Κακοποίηση από το αδελφό όλης της οικογένειας! - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

View Poll Results: Μπορούμε να κάνουμε τίποτα για τον αδελφό μου που μας κακοποιεί;

Voters
6. You may not vote on this poll
  • Ναι

4 66.67%
  • Όχι

2 33.33%
Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 60
    Senior Member
    Quote Originally Posted by marian_m View Post
    Ναι, όσο μπέρδεψα τον Macgyver με τον vag pap! Μάλλον εσύ δεν σκίζεις από εξυπνάδα...
    Αυτοί που κατάλαβαν, κατάλαβαν!

Αμα κανουν ενα λαθος , οι εξυπνοι ανθρωποι το παραδεχονται , δεν γυρνανε την κουβεντα αλλου , και μαλιστα σε ακυρα θεματα . Σε ειχα για πιο εξυπνη , αλλα εκανα λαθος . Απλως εισαι πολυ εγωιστρια , παντα υποτιμας τους αλλους , παλι ενδειξη ανοητου ανθρωπου .

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Αμα κανουν ενα λαθος , οι εξυπνοι ανθρωποι το παραδεχονται , δεν γυρνανε την κουβεντα αλλου , και μαλιστα σε ακυρα θεματα . Σε ειχα για πιο εξυπνη , αλλα εκανα λαθος . Απλως εισαι πολυ εγωιστρια , παντα υποτιμας τους αλλους , παλι ενδειξη ανοητου ανθρωπου .
    Μα δεν έκανα κανένα λάθος! Πόσο πιο λιανά να σου το κάνω για να το καταλάβεις ότι μιλάμε για το ίδιο πρόσωπο;
    Συντονίσου!
    Πάντως, αστεία-αστεία το δελφίνι σε πουλάει και σ'αγοράζει εσένα!

Quote Originally Posted by δελφίνι View Post
    'Όχι δεν φοβόμαστε μην το μάθει ο κόσμος γιατί ο κόσμος ήδη το ξέρει τουλάχιστον εδώ στην γειτονιά και στην προηγούμενη που είμασταν. Έκανε συνεχώς φασαρίες και τον ακούγανε. Δεν θέλουμε να τον κλείσουμε εφ όρου ζωής στο ψυχιατρείο γιατί είναι μικρός ακόμη και δεν θέλουμε να του καταστρέψουμε την ζωή του.
    Ναι οντως,εχει τοσες προοπτικες αυτο το παιδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αλαφροίσκιωτος View Post
    Μην τη ζορίζετε μωρέ, θα θυμηθεί πάλι το θέμα με την εκκλησία και το παλιό!
    Είπε ν' αλλάξει ρεπερτόριο για λίγο, να είναι και μέσα στην επικαιρότητα!

Senior Member
    Δεν το είπες εσύ, το είπε ο άλλος σου εαυτός δεσποινάκι!
    Ποια Δέσποινα και πράσινα άλογα; Μάλλον με μπέρδεψες... Δεν είχα ποτέ μου ψευδώνυμο Δέσποινα. Τι θέλεις τώρα εσύ δηλαδή;;;

Senior Member
    Μην τη ζορίζετε μωρέ, θα θυμηθεί πάλι το θέμα με την εκκλησία και το παλιό!
    Είπε ν' αλλάξει ρεπερτόριο για λίγο, να είναι και μέσα στην επικαιρότητα!
    Η εκκλησία με το παλιό δεν ήτανε ποτέ πρόβλημα.

Senior Member
    Ποια Δέσποινα και πράσινα άλογα; Μάλλον με μπέρδεψες... Δεν είχα ποτέ μου ψευδώνυμο Δέσποινα. Άντε μην τα πάρω και σε κάνω καμιά αναφορά που μας κάνεις και την έξυπνη!

Ολγα , μην μπερδευεσαι . Η Μαριαμ , λογω κακης μνημης ,( αμα εισαι 50 και ανω συμβαινουν αυτα ) μπερδεψε καποια Δεσποινα που υπηρχε στο φορουμ , προ ενος ετους και ελεγε οτι ζει στην Ελβετια , εχει αντρα μοντελο , γιωτ , καμπριο )

Senior Member
    Ολγα , μην μπερδευεσαι . Η Μαριαμ , λογω κακης μνημης ,( αμα εισαι 50 και ανω συμβαινουν αυτα ) μπερδεψε καποια Δεσποινα που υπηρχε στο φορουμ , προ ενος ετους και ελεγε οτι ζει στην Ελβετια , εχει αντρα μοντελο , γιωτ , καμπριο )
    Η κοπέλα δεν πάει καλά!

Senior Member
    Η κοπέλα δεν πάει καλά!

Γι αυτο και εσυ μην της απαντας . Σε δουλευει . Νομιζει οτι μπορει να δουλευει τους παντες . Προβληματικο ατομο .

Senior Member
    Γι αυτο και εσυ μην της απαντας . Σε δουλευει . Νομιζει οτι μπορει να δουλευει τους παντες . Προβληματικο ατομο .
    Να πάρει καμιά προειδοποίηση να μην μας πρήζει! Τι κάνει η διαχείριση;;; χαχαχαχαχαχαχαχα

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αλαφροίσκιωτος View Post

Καμιά φορά δεν ξέρεις... Πάντως πολύ φοβάμαι αν πεθάνουνε οι γονείς μου (χτύπα ξύλο!) και μείνω εγώ με αυτόν
    Last edited by δελφίνι; 15-02-2015 at 19:29.

Senior Member
    [QUOTE=marian_m;525221
    Πάντως, αστεία-αστεία το δελφίνι σε πουλάει και σ'αγοράζει εσένα![/QUOTE]

Πολυ θαθελα να βρεθει κοπελα που να ειχε την ικανοτητα να με αγοραζει και να με πουλαει , δεν ειμαι ετσι οπως νομιζεις . Παρασυρεσαι απο την ηπιοτητα και την ευγενεια του χαρακτηρα μου . Βεβαια ουτε εγω θα ηθελα να μπορω ναγοραζω και να πουλαω μια κοπελα , αν και δεν θα τοκανα ποτε .
    Τωρα βεβαια νομιζεις οτι εσυ εισαι ο τυπος που αγοραζει και πουλαει τους αντρες , αλλα ποιου ειδους αντρες βρε χαζουλα !

Οσο για το vagpap , ειναι το πρωην νικνειμ μου , τοπαμε , αλλα οταν τελειωσουν τα επιχειρηματα , αρχιζουμε τα χαζα περι διπλων προφιλ . Εχεις δει πουθενα ο vagpap να συμφωνει η να συγχαιρει τον macgyver ? γιατι εγω εχω δει πολλακις να συμφωνει και να συγχαιρει η remedy την mariam !!
    Oποιος καταλαβε , καταλαβε .
    Last edited by Macgyver; 16-02-2015 at 07:58.

Senior Member
    Όλγα, εσύ να κοιτάξεις να προστατέψεις εσένα, γιατί χρειάζεσαι κι εσύ βοήθεια, επειδή μεγάλωσες και ζεις σ' ένα τοξικό περιβάλλον...
    Πάρε πληροφορίες από διάφορους φορείς για ενδοοικογενειακή βία. Συμφωνώ κυρίως μ' όσα σου έχει γράψει το μέλος white.

...αλλα οταν τελειωσουν τα επιχειρηματα , αρχιζουμε τα χαζα περι διπλων προφιλ . Εχεις δει πουθενα ο vagpap να συμφωνει η να συγχαιρει τον macgyver ? γιατι εγω εχω δει πολλακις να συμφωνει και να συγχαιρει η remedy την mariam !!
    Oποιος καταλαβε , καταλαβε .
    χαχα! Θράσος όμως ε! Φωνάζει ο κλέφτης... κ.λπ., ευτράπελα!
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Παντως δελφινακι βγηκατε και τα 2 αδερφια μπουμπουκια.Ειδες για να ακολουθειτε το παλιο?Μετανοειτε!

Senior Member
    Παιδιά τι γίνεται σε αυτο το φόρουμ; Είστε χωρισμένοι σε ομάδες και μαλώνετε ή μου φαίνεται; Ok καταλαβαίνω είμαστε άνθρωποι με "ψυχολογικά προβλήματα" αλλα προς εμάς τους απ έξω φαίνεται πολύ άσχημο.Πολλαπλά profile ακούω,επιθέσεις χωρίς λόγο,ένταση και γενικά ένα κλίμα "κλικαδορικο". Η κοπέλα έγραψε για τον αδερφό τις και ακούμε ιστορίες άλλων profile η ακόμα και άλλων ανθρώπων.Τι μας νοιάζει τι έλεγε,τι έκανε η σε πιο ημερολόγιο ή θρησκεία πιστεύει; Έχω φτάσει σε μια φάση που θέλω να γράψω την άποψη μου και δεν ξέρω τι κόλλημα θα φάει κάποιος από τις κλίκες σας,να αρχίσει πανηγύρι. Έλεος πια.
    real eyes realise real lies

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast