Πώς αισθάνεστε τώρα; - Page 460
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 460 of 837 FirstFirst ... 360410450458459460461462470510560 ... LastLast
Results 6,886 to 6,900 of 12551
    Senior Member
    Κύκνε είχα βρεθεί στη θέση σου αρκετές φορές, να μη θέλω να βγω έξω, να σκέφτομαι το σκοτάδι, τον κόσμο που θα έπρεπε να πετύχω μπροστά μου μέχρι να φτάσω στην ψυχολόγο. Και ήθελα απλά να πάρω τηλέφωνο να το ακυρώσω. Αλλά μέχρι και αυτό δείλιαζα να το κάνω.
    Τελικά έσφιγγα τα δόντια και πήγαινα, γιατί αν μη τι άλλο, ήταν κάτι που έκανα για να βοηθηθώ.
    Μην παραιτείσαι. Σφίξε τα δόντια και πήγαινε.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mriya View Post
    Κύκνε είχα βρεθεί στη θέση σου αρκετές φορές, να μη θέλω να βγω έξω, να σκέφτομαι το σκοτάδι, τον κόσμο που θα έπρεπε να πετύχω μπροστά μου μέχρι να φτάσω στην ψυχολόγο. Και ήθελα απλά να πάρω τηλέφωνο να το ακυρώσω. Αλλά μέχρι και αυτό δείλιαζα να το κάνω.
    Τελικά έσφιγγα τα δόντια και πήγαινα, γιατί αν μη τι άλλο, ήταν κάτι που έκανα για να βοηθηθώ.
    Μην παραιτείσαι. Σφίξε τα δόντια και πήγαινε.
    Δεν θέλωωω...και μόνο που διάβασα το μήνυμα δάκρυσα γιατί δεν θέλω να πάω, φοβάμαι! Ευτυχώς μόλις πριν από λίγα λεπτά, πριν διαβάσω το μήνυμα σου με πήρε πίσω γιατί δεν είχε απαντήσει στην κλήση μου και το ακύρωσα αλλά της είπα ότι αν τυχόν νιώσω καλύτερα ίσως πάω αύριο, έχω κι αυτή την επιλογή γι' αύριο το μεσημέρι, θα δω...αλλά για σήμερα που το ραντεβού μας ήταν στις 7 και μέχρι να γυρίσω σπίτι θα πάει 9 και θα είναι νύχτα τρομοκρατούμαι...
    Νομίζω πως θα μου κάνει περισσότερο καλό να μείνω στην ασφάλεια του σπιτιού μου...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Σημερα καλα χθες ομως ειχα νευρα για κατι που εγινε εδωσα μια μπουνια τον τοιχο εσπασα τον καρπο μου λογικα γτ οταν ξυπνησα κ ειδα το χερι ηταν πρισμενο και ποναει μεχρι τον αγγονα ουτε τον αναπτηρα δεν μπορω να αναψω λεω να παω σε γιατρο αλλα θα μ βαλει γυψο κ δεν θελω ολα οκ προχωραμε
    ....But tell me where can i go to get away from all this pain...

Senior Member
    Τότε μήπως να κλείνετε τα ραντεβού σας ώρες που ακόμα δεν έχει νυχτώσει, ώστε να αισθάνεσαι καλύτερα; Είναι κρίμα να χάνεις συνεδρίες που ο σκοπός τους είναι να σε βοηθήσουν. Μην ξαναβάλεις ραντεβού τόσο αργά, μέχρι να φτάσει ο Μάρτιος και να αλλάξει η ώρα που θα νυχτώνει πιο αργά.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mriya View Post
    Τότε μήπως να κλείνετε τα ραντεβού σας ώρες που ακόμα δεν έχει νυχτώσει, ώστε να αισθάνεσαι καλύτερα; Είναι κρίμα να χάνεις συνεδρίες που ο σκοπός τους είναι να σε βοηθήσουν. Μην ξαναβάλεις ραντεβού τόσο αργά, μέχρι να φτάσει ο Μάρτιος και να αλλάξει η ώρα που θα νυχτώνει πιο αργά.
    Έχεις δίκιο σ' αυτό...συνήθως το βάζω στις 18:00 (νωρίτερα δεν μπορεί εκείνη) αλλά αυτή την φορά κάτι έτυχε και το βάλαμε 19:00...αχ, άντε να έρθει η άνοιξη να νυχτώνει πιο αργά όπως λες και να μην φοβάμαι να ξεμυτίσω...και δεν είμαι και πρωινός τύπος για να κάνω τις δουλειές μου πρωί αλλά πολλές φορές πιέζομαι προκειμένου να βγω μες τα σκοτάδια...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Banned
    Χάλι μαύρο...... πάνω που κάπως είχα ισιώσει άρχισα να ξανανεβάζω πυρετό..... Γ@μημένη γρίπη! Αρρωσταίνω κάθε 4-5 χρόνια, αλλά άμα αρρωστήσω....... διαλύθηκα!Κ το ότι ήδη συμπληρώνω 3η μέρα χωρίς γυμναστήριο με χαλάει ακόμα πιο πολύ.... Εύχομαι να μην φτάσω κ την 4η.....

Senior Member
    χαλια,χαλια,χαλια!να ανοιξει η γη να με καταπιει να ησυχασω επιτελους!!!
    χαλαλι οσα ειπαμε κι εχουνε πια χαθει,
    χαλαλι οσα με χρεωσες,εγω τα κανω χαδι...!

Member
    Πίεση, άγχος, απογοήτευση, προκατάληψη..αυτά τα λίγα για απόψε.

Senior Member
    μοναξια,πικρα,στεναχωρια,α� �ογοητευση,μοναξια,στεναχω� �ια,στεναχωρια,μοναξια......... .

Banned
    Χάλι μαύρο..Ετεροχρονισμένος πόνος.. Ως και αυτόν ανώμαλο τον έχω.

Banned
    Quote Originally Posted by mariposa7 View Post
    Χάλι μαύρο...... πάνω που κάπως είχα ισιώσει άρχισα να ξανανεβάζω πυρετό..... Γ@μημένη γρίπη! Αρρωσταίνω κάθε 4-5 χρόνια, αλλά άμα αρρωστήσω....... διαλύθηκα!Κ το ότι ήδη συμπληρώνω 3η μέρα χωρίς γυμναστήριο με χαλάει ακόμα πιο πολύ.... Εύχομαι να μην φτάσω κ την 4η.....
    Ευχομαι ταχυαν αναρωση! Μαριποσα δε πρεπει να πας γυμναστηριο οταν εισαι αρρωστη,αλλα κι μετα πρεπει να ξεπερασεις τελειος τη γριπη,διοτις ο οργανησμος σου εχει αναγκη κι απο προτεηνες κι αμηνοξεα αλλα κι απο ενεργεια που αν γυμναστεις θα τα καψεις.
    Δε λεω αλλα διοτις μου βαζουν χερι σαν λεω τι να κανει κανεις. Παντος ευχομαι κι παλυς περαστηκα

Έχω ξυπνήσει τόση ώρα, με τόσο άσχημο συναισθημα... και δεν λέει να φύγει... δεν θέλω να πάω στην δουλειά.. δεν θέλω να δω κανέναν... αλλά πρέπει να φύγω... ήδη έχω αργήσει...

Senior Member
    Quote Originally Posted by καθρεπτης View Post
    Έχω ξυπνήσει τόση ώρα, με τόσο άσχημο συναισθημα... και δεν λέει να φύγει... δεν θέλω να πάω στην δουλειά.. δεν θέλω να δω κανέναν... αλλά πρέπει να φύγω... ήδη έχω αργήσει...
    Χαμογέλασε,φυγε και καλη δουλειά!

Banned
    Ελα ρεσυ !!επιασες κανονικα δουλεια??μπραβο καθρεςφτη!!μπραβο.χαρηκα ειληκρινα ,αν κι δε σε ξερω,ειναι ομως ευχαριστο να μαθαινεις πως νεοι ανθρωποι βγαινουν απο την ανεργια,αν σκεφτουμε οτι ενας στους δυο νεους ειναι ανεργος ισως θα πρεπει να το γιορταζουμε!!!!!
    Σκοπος ειναι να την κρατησεις , να μην βαριεσαι να πας,ξερω το τι παιρνας ,σε καταλαβαινω πληρες ομως αν βρες το κινητρο θα δεις ποσο ομορφα θα ναι.
    Συγχαρητιρια κι παλυς καθρεφτη

...έπιασες δουλειά