Μηπως ειμαι αποθητικος - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Results 46 to 60 of 67
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    τι να το κανει το σεξ με πληρωμη ρε κρις?
    μια γυναικα κανει σεξ γιατι θελει να ειναι επιθυμητη.
    πρεπει να ειναι χαζη για να πληρωνει και να πιστευει οτι ο πουτανος την επιθυμει... τα λεφτα της επιθυμει.
    αν δεν μπορει να προκαλεσει τον ποθο χωρις να πληρωσει, τι να το κανει το σεξ?
    αυτη ειναι ανδρικη λογικη και μαλιστα ανδρα, μισογυνη. δεν τον ενδιαφερει η επιθυμια της γυναικας, αρκει να τον χωσει καπου .

ΜΠΟΡΕΙΣ να εισαι σιγουρος οτι καποιος γουσταρει το σεξ μαζι σου οταν επιδιωκει να σε βλεπει συνεχεια για να το επαναλαμβανετε.
    αν χρειαζεται να τον κυνηγας και να σου κρυβεται η την κανει με ελαφρα, μπορεις να εισαι σιγουρος για το αντιθετο:rolleyes:
    δηλαδη μια business woman που θελει να περασει το χρονο της με ενα ομορφο αγορι στη gambia ενω του κανει δωρακια δεν μπορει να το ευχαριστηθει επειδη νιωθει οτι δεν την γουσταρει? Δεν το νομιζω.μια χαρα ικανοποιηση παιρνει και αυτη και οι μαυροι που κανουν ερωτα μαζι της.αυτες ειναι ηλιθιες αντιληψεις της κοινωνιας.μιας κοινωνιας που φοβαται η κομπλεξαρει μπροστα στη γυναικεια σεξουαλικοτητα

Senior Member
    Quote Originally Posted by chris athens View Post
    δηλαδη μια business woman που θελει να περασει το χρονο της με ενα ομορφο αγορι στη gambia ενω του κανει δωρακια δεν μπορει να το ευχαριστηθει επειδη νιωθει οτι δεν την γουσταρει? Δεν το νομιζω.μια χαρα ικανοποιηση παιρνει και αυτη και οι μαυροι που κανουν ερωτα μαζι της.αυτες ειναι ηλιθιες αντιληψεις της κοινωνιας.μιας κοινωνιας που φοβαται η κομπλεξαρει μπροστα στη γυναικεια σεξουαλικοτητα
    ναι, μπορει, αν ειναι ανδρας με φουστανια...

Senior Member
    ναι, μπορει, αν ειναι ανδρας με φουστανια...
    δηλαδη μια γυναικα δεν ειναι φυσιολογικη οταν εκφραζει τη σεξουαλικοτητα της κατα ενα τροπο που δεν αρμοζει στα προτυπα της κοινωνιας.καταλαβα πως σκεφτεσαι.δοξα το θεο υπαρχουν γυναικες σεξουαλικα απελευθερωμενες εκει εξω ετοιμες να παρουν αυτο που θελουν ακομα και αν η κοινωνια τις καταδικαζει.γουσταρουν να κανουν παρτουζα με δυο μαυρα αγορια και δεν φοβουνται να το πουν

Senior Member
    δηλαδη μια γυναικα δεν ειναι φυσιολογικη οταν εκφραζει τη σεξουαλικοτητα της κατα ενα τροπο που δεν αρμοζει στα προτυπα της κοινωνιας.καταλαβα πως σκεφτεσαι.δοξα το θεο υπαρχουν γυναικες σεξουαλικα απελευθερωμενες εκει εξω ετοιμες να παρουν αυτο που θελουν ακομα και αν η κοινωνια τις καταδικαζει.γουσταρουν να κανουν παρτουζα με δυο μαυρα αγορια και δεν φοβουνται να το πουν
    μια χαρα ταιριαζει στα προτυπα της κοινωνιας το να πληρωνει καποιος/α για σεξ αλλα να μην τον απασχολει αν ειναι επιθυμητος.
    ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ ο ορισμος της καταναλωτικης κοινωνιας . σιγα τους ζαπατιστας!!!!! ( μ εκανες και γελασα, ειλικρινα)
    καμια αντιρρηση δεν εχω να κανει ο καθενας και η καθεμια ενηλικος/η οτι θελει και δεν παρεμβαινει στα δικαιωματα καποιου αλλου. νομικα η ηθικα....
    αντιρρηση εχω στο να αποκαλουμε "απελευθερωση" την πορνεια (οπως προτεινες) και το σεξ χωρις επιθυμια, μονο με απελπισια ...

ειτε η απλπισια αυτη λεγεται "λεφτα", ειτε λεγεται "παρακαλαω και κυνηγαω ανθρωπους που δεν με επιθυμουν" :rolleyes:

Senior Member
    μια χαρα ταιριαζει στα προτυπα της κοινωνιας το να πληρωνει καποιος/α για σεξ αλλα να μην τον απασχολει αν ειναι επιθυμητος.
    ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ ο ορισμος της καταναλωτικης κοινωνιας .
    καμια αντιρηση δεν εχω να κανει ο καθενας και η καθεμια οτι θελει και δεν παρεμβαινει στα δικαιωματα καποιου αλλου.
    αντιρρηση εχω στο να αποκαλουμε "απελευθερωση" την πορνεια (οπως προτεινες) και το σεξ χωρις επιθυμια, μονο με απελπισια...
    μια χαρα γουσταρουν και οι μαυροι το σεξ απλα εχουν αναγκη και τα χρηματα.μια χαρα επιθυμητες ειναι οι γυναικες που πληρωνουν για σεξ

Senior Member
    μια χαρα γουσταρουν και οι μαυροι το σεξ απλα εχουν αναγκη και τα χρηματα.μια χαρα επιθυμητες ειναι οι γυναικες που πληρωνουν για σεξ
    επιθυμητες για τα λεφτα ομως, οχι για την ομορφια τους και την προσωπικοτητα τους.
    αν υπαρχουν τετοιες γυναιεκς , τοσο απελπισμενες που να μην βρισκουν δωρεαν σεξ, ας κανουν οτι καταλαβαινουν. εγω δεν τις εχω προτυπο παντως.

Senior Member
    επιθυμητες για τα λεφτα ομως, οχι για την ομορφια τους και την προσωπικοτητα τους.
    αν υπαρχουν τετοιες γυναιεκς , τοσο απελπισμενες που να μην βρισκουν δωρεαν σεξ, ας κανουν οτι καταλαβαινουν. εγω δεν τις εχω προτυπο παντως.
    απελπισμενες δεν τις λες.απελπισμενες θα ηταν αν τα εφτιαχναν με κανενα κοιλαρα συνομηλικο.
    Μια χαρα τις γουσταρουν για ολα τους

Senior Member
    απελπισμενες δεν τις λες.απελπισμενες θα ηταν αν τα εφτιαχναν με κανενα κοιλαρα συνομηλικο.
    Μια χαρα τις γουσταρουν για ολα τους
    αυτες που δεν ειναι απελπισμενες βρισκουν οσο σεξ θελησουν. και ομαλο και ανωμαλο και οτι τους κατεβει στο κεφαλι.

γιατι να πληρωσουν?????

Senior Member
    αυτες που δεν ειναι απελπισμενες βρισκουν οσο σεξ θελησουν. και ομαλο και ανωμαλο και οτι τους κατεβει στο κεφαλι.

γιατι να πληρωσουν?????
    γιατι ισως γουσταρουν να πανε με αντρες μοντελα και οχι με καραφλες

Senior Member
    γιατι ισως γουσταρουν να πανε με αντρες μοντελα και οχι με καραφλες
    και με αντρες 'σαν μοντελα", βρισκουν.
    γιατι να πληρωσουν?
    ποιος σου ειπε οτι πηδανε μονο οι καράφλες?

Senior Member
    και με αντρες 'σαν μοντελα", βρισκουν.
    γιατι να πληρωσουν?
    ποιος σου ειπε οτι πηδανε μονο οι καράφλες?
    μια γυναικα που ειναι επιτυχημενη στο τομεα της αλλα λιγο πιο ωριμη ισως 50.60 χρονων.θα πληρωσει για σεξ με ενα αντρα μοντελο.και αυτο γιατι η κοινωνια ειναι κομπλεξικια και θεωρει μια γυναικα λιγο μεγαλυτερης ηλικιας οχι τοσο ελκυστικη οσο μια νεοτερη.αλλιως αν δεν το κανει θα αναγκαστει να κανει σεξ με εναν κατωτερο απο αυτην

Senior Member
    μια γυναικα που ειναι επιτυχημενη στο τομεα της αλλα λιγο πιο ωριμη ισως 50.60 χρονων.θα πληρωσει για σεξ με ενα αντρα μοντελο.και αυτο γιατι η κοινωνια ειναι κομπλεξικια και θεωρει μια γυναικα λιγο μεγαλυτερης ηλικιας οχι τοσο ελκυστικη οσο μια νεοτερη.αλλιως αν δεν το κανει θα αναγκαστει να κανει σεξ με εναν κατωτερο απο αυτην
    καλε ποιος τα λεει αυτα?
    τι σημασια εχει τι "λεει η κοινωνια", οταν αυτος που θελει, την επιθυμει και ειναι οπως τον θελει ειτε ειναι 30 ειτε 40 ειτε 50 ειτε 60?
    ποια "επιτυχημενη γυναικα" πληρωνει για σεξ ? εγω δεν ξερω καμια και ξερω ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ επιτυχημενες γυναικες , ολων των ηλικιων.
    σε ταινιες τα βλεπεις αυτα?

Senior Member
    καλε ποιος τα λεει αυτα?
    τι σημασια εχει τι "λεει η κοινωνια", οταν αυτος που θελει, την επιθυμει και ειναι οπως τον θελει ειτε ειναι 30 ειτε 40 ειτε 50 ειτε 60?
    ποια "επιτυχημενη γυναικα" πληρωνει για σεξ ? εγω δεν ξερω καμια και ξερω ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ επιτυχημενες γυναικες , ολων των ηλικιων.
    σε ταινιες τα βλεπεις αυτα?
    η κοινωνια επιβαλει τα προτυπα στους αντρες.και ναι πολλες δυναμικες επιτυχημενες γυναικες αναγκαζονται να πληρωσουν για σεξ.για να παρουν αυτο που τους αξιζει

Senior Member
    η κοινωνια επιβαλει τα προτυπα στους αντρες.και ναι πολλες δυναμικες επιτυχημενες γυναικες αναγκαζονται να πληρωσουν για σεξ.για να παρουν αυτο που τους αξιζει
    εγω δεν ξερω ΟΥΤΕ ΜΙΑ... και απο δυναμικες και επιτυχημενες, ετσι ειναι ολες οι φιλες μου.

Senior Member
    εγω δεν ξερω ΟΥΤΕ ΜΙΑ... και απο δυναμικες και επιτυχημενες, ετσι ειναι ολες οι φιλες μου.
    εχω φιλες μου που εχουν πληρωσει μεχρι και 3000ευρω για μια βραδια με τον παιδαρο.αλλα ενταξει αυτες το φυσανε το χρημα

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast