Results 16 to 23 of 23
Thread: Καλησπέρα σας!
-
27-04-2015, 01:38 #16
το εχω παθειιιι.!! σε καταλαβαινω απολυτα.! μαλιστα ειχα φαει και ενα τριημερο μεσα στο νοσοκομειο γιατι ζαλιζομουν και ενιωθα εντονη δυσφορια και παρα πολυ πονο στο κεφαλι...τελικα ηταν καθαρο αγχος ολο αυτο..τωρα πλεον κυκλοφορω με σακουλιτσα μαζι μου γιατι δεν ξερω ποτε και που θα με πιασει κριση αγχους..ειμαι γενικα αγχωδης ανθρωπος και προσπαθω να το καταπολεμησω...αλλα το παθαινω ολο και πιο συχνα κοπωση,αποπροσανατολισμος και πανω απο ολα ενα μεγαλο πλακωμα στο στηθος και μονιμα ιδρωμενα τα χερια μου! αυτο που εκανα για να το καταπολεμησω και να προσπαθησω να ηρεμήσω ειναι οταν με πιανει να φυσαω σε μια σακουλα για οξυγονο και αμεσως μετα να πινω χυμο και να ακουω μουσικη για να ηρεμησω..επισης με εχει βοηθησει και παραα πολυ η αθληση στο να καταπολεμησω το αγχος μου
- 27-04-2015, 02:30 #17
σε τρομαξε που εχασες τον ελεγχο λογικα και τωρα αγχωνεσαι να μην ξανασυμβει...
αυτο ειναι συνηθες φαινομενο..
να τρως καλα, να πας σε ψυχολογο ετσι να σε χαλαρωσει κι οσο μπορεις να μην το σκεφτεσαι! και να ζαλιστεις οντως που λεει ο λογος και να πεσεις θα σε σηκωσουν, θα σου δωσουν ενα χυμο και μια χαρα!! σταματα να το φοβασαι το θεμα της λυποθυμιας.. κι εγω το ειχα αυτο κι οσο το σκεφτομουν τοσο πιο χειροτερα γινομουν...
χαλαρα !And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the mousic
27-04-2015, 17:01 #18
Αγαπητή μυσπ εχω επιλέξει την ψυχολογο που θα παω ειναι πολυ καλή απ'οτι εχω ψαξει ειναι εγκεκριμενη απο μια εταιρεια ψυχολογιας. Ειδικευεται στη Γεν. Συμπεριφορική.Απλος δεν εχω αρκετά χρηματα για να τελειωσω την θεραπεια μαζι της.Θα αναλαβω τον ρολο του διαπραγματευτη για να τις τα δωσω λιγα λιγα 30 ευρω παιρνει κ με καλυτερη τιμη απο 35 χαχα.Παντος αν μου πει για φαρμακα δεν παιρνω.!!!
Xritaf και 66psy ευχαριστω για τον χρονο σας κ την κατανοησή σας.. Εγω ποτε δεν χρειαστηκε να παρω σακουλα και να το κανω αυτο γιατι σαν αγορι θα γινω ρεζιλι(σε φιλες/ους μου) και μετα δεν χρειαστηκε ουτε θα χρειαστει. Καποιες φορες στα διαλειματα με εποιανε κριση πανικου αν λεγεται ετσι αλλα σταματουσε σ δευτερολεπτα αλλες πλ φορες καταφερνα να την ελεγχω τωρα δεν με ποιανει τοσο γτ εχω συνηθισει οχι οτι ειχα απο μικρος αλλά απο τοτε που επαθα αυτο. απλος εχω μια μελαγχολια και καποιες φορες αποτομη ζαλη που διαρκει κλασματα δευτερολεπτου αλλα με ριχνει ολο αυτο και νιωθω πως φαινεται και στους αλλους καταλαβες ; δλδ δεν περναω καλά στο σχολειο και φαντασου ολο αυτο επι 9 μηνες!! Οταν ειμαι μέσα στην ταξη κ καθομαι ηρεμώ. Ασε που καποθες φορες επειδη δεν κοιμαμαι καλά ειμαι σα ζομπι.
Αγαπητή μου 66psy με νιωθεις απολυτα δλδ καταλαβες αμεσως.Οντψς ενιωσα οτι εχασα τον ελεγχο βσκ στειλε μου το email σου να μιλαμε απο εκει αν γινετρ. Σς ευχαριστω να ειστε πάντα καλά!!
27-04-2015, 20:08 #19
μπορω να σε νιωσω..διαρκει κλασματα δευτερολεπτων και βλεπεις ενα μαυρο πανι και τιποτα αλλο..μετα απο αυτο συνέρχεσαι αλλα σου φαινεται σαν εχει περασει ενας αιωνας και σε εχουν καταλαβει οι παντες και ξαφνικα πεφτεις σε ψυχολογια και φοβασαι ισως και την αντιμετωπιση των γυρων σου...πηγαινε το οσο πιο χαλαρα μπορεις..
28-04-2015, 02:31 #20
03-05-2015, 01:19 #21
Αγαπητή μου Xritaf ευτυχως εγω δεν βλέπω ουτε μαυρα πανια ουτε πειρατες χαχαχα. Απλος μονο το υπολοιπο που αναφερεις ισχυει και οχι πάντα ευτυχως δηλαδή. Και απο την αλλη και να συνεβαινε ανθρωποι ειμαστε περναμε δυσκολιες.Το παω πολυ χαλαρά.Ευχαριστω που με νιωθεις να εισαι πάντα καλά!!
03-05-2015, 05:52 #22
περικλη εχω το φοβο της λιποθυμιας ενω δεν μ σθναιβει ποτε..βεβαια πηγαινε πακετακι με κρισουλες..αυτη η φοβια μ εφτασε στο σημειο να μη βγαινω απο φοβο μη πεσω πουθενα.ειναι απιστευτο πως μπορει να σε διαχειριστει ενας φοβος αν δεν τον πολεμησεις..λοιπον γερα κ σταματα να το σκεφτεσαι.απο αγχος και κριση ειναι παααααρα πολυ δυσκολο να λιποθυμισεις.σχεδον αδυνατο!μου το χουν πει απειροι ψυχολογοι-ψυχιατροι..οσο και αν νιωθεις ετσι δεν προκειται να συμβει..για το υψος σου εισαι πολυ λιγα κιλα..εγω θα σ ελεγα δεν χανεις κατι να το ψαξεις να δεις αν εχεις αρκετο σιδηρο η κατι αναλογο..εκεινη τη φορα ετυχε..ειχες στο γιατρο ξαπλωμενος σηκωθηκες αποτομα ειχες φαει πονο κλπ κ ετυχε...τωρα οι ζαλαδες αυτες ειναι ξεκαθαρα απο φοβο αλλα δεν προκειται να σ συμβει..απλα αστο ξεχνα το..αα γινει εγινε με το να το σκεφτεσαι και να φοβασαι δεν προκειται να το αποτρεψεις,απλα το κανεις χειροτερο για σενα.καλο θα σ εκανε να πας κ σ εναν ψυχολογο,γτ οχι;σ ευχομαι τα καλυτερα.
03-05-2015, 09:10 #23
Αγαπητε φιλε εγω περυση ειμουν ετσι και καποιες φορες σπανια φετος να δυσκολευομαι να βγω ηταν κυριως σαββατα ή οταν επρεπε να ψωνισω ρουχα αλλα εβγαινα.Οσο για ταα κιλά ειμαι απο αυτους που τρωνε συνεχεια και δεν βαζουν. Απο υγεια στις εξετασεις πριν ενα χρονο ειμουν κομπλε.Οπως λες κι εσυ 'ξέχνα το' αυτο προσπαθω να κανω αλλά θα παω σε ψυχολογο ετσι να μου πεντε πραματακια. Χθες που ηταν σαββατο κ βγηκα εξω δεν ενιωσα ετσι καθολου.Ευχαριστω πολυ και καλη μας δυναμη!