Σχέση με παντρεμένη και ζήλεια (δικιά μου) - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 66
    Junior Member
    Λοιπόν, λεπτομέρειες:
    Ο σύζυγός της έχει ακριβώς την ίδια ηλικία με μένα. Είμαστε συμμαθητές και κάνουμε που-και-που παρέα.
    Επίσης εδώ και 6 μήνες συχνά με παίρνει από το δωμάτιό της.
    Ετσι είμαι σίγουρος οτι δεν του κάθεται συχνά αλλά θέλω να ξέρω το γιατί, για να μην τελαίνομαι.
    Last edited by albatros; 29-01-2015 at 20:27.

Banned
    Quote Originally Posted by albatros View Post
    Λοιπόν, λεπτομέρειες:
    Ο σύζυγός της έχει ακριβώς την ίδια ηλικία με μένα. Είμαστε συμμαθητές και κάνουμε που-και-που παρέα. Τις προάλλες με ρώτησε (σαν εργένης που είμαι) που έχει γυναίκες διαθέσιμες γιατί η δικιά του δεν του κάθεται!!!!
    Επίσης εδώ και 6 μήνες (τότε μας κουβαλήθηκε) κάθε το βράδυ με παίρνει δυό τρείς φορές από το δωμάτιό της.
    Ετσι είμαι σίγουρος οτι δεν του κάθεται συχνά αλλά θέλω να ξέρω το γιατί, για να μην τελαίνομαι.
    (τι γλυκουλης φιλος που εισαι....!!! )

Θες να μαθεις το γιατι δεν του καθεται? Μα θα του καθεται απλα οχι στην συχνοτητα που θα θελει αυτος..
    Τωρα αληθεια σου ειπε ετσι ο αντρας της?Κοσμογυρισμενος ανθρωπος και ρωτησε εσενα που εχει διαθεσιμες γυναικες? περιεργα πραγματα..Κοιτα μονο μην ριχνει "αδεια" ο συζυγος για να πιασει γεματα και σας τουλουμιασει και τους δυο :P

Junior Member
    Quote Originally Posted by white View Post
    Δεν είμαι γυναίκα,άντρας είμαι!Δεν ξέρεις τι κάνουν.Αλλωστε θα ξέρεις κι εσύ οτι στα 50+ ζευγάρια ρόλο δεν παίζει τόσο το σεξ όσο η συντροφικότητα και οι αναμνήσεις που έχουν μαζί.Όπως και να 'χει οφείλει να ξεκαθαρίσει την κατάσταση.Κανονικά έπρεπε να το κάνει πριν κοιμήθει μαζί σου.Οι μόνοι χαμένοι στην υπόθεση είστε εσύ που στεναχωρίεσαι και ο άνθρωπος που θαλασσόβερνε να φέρει λεφτά και η γυναίκα του τον απατούσε.Γιατί σου κάνουν εντύπωση οι λέξεις.Δεν ξέρεις οτι είστε παράνομο ζευγάρι; Κατα την έννοια της λέξης κίολας.Στην αρχαία Ελλάδα θα σας σκοτώναν και στην σύγχρονη θα σας βάζαν μέσα μέχρι το 1981.Συζυγικες υποχρεωσεις ναι, έτσι το λέει ο λαός.Πρώτη φορά το άκουσες albatros;
    Συγγνώμη αλλά έτσι αναφέρθηκε το φύλλο.
    Κοίτα έχω δυό διαζύγια, και μιά παρόμοια σχέση πριν από 25 χρόνια. Αυτή τότε είχε έ να μικρό παιδάκι που είναι όντως μεγαλύτερο πρόβλημα. Κι' όμως το είχε πάρει απόφαση και ήρθε σπίτι, αλλά ο άντρας της ερχόταν από κάτω από το σπίτι σουρωμένος και έκλαιγε, μέχρι που ένα βράδυ ήρθε και χαρκωνόταν. Της είπα να γυρίσει πίσω γιατί δεν θα ήταν ωραία η ζωή μας αν νοιώθαμε υπεύθυνοι για τον θάνατο του πατέρα του παιδιού της. Και έτσι έληξε.

Το πρώτο πράμα που έκανα ήταν να ρωτήσω αυτή. Μου είπε οτι δεν τον άφηνε να την αγγίζει όσον καιρό είμασταν μαζί, αλλά και να μην ρωτήσω την γυναίκα με την οποία είμαι τώρα.
    Last edited by albatros; 29-01-2015 at 20:30.

Senior Member
    Δεν του κάθεται γιατί στην ηλικία σας το σεξ δεν είναι τόσο συχνό.Εδώ ζευγάρια στα 20' και 30' και μετά από πέντε χρόνια γάμου αραίωνει η συχνότητα που κάνουν σεξ.Πόσο μάλιστα αυτοί που θα είναι καμιά τριάντα χρόνια μαζί.Πάντως άμα με ρωτούσε που υπάρχουν γυναίκες θα του έλεγα να βρεί κάμια παντρεμένη...:p

Senior Member
    Πάντως μην πιστεύεις όσα σου λέει.Οταν γυρνάει απο το καφενείο μια φορά τον μήνα,θέλει δεν θέλει του κάθεται για το ξεκάρφωμα.

Banned
    A εχεις προυπηρεσια ως αντροχωριστρα..ευγε! Τις ελευθερες της πατησε το τρενο?

Junior Member
    χα χα ....δεν ξέρω την ηλικία σου, αλλά όταν μέναμε μαζί κάναμε έρωτα τουλάχιστον 3 φορές κάθε βράδυ και μιά δυό τη μέρα και το θέλαμε και οι δυό. Ειλικρινά και χωρίς κανένα
    απολύτως βοήθημα. Ούτε στα 30μου δεν ήμουν έτσι.

Κάθομαι και σας λέω τόσα και μιά αιτιολογημένη απάντηση δεν παίρνω.....
    Last edited by albatros; 29-01-2015 at 21:37.

Junior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    A εχεις προυπηρεσια ως αντροχωριστρα..ευγε! Τις ελευθερες της πατησε το τρενο?
    Ο έρωτας δεν ζητά πιστοποιητικά ούτε και μπαίνει σε καλούπια. Δεν υποχρέωσα κανέναν

Banned
    Ο έρωτας δεν ζητά πιστοποιητικά ούτε και μπαίνει σε καλούπια. Δεν υποχρέωσα κανέναν
    Οταν φας και εσυ κερατο ερωτυλε εργενη θα σταματησεις τις φιλοσοφιες..Ειναι και λιγο εκνευριστικο να το κανεις και χομπυ αυτο..Αλλο να σου τυχει.

Τελος παντων δεν ξερω τι απαντηση θελεις , εμενα η πεποιθηση μου ειναι οτι θα σε εχει ως "γκομενο" εις τον αιωνα τον απαντα ! Συμβιβασου αφου την γουσταρεις τοσο πολυ.. Αυτα απο εμενα.

Senior Member
    Τις απαντήσεις σου τις πήρες.Ναι του κάθεται,ναι είναι λογικό να σε πειράζει αλλά αυτό είναι και δεν φαινεται να θέλει να το αλλάξει.Εφόσον δεν του λέει οτι θέλει να χωρίσουν και είναι μαζί στο ίδιο σπίτι,θα έχουν ερωτική επαφή.Όλοι/όλες όσες/οι απατούν συνεχίζουν να κοιμούνται και με τον/την επίσημη για το ξεκάρφωμα.Τι άλλες απαντήσεις να πάρεις,εκτός και αν θες απλά να σε πούμε ηρέμησε δεν κάνει τίποτα με τον άντρα της και οταν την πηδάει αυτή νομίζει οτι κάνει γυναικολογική εξέταση.Αυτό όμως δεν θα το πίστευε ούτε 15 χρονών παιδί πρωτάρης σε σχέση.

Junior Member
    χα χα ...κατάλαβα....δεν ήθελα να σε θίξω
    Last edited by albatros; 28-01-2015 at 23:10.

Banned
    χα χα ...κατάλαβα....δεν ήθελα να σε θίξω
    Δεν με εθιξες βρε.. Και κερατο εχω φαει μικρουλα επιβεβαιωμενο..Τωρα τα ανεπιβεβαιωτα δεν τα ξερω χεχεχε.

Γελας γελας πουλακι μου αλλα ο χαμενος της ιστοριας εισαι εσυ . Τα τεστ παπ πανε συννεφο σου λεω! :P

Junior Member
    Τεστ Παπ γιατί?
    Και γιατί είμαι ο χαμένος?

Banned
    Τεστ Παπ γιατί?
    Και γιατί είμαι ο χαμένος?
    Σκωπτικα το ανεφερα το τεστ παπ ..Χαμενος εισαι γιατι αυτη την στιγμη εσυ εισαι αυτος που ζηλευει , που τρελενεται.. Η αλλη απλα κανει την δουλεια της , χωρις να θελω να υποτιμησω τα συναισθηματα που σιγουρα τρεφει για εσενα.

Junior Member
    Θανκσ!!
    Μάλλον θα πρέπει να σκέφτομαι οτι όποτε γίνεται αυτός πηδάει το προφυλακτικό και όχι αυτή την ίδια...ε??

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast