Ποσο καιρο εχετε να κανετε σχεση ? - Page 19
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 19 of 20 FirstFirst ... 917181920 LastLast
Results 271 to 285 of 286
    Senior Member
    Quote Originally Posted by kaity View Post
    το πιασες..με τα λογια το αντιθετο
    με τα λογια το αντιθετο, ειναι δουλεμα καιτη... σε κραταει καβαντζα κι αν πιασει, επιασε. αλλιως, δεν τον νοιαζει.
    τις πραξεις να κοιτας, παντα. τι σημαινει οτι 'σε θελει", οταν ειναι εξαφανιζολ? οτι ειναι αλλου, σημαινει. αυτος που σ εθελει, ειναι διπλα σου και σε διεκδικει, δεν υπαρχει κανενα μυστηριο οταν καποιος ειναι απων. απλα δεν γουσταρει και πιθανως σε δουλευει (αν σου λεει το αντιθετο).

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αλαφροίσκιωτος View Post
    Καλα αυτο που ειπε για ζορικους,αλητες κλπ,πιο πολυ σε φετιχ μου κανει,παρα σε κριτηρια επιλογης συντροφου.
    Για αυτο ας ευχαριστηθει τις φαντασιωσεις της,και αααμα της κατσει τιποτα καλο βλεπει.Μη στεναχωριεται αδικα.

ΒΤW Καιτη,για πιτσιρικα σε κοβω.
    το καταλαβες και αυτο?

το καταλαβες και αυτο?
    Δε ξερω αν επεσα μεσα,αλλα συνηθως κατω των 25 σκεφτονται ετσι.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    με τα λογια το αντιθετο, ειναι δουλεμα καιτη... σε ραταει καβαντζα κι αν πιασει, επιασε. αλλιως, δεν τον νοιαζει.
    τις πραξεις να κοιτας, παντα. τι σημαινει οτι 'σε θελει", οταν ειναι εξαφανιζολ? οτι ειναι αλλου, σημαινει. αυτος που σ εθελει, ειναι διπλα σου και σε διεκδικει, δεν υπαρχει κανενα μυστηριο οταν καποιος ειναι απων. απλα δεν γουσταρει και πιθανως σε δουλευει (αν σου λεει το αντιθετο).
    ε ναι..σε μια φαση ειπα θα το δω κι εγω χαλαρα.αλλα δε γινεται. γιατι οπως ειπες ειναι δουλεμα ,ειναι ψεμα οποτε δε λειτουργει τιποτα

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αλαφροίσκιωτος View Post
    Δε ξερω αν επεσα μεσα,αλλα συνηθως κατω των 25 σκεφτονται ετσι.
    απο την μικρη εμπειρια μου-γιατι ειμαι και πιτσιρικα:p η ηλικια δε παιζει κανεναν ρολο

Senior Member
    το καταλαβες και αυτο?
    κοιτα... αν μπλεκεις με ανδρες που θελουν κινκι σεξ χωρις να πληρωσουν, ειναι ακομα πιο δυσκολα τα πραγματα...
    αυτοι οι ανδρες δεν ψαχνουν για σχεση οταν σου ζητανε με το καλημερα κατι εξτριμ . ******* που δεν πληρωνεται ψαχνουν. προσεχε πολυ και προσεχε και την υγεια σου. συνηθως ειναι και παντρεμενοι. ειδικα με αυτους απο 'αποσταση", καλα κρασια...

Senior Member
    κοιτα... αν μπλεκεις με ανδρες που θελουν κινκι σεξ χωρις να πληρωσουν, ειναι ακομα πιο δυσκολα τα πραγματα...
    αυτοι οι ανδρες δεν ψαχνουν για σχεση οταν σου ζητανε με το καλημερα κατι εξτριμ . ******* που δεν πληρωνεται ψαχνουν. προσεχε πολυ και προσεχε και την υγεια σου.
    αυτο ηθελε ρε συ..με το καλημερα.τον δικαιολογουσα και ελεγα οτι ειναι πολυ σεξουαλικος.παλι καλα που δεν προχωρησαν τοσο τα πραγματα.

Senior Member
    αυτο ηθελε ρε συ..με το καλημερα.τον δικαιολογουσα και ελεγα οτι ειναι πολυ σεξουαλικος.παλι καλα που δεν προχωρησαν τοσο τα πραγματα.
    οκ. ακου.
    ΚΑΝΟΝΑΣ.
    αυτος που ζηταει κινκι σεξ με το καλημερα, ειδικα αν ειναι γνωριμια του ιντερνετ, ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να θελει οτιδηποτε παραπανω και μπορει να ειναι και επικινδυνος. σχεδον παντα ειναι και παντρεμενος/δεσμευμενος και ψαχνει μια *******..

Senior Member
    οκ. ακου.
    ΚΑΝΟΝΑΣ.
    αυτος που ζηταει κινκι σεξ με το καλημερα, ειδικα αν ειναι γνωριμια του ιντερνετ, ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να θελει οτιδηποτε παραπανω και μπορει να ειναι και επικινδυνος. σχεδον παντα ειναι και παντρεμενος/δεσμευμενος και ψαχνει μια *******..
    οχι απο internet.απο παλια τον ηξερα λιγο

Senior Member
    απο την μικρη εμπειρια μου-γιατι ειμαι και πιτσιρικα:p η ηλικια δε παιζει κανεναν ρολο
    ενταξει, στα 36 που λες οτι εισαι, πιτσιρικα δεν θεωρεισαι με τπτ.. οταν αυτες οι συμπεριφορες απεναντι σου επαναλαμβανονται, πρεπει να προβληματιστεις. καπως τις προκαλεις.

Senior Member
    ενταξει, στα 36 που λες οτι εισαι, πιτσιρικα δεν θεωρεισαι με τπτ.. οταν αυτες οι συμπεριφορες απεναντι σου επαναλαμβανονται, πρεπει να προβληματιστεις. καπως τις προκαλεις.
    ρε πλακα εκανα για την ηλικια..γερασαμε και μυαλο δε βαλαμε

Senior Member
    Quote Originally Posted by Elanaki View Post
    Πέρασαν αρκετοί μήνες από το τελευταο μήνυμα μου..δεν έχει αλλαξει κάτι...συνεχίζω να είμαι μόνη και πλέον επιφυλακτική...όσους γνώρισα στο διάστημα αυτό για άλλη μια φορά δεν ήθελαν σχέση, παρά μόνο σεξ..τουλάχιστον έμαθα να είμαι μόνη και να προσπαθώ να περνάω καλά έτσι...αλλιώς κατάλαβα ότι θα χρειαστώ να δώσω λεφτά στους γιατρούς. Οπότε αποφάσησα να προσπαθήσω μόνη μου να διώξω όλα τα αρνητικά συναισθήματα..προσπαθώ απλά φοβάμαι μήπως καταπιέζομαι και πάλι...με το να προσπαθώ να μην το σκέπτομαι, να είμαι χαλαρή..νιώθω κάθε μέρα μισο άδεια...πριν μήνες ένιωθα άδεια..οπότε ίσως να είναι κάτι θετικό αυτό..δεν ξέρω..
    Μην νομίζεις και εγώ έχω να κάνω σχέση κάτι χρόνια. Για την ακρίβεια έχω να κάνω σχέση από το 2010. 5 χρόνια είμαι μόνη και το διασκεδάζω. Μια χαρά περνάω και μόνη μου και είμαι 39 χρονών.

Στα 36 εισαι μεγαλη για να κρινεις τον αλλον απο το ζοριλικι που πουλαει βρε Καιτουλα.Βρες εκει κανενα της προκοπης.

Senior Member
    ε οχι, δεν γερασες. αλλα γι αυτα που σου συμβαινουν επανειλλημενα, εισαι μεγαλη... :rolleyes:

Senior Member
    .... .....

Page 19 of 20 FirstFirst ... 917181920 LastLast