Results 16 to 30 of 36
-
21-01-2015, 22:45 #16
Τζιμακο θα σε μαλωσω! Καταρχην πολυ καλα τα λεει η κοπελα γιατι βλεπεις τι γινεται, δεν ειναι ωρα για ερωτες, πρεπει να κοιταξει τα μαθηματα της πρωτα απ ολα και τις πανελληνιες. Εχει ζωη μπροστα δεκαετιες, αμα το μυαλο το χει σε σενα θα τα κανει θαλασσα. Και νομιζω πρεπει να κ πολυ λογικια κοπελα. Τα μαθηματα της λοιπον κ εχει καιρο για βολτες κ γκομενικα. Αυτο πρεπει να της πεις κ συ αν θελεις να καλμαρει το κλιμα. Εχω κ αλλο λογο που θα σε μαλωσω ομως, σε λιγο.
- 21-01-2015, 22:48 #17
Ναι σιγουρα φταιει αυτο, και οχι τοσο γιατι ζηλευα αλλα γιατι ζηλευα χωρις να υπαρχει κανενας απολυτως λογος .... ακομα και πριν κατι μερες που της ειπα οτι ζηλευα μου λεει "Μα δεν υπηρχε λογος" τι να πω , με βοηθησαν πολυ αυτα που ειπες και θα αρχισω να κανω καλο στον εαυτο μου ...προσπαθησα μεχρι τελους πονεσα εκλαψα ηρθε η ωρα να νιαστω για την παρτυ μου, προτεινεις να την κανω block απο οπου μπορω να δω την μουρη της , τι κανει και τετοια ? πχ fb , whatsup
21-01-2015, 22:57 #18
χμμ...εσυ νιωθεις πως με το μπλοκαρισμα θα νιωσεις καλυτερα δηλαδη δεν θα την σκεφτεσαι;Λενε αυτα να γινονται οταν με τον αλλον εχεις σκοτωθει η θες σονι και ντε να τον ξεχασεις, εσεις μου φαινεστε οτι χωρισατε πιο ηρεμα.Μπορει να σκεφτει οτι της κρατας κακια και οτι πειραχτκες και σε πει κομπλεξικο που την μπλοκαρες και τετοια οποτε αστο καλυτερα.Προτεινω μπλοκ μονο σε whatsup/viber αν θες.... Τωρα το fb ειναι περιεργη φαση....αν νιωθεις την αναγκη να το κανεις καντο αλλα για εσενα οχι για να την πληγωσεις,αλλα εφοσον την σκεφτεσαι τοσο δεν νομιζω να σε βοηθησει το μπλοκαρισμα στο fb.
Σκεψου να κανεις γυμναστικη. Χωρις πλακα δεν υπαρχει πιο αποτελεσματικο αδειασμα μυαλου ασε που σε ομορφαινει κιολας στο μελλον. Γραψου σε ενα γυμναστηριο η ξεκινα μονος σου με τη βοηθεια καποιου.
Αλλες λυσεις ειναι να πας καποιο ταξιδι να ξεφυγεις....
Επισης αν θες να εκτονωσεις τις σκεψεις σου γραψτες σε ενα χαρτι. Χιλιες φορες καλυτερο απο να της τα λες συνεχεια γιατι μπορει να κουραστει και ετσι να σε λυπηθει παλι.Δεν θες να λεει "ουφ παλι αυτος;" Θες να αντιστραφουν τα πραματα ωστε να λεει "μα που να βρισκεται αυτος"
Γι αυτο λενε οι χωρισμοι και αλλες δυσκολες καταστασεις φερνουν εμπνευση χεχε.
Αλκοολ καλυτερα μακρια η αν θες να πιεις κλεισε το κινητο σου για να μη την παρεις τηλ και πεις πραματα που ισως μετανιωσεις και σε βρισει και γινετε μπαχαλο.
22-01-2015, 19:19 #19
You know απλα την βλεπω συνεχεια , πχ μολις βαλει κατι η ταδε η ταδε και η ταδε γνωστη μας βλεπω το ονομα της στα Like οποτε μου τη θυμιζει ετσι κ αλλιως...αλλα μηπως με το μπλοκ δειξω οτι με ποναει ? ενω το να την αφησω χωρις μπλοκ ισως δειξει οτι χαλαρωσα καπως ...δεν ειμαι σιγουρος βεβεα. Οσο για το δευτερο σκελος ... παω γυμναστηριο και kick-boxing τα οποια btw δεν της εκατσαν ποτε καλα οσο και να μη το ελεγε ...ξερεις ξινιζε καπως οποτε πηγαινα φενοταν στο υφος της -αλλα χωρις να την γραφω παντα πρωινες ωρες που χε στο σπιτι δουλειες- .Αλκοολ τσιγαρα κλπ ουτε για αστειο ουτε κοκα κολα δεν πινω :D
22-01-2015, 19:34 #20
Ξεχασα να ρωτησω παιδια , 2.5 χρονια σχεσης ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΣΑ ΣΕ 1 ΜΗΝΑ ΝΑ ΤΑ ΧΕΙ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΟΛΑ ? αναρωτιεμαι ωρες ωρες μερικες γυναικες αλλα και μερικοι αντρες αγαπανε τοσο "soft" ? οταν σου λεει οτι εισαι οτι καλυτερο ειχε ποτε αλλα σε ξεχασε και δεν υπαρχει ελπιδα ? ειχα μεινει λαλακας ξερω γω ....
22-01-2015, 23:21 #21
Παιδες , μετα απο την κοροιδια που εφαγα του τυπου "μονο να διαβαζω θελω και τπτ αλλο" αλλα την εβλεπα 24/24 στο fb και παρακαλω με εκανε ΠΑΛΙ μπλοκ απο παντου , της εστειλα sms και πραγματικα ταρακουνηθηκε τοσο πολυ που αυριο θα βρεθουμε απο κοντα ! Ισως να με πειτε τραμπουκο κλπ αλλα ενιωσα τοσο καλα που το εκανα αυτο , αρκετα υπεφερα ηρθε η ωρα να δουνε οτι δεν μπορουνε να παιζουν με την καρδια μου , ενιωσα απιστευτα δυνατος μετα απο καιρο και οτι και να γινει ..δηλ αν μου πει παλι οτιδεν υπαρχει ελπιδα η οτι θα το σκεφτει εγω θα ξερω οτι σταθηκα δυνατος και παλεψα γιατι ποτε μου δεν εχω μαθει να τα παραταω !
23-01-2015, 00:20 #22
Φίλε μου, επειδή και εγώ την πάτησα με έναν χωρισμό που μου γύρισε σε χρόνο ντε τε σε αντιδραστική καταθλιψη .. ενα εχω μόνο να σου πω: προσπάθησε να είσαι οσο πιο ηρεμος γίνεται. Κλάψε όσο σου βγαίνει, μην καταπιεστείς αλλά σιγα σιγα πρέπει να πιέσεις και λίγο τον εαυτό σου να επανέλθει.
Λοιπόν, το μυστικό ξέρεις ποιο είναι? Να μην την πιέσεις. Πρέπει να εχεις αυτοέλεγχο και αυτοσυγκράτηση. Μην ξαναεπικοινωνήσεις μαζί της αν της έχεις πει όσα σκέφτεσαι. Μην το κουράζεις άλλο, την πιέζεις και της βγαίνει αρνητισμός...προσπάθησε να το καταλαβεις αυτό που σου λέω... Εαν εχεις έστω και μια πιθανότητα να την ξανακερδίσεις, αυτό θα γίνει μόνο εαν δεν την πιέσεις και κοντρολάρεις τα συναισθήματα σου και την επιθυμία σου να την κυνηγήσεις για να γίνει εδω και τώρα το δικό σου.
Μη πιέζοντας την, δείχνεις σεβασμό στην απόφαση της (και αρα ωριμότητα) και αξιοπρέπεια. Αν θες πες της για μια τελευταία φορά ότι την αγαπάς και ότι πάντα θα την σκέφτεσαι αλλά να της πεις στο τέλος ότι θα σεβαστείς την απόφασή της και θα μείνεις μακρυά της.
Αν μετά από καιρό επιστρέψει, θα το κάνει με όλη της την καρδιά. Δώσε χρόνο, έχε υπομονή. Ζήσε τη ζωή σου, όπως και να χει σκέψου απλά ότι εσύ έκανες ότι μπορούσες.
Και φάε κάτι, δες καμια ταινία, θα νιώσεις καλύτερα.
23-01-2015, 10:29 #23
Ξερεις ομως τι φοβαμε ? μην βρει αλλον γιατι η παρεα που εχει βρει εδω και ενα μηνα με μια forever alone κοπελα δεν ειναι και η καλυτερη , και δεν ειναι οτι δεν εχω εμπιστοσυνη σε αυτη η οτι ειναι .....τανα... αλλα οι εποχες μας ειναι πολυ πονηρες και εκτος του οτι θα με πονεσει πολυ να τη δω με αλλον , δεν πιστευω οτι θα βρεθει κανεις που θα την αγαπησει τοσο οσο εγω .. θα της πω καποια πραματα και παλι σημερα που ζητησε η ιδια να βγουμε και μετα ας κανει οτι της πει η καρδια της .... οτι της πει η καρδια της ομως ε οχι οτι της πει η "φιλη" του 1 μηνα που ηρθε σαν τον σουπερμαν να με διαγραψει..
23-01-2015, 10:43 #24
η εμπιστοσυνη εξεταζεται οταν εχετε σχεση. εφοσον χωρισατε, φυσικα και μπορει να εχει γνωρισει καποιον η να το κανει στο μελλον. το ιδιο κι εσυ.
να εισαι ψυχραιμος και να σεβαστεις τις αποφασεις της.
οπως σου ειπαν ηδη, μην πεσεις στην παγιδα να την κανεις να σε λυπηθει. ειναι η ΠΛΕΟΝ αντικουκου κινηση... ακομα και να δειξει συγκινημενη απο κατι τετοιο, θα φυγει μακρια και θα ψαχνεις να βρεις τι δεν καταλαβες:rolleyes:
αν της τελειωσε, δεν μπορεις να κανεις απολυτως τιποτε.
αν οχι, θα φανει συντομα.
23-01-2015, 10:53 #25
Γενικα αυτη λεει οτι ΔΕΝ υπαρχει ελπιδα αλλα μιας και τη ξερω η συμπεριφορα της δειχνει αλλα , φαντασου για να καθετε να μου εξηγει ακριβως τι παιζει και τι οχι , τωρα τι αλλο να πω ... σημερα που θα βρεθουμε θα τις πω καποια πραματα προσωπο με προσωπο και εκει θα φανουν πολλα αν και επιμενω οτι της εχουν κανει πλυση εγκεφαλου ... τελος παντων θα σας γραψω εδω το βραδυ για να σας πω πως πηγαν τα πραματα , αλλαμια συμβουλη πως να της μιλαω ? να ειμαι ψυχρος η νορμαλ, να το παιζω λιγο ειρωνικος γιατι και αυτη στην ειρωνια πρωτη ηταν , να το παιξω και καλα αδιαφορος ? ειμαι σε σκεψεις τωρα :confused:
23-01-2015, 10:56 #26
ΝΟΡΜΑΛ!!
πολυ νορμαλ. ολα τα αλλα ειναι λαθος και απωθητικα.
ειλικρινης αλλα χωρις μελοδραματισμους και κλαψες, αν καταφερεις να εισαι αισθησιακος, καλο θα ειναι, αρκει να ενδιαφερεται βεβαια.
ψυχραιμος, ηρεμος. πολυ νορμαλ.
