Εξαφάνιση... Δειλία ή γράψιμο; - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 19 FirstFirst ... 4567816 ... LastLast
Results 76 to 90 of 281
    Senior Member
    Αυτό που έχει σημασία όταν κάποιος εξαφανίζεται είναι ότι θέλει να φύγει.
    Και του είναι πιο εύκολο να φύγει χωρίς να πει κουβέντα.
    Είτε γιατί είναι δειλός, είτε γιατί δεν ξέρει τι να πει και πώς να το πει.
    Είναι απλά τα πράγματα.

Επειδή για ένα μεγάλο διάστημα της ζωής μου, όσο ήμουν μικρότερη, εξαφανιζόμουν κι εγώ χωρίς να δίνω εξηγήσεις από ερωτικές σχέσεις και φιλίες, μπορώ να σου λύσω μια χαρά την απορία.
    Πολλές φορές είναι πιο εύκολο να φύγεις έτσι, από το να πεις στον άλλον την αλήθεια. Σε βγάζει από τη δύσκολη θέση. Κι εσένα αλλά ίσως και αυτόν.
    Γιατί, μπορεί να είναι εύκολο να πεις στον άλλον ότι θύμωσες για κάτι που έκανε, ότι σε πλήγωσε, σ' εκείνη την περίπτωση έχεις μια σοβαρή δικαιολογία.
    Σοβαρή τουλάχιστον στα μάτια του άλλου.

Είναι όμως δύσκολο να πεις ότι απλά βαρέθηκες σε κάποιον που είχες σχέση ή κάνατε παρέα.
    Ότι βρίσκεσαι σε άλλη φάση της ζωής σου και δεν έχετε πλέον κοινά.
    Ότι η σχέση έκανε τον κύκλο της και ότι ο άλλος δεν έχει κάτι καινούργιο να σου δώσει.
    Ότι έκανες μια λανθασμένη επιλογή γιατί ίσως ήσουν σε ευάλωτη κατάσταση όταν γνωριστήκατε.
    Ότι έπαψες να είσαι ερωτευμένη.
    Ότι είσαι ερωτευμένη με κάποιον άλλο.

Όλα αυτά δεν μπορείς να τα πεις εύκολα στον άλλο γιατί σίγουρα θα τον πληγώσεις, χωρίς απαραίτητα να φταίει.
    Και δεν υπάρχει λόγος, γιατί δεν μπορεί να κάνει κάτι ώστε ν' αλλάξει το γεγονός ότι δεν θέλεις πια να είσαι μαζί του.
    Τότε κάποιοι καταφεύγουν σε ψέμματα.
    Και κάποιοι άλλοι απλώς εξαφανίζονται.

Senior Member
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member

Senior Member

Quote Originally Posted by elis View Post
    καλα μωρε πλακα κανω αλλα να ξεσ εγω ετσι απο μακρια δε βλεπω να σ λειπει κατι
    και επισησ να βλεπεισ οτι κι ο αλλοσ ανθρωποσ ειναι κατι θα τ λειπει κι αυτουνου
    δεν εισαι μονο εσυ ειναι κι αυτοσ
    τεσπα διαλεξε ειδοσ και εποχη να σε βαλω ενα τραγουδι
    Θα του λείπει κάτι και δεν θα του το δίνω εγώ.....

Quote Originally Posted by marian_m View Post
    Αυτό που έχει σημασία όταν κάποιος εξαφανίζεται είναι ότι θέλει να φύγει.
    Και του είναι πιο εύκολο να φύγει χωρίς να πει κουβέντα.
    Είτε γιατί είναι δειλός, είτε γιατί δεν ξέρει τι να πει και πώς να το πει.
    Είναι απλά τα πράγματα.

Επειδή για ένα μεγάλο διάστημα της ζωής μου, όσο ήμουν μικρότερη, εξαφανιζόμουν κι εγώ χωρίς να δίνω εξηγήσεις από ερωτικές σχέσεις και φιλίες, μπορώ να σου λύσω μια χαρά την απορία.
    Πολλές φορές είναι πιο εύκολο να φύγεις έτσι, από το να πεις στον άλλον την αλήθεια. Σε βγάζει από τη δύσκολη θέση. Κι εσένα αλλά ίσως και αυτόν.
    Γιατί, μπορεί να είναι εύκολο να πεις στον άλλον ότι θύμωσες για κάτι που έκανε, ότι σε πλήγωσε, σ' εκείνη την περίπτωση έχεις μια σοβαρή δικαιολογία.
    Σοβαρή τουλάχιστον στα μάτια του άλλου.

Είναι όμως δύσκολο να πεις ότι απλά βαρέθηκες σε κάποιον που είχες σχέση ή κάνατε παρέα.
    Ότι βρίσκεσαι σε άλλη φάση της ζωής σου και δεν έχετε πλέον κοινά.
    Ότι η σχέση έκανε τον κύκλο της και ότι ο άλλος δεν έχει κάτι καινούργιο να σου δώσει.
    Ότι έκανες μια λανθασμένη επιλογή γιατί ίσως ήσουν σε ευάλωτη κατάσταση όταν γνωριστήκατε.
    Ότι έπαψες να είσαι ερωτευμένη.
    Ότι είσαι ερωτευμένη με κάποιον άλλο.

Όλα αυτά δεν μπορείς να τα πεις εύκολα στον άλλο γιατί σίγουρα θα τον πληγώσεις, χωρίς απαραίτητα να φταίει.
    Και δεν υπάρχει λόγος, γιατί δεν μπορεί να κάνει κάτι ώστε ν' αλλάξει το γεγονός ότι δεν θέλεις πια να είσαι μαζί του.
    Τότε κάποιοι καταφεύγουν σε ψέμματα.
    Και κάποιοι άλλοι απλώς εξαφανίζονται.
    Μου λες οτι εξαφανίστηκε χωρίς δικαιολογία για να μην με πληγώσει;;;;;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Περγαμοντο... View Post
    Μου λες οτι εξαφανίστηκε χωρίς δικαιολογία για να μην με πληγώσει;;;;;
    Νομίζω ότι λέω πολλά και όχι μόνο αυτό.

Νομίζω ότι λέω πολλά και όχι μόνο αυτό.
    Ν πεις σε κάποιον οτι βαρέθηκε, οτι βρίσκεται σε άλλη φαση, οτι η σχέση έκανε τον κύκλο της, οτι δεν έχει κάτι άλλο να δώσει ή οτι ερωτεύτηκε κάποιον άλλον άνθρωπο, δεν θα τον πληγώσεις τον παρατημενο;;; Αρα αποφευγεις να τα πεις για να μην τον πληγωσεις;;;;

Αλλά γενικως η εξαφάνιση χωρις λογο δεν σε πληγώνει;;;;

Senior Member
    Αλλά γενικως η εξαφάνιση χωρις λογο δεν σε πληγώνει;;;;
    Η απόρριψη πάντα πληγώνει, λίγο ή πολύ, εξαρτάται από τον άνθρωπο, τις αντοχές του, το πόσο είχε επενδύσει στη σχέση.
    Το να πεις την αλήθεια πολλές φορές πληγώνει περισσότερο από το να χρυσώσεις το χάπι.
    Υπάρχουν σίγουρα άνθρωποι που δεν αντέχουν να ακούν την αλήθεια.
    Ή δεν θέλουν να την πιστέψουν. Γι' αυτό και βρίσκουν άπειρες δικαιολογίες.
    Και σίγουρα πληγώνει η αμφιβολία, όταν δεν έχουμε κάποια απάντηση γιατί ο άλλος έφυγε.

Εγώ απλώς εξηγώ, γιατί κάποιος μπορεί να εξαφανίζεται χωρίς να πει κουβέντα.
    Δεν το δικαιολογώ, απλά παραθέτω λόγους για τους οποίους κι εγώ κάποιες φορές έχω εξαφανιστεί.
    Το έκανα γιατί μου ήταν πιο βολικό από το να ψάχνω τι θα πω στον άλλον.
    Επειδή δυσκολεύομουν να πω τα παραπάνω.
    Πες το δειλία, πες το αμηχανία, πες το ευκολία.
    Πλέον δεν το κάνω. Ή το κάνω σπάνια.

Πάντως, εξαφάνιση χωρίς λόγο, δεν υπάρχει.

Junior Member
    το θεωρω ανωριμο καποιος σε αυτην την ηλικια να μην εχει τα κοτσια να πει αυτο που θελει. εγω θα τον χαρακτηριζα μα..κα και οχι δειλο,γτ κατι τετοια τα κανουν τα αγορακια στο γυμνασιο..η μαλλον λαθος,γιατι αυτα στελνουν ενα μηνυμα στο κινητο! παρατα τον μωρε μην τον σκεφτεσαι και απλα αφεσου ελευθερη και παντοτε να ξερεις οτι ο,τι ειναι να γινει,θα γινει!

Πάντως, εξαφάνιση χωρίς λόγο, δεν υπάρχει.
    Σωστά και για αυτό ρίχνω όλες τις ευθύνες σε εμένα... Αλλά πιστεύω οτι θα ήταν καλύτερα και για τους 2 μας να μου έλεγε τέλος για αυτό και για αυτό και οχι να συνέχιζα να τον ενοχλώ για 3 μήνες ακόμα για να μάθω τι συνέβει... Κάτι τι οποίο θα τελείωνε μέσα σε ένα λεπτό, το έκανε 3 μήνες... Ούτε καν να με βρίσει ώστε να σταματήσω, τίποτα απολύτως... Καμία κίνηση...
    Μεγαλειώδες γράψιμο!!!!

Και κάνω και έντιτ για να σου γράψω κάτι ακόμα... Αρχές του μήνα γνώρισα ένα παιδί και σχεδόν κολλήσαμε αμέσως, αλλά γύρω στις 10 μέρες(χωρίς να έχει γίνει κάτι ερωτικό), είπα κάτι που τον πείραξε.... Μου το είπε, μου εξήγησε οτι τον πείραξε και πως θα ήταν καλύτερα να μην ξαναμιλήσουμε, και το δέχτηκα......10 μέρες και μου εξήγησε για να μην τον ζαλίζω ή για να μην με καθυστερώ, ενώ ο άλλος που είχαμε ανταλλάξει στιγμές, σκέψεις και σωματικά υγρά ούτε σε αυτό δεν μπόρεσε να σταθεί στο 1,90 ύψος του!!!

Και ίσως τον ''φρέσκο'' που μου εξήγησε, να τον εκτίμησα περισσότερο...

Quote Originally Posted by kateargi View Post
    το θεωρω ανωριμο καποιος σε αυτην την ηλικια να μην εχει τα κοτσια να πει αυτο που θελει. εγω θα τον χαρακτηριζα μα..κα και οχι δειλο,γτ κατι τετοια τα κανουν τα αγορακια στο γυμνασιο..η μαλλον λαθος,γιατι αυτα στελνουν ενα μηνυμα στο κινητο! παρατα τον μωρε μην τον σκεφτεσαι και απλα αφεσου ελευθερη και παντοτε να ξερεις οτι ο,τι ειναι να γινει,θα γινει!
    Δεν το περίμενα αυτό απο τον συγκεκριμένο επειδή έβλεπα πως οτι ήθελε το διεκδικούσε, δεν κόλλαγε πουθενά, είχε πυγμή! Αλλά μάλλον οχι σε αυτό... Δεν νομίζω να ήταν δειλία αλλά γράψιμο, όπως γράφω και παραπάνω....

Όσο για το τελευταίο που γράφεις πως ''οτι είναι να γίνει, θα γίνει'' ακούω διάφορα τέτοια και ''κάθε εμπόδιο και για καλό'' και ''έχει ο καιρός γυρίσματα-ρόδα είναι η ζωή'' κλπ. κλπ. κλπ... Μέχρι ώρας πάντως, δεν έχει δεί κάτι τέτοιο..

Δεν το περίμενα αυτό απο τον συγκεκριμένο επειδή έβλεπα πως οτι ήθελε το διεκδικούσε, δεν κόλλαγε πουθενά, είχε πυγμή! Αλλά μάλλον οχι σε αυτό... Δεν νομίζω να ήταν δειλία αλλά γράψιμο, όπως γράφω και παραπάνω....

Όσο για το τελευταίο που γράφεις πως ''οτι είναι να γίνει, θα γίνει'' ακούω διάφορα τέτοια και ''κάθε εμπόδιο και για καλό'' και ''έχει ο καιρός γυρίσματα-ρόδα είναι η ζωή'' κλπ. κλπ. κλπ... Μέχρι ώρας πάντως, δεν έχει δεί κάτι τέτοιο..
    Απλά διάλεξε να την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια μ' αυτόν τον κάπως ανώδυνο, για σενα βασικά, τρόπο (αντί να σου το λεγε στα ίσια). Υποσχέσεις για γαμους και οικογενεια όλοι δίνουν όπως βεβαια παιρνάνε πάντα την καλύτερη εντυπωση για το ατομο τους όταν ειναι με μια κοπελα. Δεν σημαινει πως κατα βαθος τα εννοούν. Μπορεί να το κανουν για πειραματισμό ή από φόβο πως δεν θα τους προκύψει κάτι καλύτερο, μέχρι να ξεπεράσουν αυτο το φοβο όντας βεβαιοι πως η κοπέλα δεν τους κάνει! Ο άντρας είναι εξ αρχής βεβαιος για κάποια, εκτός κι αν, από άποψη χαρακτηρα της, πέσει αργότερα πολύ εξω στις εκτιμησεις του, κάτι που εδω δεν μου φαινεται πως συνεβη!
    Ιδίως την κανουν με ελαφρα πηδηματακια αμα τους δοθει η εντυπωση πως ο κλοιός στενευει, ήτοι να γινουν πράξη η καλη εντυπωση και οι υποσχέσεις. Συνεπώς όποιος ειναι διεκδικητικός δεν σημαινει πως κατα βαθος γουσταρει αυτην που εχει τοτε μαζι του.

Πάει τελείωσε, μην ελπίζεις. Θα επιστρεψει μόνο αν δεν βρει κατι καλύτερο σου (εκτος κι αν συμβαινει το απιθανο, ήτοι να ειχε κατι σοβαρό προσωπικό του θεμα και κρατηθηκε μακριά σου μέχρι να το ξεπερασει, μάλλον θα υποψιαζοσουν ήδη αν συνεβαινε αυτό. Το προβλημα ειναι που επαιρνες τη σταση του τοις μετρητοις και τωρα απογοητεύτηκες.
    γιάννης

Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Απλά διάλεξε να την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια μ' αυτόν τον κάπως ανώδυνο, για σενα βασικά, τρόπο (αντί να σου το λεγε στα ίσια)
    Δεν είναι ανώδυνος τρόπος για μένα αλλά για αυτόν, επειδή εγω βασανίζομαι για το τι μπορεί να του έκανα και όπως έχεις δει το έχω σίγουρο πως κάτι του έκανα, τρομάρα μου!!!

Υποσχέσεις για γαμους και οικογενεια όλοι δίνουν όπως βεβαια παιρνάνε πάντα την καλύτερη εντυπωση για το ατομο τους όταν ειναι με μια κοπελα.
    Οτι περνούσε την καλύτερη εντύπωση, να το δεχτώ... Αλλά δεν είχε μιλήσει κανένας για γάμο και παιδιά και πως θα μπορούσες να το πεις όταν τον άλλον τον ξέρεις μόνο 3,5 μήνες;;;

Δεν σημαινει πως κατα βαθος τα εννοούν. Μπορεί να το κανουν για πειραματισμό ή από φόβο πως δεν θα τους προκύψει κάτι καλύτερο, μέχρι να ξεπεράσουν αυτο το φοβο όντας βεβαιοι πως η κοπέλα δεν τους κάνει! Ο άντρας είναι εξ αρχής βεβαιος για κάποια εκτός κι αν, από άποψη χαρακτηρα της, πέσει αργότερα πολύ εξω στις εκτιμησεις του, κάτι που εδω δεν μου φαινεται πως συνεβη!
    Τότε ήταν βέβαιος οτι εγω δεν του κάνω και πως θα ασχοληθεί μαζί μου αυτό το χ διάστημα;;

Ιδίως την κανουν με ελαφρα πηδηματακια αμα τους δοθει η εντυπωση πως ο κλοιός στενευει, ήτοι να γινουν πράξη η καλη εντυπωση και οι υποσχέσεις. Συνεπώς όποιος ειναι διεκδικητικός δεν σημαινει πως κατα βαθος γουσταρει αυτην που εχει τοτε μαζι του.εκτός κι αν, από άποψη χαρακτηρα της, πέσει αργότερα πολύ εξω στις εκτιμησεις του, κάτι που εδω δεν μου φαινεται πως συνεβη!
    'Οταν διεκδικεί μια κοπέλα, δεν σημένει οτι έστω και λίγο την γουστάρει;; Μπορεί να το κάνει επειδή είναι καιρό μόνος του ή επειδή θέλει να δει αν μετράει σαν άνδρας με το να την καταφέρει;;

Πάει τελείωσε, μην ελπίζεις. Θα επιστρεψει μόνο αν δεν βρει κατι καλύτερο σου (εκτος κι αν συμβαινει το απιθανο, ήτοι να ειχε κατι σοβαρό προσωπικό του θεμα και κρατηθηκε μακριά σου μέχρι να το ξεπερασει, μάλλον θα υποψιαζοσουν ήδη αν συνεβαινε αυτό. Το προβλημα ειναι που επαιρνες τη σταση του τοις μετρητοις και τωρα απογοητεύτηκες.
    Δεν ελπίζω σε κάτι και ούτε και θέλω να γυρίσει, αλλά ήθελα-θέλω να ξέρω τι έγινε, αν έφταιγα εγω κάποιου ή αν απλά βαρέθηκε....

Page 6 of 19 FirstFirst ... 4567816 ... LastLast