προς αναζήτηση του πνευματικού εαυτού.. - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast
Results 46 to 60 of 76
    Banned
    Quote Originally Posted by primal71 View Post
    την απαντηση αυτη θα μπορουσες να την βρεις κανοντας πρωτογενη θεραπεια για αρκετο καιρο φανταζομαι απλα απο ατομα που σε καταλαβαινουν μπορεις να εχεις το πρωτο να αισθανεσαι οτι μπορεις ανετα να εξωτερικευεις οτι αληθεια αισθανεσε χωρις να σε προβληματιζει τιποτε .... οσο σημαντικο ειναι το κομματι της επιλογης της καταλληλης ψυχοθεραπειας(για εμενα το σπουδαιοτερο)αλλα τοσο σημαντικο ειναι να εχεις γυρω σου ατομα που μπορουν να σε υποστηριξουν σωστα ..... δεν υπαρχουν λογικες εξηγησεις γιατι υποφερουμε γιατι ο πονος και ο φοβος ειναι σε καθε στιγμη στη ζωη μας πρωταγωνιστης και μας κανει να κλεινομαστε και να απογοητευομαστε και υπαρχουν λογοι γιαυτο ..... εδω λοιπον οσοι τουλαχιστον ειναι στην ιδια πολη γιατι να μην τα λενε ολα αυτα απο κοντα να δημιουργηθει μια παρεα να προκειψουν καποια κοινα χομπυ την απομονωση τοσα χρονια λιγο πολυ την δοκιμασαμε(οχι απο επιλογη) θα γραφουμε εδω για να περειμενουμε οπως λες τον φυσικο μας θανατο ελα βρε μαξιλαρακι ......
    Ευχαριστώ για τη στήριξη, ψυχοθεραπεία έκανα αλλά δεν με βοήθησε, παρά μόνο λίγο. Θέλω να διαβάσω κάτι βιβλία, και το λέω και για τους υπόλοιπους εδώ μέσα, που βασίζονται στη θετική σκέψη, λένε πχ άμα κάποιος θέλει ένα αυτοκίνητο, ότι πρέπει να σκέφτεται "έχω ένα καινούριο αυτοκίνητο", αντί να σκέφτεται "το αυτοκίνητο που έχω είναι χάλια", και έτσι σύντομα θα αποκτήσει αυτοκίνητο, η δύναμη της σκέψης δηλαδή. Αλλά τα λέει λίγο πολύπλοκα μέσα, η συγγραφέας είναι η Louise Hay, και τα βιβλία είναι: "Η δύναμη είναι μέσα σου", κάτι τέτοιο, "Μεταμορφώστε τη ζωή σας" ή κάπως έτσι και "Ότι δηλώσουμε έλκουμε". Έχει κι άλλα, όπως πχ ένα για τη σωματική υγεία, αλλά αυτά για αρχή είναι καλά ελπίζω. Βασικά όταν λέω θέλω, δεν εννοώ ότι θα τα διαβάσω κιόλας, γιατί δοκίμασα να διαβάζω ένα και με κούρασε πολύ, όμως έχω πιάσει το νόημα πάνω κάτω, αρκεί να τα εφαρμόζω και να δω τι θα γίνει, και τα προτείνω και σε σας όλους μπας και κάνουνε τίποτα.

Senior Member
    μη τα παιρνετε ολα μοιρολατρικα.

εμεις οι τρελοι εχουμε τουλαχιστον μια τρελα που χρειαζεται για να πετυχεις πραγματα στη ζωη σου ακομα και στον επαγγελματικο τομεα.

ειμαστε πιο δημιουργικοι απο τους αλλους και σκεφτομαστε εξω απο το "πλαισιο".

για να μην αισθανομαστε χαλια χρειαζεται πολυ καθαριοτητα,αδυνατισμα και καθαρισμος παχεος εντερου.

σωματικο ειναι το συναισθημα μας οτι αισθανομαστε "χαλια" οχι κατι αλλο...
    Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.

Senior Member
    Quote Originally Posted by maus View Post
    μη τα παιρνετε ολα μοιρολατρικα.

εμεις οι τρελοι εχουμε τουλαχιστον μια τρελα που χρειαζεται για να πετυχεις πραγματα στη ζωη σου ακομα και στον επαγγελματικο τομεα.

ειμαστε πιο δημιουργικοι απο τους αλλους και σκεφτομαστε εξω απο το "πλαισιο".

για να μην αισθανομαστε χαλια χρειαζεται πολυ καθαριοτητα,αδυνατισμα και καθαρισμος παχεος εντερου.