24-01-2015, 10:19 #27
Καλημερα παιδες , λοιπον βγηκαμε χθες .. μιλησαμε για 3 ωρες + σε πολυ καλο κλιμα , τις ειπα τι νιωθω μου ειπε και αυτη διαφορα , σε καποιο σημειο μου λεει ελα κατσε διπλα μου και με πηρε αγκαλια ..... εκει ενιωσα για μια στιγμη πως ειμαι δικος της και παλι .. απιθανο συναισθημα , την ρωτησα αν με εχει ξεχασει και τα σχετικα και μου λεει " πως να σε ξεχασω εσενα ? δεν γινετε ! εισαι οτι καλυτερο ειχα αυτα τα 2.5 χρονια και δεν θα το αλλαζα με τιποτα και ας γιναμε αχταρμας προς το τελος " επισης μου ειπε πως "φανηκε σημερα οτι δεν σε ηξερα σχεδον καθολου , εισαι πολυ καλυτερος ανθρωπος " και οτι στεναχωριεται και αυτη να με βλεπει λυπημενο και να ξερει οτι ειναι εξαιτιας και οτι επρεπε να ειχαμε μιλησει πιο νωρις με αυτο το τροπο. Σε μια στιγμη εκλαψα κιολας , δεν ξερω αν ηταν καλο αλλα δεν γινοταν με τιποτα να κρατησω τα δακρια μου εξαλλου δεν ειναι ντροπη , τελος της ειπα οτι με νοιαζει αυτη να ειναι καλα και οτι αυτο μετραει για μενα κ εγω θα την παλεψω και της ειπα οτι εγω εδω θα ειμαι οποτε θελει να προσπαθησουμε σωστα απο την αρχη. Πιστευω πως ΙΣΩΣ(οχι αμεσα) υπαρχει ελπιδα για επανασυνδεση, τι λετε εσεις ?:confused:
24-01-2015, 10:50 #28
εγω λεω οτι υπαρχει ελπιδα να γινετε καλοι φιλοι,
με αυτα που διαβασα...
25-01-2015, 07:36 #29
Ωραια ολα αυτα! Μονο μη σκεφτεσαι τι θα γινει, για να μη φθασεις στο σημειο να αγχωνεσαι και χασεις τον ελεγχο αν βλεπεις οτι δεν ειστε μαζι ακομα.... Αν κρατησετε και οι δυο τετοιο στυλ τοτε ποτε δεν ξερεις. Οπως σε ειπαν μπορει εν τελει να καταληξετε φιλοι ,οποτε εσυ να εισαι προετοιμασμενος για ολα. Αν και εχεις εντονα αισθηματα (γι αυτο κιολας της ειπες να προσπαθησετε κτλ) και ισως σου ειναι δυσκολο να τα κρυβεις αλλα προσπαθησε να μη πιεσεις καταστασεις -δηλαδη κατα τη γνωμη μου καλυτερα να μη της ξαναπεις για προσπαθεια απο την αρχη μη τυχον πιεστει...και ποτε δεν ξερεις. Αυτο θα φανει απο τη συμπεριφορα σου και εφοσον δει οτι οντως εσυ αλλαξες,διορθωθηκες, βελτιωσες τη ζωη σου κτλ κτλ
25-01-2015, 11:09 #30
Αυτο κανω IceFire , δεν πιεζω δεν πριζω .. εχω αφησει το καλο μου χαρακτηρα και βγαινει προς τα εξω και εχει αρχισει και με ερωτευεται σιγα σιγα οπως μου ειπε και η φιλη της , επισης εχει γενεθλια την Παρασκευη και μου ειπε να παμε εξω να τα γιορτασει .. και τις λεω "δεν περιμενα οτι θα μου το ελεγες αυτο" και μου απανταει " ειναι δυνατον να περασω τα γενεθλια μου χωρις εσενα ? " και τωρα ζηταω βοηθεια σε ενα αλλο θεμα , τι δωρο να της παρω ? εσυ που εισαι κοπελα τι θα ηθελες ?