View Poll Results: Τι θα ψηφίσετε στο δημοψήφισμα του Τσίπρα ΝΑΙ ή ΟΧΙ;
- Voters
- 23. You may not vote on this poll
-
ΝΑΙ
10 43.48% -
ΟΧΙ
13 56.52%
Results 286 to 300 of 556
-
05-07-2015, 22:05 #286
- 05-07-2015, 22:06 #287
ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΣΑΝ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ.ΟΠΟΙΟΣ ΠΕΦΤΕΙ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΣΗΚΩΝΟΥΜΕ.ΟΠΟΙΟΣ ΖΗΤΑΕΙ ΒΟΗΘΕΙΑ , ΤΟΥ ΤΗΝ ΔΙΝΟΥΜΕ .ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ. ΝΑΙ Ή ΟΧΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ.Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΕΝΑΗ. ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΙΔΑΝΙΚΑ. ΤΟ ΠΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΕΝΑΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ.ΠΑΝΤΑ ΒΟΗΘΑΜΕ ΤΟΝ ΑΔΥΝΑΤΟ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΟΤΑΝ ΠΕΣΕΙ , ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΗΚΩΣΕΙ ΟΤΑΝ ΠΕΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ. ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΔΙΧΑΣΜΟ.
05-07-2015, 22:15 #288
Ωστε τροποκρατω και κινδυνολογω ? οχι δεν ηθελες ? τωρα θα δειτε ολοι εσεις του ΟΧΙ τι σημαινει τρομοκρατια , οταν κλεισουν οι στροφιγγες του χρηματος απο την Ευρωπη . Μαγκιες θελατε ? μαγκας εισαι αμα σε παιρνει , αμα δεν σε παιρνει εισαι απλα ΚΡΕΤΤΙΝΟΣ .
Εγω εχω να ζησω , για ρωτα το 50% των συμπολιτων σου , και δη συνταξιουχους , οικογενειες με παιδια .
Οτι ειχα να κανω με ηλιθιους Ελληνες το ηξερα , αλλα τοσο πολυ , οχι , δεν μου περναγε απ το μυαλο .
Τελος παντων , ηλιθιοι η οχι , να δουμε τι θα κανουμε αυριο , που θα ορμησουν ολοι στα σουπερμαρκετ , και θα παιξουν μπουνιες για μια κονσερβα .
Αν μεινουν και αυριο -μεθαυριο κλειστες οι τραπεζες , καποιο θα τις καψουν .
Δεν εχετε ιδεα τι σημαινει δυναμη του οχλου , εζησε ο πατερας μου τον εμφυλιο , και μου τα διηγειται ( ζει ) .
Ευχομαι αυτο το ΟΧΙ , να μας βγει σε καλο , και να μην μας διχασει .
Για μενα ηταν ενα ανοητο δημοψηφισμα , ουτε που καταλαβε ο καθεις για τι πραμα ψηφιζε , και δεν υπηρχε λογος να γινει , λες και οι Ευρωπαιοι δεν ηξεραν οτι ειμαστε δυσαρεστημενοι .
Μ@λακας ο Συριζα , αλλα και αυτη η αντιπολιτευση μυριζε πτωμαιλα , ο εις χειροτερος απ τον αλλον .
Ενας πολιτικος της προκοπης ρε παιδια , εναν τετοιον θελουμε , ουτε μαθητευομενους , ουτε αβουλους .
Προσωπικα νομιζω ενας Πουτιν χρειαζεται εδω .Last edited by Macgyver; 06-07-2015 at 01:50.
05-07-2015, 22:34 #289
06-07-2015, 02:26 #290
Στο προτελευταίο σου ποστ #259 φαινομενικά επιτίθεσαι, αλλά επί της ουσίας αμύνεσαι φούλ. Περνάνε κάποιες ώρες. Το επόμενο πρωί στο πόστ #264 παίζεις άμυνα όσο δε πάει μιλώντας για χιούμορ και διάθεση έτσι λίγο πιο ‘αραχτή…’
Διαβάζω τα μηνύματά σου και λέω ‘δε βαριέσαι’, κουράστηκα ούτως ή άλλως και στην τελική δεν έχει νόημα όλο αυτό. Όπως και να χει ότι είχα να πω το είπα, οπότε λέω δεν απαντώ….
