Results 61 to 75 of 120
Thread: κακό προξενιό
-
08-04-2015, 18:14 #61
Ειχα άλλες δυο σχεσεις στη ζωη μου και ποτε δεν ειχα αντιμετωπισει θεματα τετοια στο σεξ...
Επισης κανεις ποτε δεν ειχε ζητησει "πισω πορτα" ή σταση 69.
δεν τον κατηγορω απλα δεν ταιριαζουμε σε αυτό το θεμα...και τι να παει να πει ΔΕΝ ΤΟΝ ΗΘΕΛΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΝΤΙΔΡΑΩ ΕΤΣΙ?? δηλαδή αμα αγαπας τον αλλον πρεπει να κανεις ο,τι σου λεει στο κρεβατι? Μεχρι και ο Θανος Ασκητης ειχε πει ότι όλα επιτρέπονται ΑΡΚΕΙ να συνανουν και τα δυο μελη της σχεσης!
Συγγνωμη αλλα δε λεει να κανεις τα τσαλίμια της αρκούδας για να σε αγαπάει ο άλλος! ΕΛΕΟΣ.
- 08-04-2015, 18:59 #62
Εγω παντως δε βλεπω το λογο να γκομενιζει. Δηλ αντε πες οτι μιλαει με τη γειτονισα και την ριχνει στο κρεβατι, τι θα κανει μετα? τι νοημα εχει αν ειναι ημισκληρο ή τζουφιο? Μ αρεσει που ηθελε κ τα προχωρημενα. Δεν ξερω, να ειχε λεφτα θα σου λεγα να το ξαναδεις αλλα ετσι οπως ειναι τα πραγματα καλυτερα μονη σου. Ισως εκει στο χωριο σου να μην εχεις πολλες επιλογες απο αντρες και ισως πρεπει να δεις τι δυνατοτητες υπαρχουν αφου ηρεμησεις λιγο. Τωρα σε μια φιλικη επαφη αν θες να κρατησεις δε θα μουν αντιθετος, αλλα για κατι παραπνω οχι. Δηλ σκεφτομαι μηπως εφαγες κολημα γιατι σε πιανει ανασφαλεια οτι δε θα γνωρισεις αλλουν ευκολα λογω λειψανδριας.
08-04-2015, 23:27 #63
08-04-2015, 23:44 #64
Θέλω απλά να ελπίζω σε κάτι...
09-04-2015, 08:47 #65
Εγώ λέω...μήπως οι γυναίκες βλέπετε πολλές τσόντες; Γιατί ακούω "μα την έχει μονο 22cm" και "καποιες φορές δεν του ήταν ντούρος" πολύ συχνά τελευταία. Κορίτσια το μαραφέτι δεν δουλεύει με πενηντάλεπτο.Μπορεί ο άνθρωπος να είναι κουρασμένος,να κάνει κακή διατροφή,να τον έχει κάνει ζυμάρι μόνος του ή ακόμα και εσείς να είστε αντιερωτικές. Πρόβλημα θεωρείται όταν δεν έχει ικανοποιητική στύση ή δεν μπορεί να την διατηρήσει ωστε να πραγματοποιηθεί σεξουαλική επαφή. Με μαλακό πεος παντως πρωκτικό δεν γινεται...Για πλάκα μια φορά που δεν του κάνει κούκου πες του να προσπαθήσει...Αν ειναι μαλακό δεν μπαίνει..Αν του γίνει κάγκελο μόλις του πεις για πίσω πόρτα,τι να σου πω...συγνώμη. :rolleyes:
real eyes realise real lies
09-04-2015, 09:17 #66
09-04-2015, 09:21 #67
09-04-2015, 09:34 #68
Φιλε kerasi, οσοι εχουν απομεινει ελευθεροι εδω στην περιοχη μου και στα γυρω χωρια δε θελουν καν δεσμευσεις...η φοβουνται την απορριψη. Και ξερω πολλους τετοιους με οικονομικη ανεση και καλες δουλιτσες.
Και καποιο καινουργιο φρουτο να εμφανιστει απο αλλη πολη ας πουμε και εχει πιασει δουλεια εδω, δεν μπορουμε να ξερουμε τι καπνο φουμαρει.
Π.χ εχει εμφανιστει καποιος εδω στην περιοχη μου, που ξεκινησε να δουλευει σε ταβερνα γνωστων μου. Μια φορα που περναγα απεξω καθοντουσαν με το αφεντικο του και επιναν καφε. Με φωναξαν μεσα και με κερασαν. Ο τυπος με ειχε δει και αλλες φορες και αυτη τη φορα με ρωτουσε να μαθει τα βασικα για μενα, ονομα, που μενω.
Πως θα ξερω εγω π.χ εαν ενδιαφερεται αυτος;;; και ξερω εγω εαν εχει την γυναικα και παιδια πισω στην Αθηνα.
Δυσκολα τα πραγματα. Δεβγαινω και συχνα...δεν εργαζομαι καπου για να βλεπω κοσμο. μονο σε κατι πεζοποριες συμμετεχω με μια ανοχτη
ομαδα.
Οποτε η ανασφαλεια μου οτι δυσκολα θα γνωρισω καποιον, με κανει να κολλαω σε μια τελειωμενη υποθεση.
09-04-2015, 10:00 #69
Ωραία λογική... Να παντρευτείς κάποιον με τον οποίο σφάζεστε καθημερινά και δεν μπορείς να τον ανεχτείς ούτε την ώρα που κοιμάται για να είστε δύο δυστυχισμένοι που θα πλακώνεστε 24/7 αρκεί να φοράτε βέρα. Και που να κάνετε και κανένα παιδί... Να μεγαλώσει μέσα σε ένα τόσο ονειρεμένο περιβάλλον... τσακωμών φωνών σκηνών ζηλοτυπίας κλπ.
Αυτό θέλεις; Ο γάμος δεν είναι νυφικά και λουλούδια! Ούτε απλά να κλείσουν τα στόματα και να μην λένε ότι έμεινες στο ράφι.
Όσο για την "πίσω πόρτα" μην πολυπιστεύεις το τι λέει ο/η καθένας/μία. Σιγά μην χώρισε η χήρα επειδή ζήτησε πρωκτικό ο άλλος. Θα υπήρχαν άλλα πολλά και μεγαλύτερα άλλα προβλήματα...
Τσόντες βλέπει πολύς κόσμος. Κυρίως οι άντρες και ειδικά τώρα με το internet... Μεγάλη εξυπηρέτηση λέμε!!Θέλω απλά να ελπίζω σε κάτι...
09-04-2015, 12:13 #70
2015: τσόντα, πίσω πόρτα κτλ= τίποτα.
Τίποτα για αυτούς που τα γουστάρουν ''πολλά'' για αυτούς που δεν...
Απλά τα πράγματα.
Για μένα σε μια σχέση θα τα κάνεις όλα...
Έστω θα δοκιμάσεις...
Με το σωστό ταιμινγκ.
Αν και μένα ο άλλος μου το ζήταγε στον μήνα θα στράβωνα...
Δεν ξέρω γιατί...
Μετά απο χρόνια όλα βγαίνουν πιο φυσικά...
Ο τύπος νομίζω βιαζόταν για όλα.
Γάμο.
Σεξ.
Και γκόμενα.
Δεν χάνεις και πολλά κοπέλα μου.
Δόξα τον Θεό να λές που σου έδειξε το πραγματικό του πρόσωπο και δεν στο φύλαγε για αργότερα...
Αυτό θα ήταν πολύ χειρότερο...
Καλημέρα :)
09-04-2015, 12:38 #71
09-04-2015, 12:43 #72
Αυτο που λες οτι οι ντοπιοι εκει ειναι ολοι δεσμοφοβικοι και στον κοσμο τους δεν ξερω, μου κανει λιγο εντυπωση. Καποιος καλος θα υπαρχει, αμα εχουν κ καλη κατασταση. Για δοκιμασε και απ το φβ σε καποιον γνωστο του γνωστου γιατι και δουλεια να βρεις δεν ειναι σιγουρο θα σε φερει σ επαφη με κοσμο συμβατικο της ηλικιας σου. Αυτος που λες για στην ταβερνα θα πρεπε να δειξει καποιο ενδιαφερον παραπανω, ειναι πως θα σου μιλησει κλπ, αν απλως σε καλεσανε να σε κερασουνε ετσι παρειτσαι ειναι φιλικο, δε λεει τιποτα. Ειναι δυσκολη η θεση σου η αληθεια. Με αλλον εκει ντοπιο δεν εχει παιχτει τιποτα; Αλλου που μπορει να εμενες;
09-04-2015, 16:09 #73
Και όμως είναι δεσμοφοβικοι! Η θελουν κατασταση αλλα δεν ξερουν πως να κινηθούνε. Παλια ενας γνωστος με ειχε παρει τηλ στο σταθερο μου και μου ζητησε να βγουμε για σοβαρα. το πε ξεκάθαρα. Εγω δεν τον πηρα τηλ για να κανονίσουμε γιατι δε μ αρεσε και τοσο και εκεινος εδειξε αδιαφορια μετα. Ε μετα από ένα μηνα εμαθα ότι τραβιότανε καιρο με μια μεγαλυτερη του χωρισμενη με παιδι. Μαλιστα εβγαιναν και φανερα εξω.
Είναι τωρα σωστα αυτά? Ξαφνικα θυμηθηκε ότι ηθελε να αποκατασταθεί και ενώ μου ζητησε ραντεβού ακομα δεν ειχε ξεμπλεξει με την άλλη? τετοια κανουν!
Οσο για αυτόν εκει στην ταβερνα, κατι εδειξε σημερα. Πηγα στο φουρνο σημερα το πρωι και όπως εφευγα και πηγαινα για το αμαξι αυτος πεταχτηκε εξω απ οτην ταβερνα που είναι ακριβως απέναντι και με χαιρετησε! και μου ειπε να παω να με κερασει μια πορτοκαλαδα. Και ητανε και μονος του. Μιλησαμε εντελώς φιλικα, με ρωτουσε ποσο χρονων είμαι και μου πε καποια πραγματα για τους δικους του που εχασε πριν λιγα χρονια,,,και ποσο στεναχωριεται αυτές τις μερες που του λειπουν. Μου πε επισης πως θα θελε να βρει μια κοπελια και δε θελει να επαναλαβει τα λαθη του παρελθοντος.Τελος με ρωτησε εάν είμαι παντρεμενη και βρει τον μπελα του. Φανηκε ιδιαιτερα φιλικος απέναντι μου και μου εκμηστηρευτηκε ότι με ξεχωρισε αμεσως από οσους ντοπιους εχει γνωρισει σε αυτά τα τρια χρονια που είναι εδώ. Δεν προλάβαμε να πουμε αλλα γιατι μπηκαν στο μαγαζι δυο πελατες γνωστοι μου.
δεν ξερω τι ρολο βαραει....εγω πιστευω ότι την επομενη φορα που θα παω εκει γιατι τωρα νηστευω , ισως θα πρεπε να παω με τον αδερφο μου μην νομισει πως παω γυρεύοντας,εσυ τι πιστευεις Kerasi?
09-04-2015, 16:17 #74
Πιστευω οτι αυτες οι ερωτησεις που σου κανε δεν ειναι φιλικες. Αν εισαι παντρεμενη δηλαδη, ποσο χρονων εισαι, οτι θελει να βρε κοπελα και τετοια. Ειναι και καλα φιλικα. Δεν ξερω εσενα κατα ποσο σ αρεσει o τυπος. Αυτος ψαρευει παντως ψαρευει.
09-04-2015, 17:49 #75
Δεν είναι και ο κουκλος...αλλα εχει ευχαριστη παρουσια. Όταν όμως συζηταει μιλαει εντονα, όχι επιθετικα, και δεν τον νοιαζει εάν ακούγεται εξω...ισως ητανε ανετος επειδή ελειπαν τα αφεντικα του.
Δεν ειχε πονηρια ο τροπος που μιλουσε . Ουτε μου μιλαγε σιγα σιγα, για να κρυφτει. Τα λεγε με ανεση λες και με ηξερε από παλια. Ειδα και τον προηγουμενο που κανε γλυκες στην αρχη. Εκεινος παλι παθαινε και κρισεις σιωπης και χωρις να του χα κανει κατι. Δεν το χε με τη συζητηση.
Αλλα, αν ητανε φωνακλάς και νευρικος δε νομιζω ότι οι συγκεκριμένοι ανθρωποι θα τον προσλαμβαναν.
Λεω να κρατησω μια φιλικη επαφη με τον προσφατο. Και θα δουμε...