Τι σκέφτεστε; - Page 1508
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1508 of 1532 FirstFirst ... 5081008140814581498150615071508150915101518 ... LastLast
Results 22,606 to 22,620 of 22967
    Senior Member
    Quote Originally Posted by καθευτης View Post
    Τι έχει το γατόνι Κύκνε?
    Διαβήτη και νεφρική ανεπάρκεια...από χθες το πρωί είναι σε κτηνιατρική κλινική με ορό αλλά απ' ότι φαίνεται δεν την βοηθάει αρκετά γιατί σήμερα έκανε υπογλυκαιμικά επεισόδια και τώρα είναι πολύ καταπονημένη, δεν έχει κουράγιο ούτε το κεφαλάκι να σηκώσει κι η κτηνίατρος λέει ότι αυτό δεν είναι καλό... :( Κι ούτε εγώ είμαι καλά, κλαίω...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

ορε το καημένο το ζωάκι... Είναι γέρικο?

Senior Member
    Quote Originally Posted by καθευτης View Post
    ορε το καημένο το ζωάκι... Είναι γέρικο?
    Όχι ιδιαίτερα, είναι 12 χρονών δεν είναι ακόμα η ώρα της να "φύγει"...τα προηγούμενα μου γατιά πέθαναν 18 και 19 χρονών...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Eύχομαι να πάνε όλα καλά για τη γατούλα σου

Senior Member
    εγω σκεφτομαι τι ωραια θα ηταν να ειχα εναν ανθρωπο να περναγα ομορφα αυτες τις γιορτινες μερες οπως παλια,μεχρι πριν 2 χρονια ας πουμε.δεν ειναι ωραιο να χανεις τα καλυτερα χρονια σου,τις καλυτερες μερες,τα παντα ολα....

Senior Member
    Quote Originally Posted by kozchr View Post
    Eύχομαι να πάνε όλα καλά για τη γατούλα σου
    Σ' ευχαριστώ πολύ!

Senior Member
    Eβλεπα ενα ντοκυμαντερ για τους ανθρωποφαγους , και κατεληξα οτι οι ανθρωποφαγοι αγαπανε τον πλησιον τους .......................................η ψητο , η βραστο .

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Ποσο τοις εκατο ειναι οι πιθανοτητες ενας αντρας που δε θελει να κανει σεξ μαζι σου, δε θελει να βγαινει εξω μαζι σου, δε θελει να σε φιλαει και να σε αγκαλιαζει, δε θελει να σου αφιερωνει χρονο, βαζει την οικογενεια του, τους φιλους του, το σκυλο του, το γατο του, τη δουλεια του, τα χομπυ του και την ηρεμια του παντα πανω απο σενα, προτιμαει να βλεπει τους φιλους του παρα εσενα καθε φορα, επαναλαμαβανω, ποσο τοις εκατο πιθανοτητες ειναι αυτος ο αντρας να σε θελει?? Και επειδη αυτη την απαντηση την ξερω, αφου δε σε θελει ουτε 1%, γιατι σε κραταει σταντ μπαι?

Senior Member
    Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    Ποσο τοις εκατο ειναι οι πιθανοτητες ενας αντρας που δε θελει να κανει σεξ μαζι σου, δε θελει να βγαινει εξω μαζι σου, δε θελει να σε φιλαει και να σε αγκαλιαζει, δε θελει να σου αφιερωνει χρονο, βαζει την οικογενεια του, τους φιλους του, το σκυλο του, το γατο του, τη δουλεια του, τα χομπυ του και την ηρεμια του παντα πανω απο σενα, προτιμαει να βλεπει τους φιλους του παρα εσενα καθε φορα, επαναλαμαβανω, ποσο τοις εκατο πιθανοτητες ειναι αυτος ο αντρας να σε θελει?? Και επειδη αυτη την απαντηση την ξερω, αφου δε σε θελει ουτε 1%, γιατι σε κραταει σταντ μπαι?
    για να σε εχει ετοιμη γι απαν ενδεχωμενο η για οταν δεν θα εχει κατι καλυτερο να κανει.αλλα τα βλεπετε,τα καταλαβενετε και εκει επιμενετε να ασχοληστε!

Senior Member
    In this old house where every door is open
    δεν πειραζει σπυρο ας τα ακουσω κι απο σας μπας και τα εμπεδωσω!!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    δεν πειραζει σπυρο ας τα ακουσω κι απο σας μπας και τα εμπεδωσω!!!!
    το θεμα ειναι οτι εσυ θες να γινεται ετσι.βρες καποιον αλλον και φτιαξε την ζωη σου και περνα ομορφα.αμα δεν θες δεν σου φταιει αυτος που σε κοροιδευει!

Senior Member
    Μακάρι να υπήρχε ένας διακόπτης off για τα συναισθήματα...

Μακάρι να υπήρχε ένας διακόπτης να σβήνει μόνο αρνητικά συναισθήματα και αναμνήσεις.Ενα γενικό off των συναισθημάτων μου,δε θα ήθελα με τίποτε να κάνω.

Senior Member
    Ε να διαγράψει/διακόψει ο καθένας ό,τι θέλει να σταματήσει...
    Ή να μπορούσαμε να κάνουμε μία "επαναφορά συστήματος" σε πρότερη κατάσταση από ένα γεγονός που μας πλήγωσε πολύ...
    Sci-fi... sci-fi...

Senior Member
    Παιδια υπομονη σε ενα μηνα τελειωνουν τα βασανα σας και τα προβληματα σας.... τερμα τα ψυχολογικα απο εδω και περα.. βγαινει ο Τσιπρας και τους κανονιζει ολους και ολα... θα αναστηθουμε ολοι... θα πινουμε νερο στο ονομα του...

Υ.γ. ε ρε τι τραβαμε εδω στο ελλαντα χαχαχα...