Results 7,396 to 7,410 of 12551
Thread: Πώς αισθάνεστε τώρα;
-
07-08-2015, 19:40 #7396
ΕΣΥ ΒΑΖΕΙΣ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙΑ ΣΟΥ ΓΤ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΙΣΧΥΟΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΜΟΝΟ
ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΞΕΡΕΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΩ ΟΜΩΣ ΓΤ ΘΑ ΣΚΑΣΩ
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΘΕΟΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΘΑΤΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ
ΠΩΣ Σ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑΖΕΙ Η ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΝΟΗΜΑ;Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
- 07-08-2015, 19:41 #7397
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
07-08-2015, 19:53 #7398
Όχι, δεν κάνεις λάθος για εκεί πήγαινε απλά δεν ξέρω τι μπορούμε να αποκαλέσουμε κακοποίηση και δεν θέλω να υπερβάλλω αλλά σεξουαλική παρενόχληση ήταν σίγουρα κι όταν βλέπω εφιάλτες ως επί το πλείστον αυτό το γεγονός βλέπω...
Όσο για τα τραγουδάκια, το έβαλα γιατί περιγράφει το πως νιώθω συνεπώς ταιριάζει με θέμα...αφού ο τίτλος του είναι "φοβάμαι"...και να σου πω κάτι; Ποτέ στη ζωή μου δεν έχω νιώσει σε θέση ισχύος, εντελώς αδύναμη νιώθω...Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
07-08-2015, 20:00 #7399
ΔΕ ΣΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΩ ΝΑ ΚΛΑΙΓΕΣΑΙ ΓΙΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΣΤΟ ΛΕΩ
ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ ΕΝΑ ΚΑΡΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ
ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΩΣ ΠΑΘΩΝ ΔΕΝ ΣΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΩ ΝΑ ΚΛΑΙΓΕΣΑΙ ΓΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ
ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΡΤΑ ΠΑΝΩ ΣΟΥ ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΔΕ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΖΗΣΕ ΝΑ ΠΛΗΓΩΘΕΙΣ ΝΑ ΠΛΗΓΩΣΕΙΣ
ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ ΝΑ ΠΟΥΛΗΘΕΙΣ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΖΗΣΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΚΑΤΣΩ ΝΑ Σ ΑΚΟΥΣΩ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΜΟΝΟ ΖΗΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΣΗΚΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΚΑΤΙΦιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
07-08-2015, 20:32 #7400
Εγώ ένα πράγμα θα πω, στο χέρι σου είναι αν θα το ακούσεις ή όχι...αν όχι, δεν έχω να πω τίποτα άλλο...
Λοιπόν, εγώ θεωρώ ότι έχω κάθε δίκιο να κλαίγομαι όταν με αγγίζουν με το ζόρι κι αφού έχω εκφράσει ότι ΔΕΝ ΘΕΛΩ. Δεν θα πω πως με κάνει να νιώθω αυτό όταν το θυμάμαι γιατί θα βάλω στ' αλήθεια τα κλάματα, έτοιμη είμαι...
Κι επίσης και έχω πληγωθεί πολύ κιόλας και με έχουν εκμεταλλευτεί κι αυτά επίσης παίζουν το ρόλο τους για τις στιγμές που δεν είμαι καλά...και γενικά με κάνουν δυστυχισμένη...Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
07-08-2015, 21:11 #7401
ΕΣΥ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΚΛΑΙΓΕΣΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΚΛΕΨΑΝΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ
ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ
ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ
ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΙΣΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΧΑΡΑΜΙΣΕΣ ΧΡΟΝΙΑ
ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΖΩΗ
ΛΟΙΠΟΝ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΠΑΙΖΩ ΚΑΚΟΣ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΠΑΙΖΩ ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΠΑΙΖΩ ΣΚΛΗΡΟΣ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΞΥΠΝΑΕΙ ΛΙΓΑΚΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΓΤ ΚΑΚΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΑΜΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΟΛΟΙ ΤΙ ΚΑΛΗ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΑΣΦιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
07-08-2015, 21:12 #7402
07-08-2015, 21:20 #7403
Κι όμως είσαι σκληρός...κι εγώ δεν αντέχω άλλη σκληρότητα, έχω υποστεί αρκετή στη ζωή μου και δεν μιλάω μόνο για την περίπτωση που ανέφερα πιο πάνω...αλλά όσο μου λες αυτό το "δεν στο επιτρέπω" τόσο περισσότερο πληγώνομαι οπότε καλύτερα να μην μιλήσω άλλο...δεν ξέρω...έχω πολλά να πω αλλά δεν νομίζω να καταλάβεις και μετά θα νιώσω ακόμα χειρότερα...
Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
07-08-2015, 21:26 #7404
ΟΧΙ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΠΕΙΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ
ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΣΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΚΑΙ Σ ΑΛΛΗ ΦΑΣΗ
ΜΗ ΜΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΜΟΝΟ ΤΗ ΓΚΡΙΝΙΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΚΙ ΑΛΛΑ ΣΤΑ ΧΩ ΠΕΙ ΔΕΣΤΑ ΞΑΝΑ ΝΑ ΔΕΙΣΦιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
07-08-2015, 21:31 #7405
ΠΕΣΤΑ ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΠΕΣΤΑ ΜΕ ΠΟΝΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΠΕΙΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΕΛΩ ΝΑ Τ ΑΚΟΥΣΩ
ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕ ΛΕΣ ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΠΑΝΤΑ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣΦιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
07-08-2015, 21:33 #7406
ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΑ ΒΡΑΔΙΑ ΕΚΛΑΙΓΑ ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΗΓΑΙΝΑ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΑ
ΚΑΙ ΜΟΥ ΓΑΜΟΥΣΑΝΕ ΑΠΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΠΟΨΕΩΣ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΘΕΣ ΝΑ Σ ΠΩ ΙΣΤΟΡΙΕΣ;
ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΤΕΛΟΣΦιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
07-08-2015, 21:39 #7407
07-08-2015, 21:43 #7408
Ωραία, θα τα πω κι ας γίνει ότι είναι να γίνει...αλλά θα πω όσο αντέχω για να μην γίνω χάλια γιατί πάντα φοβάμαι μήπως ξανακυλήσω στην βαριά κατάθλιψη και στους αυτοτραυματισμούς...
Λοιπόν, καταρχήν εκείνος ο τύπος δεν με άκουγε όταν τον παρακαλούσα να με αφήσει, εντάξει; Με τρόμαξε πάρα πολύ...με άγγιζε ενώ εγώ προσπαθούσα να ξεφύγω και δεν θα ξεχάσω ποτέ πόσο πολύ φοβήθηκα με αποτέλεσμα χρόνια μετά να βλέπω ακόμα σχετικούς εφιάλτες και να φωνάζω στον ύπνο μου "άσε με"...ο πατέρας μου μου το έχει πει αυτό το τελευταίο...
Επίσης έχω φάει αρκετό ξύλο στη ζωή μου, η τελευταία φορά μάλιστα ήταν αρκετά άσχημη, χτύπησα πολύ και πονούσα άλλο τόσο σωματικά αλλά και ψυχικά και τότε ήταν μία από τις απόπειρες μου, ήθελα ήδη να πάω στο νοσοκομείο για να με ανακουφίσουν από τον πόνο αλλά μόνη μου δεν μπορούσα και δεν είχα κανέναν να με πάει...μέχρι που την επόμενη πήρα χάπια αλλά τότε κάποιο μέλος του φόρουμ που το ήξερε αυτό με έπεισε να καλέσω ασθενοφόρο κι έτσι κι έγινε και γλίτωσα καλώς ή κακώς...
Λες να σου πω αυτό που θέλω να πω...ωραία λοιπόν: αυτό που θέλω να πω είναι ότι έχω μια βαθιά πληγή μέσα μου που δεν ξέρω πως να την κλείσω και έναν φόβο για τους ανθρώπους μετά από όσα πέρασα κι αυτός ο φόβος μου τρώει τη ζωή σε πολλές περιπτώσεις και με κάνει να υποφέρω κι επίσης έχω κι ένα μεγάλο παράπονο κι ένα γιατί; Γιατί έπρεπε να μου φερθεί έτσι εκείνος; Σε τί έφταιξα; Τί του έκανα για να προσπαθεί να με αναγκάσει να κάνω κάτι που δεν θέλω; Τί φταίω εγώ να υποφέρω πόσα χρόνια για έναν τόσο σκληρό άνθρωπο; Για να μην πω καμιά βρισιά, συγκρατιέμαι...
Αυτά μπορώ να πω για την ώρα χωρίς να ταραχτώ υπερβολικά...πρέπει να με προστατεύω γιατί είναι επικίνδυνο για μένα να ταράζομαι πολύ...Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
07-08-2015, 21:43 #7409
ΜΗ ΚΟΙΤΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΩ ΝΕΥΡΙΚΑ ΑΠΛΑ ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ ΣΤΕΡΕΨΑΝΕ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΜΑΖΕΜΕΝΗ ΠΙΕΣΗ ΕΙΝΑΙ
07-08-2015, 21:49 #7410
Δεν με έχει βοήθησει γιατί για πολλά χρόνια δεν μπορούσα να μιλήσω γι' αυτό, ταραζόμουν υπερβολικά κι όποτε η τότε ψυχίατρος μου με ρωτούσε τι συνέβη εγώ έβαζα τις φωνές γεγονός αντίθετο με το χαρακτήρα μου μιας και σε γενικές γραμμές είμαι ήρεμος άνθρωπος και δεν αντέχω τις φωνές και τις φώναζα συνέχεια το ίδιο "δεν θέλω να μιλήσω γι' αυτό"...τόσο πολύ με τρομοκρατεί η ανάμνηση...τώρα κάνω ναι, αλλά με ψυχολόγο και μαζί της μπορώ να ανοιχτώ περισσότερο έχουμε και καλή χημεία αλλά κι εγώ είμαι σε άλλη κατάσταση σε σχέση με τότε, με τόσα φάρμακα που παίρνω για να μπορώ να κοιμάμαι τα βράδια και τη μέρα να ηρεμεί όσο γίνεται το μυαλό ίσως να έχω λίγο περισσότερες αντοχές απ' ότι παλιά...απλά έχουμε δουλειά ακόμα να κάνουμε στο συγκεκριμένο κομμάτι γιατί ο φόβος που έχω μέσα μου για τους άλλους και για την επανάληψη μιας τέτοιας εμπειρίας είναι πολύ μεγάλος και δεν μου είναι καθόλου εύκολο να τον καταπολεμήσω...
Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...