Ερχόμαστε στο σήμερα και βγαίνει αποτέλεσμα. Τα ΜΜΕ και το ίδιο το αποτέλεσμα σε έχουν θολώσει τελείως. Στις 10 πας και επεξεργάζεσαι το τελευταίο πόστ των ‘ενοχών’ σου και σβήνεις τελείως το μήνυμα, μιας και βρίσκεις καλή ιδέα να περάσεις σε φουλ επίθεση χρησιμοποιώντας το λυπηρό για σένα αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος. Κάνεις και προβολές μέσα σε όλα. Μιλάς για ‘μάγκες’, κρετίνους και ηλίθιους. Σου επιστρέφω τους χαρακτηρισμούς και σε ρωτώ. Μήπως εσύ νιώθεις έτσι, τελευταία?
Γιατί στο λέω αυτό…?
…Πάμε παρακάτω… Επί του συγκεκριμένου μηνύματός σου.
Μην τα λες όπως θέλεις!!! Το μήνυμα μου σχετίζεται και μόνο στον τρόπο που επιδιώκεις να πείσεις, ο οποίος είναι βρώμικος και τώρα πας και θέτεις σε σύγκριση αυτό που σου είπα ότι κάνεις (τρομοκρατείς, κινδυνολογείς), με το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος, στο οποίο επίσης μιλάς στο ίδιο ύφος. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο!
Αν δεν κοιτάξεις να περιορίσεις το εσωτερικό σου Χόλλυγουντ, στα τετραγωνικά του σπιτιού σου, το ΟΧΙ μάλλον θα μας διχάσει τελικά…
06-07-2015, 02:59 #291
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
06-07-2015, 05:56 #292
Παιδια ηρεμηστε,δεν αξιζει να τσακωνεστε! κανει κακο και στην ψυχολογια αυτο.
06-07-2015, 07:04 #293
06-07-2015, 09:07 #294
χαχαχαχαχα παραιτηθηκε ο βαρουφακης!! ποιος ακολουθει αραγε???
Στου κουφου την πορτα, παρ' την πορτα και φυγε!
06-07-2015, 09:09 #295
Το οτι δεν καταλαβες εσυ Μαγκαιβερ τι ψηφιζες δεν σημαινει οτι δεν καταλαβε κανεις. Το οχι σημαινε οτι θελουμε διαπραγματευση και χρημτοδοτηση αλλα οχι με αυτους τους ορους που βυθιζουν πιο πολυ την Ελληνικη οικονομια. Εσυ που δεν εισαι ηλιθιος προφανως πιστευες οτι με το να σου δωσουν μερικα δανεικα ακομη θα εκανες τον καλο και θα σε λυπουνταν. Ε λοιπον στις διαπραγματευσεις συμφωνουσε η χωρα και καθε φορα που ελεγε ναι θελανε και αλλα. Οσο για τις τραπεζες κλεισαν γιατι πολυ απλα θελανε να αποφυγουν την εκροη κεφαλαιων στο εξωτερικο. Απο τοτε που οι Ελληνικες τραπεζες καναν συγχωνευση σε μια ανηκουν στην ΕΚΤ και αυτη εγγυηθηκε τις καταθεσεις δεν υπηρχε κανενα προβλημα απλα τον καναν τωρα για τον λογο που σου ειπα και επι τη ευκαιρια και για εκβιασμο. Εσεις οι ...εξυπνοι του ναι ομως θελετε να σκυβουμε συνεχεια το κεφαλι γιατι δεν μας παιρνει λες και ειχαμε ποτε καλυτερη οικονομια απο την Γερμανια. Οι Γερμανοι μαθε οτι μολις ξεπληρωσαν την τελευταια δοση του πρωτου παγκοσμιου πολεμου και εσυ ηθελες ναι ετσι ωστε να ξεπληρωσουμε μεσα σε συντομο χρονικο διαστημα? Ρε πατε καλα? Θα βαρανε και θα χορευουμε αυτοι που μεσα σε εναν αιωνα μπηκαν στην αυλη μας 2 φορες και μας καψαν το σπιτι και ηρθαν και τριτη? Πες μου εσυ που δεν εισαι ηλιθιος λοιπον πως γινεται να ανακαμψει μια οικονομια ηδη βυθισμενη στο χρεος με νεα δανεικα με τους απεχθεις ορους τους? Μιλατε για πεινα λες και με τα νεα μετρα κια αυτα που θα μας βαζαν στο μελλον θα ημασταν καλυτερα. Μιλας εσυ για συνταξεις λες και οταν παει η συνταξη στα 200ε και ανεβει ο πληθωρισμος θα εχουμε χρηματα. Οσο για τον διαβοητο Πουτιν σου αστον να στρωσει την χωρα του που την εκανε σαν τα μουτρα του και μετα ξαναελα να μας τον προτεινεις. Η Ρωσια αυτη την στιγμη πειναει το ρουβλι εχει γκρεμισει και απο την στιγμη που εξαγωγες κανει μονο σε φυσικο αεριο και πετρελαιο και οι Αμερικανοι το πηγαν εκει που το πηγαν το πετρελαιο ο πληθωρισμος τους ανεβαινει κατακορυφα. Οι Ρωσοι δεν εχουν πραγματικα να φανε και εσυ μας μιλας για Πουτιν που ειναι υπαιτιος για ολα αυτα? Οτι καναν οι εδω πολιτικοι εκανε και αυτος εκει τα εδωσε σε 1000 οικογενειες και οι αλλοι να πανε να συνουσιαστουν.
06-07-2015, 09:17 #296
Επειδη μαλλον και εσυ εισαι του ναι κια αυτο ηταν ειρωνικο μαθε πρωτα να διαβαζεις τα αρθρα εκτος απο τους τιτλους και μετα σχολιασε φλατλ. Οριστε και ο λογος παραιτησης του.
Η ανακοίνωση του Γ. Βαρουφάκη:
Το δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου θα μείνει στην παγκόσμια ιστορία ως μοναδική στιγμή που ένας μικρός ευρωπαϊκός λαός όρθωσε το ανάστημά του εναντίον της Χρεοδουλοπαροικίας.
Όπως όλες οι δημοκρατικές κατακτήσεις, έτσι κι αυτή η ιστορική απόρριψη του τελεσίγραφου του Eurogroup της 25ης Ιουνίου έχει μεγάλο κόστος. Είναι λοιπόν απαραίτητο το κεφάλαιο του ΟΧΙ να επενδυθεί άμεσα ώστε να μετατραπεί σε ΝΑΙ σε κάποια έντιμη συμφωνία -επίλυση- με αναδιάρθρωση χρέους, με μειωμένη λιτότητα, με αναδιανομή υπέρ των μη εχόντων, με πραγματικές μεταρρυθμίσεις.
Λίγο μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του δημοψηφίσματος, μου κατέστη γνωστό ότι οι συμμετέχοντες στο Eurogroup, και λοιποί εταίροι, θα «εκτιμούσαν» την... απουσία μου από τις συνεδριάσεις του, κάτι που ο Πρωθυπουργός έκρινε ότι ίσως βοηθήσει στην επίτευξη συμφωνίας. Για αυτό και αποχωρώ από το Υπουργείο Οικονομικών.
Είναι καθήκον μου να βοηθήσω όσο μπορώ τον Αλέξη Τσίπρα να εκμεταλλευτεί, όπως εκείνος κρίνει, το κεφάλαιο που μας δώρησε ο ελληνικός λαός μέσω του δημοψηφίσματος.
Κι είναι τιμή μου η απαίτηση των δανειστών.
Η Αριστερά λειτουργεί συλλογικά και οι αριστεροί δεν αγαπάμε τις καρέκλες. Θα στηρίξω τον Αλέξη Τσίπρα, την νέα ηγεσία του Υπουργείου Οικονομικών, την κυβέρνηση της Αριστεράς.
Η υπερπροσπάθεια να τιμήσουμε τον γενναίο ελληνικό λαό, και το περίφημο ΟΧΙ που χάρισε χτες στους απανταχού δημοκράτες, μόλις ξεκινά!
Οταν οι...εταιροι ξερεις αυτοι που θα μας ταισουν και δεν πρεπει να τους λεμε οχι απαιτπυν την απομακρυνση του αυτο για μενα κατι λεει ετσι φλατλ?
06-07-2015, 09:32 #297
- still searching for the right place.....
φλοκ..... είσαι αστείος!
Έκλεισε τις τράπεζες η ΕΚΤ για εκβιασμό.....? χαχαχαχα! Αφού ήταν πασίγνωστο πως το πρόγραμμα έληγε 30.6. Παράταση άνευ συμφωνίας δεν υπάρχει πουθενά. Αλλά σαν σκηνοθεσία για το μυαλό του μέσου Έλληνα είναι αρκετά καλή για να πειστεί ότι φταίνε οι "κακοί" ξένοι.
Κ το καλύτερο δεν στο είπα: Οι καταθέσεις ΔΕΝ είναι εγγυημένες. Ποιός σου το είπε.....? Ο Βαρουφάκης ή η Κατσέλη....?
Θέλεις καλύτερους όρους......? χαχαχαχα! Τράβα στις Βαλτικές Δημοκρατίες κ στις χώρες της Κεντρικής Ευρώπης, που ο βασικός μισθός κυμαίνεται στα 350-420€, σύνταξη στα 65 με 250€, που μας χρηματοδοτούν κ οι οικονομίες τους είναι πολύ πιο παραγωγικές από τη δικιά μας κ ζήτα βασικό 1000€ και σύνταξη 800€! Ή ζήτα τα από Κύπριους, Ισπανούς, Πορτογάλους κ Ιρλανδούς που τους έφυγε ο πάτος στις μεταρρυθμίσεις, αλλά εσύ είσαι ο μάγκας!
Κ επειδή βλέπω πως τις λαϊκίστικες κορώνες κ τους τσάμπα ηρωϊσμούς τους χάφτεις μια χαρά, ελπίζω να μπορούν να σε χορτάσουν ή να σου πληρώσουν κ κανένα λογαριασμό στη συνέχεια. Γιατί έχω ρίζες μεταξύ άλλων κ από πρώην ανατολικό μπλοκ κ μου έχουν διηγηθεί πάρα πολύ καλά τί εστί πείνα κ στέρηση...... Κ τώρα μας κοιτάνε κ αναρωτιούνται γιατί πάμε να αυτοκτονήσουμε. Κ δεν θέλεις κ ούτε έχω κ καμία διάθεση να ασχοληθώ, να σου εξηγήσω τί συνέβη σε όλα τα κράτη που υπερεκτίμησαν τον εαυτό τους λίγο μετά τα πανηγύρια θριάμβου. Ακόμα σέρνονται....... τσέκαρε Αργεντινή, Σομαλία, Κονγκό, Ουγγαρία (μοιάζει σαν περίπτωση με μας λίγο), Ζιμπάμπουε κλπ κλπ
ΥΓ: Το τί ψήφισες δεν το κόβω να το καταλαβαίνεις, φυσικά κ θα σου φταίνε οι "έξω", θα το νοιώσεις όμως σίγουρα. Good Luck!
06-07-2015, 09:38 #298
πως εβγαλες το συμπερασμα οτι ειμαι του ναι? αν μπορουσα να ψηφισω θα ψηφιζα ακυρο. ελα ομως που στο τελος θα αναγκαστει και η υπολοιπη κυβερνηση να παραιτηθει γτ δεν θα συμφωνησει γτ και οι δανειστες τι νομιζεις επειδη ειπαμε οχι θα ιδρωσει το αυτακι τους?
ειπε ο λαος οχι και νομιζει οτι κατι εκανε.Στου κουφου την πορτα, παρ' την πορτα και φυγε!
06-07-2015, 10:59 #299
Καταραχας αστεια ειναι η φατσα σου ετσι για να σου επιστρεψω τον χαρακτηρισμο. Επισης ξερολα δεν ειπα οτι τις εκλεισε για εκφοβισμο αλλα για να μην υπαρξει εκροη κεφαλαιου οπως εγραψα και βοηθησε και για εκφοβισμο ολο αυτο αλλα εσυ που εδω και μερες εισαι φανατισμενη με το ναι διαβαζεις οτι σε συμφερει. Και ναι θελω καλυτερους ορους δεν καταλαβα ποιο ειναι το προβλημα σου απο την στιγμη που αυτοι οι οροι απλα δεν μπορουν να εκπληρωθουν; Στις βαλτικες χωρες να πας εσυ που ετσι και αλλιως οι μισθοι μας φτασαν σχεδον οσο εκει και σε πολλες περιπτωσεις ακριβως οσο εκει και η ακριβεια ειναι οπως πρωτα. Οσο για τις πιο παραγωγικες απο εμας χωρες δωσε και κανενα παραδειγμα να μας πεις πως εβγαλες αυτο το συμπερασμα. Για τους Κυπριους παλι καμια μεταρρυθμιση δεν εκαναν εκτος απο κουρεμα καταθεσεων και θελω να μου πεις εσυ η εξυπνη τι ακριβως εκαναν να μαθω και εγω. Τι ψηφιστηκε και ποτε γιατι μονο φανφαρες εισαι απο οτι διαβαζω και απο οσο μου ειπαν Κυπριοι που γνωριζω συνεχιζουν μια χαρα την ζωη τους γιατι πολυ απλα οι ξενες εταιρειες που εχουν εκει ειναι πιο πολλες απο τους κατοικους. Οι Πορτογαλοι μια χαρα φευγουν στις αποικιες τους γιατι οι δικατοριες που ουσιαστικα εχουν εκει τους πληρωνουν πολυ καλυτερα απο οσο στην χωρα τους για να φτιαξουν μια αλφα διαρθρωση στην δομη τους και οσο για τους υπολοιπους πεσμου ακριβως τι παραπανω εκαναν απο περικοπες απο εμας. Επειδη βλεπω οτι εισαι ευρωλιγουρισσα τις Ευρωπαικες λακαμιες μια χαρα τις χαφτεις ελπιζω να μπορουν να σου πληρωσουν εσενα κανενα λογαριασμο και να σε χορτασουν και με τιποτα αλλο εκτος απο το χορτο που μασας και αναμασας εδω και καιρο. Αυτοι που σου ειπαν πολυ καλα τι εστι πεινα και στερηση καλο θα ηταν να σου εξηγησουν και πως εφτασαν μεχρι εκει και να σου πουν αφου ειναι τοσο εμπειροι γιατι δεν ανακαμπτουν. Επισης αν εσυ εχεις ριζα απο ανατολικο μπλοκ εγω εχω συγγενη σε μεγαλη πρεσβεια του εξωτερικου που ασχολειται με το γραφειο τυπου. Πουθενα στην Ευρωπη εκτος απο την Γερμανια φυσικα και την Ελλαδα δεν δειχνουν τοσο ανοχη στην Γερμανια εκτος τα δεξια συντηρητικα μεσα και την δειχνουν με το δαχτυλο σαν υπαιτιο αλλα εδω εχουν κατι φρουτα σαν του λογου σου που καταπινουν αμασητο οτι τους πασαρουν αν και εσυ πιο πολυ μου κανεις για συμφεροντολογα που δεν θα ειχε και πολλες επιπτωσεις απο τα νεα μετρα. Το τι ψηφισα δεν με κοβεις να το καταλαβαινω γιατι γενικα δεν σου κοβει απ'οσο βλεπω και εμενα δεν μου φταιει μια μερια οπωε εσενα βρε λαχανο μου φταινε προδοτες Ελληνες πολιτικοι και επιχειρηματιες σε συνεργασια με διεφθαρμενους Ευρωπαιους ενω για εσενα για οοοοοοολα φταιμε εμεις και μονο. Και ενα τελευταιο. Οποιος θελει πιστευει και ψηφιζει οτι θελει και οταν μπαινεις καπου θα μιλας καλα και οχι ειρωνικα γιατι πολλα μας τα ειπες και πολυ ειρωνια πουλας σε οποιον διαφωνει μαζι σου απο οσο βλεπω. Καταλαβες φασισταριο?
06-07-2015, 11:16 #300