Αντικαταθλιπτικά και Άγχος - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 28 of 28
    Senior Member
    Quote Originally Posted by μυσπ View Post
    Καλησπερα σου μελος,Εγω παιρνω λαντοζε για την καταθλιψη κ για το αγχος παλια πηρα ζαναξ ομως με τα φαρμακα δεν παιζουμε κανουμε ο,τι μας λεει ο γιατρος

Αγαπητο μελος , αμα παιρνεις πολλα χρονια φαρμακα , μπορεις και εσυ ο ιδιος να πειραματιστεις . Εσυ ακου τον γιατρο σου , εγω ακουω την λογικη μου .

Senior Member
    Quote Originally Posted by xart View Post
    Πανάσχετο αυτό που λες...
    Ακόμα κι αν είναι δοκιμές (που έχει μια δόση αλήθειας αυτό, σε όλα τα φάρμακα, θεραπείες κλπ) αυτές τις δοκιμές τις κάνει "ο ειδικός". Όχι εγώ κι εσύ...

Ας είμαστε ξερόλες αλλά σε χαζά θέματα (αυτοκίνητα, ποδόσφαιρο, μόδα κλπ). Μην το παίζουμε και γιατροί!!! Είναι επικίνδυνο αυτό!!!
    Δεν θα μπορουσα να συμφωνησω περισσοτερο.

Senior Member
    @Mak Το cipralex ξέρω πόσο δουλεύει αφού το ξανάπερνα 7 μήνες.
    Τώρα βάλαμε ρεμερόν όπότε θα δω τι παραπάνω θα μου δώσει.

Η αλήθεια είναι ότι το 2 αντικαταθλιπτικά μαζί παίζει πολύ στο εξωτερικό. Σε ξένα φόρουμ σχεδόν οι περισσότεροι παίρνουν 2 αντικαταθλιπτικά.
    Βέβαια πιο συχνά είναι ssri + wellbutrin ή ssri+snri...

Θα φανεί. Πάντως ΟΚ ελάχιστες παρενέργειες για πρώτη μέρα ειδικά. Με ζάλισε λίγο αλλά ούτε καν με έριξε για ύπνο όπως θα περίμενα. Δυσκολεύτικα λίγο να ξυπνήσω και ξύπνησα μετά από 10 ώρες αλλά τώρα είμαι ΟΚ... Ούτε αναγούλες ούτε τπτ...

Δεν περιμένω να μου λύσει το άγχος 100% αλλά σε έναν ικανοποιητικό βαθμό ώστε να γίνει το άγχος ενός μέσου ανθρώπου και να μην αποφεύγω να ζω εξαιτίας του...

Senior Member
    Παναγιωτη , καλο ειναι που ενημερωνεσαι . Το wellbutrin οντως συνδυαζεται με ssri /ssnris , οπως και το valdoxan . Αλλα δεν θα ξερεις πιο κανει την περισσοτερη δουλεια αμα παιρνεις 2 παρομοια . Εγω τωρα πειραματιζομαι με το zoloft αντι seroxat , με lyrica .
    Νομιζω οτι αμα εχεις πειρα και γνωσεις , μπορεις να πειραματιστεις χωρις την συνδρομη γιατρου .
    Εσυ ξερεις καλυτερα τον εαυτο σου . Αγγελος .

Senior Member
    Δεν θα παίρνω 2.
    Επειδή δε με κάλυψε το cipralex αρχίζουμε τις εναλλαγές με την γιατρό μου.
    Απλά επειδή δε θέλω και δε θέλει να είμαι ακάλυπτος κάνουμε πολύ αργά την εναλλαγή...
    Δηλαδή κανα μήνα θα παίρνω και τα 2 και μετά θα αυξήσω το ρεμερόν (αν δω ότι βοηθάει) και θα μειώσω το σιπραλεξ...

Σε ένα θα μείνω απλά ψάχνουμε σε τι.
    ssri / snri/ tricyclic etc...

Ακόμα και να γίνω σούπερ με το ρεμερόν δε θα άφηνα σιπραλεξ 20μγ (μαξ δόση είναι) μαζί με ρεμερόν για πάνω από μήνα γιατί φοβάμαι σεροτονινεργικά ..

Senior Member
    Παναγιωτη , σουπερ δεν εγινε ποτε κανεις με αντικατθλκα . Σεροτονινεργικο παθαινεις αν παιρνεις απο 2 ssri s μεγαλες δοσεις , αλλα καλυτερα οπωσδηποτε 1 . Αμα σου πω ποσα χρονια ψαχνω το σουπερ κοκτεηλ , θα απογοητευτεις . Κι εγω σαν κι εσενα ψαχνω μια βαση , ενα 30% να μου δωσουν τα φαρμακα , και μετα παιρνω μπρος και μονος . Ομως σε καποια φαση , προσφατως που ' τσιμπηθηκα ' με καποια και βγαιναμε , ειχα συνελθει κατα ενα 40% , το οποιο και τωρα ισχυει . Αρα η λυση δεν ειναι τα φαρμακα . Τα αντιεπιληπτικα για μενα κανουν πιο πολυ δουλεια . Εχω αγχωδη καταθλιψη , δλδ δεν εχω μελαγχολια , ουτε χαμηλη αυτοεκτιμηση , απλως δεν εχω διαθεση για πολλα πολλα . Κλεινομαι στον εαυτο μου . Δεν ξερω εσυ πως βιωνεις την καταθλιψη . Αγγελος .

ΥΓ. το seroxat τοχεις δοκιμασει ? δεν θυμαμαι αν σε ρωτησα .

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Εγω τωρα πειραματιζομαι με το zoloft αντι seroxat , με lyrica .
    Νομιζω οτι αμα εχεις πειρα και γνωσεις , μπορεις να πειραματιστεις χωρις την συνδρομη γιατρου .
    Εσυ ξερεις καλυτερα τον εαυτο σου
    Το ότι κάνεις την απόλυτη βλακεία και πειραματίζεσαι με τον εαυτό σου δεν σου δίνει το δικαίωμα να το προτείνεις και στους άλλους. Είσαι -το λιγότερο- επικίνδυνος και θα έπρεπε να σε έχουν διαγράψει από το φόρουμ...
    Θέλω απλά να ελπίζω σε κάτι...

Senior Member
    Εγώ με την κατάθλιψη και αγχώδη έχω και πολύ χαμηλή αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση και για αυτό ίσως βοηθάνε και τα αντικαταθλιπτικά.
    Στο άγχος τα αντιεπιλιπτικά λειτουργούν με μεγάλη καταστολή.
    Νευροντίν 600μγ και είμαι οριακά αν πάρω 900μγ είμαι σε φάση νύστας...

Τώρα με το ρεμερόν έριξα έναν ύπνο πάλι δεν ξύπναγα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by panagiwtis23 View Post
    Εγώ με την κατάθλιψη και αγχώδη έχω και πολύ χαμηλή αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση και για αυτό ίσως βοηθάνε και τα αντικαταθλιπτικά.
    Στο άγχος τα αντιεπιλιπτικά λειτουργούν με μεγάλη καταστολή.
    Νευροντίν 600μγ και είμαι οριακά αν πάρω 900μγ είμαι σε φάση νύστας...

Τώρα με το ρεμερόν έριξα έναν ύπνο πάλι δεν ξύπναγα...

Παναγιωτη , εξαρταται τα νευροληπτικα . Μερικα οντως φερνουν καταστολη , τα αντιεπιληπτικα , οπως το lyrica , δεν το κανουν , γι αυτο και το παιρνω , το remeron στην αρχη φερνει υπνο , σε 3-4 μερες θασαι ΟΚ , αλλα προσεχε γιατι ανοιγει την ορεξη πολυ .
    Last edited by Macgyver; 02-04-2015 at 22:15.

Senior Member
    Quote Originally Posted by xart View Post
    Το ότι κάνεις την απόλυτη βλακεία και πειραματίζεσαι με τον εαυτό σου δεν σου δίνει το δικαίωμα να το προτείνεις και στους άλλους. Είσαι -το λιγότερο- επικίνδυνος και θα έπρεπε να σε έχουν διαγράψει από το φόρουμ...

Καλε , γιατι να με διαγραψουν? . Ειμαι μοριακος διασπαθιστης στα βλαστοκυτταρα αναβιωσης .
    Εσυ τι εισαι ? απο τι πασχεις αγορι μου , να σε κανω καλα .
    Last edited by Macgyver; 02-04-2015 at 22:19.

Banned
    :D................................................ ........

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Παναγιωτη , εξαρταται τα νευροληπτικα . Μερικα οντως φερνουν καταστολη , τα αντιεπιληπτικα , οπως το lyrica , δεν το κανουν , γι αυτο και το παιρνω , το remeron στην αρχη φερνει υπνο , σε 3-4 μερες θασαι ΟΚ , αλλα προσεχε γιατι ανοιγει την ορεξη πολυ .
    To neurontin πάντως φέρνει αρκετή...
    Το λύρικα δε το χω δοκιμάσει είναι και αρκετά ακριβό...
    Το πήρα τώρα πριν καμιά ώρα το ρεμερόν (2η δόση) και είμαι γραμμή για ύπνο) το κεφάλι μου είναι λες και ήδη κοιμάμαι...

Senior Member
    Εντωμεταξύ ήταν που ήταν τα όνειρα ζωντανά και περίεργα με το σιπραλέξ το ρεμερόν μου τα αποτελείωσε.
    Σηκώθηκα το πρωί (όταν κατάφερα να σηκωθώ) λες και τα χα ζήσει όντως όλα αυτά (εφιάλτες...)...

Page 2 of 2 FirstFirst 12