ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 124
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 124 of 1380 FirstFirst ... 24741141221231241251261341742246241124 ... LastLast
Results 1,846 to 1,860 of 20693
    Senior Member
    Δεν ξέρω pillow, από μόνη μου έχω διαγνωσθεί ως πιθανή ιδψ, λόγω συνεχών τσεκαρισμάτων. Επίμονων τσεκαρισμάτων θα 'λεγα.
    Κάποια στιγμή, θα επισκεφθώ κάποιον ειδικό. Ολο λέω κι όλο το αφήνω -δεν αντέχω τους γιατρούς. Και ποιος τους αντέχει, θα μου πεις.
    Οσο για ψυχολόγο, ο εοπυυ δε νομιζω να διαθέτει. Ψυχίατρο μόνο. Κι ο ψυχίατρος του εοπυυ διατίθεται μόνο για φαρμακευτική αγωγή.
    Αυτό δε νομίζω να με βοηθήσει. Γι' αυτό και τ' αφήνω.
    Last edited by Jackie; 12-07-2015 at 14:31.
    Bobby Fischer
    1. ε4 γ5

Senior Member
    Κύκνε, εννοείται πως δεν με στεναχωρείς!
    Εχω δυο παιδιά, είμαστε μια τετραμελής οικογένεια. Αναφέρομαι στη μικρότερη μου κόρη, γιατί είναι έφηβη, οπότε είναι περισσότερο ευαίσθητη, καταλαβαίνεις..
    Η μεγάλη κόρη και ο άντρας μου, είναι στηρίγματα.
    Αθελα μου, την πιέζω, τη μικρή! Μια με το ακατάστατο δωμάτιο (που με διαταράσσει όταν το βλέπω, σαν αποθήκη είναι!!), μια με τα ρούχα πεταμένα εδώ κι εκεί, μια με το 'να, μια με τ' άλλο (φυσιολογικά όλα για μια έφηβη, αλλά για μένα!!! ασε..) γίνομαι πιεστική, τόσο, που δε με αντέχω εγώ η ίδια!
    Κι όλο λέω θα το κόψω, κι άντε πάλι απ' την αρχή..
    Bobby Fischer
    1. ε4 γ5

Senior Member
    Πάντως τώρα κορίτσια, πάω για τη βόλτα-πρόταση της pillow. Πήρα και τη φίλη για τον καφέ..
    Ολα καλά θα πάνε. Ελπίζω
    Bobby Fischer
    1. ε4 γ5

Senior Member
    Quote Originally Posted by Jackie View Post
    Μια με το ακατάστατο δωμάτιο (που με διαταράσσει όταν το βλέπω, σαν αποθήκη είναι!!), μια με τα ρούχα πεταμένα εδώ κι εκεί, μια με το 'να, μια με τ' άλλο (φυσιολογικά όλα για μια έφηβη, αλλά για μένα!!! ασε..) γίνομαι πιεστική, τόσο, που δε με αντέχω εγώ η ίδια!
    Κι όλο λέω θα το κόψω, κι άντε πάλι απ' την αρχή..
    που ειναι το προβλημα με ενα ακαταστατο δωματιο?
    γιατι ξοδευεις ενεργεια, πιεζεις τη κορη σου και συγχρωνως και τον εαυτο σου?
    το ακαταστατο δωματιο ειναι κατι ασημαντο, δεν ειναι καν προβλημα.
    Δε γνωριζω τα προβλημα τα σου, αλλα ποτε το προβλημα δεν ειναι το ακαταστατο δωματιο, ίσως να επικεντρωνεσαι εκει, γιατι μαλλον αποφευγεις να δεις το πραγματικο προβλημα που σε ενοχλει.
    Και εν τελη, επειδη ειναι κ μεγαλη κοπελα, πρεπει και η ιδια να εκφραστει.
    Αν δεν εκφραζεται όπως θελει ακόμη και μέσα στο ίδιο της το δωμάτιο φαντάσου πως θα νιώθει!!

Banned
    Από γιατρούς του ΕΟΠΠΥ δεν ξέρω, νόμιζα ότι δεν είχαν ψυχίατρο! Μπορείς να πας όμως σε κέντρο ψυχικής υγείας που τα 'χει όλα, και ψυχολόγο και ψυχίατρο. Και δεν πληρώνεις τίποτα, ή πληρώνεις ελάχιστο ποσό! Είμαστε τώρα για έξοδα σε ψυχιάτρους - ψυχολόγους; Μόνο αν είναι κάποιος πλούσιος..
    Κατα τ'άλλα συμφωνώ με τη Gothly, γιατί να το κάνεις αυτό στον εαυτό σου και το παιδί σου για ένα ασήμαντο λόγο;
    Βρες την αιτία, σε όλα, στη συμπεριφορά σου, στη συμπεριφορά του παιδιού σου, και στο άγχος σου, και προσπάθησε αν γίνεται να τα λύσεις, μην πιέζεις τον εαυτό σου και τους γύρω σου!

Senior Member
    να σασ πω και γω τα κουφα μου
    τη ζωη προσπαθουν να την εξηγησουν μεδιαφορεσ θεωριεσ απο ολα τα πεδια και για χιλιαδεσ χρονια
    κι εχουμε και λεμε προσπαθουν να την εξηγησουν επιστημονικα κοινωνιολογικα ψυχολογικα ιατρικα
    κλπ δλδ πχ ενα ανθρωποσ εχει καταθλιψη ετσι εξηγειται ιατρικα η εμπειρια τησ ζωησ τι λεει ειναι στεναχωρημενοσ
    δε μπορει να κανει τιποτα οικονομικα πωσ εξηγειται ειναι εξοδο για την οικογενεια του
    υπαρξιακα πωσ εξηγειται ο ιδιοσ εχει την απορια γτ ζει αφου παρουσιαζει ανικανοτητα
    κοινωνιολογικα πωσ εξηγειται καπωσ θα εξηγειται
    ΤΟ ΚΟΥΦΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΜΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΑΠΑΝΤΖΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΘΕΩΡΙΕΣ
    ΠΟΥ ΤΟ ΕΞΗΓΟΥΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΣΚΟΠΙΑ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΤΡΕΛΛΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΑΛΛΗ ΓΛΩΣΣΑ ΕΝΩ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΥΜΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ
    ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟ ΜΑΡΙΝΑΚΙ38 ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΝΑ ΤΙΣ ΓΡΑΨΕΙ ΣΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΝΟΗΜΑ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΝΑΜΕ ΤΟ ΓΥΡΩ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΦΩΑΝΖΑΜΕ
    ΙΡΑΚ ΙΡΑΝ ΣΥΡΙΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΑΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΑΤΕ ΕΚΔΡΟΜΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΒΙΕΤΝΑΜ
    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΝΩΝΤΑΣ ΤΟ ΓΥΡΟ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΗ ΩΡΑ ΟΤΑΝ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΕΚΔΡΟΜΗ
    ΜΙΑ ΤΑΞΗ ΣΑΝ ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΑΥΤΑ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΩΝ
    ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΑ 30 ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ ΤΑ ΠΙΟ ΑΠΙΘΑΝΑ ΚΑΙ ΑΚΡΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ
    ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ ΓΙΑ ΔΕΚΑ ΖΩΕΣ ΕΧΩ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΑΡΚΕΤΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΕΧΩ ΣΑΚΑΤΕΥΤΕΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΛΥ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΕΙΜΑΙ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΔΕ ΜΕΤΑΝΙΩΝΩ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΚΟΡΟΙΔΕΥΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ

Senior Member

ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΝΤΑΔΑ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΙ ΕΥΓΕΝΙΚΗ
    Σ ΑΓΑΠΗΣΑ ΜΩΡΗ ΚΑΡΙΟΛΑ ΜΠΑΜ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΟΥΤΕΛΑ ΓΤ; ΓΤ ΕΤΣΙ
    ΜΗ ΔΙΝΕΤΕ ΣΗΜΑΣΙΑ Η ΚΑΝΤΑΔΑ ΤΩΝ ΔΕΚΑ
    Last edited by elis; 11-07-2015 at 21:44.

Senior Member
    Last edited by elis; 11-07-2015 at 21:20.

Senior Member
    ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΕΥΡΩ-ΠΑΙΟΥΣ

Senior Member
    Αυτος ο Σοιμπλε ειναι ανθελληνας και κακος ( για μην πω τιποτα βαρυτερο ) , ειναι ο μονος που φερνει εμποδια στις διαπραγμαματευσεις . Φανταστειτε τι λαος ειναι αυτοι οι κωλογερμανοι ( κρυφοναζι κατα πλειοψηφια ) που εχουν εκτοξευσει την δημοτικοτητα του στο 73% !! . Ο πατερας μου , αν και εχει καποια δοση ' βορειας ' νοοτροπιας , μια και μεναμε 10 χρονια στην Γενευη , και εδω αντιπροσωπευε επι 25 χρονια Γερμανικη εταιρεια , εχει να πει τα χειροτερα γι αυτους . Σκατοφαρα . Το ονειδος της Ευρωπης .

Senior Member
    Quote Originally Posted by Gothly View Post
    που ειναι το προβλημα με ενα ακαταστατο δωματιο?
    γιατι ξοδευεις ενεργεια, πιεζεις τη κορη σου και συγχρωνως και τον εαυτο σου?
    το ακαταστατο δωματιο ειναι κατι ασημαντο, δεν ειναι καν προβλημα.
    Δε γνωριζω τα προβλημα τα σου, αλλα ποτε το προβλημα δεν ειναι το ακαταστατο δωματιο, ίσως να επικεντρωνεσαι εκει, γιατι μαλλον αποφευγεις να δεις το πραγματικο προβλημα που σε ενοχλει.
    Και εν τελη, επειδη ειναι κ μεγαλη κοπελα, πρεπει και η ιδια να εκφραστει.
    Αν δεν εκφραζεται όπως θελει ακόμη και μέσα στο ίδιο της το δωμάτιο φαντάσου πως θα νιώθει!!
    Quote Originally Posted by pillow View Post
    Από γιατρούς του ΕΟΠΠΥ δεν ξέρω, νόμιζα ότι δεν είχαν ψυχίατρο! Μπορείς να πας όμως σε κέντρο ψυχικής υγείας που τα 'χει όλα, και ψυχολόγο και ψυχίατρο. Και δεν πληρώνεις τίποτα, ή πληρώνεις ελάχιστο ποσό! Είμαστε τώρα για έξοδα σε ψυχιάτρους - ψυχολόγους; Μόνο αν είναι κάποιος πλούσιος..
    Κατα τ'άλλα συμφωνώ με τη Gothly, γιατί να το κάνεις αυτό στον εαυτό σου και το παιδί σου για ένα ασήμαντο λόγο;
    Βρες την αιτία, σε όλα, στη συμπεριφορά σου, στη συμπεριφορά του παιδιού σου, και στο άγχος σου, και προσπάθησε αν γίνεται να τα λύσεις, μην πιέζεις τον εαυτό σου και τους γύρω σου!
    Nαι βρε παιδιά, το ξέρω πως δεν είναι σωστό, ούτε το πρόβλημα μου είναι ένα ακατάστατο δωμάτιο. Το πρόβλημα μου είναι πως με διαταράσσει η έντονη ακαταστασία.
    Η σκόνη πχ δε με πειράζει καθόλου. Οταν όμως ένα πράμα δεν ειναi στη θέση του, αυτό με ενοχλεί αφάνταστα. Γι' αυτό πιστεύω πως έχω ιδψ.
    Εξάλλου είναι και το μόνο θέμα που είμαι πιεστική.

Τέλος πάντων πήγα βόλτα, καλύτερα είμαι.
    pillow θα το κοιτάξω για το κέντρο ψυχικής υγείας, σ' ευχαριστώ.
    Last edited by Jackie; 12-07-2015 at 14:32.
    Bobby Fischer
    1. ε4 γ5

Senior Member
    Οταν όμως ένα πράμα δεν ειναi στη θέση του, αυτό με ενοχλεί αφάνταστα. Γι' αυτό πιστεύω πως έχω ιψδ.
    Εξάλλου είναι και το μόνο θέμα που είμαι πιεστική.
    δε σε κρινω φυσικα, απλα πρεπει να κατανοήσεις οτι τα αντικειμενα/ρουχα ή οτι αλλο που βρισκονται στο δωματιο της κόρης σου είναι δικά της και είναι δική της ακαταστασία.
    Πρεπει να εχει το προσωπικό της χώρο για να εκφράζεται όπως θέλει και το πιο πιθανό είναι απο τη πολύ πίεση να τα αφήνει έτσι ακατάστατα.
    ειναι διαφορετικο να αρχισει να αφηνει απλυτα πιατα μεσα στο σαλονι, στο μπανιο (λεμε τωρα :P) στη βεραντα και διαφορετικο στο δωματιο της όπου είναι ο χωρος της και όχι ο δικός σου.

Senior Member
    Gothy σωστά. Το κατανοώ, πως δεν το κατανοώ.
    Προσπαθώ, δεν τα καταφέρνω όμως.
    Στα υπόλοιπα, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Σ' αυτό ειναι που χωλαίνω, και πίστεψε με, δεν είναι επειδή το θέλω. Δεν μπορώ να κάνω διαφορετικά.
    Οπως για παράδειγμα σήμερα, δεν μπορούσα να μη τσεκάρω ξανά και ξανά αν είναι τα φώτα κλειστά, το τηλέφωνο στη θέση του, τα μάτια της κουζίνας κλειστά, πριν φύγω.
    Θέλω να πω, δεν είναι θέμα εξουσίας, τύπου, εδώ εγώ κανονίζω κι εσύ υπακούς! Ποτέ δεν ήταν έτσι!
    Bobby Fischer
    1. ε4 γ5

Senior Member
    Θέλω να πω, δεν είναι θέμα εξουσίας, τύπου, εδώ εγώ κανονίζω κι εσύ υπακούς! Ποτέ δεν ήταν έτσι!
    σκέφτηκες όμως ποτέ οτι μπορεί να το βλέπει έτσι?
    γνωρίζει που οφείλεται η συμπεριφορά σου δλδ?