Results 76 to 90 of 100
Thread: Η λυκαινα που εγινε αρνακι.
-
22-01-2015, 00:31 #76
- still searching for the right place.....
Μα σου απάντησα στο #46.......
Σε αυτά δεν υπάρχουν κανόνες. Είναι σα να ρωτάς "πρέπει με το παιδί μου να συζητάω τα συναισθηματικά του....?". Υπάρχουν ορισμένες "χημείες" μεταξύ γονιού κ παιδιού, όπου τα πάντα μπορούν να συζητώνται ελεύθερα χωρίς ταμπού κ γονιός-παιδί είναι πιο πολύ φιλαράκια. Υπάρχουν κ "χημείες" γονιού- παιδιού όπου το θέμα είναι απολύτως ταμπού, επιτρέπονται μόνο ορισμένες "συμπεριφορές" κ το ο,τιδήποτε έξω από τα όρια που έχει θέσει ο γονιός αντιμετωπίζεται με απαγορευτικά, καυγάδες, τιμωρίες, απόρριψη κλπ κλπ. Συμπέρασμα: αν ο γονιός σου (σε μας τα κορίτσια πιο πολύ η μαμά, τον μπαμπά συνήθως τον ντρεπόμαστε) έχει φιλελεύθερες αντιλήψεις, ένα ικανοποιητικό επίπεδο ωριμότητας, αντιλαμβάνεται πως το παιδί του είναι ξεχωριστή οντότητα κ όχι ιδιοκτησία/συνέχειά του κ έχει δικαίωμα να κάνει τις επιλογές του, τότε είναι αρκετά όμορφο να μοιραστείς μαζί του κάποιους προβληματισμούς σου, απορίες, να αναζητήσεις κάποια συμβουλή ή ακόμη κ στήριξη εάν κάτσει κάτι στραβά. Μπορείς να καταστήσεις δηλ. το γονιό σου μέρος της ζωή σου κ να μην τον αποκλείσεις. Αν αντίθετα έχεις να κάνεις με άνθρωπο στενόμυαλο, αυταρχικό, κυριαρχικό κ "τοξικό", τότε όσο λιγότερα ξέρει για σένα, τόσο το καλύτερο.
Γενικά, μπορεί να είμαι κ φάουλ, αλλά πιστεύω πως πάγιοι κανόνες μεταξύ ανθρώπινων σχέσεων δεν υπάρχουν. Εξαρτάται κάθε φορά τις συνθήκες κ τον άνθρωπο που έχεις απέναντί σου. Εσύ ας πούμε με τις φίλες σου ή με τους φίλους σου ήσουν πάντα η ίδια απέναντι σε όλους κ είχατε το ίδιο είδος φιλικής σχέσης......?
Πάντως να σου διευκρινήσω πως ΆΛΛΟ το κάνω λόγο για προηγούμενες σχέσεις μου, το οποίο σαν κίνηση, αν ξέρεις να το χειριστείς σωστά, μπορεί να αποδειχθεί ιδιαίτερα εποικοδομητικό κ μάλιστα να "κόψεις κ δρόμο" (αν θες στο εξηγώ αυτό) γλιτώνοντας έτσι σπατάλη χρόνου κ ενέργειας, κ ΆΛΛΟ η αναλυτική διήγηση όλων των ανατριαχιαστικών λεπτομερειών σεξουαλικού περιεχομένου, το οποίο κατά κανόνα δεν έχει να προσφέρει κ τίποτα. Μη μπλέκουμε τα πράγματα.Last edited by Deleted-member-15102015; 22-01-2015 at 01:36.
- 22-01-2015, 00:44 #77
παιδια ! γυναικες!, ανδρες!, κοπελες !&αγορια!, όπως ξερουμε! από τον αγραφο κανονα ενός "κυριου" ,"τζέντλεμαν" δλδη ,Ο ανδρας πρεπει να είναι φυδολος σχετικα με τις σεξουαλικες του επιδωσεις! οσο καλες κι αν είναι αυτές!
Σημειωνω όμως με κεφαλαια ότι αυτος ο "αγραφος κανωνας αξιων για "τσεντλεμαν" δεν είναι βιβλιο που το εχω εγω! ουτες είμαι ο εκδωτης του! χεχε,, απλα , όπως και αλλοι ανδρες ,ετσι και εγω από τωτες που "χαμπαριασα" ότι τα κορίτσια είναι ο λογος που θα "τρεχουμε"μια ζωη!! ο λογος που θα πρεπει εμεις οι ανδρες να αγοράζουμε και αλλα ρουχα εκτως από φορμες!! χεχε ρωταγα αλλα και μαζεύοντας συμβουλες από μεγαλητερους μου ,αλλα και από μεγαλητερες μου αξιοπρεπέστατες! γυναικάρες! εμαθα λοιπον καποια πραματα που δεν πρεπει να τα "παραβιαζουμε εμεις οι ανδρες προς τις γυναικες! - Ξανα λεω όμως ότι αυτά καταλαβα εγω -
Συμφωνα λοιπον με αυτόν, στην περιπτωση μια καινούργιας μας γνωριμίας πρεπει να αποφευγουμε να λεμε για παλιες μας σχεσεις!,να μην φερνουμε την κουβεντα γυρο από τις σεξουαλικες μας επυδοσεις ! Διοτις είναι ενας ανθρωπος που τον βλεπουμε για 2-3 φορα η και 10 φορα να ναι θα πεσουμε σε γκαφα αφου!
πρωτον! λογικο είναι να εκθεαζουμε τον εαυτο μας αρα δινουμε μεγαλες προσδοκίες - κι ποσο μαλον την πρωτη φορα ,οπου η πρωτη φορα σεξ δεν είναι και η πραγματικη μας εικονα ,την πρωτη φορα πολλα μπορει να γινουν που να μας αδικισουν!
δευτερον, το αγνωστο, και το σασπένς είναι θετικο για εμας!
τριτον!,στην περιπτοση που συμβει καποια στραβη, εάν λεμε μεγαλες κουβέντες μεχρι τωτες θα γινουμε ρεζιλι! ,καλο είναι να κραταμε πισινη παντα! για να είναι κι πιο πιστικη η δικαιολογια που θα πρεπει να βρουμε .
τέταρτον αν πανε όλα καλα! θα εχει εκπλαγει! αφου δεν θα της εχουμε πει μεγαλες κουβέντες! σαν γινει αυτό συνηθως οι γυναικες θελουν !κι νιωθουν την αναγκη να το πουνε στις φιλες τους! για την φυγουρα τους κιολας! αυτό εμας μας προσφερει "διαφημηση ,αρα??πιο ευκολα επαφες με φιλες της και γνωστες της αλλα κι πιο ευκολο "διαδρομή" για τον σκοπο με τις γυναικες αυτές! - γλητονουμε πολλα "σκαλοπάτια" εάν εχουν μια πολύ καλη εικονα για την σεξουαλικοτητα μας συν την εχεμυθεια - .
Τελος δε "φυγουραρουμε" για τις σεξουαλικες μας επιδωσεις διοτις παντα θα υπαρχει εκει εξω καποιος καλητερος απο εμας!!χεχεχε.
Κατά τα δικαμου λοιπον κριτιρια ενας σωστου "τσεντλεμαν" θα πρεπει να λεμε λιγοτερα λογια,να μην κουτσομπολεύουμε ,να εχουμε ευγενια αλλα γλυκο "τσαμπουκα", να αναφερόμαστε οσο πιο λιγο γινετε στις προηγούμενες σχεσεις μας - ξερω ότι δεν γινετε να μην λεμε τυποτα!,διοτις αν το κρυβουμε πισματικα τωτες μπορει να φοβηθουν ότι κατις κρυβουμε που είναι όχι τοσο καλο - ,σαν αναφερόμαστε δεν πρεπει πωτες να κατηγοροι σφοδρα για τις προιν μας! γυναικα είναι κι αυτή! υποσυνείδητα !μπαινουν στη θεση τους! παντα πρεπει να το θυμομαστε αυτό, ότι λεμε, με οποιο τροπο εκφραζόμαστε για προηγούμενες γυναικες μας, η γενικα για γυναικες αυτές, μπαινουν στη θεση τους, θελωντας να καταλαβουν πως θα φερομαστε στο μελον σε αντιστοιχες περιπτοσεις σε αυτές!
Ατο που εχω καταλαβει προσωπικα , από τετοια ζητήματα είναι ότι οι γυναικες σκεφτοντε - όχι πιο εξυπνα - σκεφτοντε πιο περιπλοκα! χωρις μαθηματικο τροπο, σκεφτοντε αναλογα με τη "φαση"που τις πετυχαμε εκεινη την μερα! αν δλδη της πανε όλα κομπλε, τωτες θα μας παει κι εμας απροσμενα καλα η ολη φαση! απεναντίας εάν της εχει ερθει κανενας περίεργος φορος, η εάν της εσπασε κανενα νηχι!χεχεοσο αψογα κι αν το εχουμε παει το ολο θεμα εμεις! οσο αρενοποι αλλα και σωστοι συνοδοι υπηρξαμε δε θα μετραει καθολου! θα μας ξενερωσει κι θα αναρωτιομαστε σαν μαλ....τι καναμε λαθος!? τπτα δε καναμε λαθος!!αυτές είναι γυναικες !!χεχεχε
Ξερω ότι θα ακουστω πολύ φαλοκρατης ,αλλα πιστευω ότι εάν ολοι οι γαμοι γινοταν με ανδρικη λογικη! θα χαμε τα μισα διαζύγια χεχε.
Υ.Γ. σορρυ κορίτσια -κυριες αν ειπα "χοντράδες" αλλα είμαι από ασχημες μερες με μια πανεμορφη κοπελα που μας τα εκανε ασχημα όλα!!
22-01-2015, 07:12 #78
αν και ενιωθα σαν πυροτεχνουργος... τα καταφερα να την κανω να απαντησει κατι αλλο εκτος απο το "δεν ξερω".
στην ερωτηση, "γιατι ντρεπεσαι εμενα και οχι τους ξενους".
και η απαντηση ηταν: "οι ξενοι δεν με νοιαζει τι γνωμη θα εχουν για μενα,
ενω εσυ με νοιαζει να μην νομιζεις οτι ειμαι <δεν θυμαμαι πως αυτοχαρακτηριστηκε>"
κατι που δεν στεκει βεβαια, γιατι την νοιαζει και την παρανοιαζει τι λενε οι ξενοι για αυτην
ακομα και οταν περπαταει στο δρομο ή για το τι θα πει σε μια καινουρια παρεα, κλπ κλπ.
γενικα ειναι συνηθης δικαιολογια το "δεν γινεται, τι θα πει ο κοσμος για μενα;".
και γενικα ειναι υπερβολικα ευθικτη.
ακομα και οταν δεν ασχολειται κανεις μαζι της θα βρει τροπο να θιχτει.
νομιζει οτι ειναι το κεντρο του κοσμου, αλλα με την πιο κακη εννοια.
πραγμα που πηγαζει απο την χαμηλη αυτοεκτιμηση.
που προεκυψε απο μια παιδικη και εφηβικη ηλικια γεματη πολυ ασχημο κοροϊδεμα και συγκρισεις,
λογω εμφανησης (τοτε) και αλλων πολλων "ταμπελων" και κατορθωματων.
τελος, νομιζω οτι την καλυτερη απαντηση την δινει η ιδια.
οτι δηλαδη, οπως λεει, εχει πολλα ψυχολογικα, ειναι αυτοκαταστροφικη, δεν ξερει τι της γινεται,
δεν ξερει τι θελει, ειναι μια αμφηβολια ολοκληρη, και δεν μου αξιζει(ακου κει...).
και εγω της λεω οτι, ναι εχεις ψυχολογικα, σωστα. πρωτο βημα, το παραδεχεσαι.
δευτερο βημα, το συζητας και το αναλυεις ωστε να βρεις λυση.
οταν εσυ δεν συζητας, γιατι φοβασαι να αντιμετωπισεις τον εαυτο σου, παγωνει το προβλημα εκει.
και τωρα λεω να γινω ξανα ο φιλος της. και να δω αμα την καταφερω σιγα-σιγα στο μελλον να γινει συζητησημη, μπας και δει καποιον ψυχολογο.
22-01-2015, 10:06 #79
οταν καποιος/α σου λεει οτι δεν ειναι αρκετα καλος για σενα, να ξερεις οτι δεν σε θελει ερωτικα...
μπερδευεις ρολους που δεν μπερδευονται, αγαπητε λαβεγκας.
δεν υπαρχει περιπτωση να εισαι και ερωτικος παρτενερ και ψυχαναλυτης.
οταν πας να κανεις τον ψυχολογο σε ατομο που θελεις να εισαι μαζι του ερωτικα αλλα κατι δεν σου βγαινει, απλα προσπαθεις να τον χειριστεις προς οφελος σου. ακομα κι αν πραγματι εισαι ψυχολογος. αυτο γραφτο . ειναι 1000% σωστο.
επισης, κανεις δεν "ψυχαναλυεται" με το ζορι η με πιεση η με ανθρωπο στον οποιο δεν εχει διαθεση να μιλησει.
το οτι προσπαθεις να αρπαξεις εναν τετοιο ρολο, δεν σημαινει οτι τον δικαιουσαι, ουτε στον εδωσε κανεις και πρωτη απ ολους, εκεινη..
το αν θα θελησει να δει ψυχολογο, ειναι αλλο κεφαλαιο, αλλα και παλι θα πρεπει να το θελει η ιδια.
αν με το "φιλος" εννοεις οτι σκοπευεις να σταματησεις την ερωτικη σας σχεση και να μεινεις μονο φιλος, τοτε ναι, μπορεις να ασχοληθεις με ολα οσα σου επιτρεψει εκεινη και παλι οχι με το ζορι.
μεχρι τοτε, ολες αυτες οι προσπαθειες που κανεις να την "εξομολογησεις" με το στανιο, ειναι απλα η απελπισια σου που νοιωθεις να μην σε πολυθελει.
εγω επιμενω στην αποψη οτι η κοπελα αναζηταει την ασφαλεια και πιθανοτατα γι αυτο τα εχει μαζι σου κι οχι επειδη ειναι ερωτευμενη.
22-01-2015, 10:09 #80
[QUOTE=mariposa7;521882]. Αν αντίθετα έχεις να κάνεις με άνθρωπο στενόμυαλο, αυταρχικό, κυριαρχικό κ "τοξικό", τότε όσο λιγότερα ξέρει για σένα, τόσο το καλύτερο.
Γενικά, μπορεί να είμαι κ φάουλ, αλλά πιστεύω πως πάγιοι κανόνες μεταξύ ανθρώπινων σχέσεων δεν υπάρχουν. Εξαρτάται κάθε φορά τις συνθήκες κ τον άνθρωπο που έχεις απέναντί σου.
Πάντως να σου διευκρινήσω πως ΆΛΛΟ το κάνω λόγο για προηγούμενες σχέσεις μου, το οποίο σαν κίνηση, αν ξέρεις να το χειριστείς σωστά, μπορεί να αποδειχθεί ιδιαίτερα εποικοδομητικό
Μπα , δεν εισαι φαουλ , φυσικα και μπορεις να μιλας για τις προηγουμενες σχεσεις σου , θα αποκομισης και χρησιμες πληροφοριες απο την αλλη πλευρα . Δεν το θεωρω καθολου κακο . Αν δεν αντεχει η αλλη πλευρα να ακουει για τις προηγουμενες σχεσεις σου , χωρις ' γαργαλιστικες ' λεπτομερειες , εχεις να κανεις με εναν ανθρωπο χωρις αυτοπεποιθηση και στενομυαλο . Ετσι λεω γω .
22-01-2015, 10:12 #81
ασχετο.
ρε μαγκ, οταν απο το μηνυμα που παραθετεις σβηνεις κατα λαθος το [/quote] που βρισκεται στο τελος του επισυναπτομενου μηνυματος, Η ΠΑΡΑΘΕΣΗ ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ.
22-01-2015, 10:59 #82
--------------------------------------------------------------------
22-01-2015, 11:01 #83
--------------------------------------------------------------------------
22-01-2015, 11:02 #84
----------------------------------------------------------------------
22-01-2015, 11:04 #85
----------------------------------------------------
22-01-2015, 11:05 #86
οκ, κανε τις δοκιμες στο τι σκεφτεσαι. τωρα το μηνυμα σου εχει δυο τελικα [/quote], το πρωτο ειναι πριν ολοκληρωθει η παραθεση
22-01-2015, 11:07 #87
----------------------------------------------------------------------
22-01-2015, 11:08 #88
[QUOTE=Remedy;52190................................ ..................
22-01-2015, 11:08 #89
μαγκ δοκιμασε το με αλλο μηνυμα,οχι με το δικο μου.
το δικο μουε χει ηδη ενα τετοιο συμβολο μεσα , γιαυτο κοβεται η παραθεση εκει.
22-01-2015, 11:09 #90
[QUOTE=Macgyver;521900][QUOTE=mariposa7;521882]. Αν.............................................. .........