σωματικο ειναι το συναισθημα μας οτι αισθανομαστε "χαλια" οχι κατι αλλο...
    καθαριζοντας το παχυ εντερο θα λυσεις το συναισθημα της απογοητευσης η με την καθαριοτητα που λες?σωματικα συμπτωματα ειναι παντα ενδειξεις κατι πολυ βαθυτερου και χρονιου

Senior Member
    Quote Originally Posted by pillow View Post
    Ευχαριστώ για τη στήριξη, ψυχοθεραπεία έκανα αλλά δεν με βοήθησε, παρά μόνο λίγο. Θέλω να διαβάσω κάτι βιβλία, και το λέω και για τους υπόλοιπους εδώ μέσα, που βασίζονται στη θετική σκέψη, λένε πχ άμα κάποιος θέλει ένα αυτοκίνητο, ότι πρέπει να σκέφτεται "έχω ένα καινούριο αυτοκίνητο", αντί να σκέφτεται "το αυτοκίνητο που έχω είναι χάλια", και έτσι σύντομα θα αποκτήσει αυτοκίνητο, η δύναμη της σκέψης δηλαδή. Αλλά τα λέει λίγο πολύπλοκα μέσα, η συγγραφέας είναι η Louise Hay, και τα βιβλία είναι: "Η δύναμη είναι μέσα σου", κάτι τέτοιο, "Μεταμορφώστε τη ζωή σας" ή κάπως έτσι και "Ότι δηλώσουμε έλκουμε". Έχει κι άλλα, όπως πχ ένα για τη σωματική υγεία, αλλά αυτά για αρχή είναι καλά ελπίζω. Βασικά όταν λέω θέλω, δεν εννοώ ότι θα τα διαβάσω κιόλας, γιατί δοκίμασα να διαβάζω ένα και με κούρασε πολύ, όμως έχω πιάσει το νόημα πάνω κάτω, αρκεί να τα εφαρμόζω και να δω τι θα γίνει, και τα προτείνω και σε σας όλους μπας και κάνουνε τίποτα.
    ολα αυτα τα βιβλια δεν κανουν τιποτε φλυαριες διαβασε πρωτογενη κραυγη εκδοσεις μπουκουμανη για να παρεις μια ιδεα για το τι ειναι η πρωτογενη θεραπεια ειναι δυτομο πιστευω θα δεις εκει πολλα ατομα να εκφραζονται οπως εσυ...απο εκει και περα αν ξερεις καλουτσικα αγγλικα υπαρχει περισσοτερη βιβλιογραφια σχετικη.....

Banned
    Ευχαριστώ, αλλά έχω μία απορία. Την πρωτογενή αυτή θεραπεία θα την κάνω διαβάζοντας το βιβλίο, ή απλά την περιγράφει και πρέπει να την κάνω εξωτερικά σε ψυχολόγο;

Senior Member
    Quote Originally Posted by pillow View Post
    Ευχαριστώ, αλλά έχω μία απορία. Την πρωτογενή αυτή θεραπεία θα την κάνω διαβάζοντας το βιβλίο, ή απλά την περιγράφει και πρέπει να την κάνω εξωτερικά σε ψυχολόγο;
    οχι μια ιδεα θα παρεις δυστηχως εδω στην ελλαδα δεν υπαρχει ειδικευμενος ψυχοθεραπευτης

Banned
    Οπότε δεν είναι για μένα........εξάλλου που λεφτά για ψυχοθεραπεία! Τεσπα, ευχαριστώ!

padia min apelpizeste kai egw paleyw siga siga twra na brw ti dosi sintiriseis mia paliria einai tha perasei. kai oi psixwtikoi exoun zwh, min ta blepete ola aspro mauro kapia stigmi i zwh tha sas dwsei auto pou thelete. sas eyxome ta kalitera

Banned
    Ευχαριστούμε Χρήστο!

Senior Member
    ψυχιατρος δεν ειμαι (αλλα ουτε και εσυ υποθετω..) αλλα το παχυ εντερο λεγεται και "δευτερος εγκεφαλος".

παραγονται εκει παρα πολλες ποσοτητες νευροδιαβιβαστων και ντοπαμινης.

εχοντας ενα υγιη παχυ εντερο βελτιωνονται και οι νευροδιαβιβαστες και η υγεια.

ειναι γνωστο επισης οτι το κεντρο του ανοσοποιητικου συστηματος ειναι το εντερο και μια μορφη της σχιζοφρενειας μπορει να ειναι και αυτοανοση νοσος.

να σου πω τωρα.

σε καθε μηνυμα που γραφεται λες για την primal therapy.

εισαι σχιζοφρενης και θεραπευτηκες απο την primal therapy ; εισαι ψυχιατρος ειδικος για την primal therapy ;

τοτε πως πεταγεσαι σε καθε μηνυμα και λες για την primal therapy, εκτος και αμα αυτο ειναι συμπτωμα χεχε.

ασε που γεννηθηκαμε ευαλωτοι στο στρες και οι συνθηκες διαβιωσης μας επιβαρρυνουν επισης.

ισως να εχει γινει επισης ζημια που δε διορθωνεται στους εγκεφαλους μας.

η primal therapy περισσοτερο για καμια καταθλιψουλα νομιζω ειναι και οχι για κατι τοσο σοβαρο οσο η σχιζοφρενεια οποτε να μη παιζουμε και γραφουμε οτι να ναι..

καθαριζοντας το παχυ εντερο θα λυσεις το συναισθημα της απογοητευσης η με την καθαριοτητα που λες?σωματικα συμπτωματα ειναι παντα ενδειξεις κατι πολυ βαθυτερου και χρονιου
    Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.

Senior Member
    το παχυ εντερο λεγεται και "δευτερος εγκεφαλος".

Αυτό με το έντερο είναι απολύτως αληθές.
    Υπάρχει και μια παράφραση της γνωστής ταινίας "η αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού" με το "η αιώνια λιακάδα ενός καθαρού εντέρου".

Η δε ανατολική φιλοσοφία, ξεκινά με την απόλυτη καθαριότητα του παχέος εντέρου, για να προχωρήσει στην αυτογνωσία και σε διάφορες πνευματικές ασκήσεις.
    Bobby Fischer
    1. ε4 γ5

Senior Member
    ψυχιατρος δεν ειμαι (αλλα ουτε και εσυ υποθετω..) αλλα το παχυ εντερο λεγεται και "δευτερος εγκεφαλος".

ειναι γνωστο επισης οτι το κεντρο του ανοσοποιητικου συστηματος ειναι το εντερο και μια μορφη της σχιζοφρενειας μπορει να ειναι και αυτοανοση νοσος.

να σου πω τωρα.

σε καθε μηνυμα που γραφεται λες για την primal therapy.

εισαι σχιζοφρενης και θεραπευτηκες απο την primal therapy ; εισαι ψυχιατρος ειδικος για την primal therapy ;

τοτε πως πεταγεσαι σε καθε μηνυμα και λες για την primal therapy, εκτος και αμα αυτο ειναι συμπτωμα χεχε.

ασε που γεννηθηκαμε ευαλωτοι στο στρες και οι συνθηκες διαβιωσης μας επιβαρρυνουν επισης.

ισως να εχει γινει επισης ζημια που δε διορθωνεται στους εγκεφαλους μας.

η primal therapy περισσοτερο για καμια καταθλιψουλα νομιζω ειναι και οχι για κατι τοσο σοβαρο οσο η σχιζοφρενεια οποτε να μη παιζουμε και γραφουμε οτι να ναι..
    πολλα πραγματα αποτι εχω διαβασει ακομη και σε σχιζοφρενεις οπως λες ανθρωπους εχουν βελτιωθει κανοντας πρωτογενη θεραπεια και θεωρω και εγω σωστο αυτο που λες για τη ζημια που τελικα ενας εγκεφαλος μπορει να εχει υποστει ....οσο για το υποτιμητικο στυλ σου απλα καταθλιψουλα δεν υπαρχει σε κανενα λεξικο ....οπως δεν υπαρχει και κανενας κανονας για τους τρελους ανθρωπους και τα υπολοιπα αστηρικτα θεωρητικα και αβασημα που γραφεις ασε με εμενα λοιπον στα συμπτωματα μου και προσπαθησε να ενημερωνεσε για να γεινετε σοβαροτερος διαλογος διαφορετικα αστο δεν εχω καμια διαθεση ....

υποτιμιτικο θεωρουν μερικοι την καταθλιψη να την πεις καταθλιψουλα αλλα αυτοι την ιδια στιγμη τους ψυχωσικους χωρις ιχνος αυτοσυγκρατησης τους ονομαζουν τρελους...βρε που παμε βρε που παμε...

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΔΗΜΗΤΡΗΣ17817 View Post
    υποτιμιτικο θεωρουν μερικοι την καταθλιψη να την πεις καταθλιψουλα αλλα αυτοι την ιδια στιγμη τους ψυχωσικους χωρις ιχνος αυτοσυγκρατησης τους ονομαζουν τρελους...βρε που παμε βρε που παμε...
    αναφερθηκα στο υφος του φιλου που εκφραστηκε ετσι αν το διαβασεις καλα .... μη βιαζεσαι να πηροβολησεις αναρωτιεσαι και μετα που παμε ???? προοδευτικε

αναφερθηκα στο υφος του φιλου που εκφραστηκε ετσι αν το διαβασεις καλα .... μη βιαζεσαι να πηροβολησεις αναρωτιεσαι και μετα που παμε ???? προοδευτικε
    αλλωστε φαινεται κ απο την απαντηση σου αυτη οτι δεν ειρωνευεσαι κ οτι αξιζεις πολλα κ κυριως δειχνεις ανωτεροτητα...που θα μας πεις κ τρελους...!!!!!

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast