ξανα ο φοβος για την οραση - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast
Results 46 to 60 of 80
    24 wres tin kathe mera den nomizw na einai apo anxos kala kathome kai 12wra sto pc alla kai pali den nomizw na ftaiei ayto alla oute kai to anxos

Senior Member
    Καλησπέρα αγόρια (το συμπερασμα το εβγαλαα απο τα νικς αν κανω λαθος να με συγχωρείτε) . Καταρχήν ευχαριστώ γιάννη για την αγωνία σου. ευτυχως η μαγνητική καθαροτατη, ροη καρωτιδων φυσιολογική όλα καλά. τα διαβασα στον νευρολογο και αυριο θα τα δει και αυτός απο κοντα αν και δεν εχει αμφιβολλια. Για τα υπολοιπα πιστευω πως ναι υπαρχουν φυσικα αυτα που βλεπουμε αλλα τα "προσεχουμε" για να τα δουμε, δηλαδη θελω να πω δεν μας δυσκολευουν απο το να δουλεψουμε πχ..(διορθωστε με αν κανω λαθος). αυτο που λετε με τα ριγε, εμπριμε, κλπ το παθαινω και εγω, αν εστιασω σε τετοιο μοτιβο θελω λιγη ωρα για να μην βλεπω την κινηση. στρεφω αλλου το βλεμμα και ξανακοιταζω μεχρι να δω σωστα. δεν θα του περασει λεμε

Senior Member
    Μπιλ φυσικα και επηρρεαζει η ωρα που καθεσαι στον υπολογιστή...και μονο η ενταση που δημιουργείται στον αυχενα σου αρκεί ..

Quote Originally Posted by Fleur View Post
    Καλησπέρα αγόρια (το συμπερασμα το εβγαλαα απο τα νικς αν κανω λαθος να με συγχωρείτε) . Καταρχήν ευχαριστώ γιάννη για την αγωνία σου. ευτυχως η μαγνητική καθαροτατη, ροη καρωτιδων φυσιολογική όλα καλά. τα διαβασα στον νευρολογο και αυριο θα τα δει και αυτός απο κοντα αν και δεν εχει αμφιβολλια. Για τα υπολοιπα πιστευω πως ναι υπαρχουν φυσικα αυτα που βλεπουμε αλλα τα "προσεχουμε" για να τα δουμε, δηλαδη θελω να πω δεν μας δυσκολευουν απο το να δουλεψουμε πχ..(διορθωστε με αν κανω λαθος). αυτο που λετε με τα ριγε, εμπριμε, κλπ το παθαινω και εγω, αν εστιασω σε τετοιο μοτιβο θελω λιγη ωρα για να μην βλεπω την κινηση. στρεφω αλλου το βλεμμα και ξανακοιταζω μεχρι να δω σωστα. δεν θα του περασει λεμε
    Xeromeeee pou einai ola kala... pou na to gargalisoune to koloanxos.. emena ola auta kai h aures ksekinisan apo tote p m fortosane olo to magazi sta xeria m, mexri kai kokkinies bgazw sto sti8os (Smigmatoroiki dermatida), m eixe rotisi tote h dermatologos, anxonese poly, iremise lol... ara me exei kseskisei to anxos..

exeis paei se kanena ka8igiti of8almologias? oxi se aplo of8almiatro?

Senior Member
    εχω παει σε 3 οφθαλμιατρους ασε . εχω βιωσει απιστευτα και πολυ τρομακτικα ψυχοσωματικα. μουδιασματα, πονους, προβληματα με το εντερο, οφθαλμικες ημικρανιες, περιορισμενης εκτασης λευκη..να συνεχισω;;;

Senior Member
    α ξεχασα να σας πω για τη φαση που νομιζα οτι είχα κατι στο λαιμό μου και εκανα αυτό με το μικροσκοπιο που σου βαζουν απο τη μύτη..3-4 φορες..., καλα για γαστροσκοπησεις κλπ δεν λεω..εννούνται. γιαυτο σας λεω. πρεπει να χαλαρωσουμε...

den leme oti exoume pathisi apla ayta ta exoume kai mas enoxloun egw ayta thelw na antimetopisw apla sigoura to anxos ta epidinonei apla tha ta xoume gia panta distixws toulaxiston egw 1 xrono ta idia exw

Senior Member
    δεν είπα αυτό. ειπα οτι οσο το σκεφτομαστε τόσο το βλεπουμε...

kai otan diavazw vlepw endiamesa stis protaseis na kinounte

Quote Originally Posted by Fleur View Post
    εχω παει σε 3 οφθαλμιατρους ασε . εχω βιωσει απιστευτα και πολυ τρομακτικα ψυχοσωματικα. μουδιασματα, πονους, προβληματα με το εντερο, οφθαλμικες ημικρανιες, περιορισμενης εκτασης λευκη..να συνεχισω;;;
    kalimera gia ton billaro to eixa grapsei auto.. :P

Quote Originally Posted by Billaros View Post
    kai otan diavazw vlepw endiamesa stis protaseis na kinounte
    Kalimera billare kai se emena simbenei auto, kai genika den to exw me to diabasma, kai prin to paratirisw auto to fenomeno pali eixa diskolia sto na sigentro8o se auto pou blepw na to diabasw, to exana.. Gia esena to eixa pei an exeis paei se kanena ka8igiti of8almologias. skepsou oti ksipnisa to prwi, kai den eixame aniksi to mpatzouri na mpei fws mesa, apla oti pernouse apo tis tripoules k eblepa sto komodino, kati san psilobroxo, kati san aeras, na kinise pros ta kato.. pragmatika einai sokaristiko..

san na m fenete oti arxizoume k trelenomaste san tin Sara conor, auth eblepe eksolothreutes giati ypir8an kai oi alloi thn ebalan sto psixiatrio :P

afou 8a deis simera to giatro sou, kantou mia koubenta. pes eimaste 3.. e ti skata simbenei telos panton, fagame kana braxikikloma k den to kseroume, ama einai na balw kanena daxtilo stin mpriza mpaske staniaro :P

me exoun dei panw apo 10 othalmiatroi me xiles dio eksetaseis oso kai na to yaxeis den ginete tpt apla meneis me ayto afou kaneis den tha se pisteyei kai tha se paei se yixologo enw iparxei ayto kai to exoun merikoi ayto pou les akrivws einai visual snow kai iparxei opws sou edeixa kai einai ontos neurologiko oxi apla yixologiko apla xeirotereuei kai ligo me to anxos

Senior Member
    αυτό που μου είχε πει ο νευρολογος και φυσικα δεν χρειαζεται νευρολογος για να μας το πει ειναι οτι, ότι έχουμε με το αγχος πολλαπλασιαζεται.

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast