αισθανεστε εξυπνος ? - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast
Results 61 to 75 of 89
    Αισθανομαι ηλιθιος,ειλικρινα.

Senior Member
    Κι εγώ μια από τα ίδια
    :-)

Senior Member
    Εγω παλι σε iq tests βγαζω 120 περιπου, στο δημοτικο ημουν ο καλυτερος μαθητης,εχω τεραστια μνημη αλλες φορες με διαβασμα μιας ωρας στο λυκειο μπορει να εγραφα 18αρια ενω δεν ημουν καλος μαθητης στο λυκειο παρολα αυτα με θεωρω ειλικρινα ηλιθιο δεν εκανα και πολλα στην ζωη μου και μετραω πολλες αποτυχιες γνωριζοντας που εφταιξα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by pink_1080 View Post
    Πάντως για τον τρόπο που ασκεί κάποιος κριτική, Macgyver, θα διαφωνήσω μαζί σου ότι συνδέεται με το χιούμορ. Εξαρτάται κατά τη γνώμη μου, πρωτίστως από την ιδιοσυγκρασία του ατόμου που ασκεί κριτική και σε δεύτερο βαθμό σε ποιον, γιατί και υπό ποιες συνθήκες ασκεί κριτική..
    Είμαι όμως μεγάλη fan της άποψης ότι το χιούμορ είναι ένας εξαιρετικός δείκτης ευφυίας. :) Ειδικά, όταν μιλάμε για γρήγορο, εύστροφο και ετοιμόλογο χιουμορίστα.
    Αγαπητη pink , εχεις δικιο , εξαρταται απο την ιδιοσυγκρασια του ατομου . Το χιουμορ ειναι αλανθαστος δεικτης ευφυιας . Δεν υπαρχει ευφυια χωρις χιουμορ , ισχυει και τι αντιστροφο . Βεβαια υπαρχουν ποιοτητες και ποιοτητες χιουμορ . Δεν ειναι ολοι στην ιδια ' συχνοτητα ' . Ας πουμε οτι εμενα μου αρεσει πολυ το χιουμορ του Γουντυ Αλλεν ( οντως ) , αλλα σε αλλους δεν αρεσει . Ποιος εχει τωρα καλη αισθηση του χιουμορ ?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Breath View Post
    Συμφωνώ και εγώ με αυτό! Επίσης πιστεύω ότι ο έξυπνος άνθρωπος δεν θα πει συνήθως, "είμαι έξυπνος". Και συνήθως έχει πολλές απαιτήσεις από τον εαυτό του.
    Πάντως η έννοια εξυπνάδα πως ακριβώς προσδιορίζεται? είναι ένα ερώτημα, γιατί διαφορετικά πράγματα αντιλαμβάνεται ο καθένας.

Breath , πολυ ευστοχη η παρατηρηση σου . Οσον αφορα τον ορισμο της εξυπναδας , ειναι μια λεξη που χρησιμοποιουμε καταχρηστικως , διοτι ειναι συνισταμενη πολλων παραμετρων . Αντιληψη , οξυνεια , καθαροτητα σκεψης , διορατικοτητα , οξυδερκεια , κοινος νους , αυτογνωσια , κριτικη ικανοτητα , καλη εκτιμηση καταστασεων , δεν μουρχονται αλλα !!

Senior Member
    Quote Originally Posted by marian_m View Post
    Πανέξυπνη ερώτηση πάντως, θα πάρει και τις ανάλογες απαντήσεις!
    Η επόμενη ερώτηση μπορεί να είναι "αισθάνεστε όμορφοι;"

Γιατι οχι , καλυτερο το ' αισθανεσται ελκυστικοι ' ? η τι θεωρειτε ελκυστικοτητα ? ποιο θεωρειτε το δυνατο σας σημειο ?
    χορευετε πεντοζαλη ? τι θα κανατε αν σας δαγκωσει βρυκολακας ?
    Απο ιδεες μπολικες !
    Last edited by Macgyver; 22-04-2015 at 10:33.

Senior Member
    Quote Originally Posted by stefamw View Post
    Δεν θεωρω τον εαυτο μου εξυπνο. Πασχω απο διασπαση προσοχης.

stefamw , αυτο το εχω κι εγω , αλλα λογω καταθλιψης , ειναι κλασσικο συμπτωμα . Δεν μπορω να συγκεντρωθω να διαβασω ενα βιβλιο .

Senior Member
    μπορω να αισθάνομαι????εξυπνος και καταθληπτικός???μπορώ να θυμάμαι πολλά αλλά τίποτε μεσα σε ενα πλαίσιο όλα σκόρπια μπορώ να εκλογικεύω τα πάντα δεν μπορώ όμως να μαι περισσότερο άνθρωπος όταν χρειάζεται δεν μπορώ να ικανοποιω αληθινά εμένα και όσους θά θελα και θα μπορούσα και μετά όλες οι αποτυχίες οτι νόμιζα αλλά δεν μπορούσα.......αισθανεσαι ???? αυτό είναι το κρίσιμο για εμένα για να ελευθερωθείς από αυτά τα διλλήματα

Junior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Αγαπητη pink , εχεις δικιο , εξαρταται απο την ιδιοσυγκρασια του ατομου . Το χιουμορ ειναι αλανθαστος δεικτης ευφυιας . Δεν υπαρχει ευφυια χωρις χιουμορ , ισχυει και τι αντιστροφο . Βεβαια υπαρχουν ποιοτητες και ποιοτητες χιουμορ . Δεν ειναι ολοι στην ιδια ' συχνοτητα ' . Ας πουμε οτι εμενα μου αρεσει πολυ το χιουμορ του Γουντυ Αλλεν ( οντως ) , αλλα σε αλλους δεν αρεσει . Ποιος εχει τωρα καλη αισθηση του χιουμορ ?
    Τι;;;; Σε ποιον δεν αρέσει το χιούμορ του Γούντυ Άλλεν;;; :P

Senior Member
    Quote Originally Posted by pink_1080 View Post
    Τι;;;; Σε ποιον δεν αρέσει το χιούμορ του Γούντυ Άλλεν;;; :P

Σε πολλους παραδοξως !!!! μπραβο pink , με αυτη σου την προτιμηση ανεβηκες πολυ στην εκτιμηση μου !!!

Junior Member
    Χαχαχα, ευχαριστώ Macgyver! Τα ευφυολογήματα του Γούντυ δεν είναι όντως αρεστά από πολλούς, αλλά ναι, είναι έξυπνα. Εμείς ως Έλληνες, πρέπει να νιώθουμε διπλά τυχεροί γιατί εκτός των άλλων έχουμε και ανεξάντλητο γλωσσικό πλούτο για άπειρα λογοπαίγνια. Κι αφού σου αρέσει το στυλ Γούντυ Άλλεν, στοιχηματίζω ότι σου αρέσουν κι αυτά.

Senior Member
    Μεσα επεσες !!οχι μονον μου αρεσουν , πεθαινω να διαβαζω τετοια , εχω μαθει απ εξω τα περισσοτερα !!
    Γιου αρ α γουντερφουλ ιντιβιτζυαλ νταρλιν !!

Αυτοί που θεωρούν εαυτούς εξυπνότερους των άλλων είτε διαθετουν υψηλά επίπεδα αυτοπεποίθησης είτε τρέφουν μεγάλες ψευδαισθήσεις για το άτομο τους, ειτε συνδυασμός των δυο. Κι όλο αυτό είναι ο κανόνας. Δηλαδή πιστευουν σε κατι που δεν εχει αντικειμενικό έρεισμα. Το τελευταίο διαπιστώνεται όσο περισσότερο συναναστρεφόμαστε με τους άλλους, ιδίως δε σε συζητήσεις που απαιτούν γνώση και οξυδέρκεια. Νοουμένου πάλι ότι διαθέτουμε ένα καλό γνώθις σ' αυτόν.
    γιάννης

Senior Member
    Εγώ αισθάνομαι καθυστερημένη γιατί αυτό το διάστημα δεν κάνω τίποτα στην ζωή μου.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Αυτοί που θεωρούν εαυτούς εξυπνότερους των άλλων είτε διαθετουν υψηλά επίπεδα αυτοπεποίθησης είτε τρέφουν μεγάλες ψευδαισθήσεις για το άτομο τους, ειτε συνδυασμός των δυο. Κι όλο αυτό είναι ο κανόνας. .

Πολυ μαρεσε αυτο Γιαννη ......

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast