Σπασμοί μυών...έχω τρελαθεί! - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 71 FirstFirst ... 567891757 ... LastLast
Results 91 to 105 of 1054
    Junior Member
    Ρε παιδιά με δουλεύετε? τι σχέση έχει το θέμα της ομοφυλοφιλίας με τους μυικούς σπασμούς?
    Νόμιζα πως έχω να κάνω με σοβαρά άτομα!?

Αν παλι δε κατάλαβα καλα συγνώμη!

Junior Member
    ευχαριστώ Αλέξανδρε!

Banned
    Ρε παιδιά με δουλεύετε? τι σχέση έχει το θέμα της ομοφυλοφιλίας με τους μυικούς σπασμούς?
    στον αλλο πεστο που ειχε ορεξη για εξυπναδες.

Junior Member
    χαχα αστο θα χαλαστούμε και για αυτόν τώρα? Δεν αξίζει, και πόσο μάλλον στη φάση που είμαι!

Junior Member
    Κάποιο άλλο μέλος να μου πει τη γνώμη του?

μαντυ πως εισαι γενικα με τις συσπασεις?

Senior Member
    για μυικες συσπασεις εχω ακουσει για β-αναστολεις.δεν ειναι ψυχοφαρμακα ελλατωνουν τους χτυπους της καρδιας και δε τα παιρνεις καθε μερα.υπαρχει καποιος που ξερει?

Senior Member
    Quote Originally Posted by LORA17 View Post
    Madiwasp, να ξέρεις ότι εγώ δεν είμαι γιατρός, και δεν μπορώ σίγουρα να σου δώσω ιατρικές πληροφορίες για συγκεκριμένες νόσους.
    Αν συνεχίζουν όλα αυτά που έχεις καλό θα ήταν να πάρεις και την γνώμη άλλων γιατρών και ίσως και γιατρών από κάποια μεγάλη πόλη.
    Μπορ'ω να σε στηρίξω και να σε βοηθήσω σε ότι αφορά την ψυχολογία σου, σχετικά με το ότι τα ίδια συμπτώματα είχα και εγώ και είμαι τώρα μιά χαρά χωρίς κανένα παθολογικό πρόβλημα.
    Λορα εχω τους σπασμους παντου εδω και 8 μηνες...εκανα 2 ηλεκτρομυογραφηματα και μια μαγνητικη σε 2 διαφορετικους νευρολογους ο ενας εκ των οποιων ειναι επιμελητης νευρολογιας στο 251 ΓΝΑ. Με διαβεβαιωνουν οτι ειμαι καλα και οι εξετασεις ειναι φυσιολογικτατες. Ακομα και σημερα εχω αυτους τους σπασμους παντου...τους εχει και ο μπαμπας μου..εδω και χρονια..το ειδα με τα ματια μου..υπαρχει περιπτωση τα ηλεκτρομυογραφηματα να εδειξαν λαθος? Το δευτερο το εκανα στο 6μηνο..υπαρχει δηλαδη περιπτωση να εχω κατι και να μην το εδειξε το μυογραφημα?
    Last edited by madiwasp; 05-01-2015 at 00:12.

αφου εχεις κανει ολες αυτες τις εξετασεις...και την μαγνητικη ειναι σιγουρο οτι ειναι απο το αγχοσ!
    προασπαθησε να ηρεμησεις και να ασχοληθεις με κατι αλλο!
    εχω και εγω ακομα τους σπασμους σε διαφορα σημεια! μια σταματανε....μια ξανααρχιζουν!
    προσπαθω να το αντιμετωπισω με εναν και μονο τροπο! δεν το σκεφτομαι ως κατι κακο....!
    δεν υπαρχει κατι αλλο να κανεις!
    ουτε η μαγνητικη ουτε τα καρδιογραφηματα δειχνουν λαθος!
    εισαι καλα! και πρεπει να εισαι ευγνωμων! μη προσπαθεις να βρεις οτι εχεις κατι....γιατι υπαρχουν πολλοι ανθρωποι που αγωνιζονται για να ζησουν!
    ΞΕΧΑΣΕΤΟ!

Λορα ,Μαντυ πως ειστε εσεις σημερα,αυτη την περιοδο εννοω?
    Με ταλαιπωρει ενας ακαταπαυστος μυικος σπασμος κατω απο το αριστερο βλεφαρο εδω και 5 μερες και ειμαι κουρελι.
    Παιρνω αναβραζον μαγνησιο των 220μγ αλλα @@

Senior Member
    προσπάθησε να πίνεις νερό όσο περισσότερο μπορείς και εγώ είχα παρόμια κατάσταση όταν δεν έπινα νερό....

Quote Originally Posted by venom View Post
    προσπάθησε να πίνεις νερό όσο περισσότερο μπορείς και εγώ είχα παρόμια κατάσταση όταν δεν έπινα νερό....
    Καλο μου venom,νερο πινω κοντα στα 3 λιτρα τη μερα τα τελευταια 15 χρονια

Senior Member
    Quote Originally Posted by Unbreakable View Post
    Καλο μου venom,νερο πινω κοντα στα 3 λιτρα τη μερα τα τελευταια 15 χρονια
    οοο μια χαρα εισαι τοτε.. βιταμίνες έκανες;;;

εξετασεις εννοεις?οχι,εχω κανενα χρονο να κανω.
    προσωπικα πιστευω πως ειναι καταλοιπο του αγχους.
    καθημερινα τρωω φρουτα,τρεφομαι καλα πιστευω.
    εκτος απο το αρκετο αλκοολ που καταναλωνω....

εσυ καλο μου venom ειχες παρομοιες συσπασεις?εγω ειχα και παλιοτερα αλλα μεσ στη μερα λιγες φορες και την επομενη εφευγαν.
    αυτη τη φορα παιζει συνεχεια η μαλακια γαμω την καθημερινοτητα μου μεσα...και για αρκετες μερες.
    εκλεισα ραντεβου με νευρολογο για δευτερα.θα παρω και τον γιατρο που με παρακολουθει (μ χει γραψει τα εφεξορ )αλλα τι να μου πει κι αυτος.
    οτι μου λενε τα τελευταια 2 χρονια.ηρεμησε,μην στρεσαρεσαι,κλπ κλπ κλπ...

ενας βαθυς αναστεναγμος....

Member
    Καλησπέρα στην παρεα! Lora βρηκα το topic σου ψαχνοντας για ακριβως το ιδιο προβλημα.. εγω βεβαια δν εχω συσπασεις στα βλεφαρα αλλα οπουδηποτε αλλου και κυριως στα μπουτια και γαμπες!! Εχω κανει μαγνητικη εγκεφαλου και δν βγηκε κατι. Η αληθεια ειναι οτι εχω μυικες συσπασεις καθε μερα πανω απο ενα μηνα και κυριως οταν καθομαι ή ξαπλωνω.. και φοβαμαι να κανω ηλεκτρομυογραφημα. Στην αρχη αγχωνομουν για ΣΚΠ αλλα μου το απεκλυσαν και τωρα μπηκε στο μυαλο μου το ALS.. εχω σιγουρα νοσοφοβια και γενικα ειμαι πολυ αγχωδης τον τελευταιο χρονο. Καθομαι και ωρες λογω δουλειας και δεν αθλουμαι. Οι συσπασεις αυτες δεν πονανε ουτε παθαινω κραμπες.. απλα συμβαινουν συνεχεια και μπορω να τις διακρινω κιολας με το ματι.. Δεν ξερω αν θα δει καποιος το μηνυμα μου, αλλα θα ηθελα να μου πειτε αν στο ηλεκτρομυογραφημα που κανατε ειχατε καποια συσπαση κατα τη διαρκεια της εξετασης..; Δηλαδη αυτο που βρισκει αυτη η εξεταση ειναι αν εχει προβλημα ο μυς και προκαλει συσπαση, ή αν η συσπαση προκαλειται χωρις λογο; Σας ευχαριστω εκ των προτερων..

Page 7 of 71 FirstFirst ... 567891757 ... LastLast