Ο τίτλος τροποποιήθηκε από την διαχείριση - Page 27
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

View Poll Results: Σας κόλλησε ποτέ ο γκόμενος της φίλης σας;

Voters
11. You may not vote on this poll
  • Ναι με κόλλησε

6 54.55%
  • όχι ποτέ

5 45.45%
Page 27 of 102 FirstFirst ... 1725262728293777 ... LastLast
Results 391 to 405 of 1523
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Αλαφροίσκιωτος View Post
    Τι να σου πω κοριτσι μου,δε θεωρεις οτι εχεις προβλημα?
    Όχι φυσικά!!!!

Senior Member
    Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση.
    Last edited by Aeon; 17-12-2014 at 14:50.

Senior Member
    η περιοδος κοβεται οταν παιρνει καποιος αντιψυχωσικα επειδη ανεβαινει η προλακτινη.
    μια εξεταση προλακτινης θα σου δειξει..η οποια γινεται οποιαδηποτε μερα του κυκλου κ γραφεται κ απο τον ψυχιατρο κ απο τον γυναικολογο.
    επισης πολλα αντικαταθλιπτικα ανεβαζουν την προλακτινη.
    εμενα που παιρνω λαντοζ μου χουν κανει εξεταση προλακτινη just in case κ ευτυχως εχει δειξει τελεια.δεν εχει κοπει η περιοδος..μου την εκανε προληπτικα για να δει αν μου την ανεβαζουν τα αντικαταθλιπτικα..
    επισης το συνδρομο πολυκυστικων κοβει την περιοδο..μηπως εχεις πολυκυστικες?
    πας στον γυναικολο ? εχεις κανει υπερηχογραφημα τωρα τελευταια?
    αν εχεις τετοιο προβλημα με την περιοδο πρεπει να ενημερωσεις τους γιατρους σου για να σου δωσουν να κανεις τις απαραιτητες εξετασεις.
    δεν λεμε γενικα κ αοριστα οτι μας κοπηκε η περιοδος απο το χαπι.χρειαζονται αποδειχτικα..
    αν το χαπι σου ανεβαζει οντως την προλακτινη (λεγεται υπερπολακτιναιμια)..τοτε συο δινουν ενα αλλο χαπι που κατεβαζει την προλακτινη κ επανερχεται η περιοδος ή συο αλλαζουν ψυχιατρικο φαρμακο.

Quote Originally Posted by olgaki1975 View Post
    Αυτό που λες με προσβάλλει και γιατί το λες αυτό τι παράξενο γράφω;
    Ολγάκι μπορεί να μίλησε με προσβλητικό τρόπο ο Αλαφροίσκιωτος, σου έχουν μιλήσει πολλοί έτσι κατά καιρούς βέβαια και δεν αντιδράς, αλλά δεν νομίζω να ήθελε να σε προσβάλει αλλά να σε ταρακουνήσει ώστε να ξυπνήσεις.
    Το να παραδεχτείς κάποια προβλήματα σου, που πολύ καλά γνωρίζεις πως έχεις, δεν σε κάνει προβληματική.
    Δυστυχώς φοβάμαι πως θες να ακούς απαντήσεις σαν του Μακ, παρόλο που μέσα σου γνωρίζεις πως δεν είναι βοηθητικές..
    Έχεις ήδη "χάσει" την μισή σου ζωή... και δεν ξέρω αν κάνεις κάτι ουσιαστικό για να μην χάσεις και την υπόλοιπη...
    Αναρωτιέμαι γιατί μας ρωτάς για πράγματα που ήδη έχεις αποφασίσει (και αναφέρομαι στην δουλειά στην Αγγλία).
    Είναι κρίμα που δεν μπορείς να βοηθηθείς από την ψυχοθεραπεία, είναι κρίμα που έχεις βοήθεια από τους δικούς σου και οικονομική άνεση που δεν μπορείς να εκμεταλευτείς.
    Ολγάκι μπορεί να το βρεις κι αυτό που θα σου πω εγώ προσβλητικό, αλλά δεν το λέω για να σε προσβάλλω, (πρέπει να το έχεις καταλάβει και από προηγούμενα ποστ αυτό, που κρατούσες τέτοια στάση λες και σε κατηγορούσα για κάτι) είσαι από τα πιο ανώριμα άτομα του φόρουμ, και εδώ μέσα μπαίνουν και 15χρονα. Όπως το βλέπω εγώ αυτό είναι το πρόβλημα σου και κυρίως θα λυθεί με ψυχοθεραπεία και όχι με φάρμακα, παρόλο που πιστεύω πως βοηθητικά μάλλον κάτι χρειάζεσαι.
    Κριμα βρε Ολγάκι, κρίμα για σένα

ΣΙΓΑ ΡΕ μεγαλε τι προσπαθεις να την εκμηδενισεις?εχασε την μιση της ζωη(ιδιαιτερα προκλητικο για ολους μας πιστευω που χασαμε κομματι της ζωης οντως με την ψυχωση) κ ειναι κριμα κ την προσβελνουν κ δεν αντιδρα κ τετοια δεν θα επρεπε κατα διανοια να ειπωθουν σε αυτο το φορουμ που ολοι λιγο πολυ εχουμε το προβληματακι μας....ΕΣΥ εισαι ο ατρωτος κ ο τελειος δλδ?κ αν εν παση περιπτωση δεν εχεις χασει καθολου απο τη δικη σου ζωη να ρωταμε απο εσενα συμβουλες...για συγκεντρωσου στην δικια σου την ζωη σε παρακαλω
    Last edited by ΔΗΜΗΤΡΗΣ17817; 16-12-2014 at 06:12.

Senior Member
    [QUOTE=καθευτης;515847]
    Δυστυχώς φοβάμαι πως θες να ακούς απαντήσεις σαν του Μακ, παρόλο που μέσα σου γνωρίζεις πως δεν είναι βοηθητικές..

Ειναι δικαιωμα του Μακ και του καθε Μακ να εχει την αποψη του . Η Ολγα ειναι η μονη που μπορει να βοηθησει τον εαυτο της . Βεβαια ξεχνω οτι η γνωμη μου ερχεται σε αντιπαραθεση με τους ' ειδημονες ' του φορουμ , που ειναι εις θεση να βοηθησουν αποτελεσματικα τον οιονδηποτε .

Εχει ανοιξει 20 θεματα τουλαχιστον για μια γκομενοδουλεια απο τις αρχες των 90ς,αλλα οκ κατα τα αλλα στεκει καλα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by BOOM View Post
    η περιοδος κοβεται οταν παιρνει καποιος αντιψυχωσικα επειδη ανεβαινει η προλακτινη.
    μια εξεταση προλακτινης θα σου δειξει..η οποια γινεται οποιαδηποτε μερα του κυκλου κ γραφεται κ απο τον ψυχιατρο κ απο τον γυναικολογο.
    επισης πολλα αντικαταθλιπτικα ανεβαζουν την προλακτινη.
    εμενα που παιρνω λαντοζ μου χουν κανει εξεταση προλακτινη just in case κ ευτυχως εχει δειξει τελεια.δεν εχει κοπει η περιοδος..μου την εκανε προληπτικα για να δει αν μου την ανεβαζουν τα αντικαταθλιπτικα..
    επισης το συνδρομο πολυκυστικων κοβει την περιοδο..μηπως εχεις πολυκυστικες?
    πας στον γυναικολο ? εχεις κανει υπερηχογραφημα τωρα τελευταια?
    αν εχεις τετοιο προβλημα με την περιοδο πρεπει να ενημερωσεις τους γιατρους σου για να σου δωσουν να κανεις τις απαραιτητες εξετασεις.
    δεν λεμε γενικα κ αοριστα οτι μας κοπηκε η περιοδος απο το χαπι.χρειαζονται αποδειχτικα..
    αν το χαπι σου ανεβαζει οντως την προλακτινη (λεγεται υπερπολακτιναιμια)..τοτε συο δινουν ενα αλλο χαπι που κατεβαζει την προλακτινη κ επανερχεται η περιοδος ή συο αλλαζουν ψυχιατρικο φαρμακο.
    'Oχι δεν έχω πολυκυστικές από το χάπι μου κόβεται η περίοδος έχω κάνει εξετάσεις! Μου αλλάξανε το χάπι με άλλο και το άλλο το ίδιο έκανε!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αλαφροίσκιωτος View Post
    Εχει ανοιξει 20 θεματα τουλαχιστον για μια γκομενοδουλεια απο τις αρχες των 90ς,αλλα οκ κατα τα αλλα στεκει καλα.
    Και τι σημασία έχει αυτό. Περασμένα ξεχασμένα!

Senior Member
    Quote Originally Posted by καθευτης View Post
    Ολγάκι μπορεί να μίλησε με προσβλητικό τρόπο ο Αλαφροίσκιωτος, σου έχουν μιλήσει πολλοί έτσι κατά καιρούς βέβαια και δεν αντιδράς, αλλά δεν νομίζω να ήθελε να σε προσβάλει αλλά να σε ταρακουνήσει ώστε να ξυπνήσεις.
    Το να παραδεχτείς κάποια προβλήματα σου, που πολύ καλά γνωρίζεις πως έχεις, δεν σε κάνει προβληματική.
    Έχεις ήδη "χάσει" την μισή σου ζωή... και δεν ξέρω αν κάνεις κάτι ουσιαστικό για να μην χάσεις και την υπόλοιπη...
    Αναρωτιέμαι γιατί μας ρωτάς για πράγματα που ήδη έχεις αποφασίσει (και αναφέρομαι στην δουλειά στην Αγγλία).
    Είναι κρίμα που δεν μπορείς να βοηθηθείς από την ψυχοθεραπεία, είναι κρίμα που έχεις βοήθεια από τους δικούς σου και οικονομική άνεση που δεν μπορείς να εκμεταλευτείς.
    Ολγάκι μπορεί να το βρεις κι αυτό που θα σου πω εγώ προσβλητικό, αλλά δεν το λέω για να σε προσβάλλω, (πρέπει να το έχεις καταλάβει και από προηγούμενα ποστ αυτό, που κρατούσες τέτοια στάση λες και σε κατηγορούσα για κάτι) είσαι από τα πιο ανώριμα άτομα του φόρουμ, και εδώ μέσα μπαίνουν και 15χρονα. Όπως το βλέπω εγώ αυτό είναι το πρόβλημα σου και κυρίως θα λυθεί με ψυχοθεραπεία και όχι με φάρμακα, παρόλο που πιστεύω πως βοηθητικά μάλλον κάτι χρειάζεσαι.
    Το μόνο πρόβλημά μου είναι το θέμα της δουλειάς που δεν έχω και κανένα άλλο πρόβλημα δεν αντιμετωπίζω. Τα άλλα όλα είναι κουραφέξαλα! Τι θα πει ότι είμαι το πιο ανώριμο άτομα του φόρουμ και με πιο δικαίωμα εσύ με χαρακτηρίζεις έτσι; Τι θα πει ότι έχω χάσει την μισή μου ζωή; Εσύ προσπαθείς να με εκμηδενίσεις. Πας καλά γενικότερα; Κάποιο θεματάκι πρέπει να έχεις ε; Καλά θα κάνεις να προσέχεις τι γράφεις και πως κρίνεις τους ανθρώπους.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΔΗΜΗΤΡΗΣ17817 View Post
    ΣΙΓΑ ΡΕ μεγαλε τι προσπαθεις να την εκμηδενισεις?εχασε την μιση της ζωη(ιδιαιτερα προκλητικο για ολους μας πιστευω που χασαμε κομματι της ζωης οντως με την ψυχωση) κ ειναι κριμα κ την προσβελνουν κ δεν αντιδρα κ τετοια δεν θα επρεπε κατα διανοια να ειπωθουν σε αυτο το φορουμ που ολοι λιγο πολυ εχουμε το προβληματακι μας....ΕΣΥ εισαι ο ατρωτος κ ο τελειος δλδ?κ αν εν παση περιπτωση δεν εχεις χασει καθολου απο τη δικη σου ζωη να ρωταμε απο εσενα συμβουλες...για συγκεντρωσου στην δικια σου την ζωη σε παρακαλω
    Μπράβο ρε συ ωραία του τα λες! Γιατί θα του τα έλεγα εγώ!

Junior Member
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
    Το μέλος έχει αποκλειστεί ως "πολυπρόφιλο".
    Last edited by Aeon; 03-01-2015 at 23:08.

Senior Member
    ολγακι, τετοια φαρμακα δεν κοβονται ετσ,ι επειδη δεν σου αρεσουν.
    καποιον λογο ειχε ο ψυχιατρος και στα εδωσε.
    αυτο δεν σημαινει οτι ειναι θεος και αποκλειεται να κανει λαθος.
    αν εχεις αμφιβολιες οτι σου κανουν καλο τα χαπια, να πας και σε αλλον ψυχιατρο , να τσεκαρεις την αρχικη διαγνωση και την συνταγογραφηση.
    οσο για την περιοδο σου, θα πρεπει να μιλησεις στον γυναικολογο σου για την θεραπεια του ψυχιατρου και να υπαρξει επικοινωνια των δυο γιατρων , εφοσον ο γυναικολογος αποκλεισει αλλους παραγοντες που μπορει να ανακοπτουν την περιοδο.
    μην κανεις πειραματα μονη σου, δεν παιζουν με αυτα...

ΕΓΩ παντως πιστευω πολυ σε δοση συντηρησης οτι ειναι το μυστικο

Senior Member
    Quote Originally Posted by καθευτης View Post

Κι όμως είναι αρκετοί αυτοί που δεν θέλουν να βοηθηθούν, συχνά επειδή έχουν βολευτεί σε έναν τρόπο ζωής και φοβούνται να χάσουν αυτό το βόλεμα.
    Σε αυτό σίγουρα συμβάλλει το περιβάλλον τους με τη στάση του.
    Αυτοί οι άνθρωποι θέλουν μόνο να γκρινιάζουν για την κακή τους μοίρα, να κατηγορούν και να επιρρίπτουν ευθύνες σε όλους τους άλλους, αρνούμενοι να πάρουν την ευθύνη του εαυτού τους. Φυσικά και δεν έχουν βοηθηθεί λοιπόν από την ψυχοθεραπεία και ούτε θα βοηθηθούν εφόσον εξακολουθούν να έχουν αυτή τη στάση ζωής. Και βέβαια γι' αυτό φταίνε όλοι οι κακοί ψυχίατροι και ψυχολόγοι που κοιτάνε μόνο πώς να τους πάρουν τα χρήματα και καθόλου αυτοί. Συχνά δε, χρησιμοποιούν την πάθησή τους σαν άλλοθι για να αποφεύγουν οποιαδήποτε υποχρέωση και ευθύνη του εαυτού τους. Βεβαίως αναλώνουν τη ζωή τους άσκοπα, αλλά είναι επιλογή τους!
    Αυτός που θέλει να βοηθηθεί, θα βρει βοήθεια οπουδήποτε και οπωσδήποτε και θα τα καταφέρει!
    Δεν είναι λίγα τα παραδείγματα αυτών που τους βοήθησε εκπληκτικά η ψυχοθεραπεία, όχι βέβαια γιατί αυτοί ήταν πιο τυχεροί αλλά γιατί το ήθελαν.
    Σε καμία περίπτωση δεν ισχύει αυτό για όλους όσους έχουν κάποιο σοβαρό ψυχολογικό πρόβλημα για το οποίο χρειάζονται φαρμακευτική αγωγή για να λειτουργούν "φυσιολογικά".
    Ίσα ίσα, που υπάρχουν παραδείγματα προς μίμηση και μέσα σ' αυτό το φόρουμ, που παρόλα τα προβλήματά τους παλεύουν, σπουδάζουν, δουλεύουν και έχουν καταφέρει να ζούνε καλύτερα και πιο ουσιαστικά από πολλούς "υγιείς".

Page 27 of 102 FirstFirst ... 1725262728293777 ... LastLast