Senior Member
    Nαι αυτός με κολλούσε.

Senior Member
    Nαι αυτός με κολλούσε.
    Την κολλούσε παρακαλώ!

Page 23 of 102 FirstFirst ... 1321222324253373 ... LastLast