διεθνης συνομωσια - Page 11
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 11 of 14 FirstFirst ... 910111213 ... LastLast
Results 151 to 165 of 202
    Senior Member
    @kavkaz αυτή είναι η μορφή της πάθησης.Όταν πάσχεις ζεις σε μια τελείως διαφορετική πραγματικότητα από την πλειονότητα των φυσιολογικών ανθρώπων.Το μυαλό σου σε παγιδεύει σε μια άλλη λογική.Σιγά σιγά θα επανέλθεις πάλι.Απλά ενημέρωνε τον γιατρό και την οικογένειά σου.
    It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti

Senior Member
    ρε μπας και εισαι ψυχοπαθης που κανει πλακα με τους παρανοϊκους ;

Quote Originally Posted by kavkaz View Post
    αυτο που σκεφτηκα εγω τις προαλλες ειναι πως διαβαζουν τις σκεψεις μου οι απλοι ανθρωποι απλα δεν αντιλαμαβανονται οτι το κανουν διοτι η νεα ταξη πραγματων κανει εκτροπη στα μυαλα τους και ετσι οι σκεψεις μου μεταδιδονται κατευθειαν σε αυτους
    Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.

Senior Member
    παντως εγω εχω καταλαβει οτι οι ψυχοπαθεις και ναρκισσοι προκαλουν σχιζοφρενεια στους μελαγχολικους και ευαισθητους.

οσοι κοροϊδευουν τους σχιζοφρενεις ειναι επειδη ειναι ψυχοπαθεις στη φυση τους.

οταν πεις κατι για εναν σχιζοφρενη παντα βγαινει στη φορα η ψυχοπαθεια των αλλων και υποτιμουν τον σχιζοφρενη.
    Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.

Junior Member
    Quote Originally Posted by noumac View Post
    Δεν ξερω για σας για μενα ηταν πολύ ενδιαφερουσα εποχη όταν ειχα τα επεισοδια και ευχομαι να τα ξαναζησω καποια στιγμη... μια απιστευτη ευφορια και εγρηγορση σε ολες τις αισθησεις... οι φωνες που ακουγα, στην αρχη με μηνυματα, και μετα κανονικα όπως ακουω τον οποιοδήποτε μου ελεγαν για την υποσταση αυτου του κοσμου και ότι ειμαστε κατι σαν σκλαβοι σε αυτόν τον τρισδιαστατο κοσμο... ευχομαι μεχρι το περας αυτης της ζωης μου η επιστημη να εχει εξελιχθεί τοσο ώστε να αποδειχτεί εστω και ένα μικρο κομματι από αυτά που μου ειπαν!!
    Δεν σου είπαν ψέματα. Οι άνθρωποι δημιουργήθηκαν και καλλιεργήθηκαν για να προσφέρουν τη ζωτική ενέργεια του αστρικού τους σώματος στις ανώτερες οντότητες που παρουσιάζονται ως Θεοί. Αυτοί οι Απέθαντοι Θεοί είναι οι Θεριστές της ανθρώπινης καλλιέργειας, είναι τα αρχετυπικά Βαμπίρ/Βρικόλακες που βλέπουμε στις ταινίες, μόνο που δεν πίνουν αίμα, αλλά το Lifeforce των ανθρώπων. Σου επαληθεύω ότι οι φωνές είχαν δίκιο, διότι έχω μυηθεί (στο παρελθόν) σε απόκρυφη γνώση. Στον πέμπτο βαθμό σου μαθαίνουν για τον χάρτη της πραγματικότητας και ναι είμαστε παγιδευμένοι σε αυτό τον τρισδιάστατο ολογραμματικό κόσμο. Όμως, υπάρχει το ενδεχόμενο φυσικά οι φωνές να μην έχουν σχέση με οντότητες και να είναι αποτέλεσμα της ψύχωσης! Από τη στιγμή που δεν έχεις ασχοληθεί με αυτά, το πιθανόν (σχεδόν 100% σίγουρο) είναι ότι αποτελούν συμπτώματα ψύχωσης που απλά τυχαίνει να ταιριάζουν με απόκρυφες διδασκαλίες, είναι σύμπτωση δηλαδή, οπότε ακολούθησε τις συμβουλές των γιατρών και συνέχισε την αγωγή (αν σου έδωσαν).

Senior Member
    πες ενα Κυριε Ελεησον και φευγουν αυτα τα Βαμπιρακια.

Κανεις δε μπορει να τα βαλει με το δημιουργο του Συμπαντος που ειναι αγαθος στη φυση του και φιλευσπλαχνος.

Quote Originally Posted by Cellytoria View Post
    Δεν σου είπαν ψέματα. Οι άνθρωποι δημιουργήθηκαν και καλλιεργήθηκαν για να προσφέρουν τη ζωτική ενέργεια του αστρικού τους σώματος στις ανώτερες οντότητες που παρουσιάζονται ως Θεοί. Αυτοί οι Απέθαντοι Θεοί είναι οι Θεριστές της ανθρώπινης καλλιέργειας, είναι τα αρχετυπικά Βαμπίρ/Βρικόλακες που βλέπουμε στις ταινίες, μόνο που δεν πίνουν αίμα, αλλά το Lifeforce των ανθρώπων. Σου επαληθεύω ότι οι φωνές είχαν δίκιο, διότι έχω μυηθεί (στο παρελθόν) σε απόκρυφη γνώση. Στον πέμπτο βαθμό σου μαθαίνουν για τον χάρτη της πραγματικότητας και ναι είμαστε παγιδευμένοι σε αυτό τον τρισδιάστατο ολογραμματικό κόσμο. Όμως, υπάρχει το ενδεχόμενο φυσικά οι φωνές να μην έχουν σχέση με οντότητες και να είναι αποτέλεσμα της ψύχωσης! Από τη στιγμή που δεν έχεις ασχοληθεί με αυτά, το πιθανόν (σχεδόν 100% σίγουρο) είναι ότι αποτελούν συμπτώματα ψύχωσης που απλά τυχαίνει να ταιριάζουν με απόκρυφες διδασκαλίες, είναι σύμπτωση δηλαδή, οπότε ακολούθησε τις συμβουλές των γιατρών και συνέχισε την αγωγή (αν σου έδωσαν).

Junior Member
    Quote Originally Posted by maus View Post
    πες ενα Κυριε Ελεησον και φευγουν αυτα τα Βαμπιρακια.

Κανεις δε μπορει να τα βαλει με το δημιουργο του Συμπαντος που ειναι αγαθος στη φυση του και φιλευσπλαχνος.
    Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα. Επίσης τα "Βαμπιράκια" δεν απειλούν κανέναν, αθόρυβα λειτουργούν συνεχώς (χωρίς υλική υπόσταση), δε στοχοποιούν κανέναν και φυσικά δεν μισούν την τροφή τους (ανθρώπους). Ούτε σκοτώνουν ανθρώπους, ακόμη και να προσπαθήσεις να τους προσβάλεις, με τη Γήινη λογική σου, δε δίνουν σημασία. Τέλος, λαμβάνουν μόνο την περίσσια ενέργεια του αστρικού μας σώματος, έτσι με αυτό τον τρόπο δεν βλάπτουν καθόλου την υγεία, ίσα-ίσα βοηθούν στην ανανέωση της ενέργειάς μας!

Senior Member
    εγω ξερω οτι το Ευαγγελιο λεει οτι οποιος πιστευει οτι ο Χριστος ειναι Θεος, σωζεται.

Ολα τα αλλα ειναι εφευρηματα της σκοτεινης πλευρας.

Το σταυρο τον φοβουνται ολα τα δαιμονια και ειναι προστασια για τους πιστους.

Αυτα που λες εσυ τους τα ειπε ο διαβολος για να τους παρει με το μερος του.

Περα απο την σκοτεινη πλευρα υπαρχει και η φωτεινη.

Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα. Επίσης τα "Βαμπιράκια" δεν απειλούν κανέναν, αθόρυβα λειτουργούν συνεχώς (χωρίς υλική υπόσταση), δε στοχοποιούν κανέναν και φυσικά δεν μισούν την τροφή τους (ανθρώπους). Ούτε σκοτώνουν ανθρώπους, ακόμη και να προσπαθήσεις να τους προσβάλεις, με τη Γήινη λογική σου, δε δίνουν σημασία. Τέλος, λαμβάνουν μόνο την περίσσια ενέργεια του αστρικού μας σώματος, έτσι με αυτό τον τρόπο δεν βλάπτουν καθόλου την υγεία, ίσα-ίσα βοηθούν στην ανανέωση της ενέργειάς μας!

Banned
    Δεν εχω ασχοληθεί με αποκρυφες γνωσεις κλπ... ξερω μονο ότι ακουσα και το μηνυμα ηταν ελπιδοφορο... μου λεγαν κατι για επανενωση με αυτό που αποκαλεις ''αστρικο σωμα''.
    Παιρνω τα χαπακια μου γιατι όπως ειπα ηδη η αγνοια είναι η καλυτερη επιλογή.. αυτό δεν σημαινει ότι σταματησα να πιστευω ότι ακουσα απλα ασβεστωσα την επιφυση ή ότι άλλο ευθυνεται μεσα στον εγκεφαλο για αυτην την ''ανωμαλια''

Junior Member

Lightbulb temple of the vampire (tov)

Quote Originally Posted by noumac View Post
    Δεν εχω ασχοληθεί με αποκρυφες γνωσεις κλπ... ξερω μονο ότι ακουσα και το μηνυμα ηταν ελπιδοφορο... μου λεγαν κατι για επανενωση με αυτό που αποκαλεις ''αστρικο σωμα''.
    Παιρνω τα χαπακια μου γιατι όπως ειπα ηδη η αγνοια είναι η καλυτερη επιλογή.. αυτό δεν σημαινει ότι σταματησα να πιστευω ότι ακουσα απλα ασβεστωσα την επιφυση ή ότι άλλο ευθυνεται μεσα στον εγκεφαλο για αυτην την ''ανωμαλια''
    Είμαι πολύ σκεπτική πάνω σε αυτό, μήπως είσαι “ένας από μάς” και ότι βίωσες ήταν το κάλεσμά σου;

The Question is: Are You One Of Us ???
    And the possible Answer, maybe is: «TEMPLE OF THE VAMPIRE»

Η αλήθεια θέλει αναζήτηση. :cool:

Senior Member
    Quote Originally Posted by maus View Post
    ρε μπας και εισαι ψυχοπαθης που κανει πλακα με τους παρανοϊκους ;
    γιατι ποια η διαφορα του ψυχοπαθη απο του παρανοικου? και οχι δεν εκανα πλακα σε αυτο που εγραψα πιο πανω μου περασε απο το μυαλο γιατι σκεφτομουν πως να εξηγησω το διαβασμα της σκεψης η μια απαντηση που βρηκα ειναι οτι οντως διαβαζουν τις σκεψεις μου και κανουν τις παπιες για να μην αποκαλυφθει και η δευτερη αυτο που εγραψα πιο πανω οτι η νεα ταξη βαζει τους ανθρωπους να διαβαζουν ο ενας την σκεψη του αλλουνου αλλα χωρις να το καταλαβαινουν γιατι κανουν εκτροπη στα μυαλα του μεταφεροντας τις σκεψεις κατευθειαν σε αυτους

Junior Member
    Quote Originally Posted by kavkaz View Post
    γιατι ποια η διαφορα του ψυχοπαθη απο του παρανοικου? και οχι δεν εκανα πλακα σε αυτο που εγραψα πιο πανω μου περασε απο το μυαλο γιατι σκεφτομουν πως να εξηγησω το διαβασμα της σκεψης η μια απαντηση που βρηκα ειναι οτι οντως διαβαζουν τις σκεψεις μου και κανουν τις παπιες για να μην αποκαλυφθει και η δευτερη αυτο που εγραψα πιο πανω οτι η νεα ταξη βαζει τους ανθρωπους να διαβαζουν ο ενας την σκεψη του αλλουνου αλλα χωρις να το καταλαβαινουν γιατι κανουν εκτροπη στα μυαλα του μεταφεροντας τις σκεψεις κατευθειαν σε αυτους
    kavkaz, δεν μπορούμε να διαβάσουμε τη σκέψη σου και δεν υπάρχει λόγος.

Ένας απλός καθημερινός άνθρωπος είσαι, δεν είσαι κανένας μεγάλος επαναστάτης, δεν απειλείς κανένα σύστημα!

Χαλάρωσε λοιπόν, αν σε θεωρούσαν απειλή δε θα μιλούσες τώρα, θα είχε σταματήσει ήδη η καρδιά σου χωρίς κάποιο λόγο και θα κατηγοριοποιούσαν τον θάνατο οι γιατροί ως "αναίτιο αιφνίδιο θάνατο". (Σιγά μην κάθονταν να σε βγάλουν ψυχωτικό...)

Όμως είσαι σημαντικός και χρήσιμος όπως οι υπόλοιποι άνθρωποι, κανείς δεν επιθυμεί το κακό σου!

Επίσης, η «Νέα Τάξη Πραγμάτων» είναι απλά μια έννοια, μια καραμέλα που οι συνωμοσιολόγοι την επαναλαμβάνουν συνεχώς. Κάθε Νέα Εποχή αποτελεί μια Νέα Τάξη Πραγμάτων, απλά το σημερινό σχέδιο, επειδή μας το επιτρέπει η Τεχνολογία, είναι η Παγκοσμιοποίηση.

Μην πιστεύεις σε συνωμοσιολόγους, το σχέδιο ΔΕΝ είναι η μείωση πληθυσμού ή άλλα ευτράπελα που ακούγονται.

Επιτέλους, θα δημιουργηθεί μια Νέα Χρυσή Εποχή του Κρόνου, στην οποία θα επικρατεί ο ανθρωπισμός.

Το νέο παγκοσμιοποιημένο μας σύστημα θα έχει ως βάση τη Δημοκρατία. Δε θα υπάρχουν δυστυχήματα, δε θα υπάρχουν εγκλήματα. Ο πληθυσμός θα ελεγχθεί αλλά δε θα μειωθεί, μάλιστα θα δοθεί η επιλογή της σωματικής αθανασίας στους ανθρώπους, με την ενεργοποίηση του γονιδίου της τελομεράσης, με την εξέλιξη της νανοτεχνολογίας και άλλων τεχνολογιών που θα δοθούν στη συνέχεια.

Όσο πιο γρήγορα η Νέα Τάξη ολοκληρώσει τα σχέδια της, τόσο πιο σύντομα θα χτίσουμε τον παράδεισο επί της Γης. Τον παράδεισο που ο Κρόνος είχε δημιουργήσει, αλλά ο μισάνθρωπος Δίας κατέστρεψε.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αλαφροίσκιωτος View Post
    Μην τους τρολλαρεις και συ τοσο αγρια ρε μλκ.

Ενταξει ρε Αλαφ , οταν ειδα οτι το πραμα παιρνει περιεργη τροπη , τοκοψα . Παντως εχω μια λοξα με το μεταφυσικο/παραφυσικο .

Banned
    Καλημέρα. Cellytoria ελπίζω να μην τρολάρεις ή να μην ανήκεις στην εωσφορική οργάνωση Temple of vampires.
    Γενικά όσοι γράφετε με πνεύμα τρολαρίσματος εδώ να ξέρετε οι ψυχικά ασθενείς δεν είναι χαζοί, καταλαβαίνουν πολλά, πάρα πολλά γιατί έχουν πολύ ευαίσθητες κεραίες.

Junior Member
    Quote Originally Posted by Breath View Post
    Καλημέρα. Cellytoria ελπίζω να μην τρολάρεις ή να μην ανήκεις στην εωσφορική οργάνωση Temple of vampires.
    Γενικά όσοι γράφετε με πνεύμα τρολαρίσματος εδώ να ξέρετε οι ψυχικά ασθενείς δεν είναι χαζοί, καταλαβαίνουν πολλά, πάρα πολλά γιατί έχουν πολύ ευαίσθητες κεραίες.
    Δεν τρολλάρω. Δε κοροιδεύω κανέναν. Το τρολλάρισμα, το κάνουν μόνο οι πνευματικά κατώτεροι ανθρώποι.

Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Ενταξει ρε Αλαφ , οταν ειδα οτι το πραμα παιρνει περιεργη τροπη , τοκοψα . Παντως εχω μια λοξα με το μεταφυσικο/παραφυσικο .
    Χαχα,κατανοητο αλλα νομιζω κακο τους κανεις,γιατι δινεις τροφη στις ψευδαισθησεις τους.

Page 11 of 14 FirstFirst ... 910111213 ... LastLast