Results 16 to 30 of 37
Thread: Ο ΦΘΟΝΟΣ στη χώρα μας
-
12-08-2015, 12:37 #16
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
- 12-08-2015, 12:41 #17
12-08-2015, 12:50 #18
α εγω δε πτοουμαι ο ποιητης λεει δε με νιαζει αν εφτασα απο τη κορυφη στο πατο γιατι η π η ζωη φερνει τα πανω κατω.. απο τη καταστροφη γεννιεται η δυναμη κ απο τη πτωση η κορυφη αν αρνισαι το ενα ειναι σα να αρνισαι κ το αλλο με αυτα το σκεπτικο που εχεις δε θα βγεις ποτε πρωτος σε κατι τωρα εσενα θα μου πεις μπορει να σ αρεσει η μετριοτητα εγω ομως τη βαριεμαι αφορητα. αν θες να γινεις πλουσιος γινε εμενα δεν ειναι ο στοχος της ζωης μου αυτος αλλα το να περασω καλα με τα λεφτα εξαγοραζεις τα παντα εκτος απο την ευτυχια σου που θα τη κερδισεις με την αξια σου ΠΑΝΤΑ ΑΝ ΔΕ πιστευεις στη φιλια ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΙΝΟ ΣΥΜΦΕΡΩΝ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΣΤΡΙΨΕΙ Η ΝΑ ΑΠΟΤΥΧΕΙ ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ... οσο ταυτιζεσε με τους αλλους γινεσε ικανος να κανεις τα αδυνατα να γινουν δυνατα
αν λοιπον εσυ δεν γνωριζεις τα συμφεροντα σου ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΕ ΖΩΗ τοτε πολυ απλα ΤΟ ΕΧΑΣΕΣ κ θα βλεπεις αλλους να σε προσπερνανε...
κ Η ΖΩΗ ΔΕ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΕ ΚΟΛΠΑ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΕΧΝΑΣΜΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΞΙΖΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΟΣΑ ΛΕΣ.
ΤΩΡΑ ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΑΞΙΖΕΙ ΕΞΑΓΟΡΑΣΕ Κ Μ ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ Κ ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΑΔΕΧΤΩ.
12-08-2015, 12:58 #19
- still searching for the right place.....
Άλεξ ζωγράφισες......
12-08-2015, 13:13 #20
ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΚΙ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΚΑΛΥΨΑΤΕ ΑΝ ΚΑΙ ΑΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΘΑ ΤΙΣ ΤΑ ΕΞΗΓΗΣΩ
ΘΑ ΑΡΚΕΣΤΩ ΣΕ ΕΝΑ ΑΣΕ ΜΑΣ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΦΙΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟΥ ΤΑ ΕΞΗΓΑΩΦιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
12-08-2015, 13:14 #21
12-08-2015, 13:15 #22
ΚΙ ΟΤΑΝ ΣΕ ΡΩΤΑΝΕ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΠΕΣ ΑΥΤΟhttps://www.youtube.com/watch?v=qRDlbZXPoO4
12-08-2015, 13:19 #23
ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΜΕ ΠΟΛΛΗ ΛΑΒ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΨΟΥΡΑ https://www.youtube.com/watch?v=A0uyHeJQ7Tk
12-08-2015, 15:04 #24
Έλις δεν είναι κούκλα αλλά κούκλος χαχαχα.
12-08-2015, 15:25 #25
Καταρχάς, κοτζάμ άντρας εγώ ΔΕΝ ΚΑΝΩ τέτοια πράγματα. Αυτά δεν τα έκανα ούτε στην εφηβεία μου. Δεν είμαι τέτοιος γενικά.
Εδώ κάνεις τεράστιο λάθος. Ότι είπα για τον Σ. δεν τα είπα υποτιμητικά και καυστικά και ουδέποτε του το’παιξα πλούσιος, έχων, κλπ. Είπα απλώς πως έχουν τα πράγματα μ'αυτόν τώρα. Τι νομίζεις. Κι εγώ τα ίδια τράβαγα μέχρι και πριν 3 χρόνια, πριν βρω δουλειά. Εννοείται οτι κι εγώ θα ένιωθα άσχημα αν κάποιος με υποτιμούσε έτσι όπως λες. Όμως, δεν του συμπεριφέρθηκα κατ’αυτόν τρόπο που λες, ούτε είμαι τέτοιος άνθρωπος εγώ.
Επιππλέον, μάθε αυτό:
1. Τα γυαλιά ηλίου που αγόρασα μπροστά του ήταν η πρώτη αγορά που έκανα μαζί του. Σαν παρέα πήγαμε εκεί. Δεν το σχεδίασα αυτό εκ των προτέρων ώστε να είναι ο Σ. μαζί για να με δει. Έλεος δηλαδή!
2. Ο κολλητός του ο Φ. αγόρασε μπροστά του smartphone, το οποίο στοιχείζει τα πολλαπλάσια χρήματα απ’τα γυαλιά ηλίου μου. Όχι, ο Φ. δεν κάνει επίδειξη χρήματος
3. Ο Φ. (με τον Σ. παρέα πάντα) αγόρασε έναν πολύ καλό 4πύρινο υπολογιστή πριν 4 χρόνια που κόστισε αρκετά παραπάνω απ’το smartphone του. Καταλαβαίνεις…
4. Ο Φ. αγόρασε tablet πέρυσι με τον Σ. παρών. Το tablet αυτό είναι πάλι πιο ακριβό απ’τα γυαλιά ηλίου μου.
5. Ο Ι. (φίλος μου) αγόρασε νέο κινητό με τον Σ. παρών και πάλι.
6. Ο Ι. πήγε με τον Σ. και αγόρασε καινούριο laptop με τον Σ.
7. Κάτι παρόμοια σκηνικά μου έκανε ο Σ. ΚΑΙ ΠΡΙΝ την αγορά γυαλιών ηλίου μου.
Υπάρχουν και άλλα ακόμα. Τέλος πάντων. Για το 2 μέχρι το 6 ο Σ. δεν είπε τίποτα. Δεν έγινε τίποτα. Και μάλιστα, πήγε με τη ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΤΟΥ με τα παιδιά που ανέφερα.Last edited by deleted-member17-03-2016; 12-08-2015 at 16:53.
12-08-2015, 15:27 #26
12-08-2015, 15:42 #27
1. Κάνεις πάρα πολύ μεγάλο λάθος εδώ. Των ρώτησα πρώτα αν θελει να έρθει μέσα και δέχτηκε.
2. Δε μου είπε τίποτα στο χρονικό διάστημα που ήμασταν μέσα, κλπ. Οπότε νόμιζα όλα είναι εντάξει.
3. Μόλις βγήκαμε απ’το μαγαζί, δε μου είπε να πει ιδιαιτέρως ότι άργησα, κλπ. Βεβαίως και έχει δικαίωμα να μου παραπονεθεί οτι θέλει. Όμως, συμπεριφερόταν ότι όλα ήταν οκ. Μου την είπε 2 μετά το συμβάν μήνες μπροστά στην παρέα μου αντί να μου την πει εκείνη τη στιγμή! Δεν μπορούσε να μου το πει πιο πριν; Δεν μπορώ να καταλάβω. Ούτε απ’τον τηλέφωνο δε μου το είπε. Εγώ δε θά’χα κανένα απολύτως πρόβλημα άμα μου την έλεγε ιδιαιτέρως η γενικά μου παραπονιόταν γενικά γι'αυτό. Την δέχομαι την κριτική. Τις προσβολές δεν δέχομαι, κάτι που έκανες εσύ μόλις τώρα δίχως να με ξέρεις!
Εγώ δεν τον υποτίμησα ΠΟΤΕ για τα οικονομικά του γενικά, ούτε του την είπα γι'αυτό. Αλλοίμονο! Κάνε έναν κόπο και ξαναρίξε μια ματιά στον τίτλο μου και θα καταλάβεις… Και όχι, δεν "τα μαζεύω".
Ποιός νομίζεις ότι είσαι εσύ; Δεν είμαι κάνα φιλαράκι σου για να μου μιλάς έτσι, κατάλαβες internetικέ τζάμπα μάγκα του πληκτρολογίου; Δε σου επιτρέπω. wjsrp θα με αποκαλείς. Ο μόνος με το μικρό μυαλό εδω πέρα είσαι ΕΣΥ γιατί προφανώς δεν διάβασες όλα όσα εγραψα ή τα διάβασες και δεν κατάλαβες τίποτα απολύτως και πέφτεις αμέσως σε συμπεράσματα χωρίς καν να διευκρινιστεί τι εννοοώ, άλλα και χωρίς να ξέρεις πως έχουν τα πράγματα. Δεν εξηγείται αλλιώς. Τώρα έγραψα διευκρινήσεις στο αρχικό κειμενό μου γιατί μερικοί δεν κατάλαβαν τι εννοούσα ακριβώς.Last edited by deleted-member17-03-2016; 12-08-2015 at 18:15.
12-08-2015, 16:03 #28
- still searching for the right place.....
Το τί έχει συμβεί εν προκειμένω πιστεύω ότι μπορεί να το κρίνει μόνο όποιος ήταν παρών στο περιστατικό κ γνωρίζει κ τα άτομα. Πάντως δεν είδα πουθενά ο νηματοθέτης να αναφέρει ότι έθιξε το θέμα της οικονομικής κατάστασης του Σ., κ το γεγονός ότι το θυμήθηκε να του το κοπανήσει μπροστά σε 3ους μετά από 2 μήνες με βάζει σε σκέψεις. Αλλά εκ πείρας, μπορώ να πω ότι άμα κάποιος κουβαλάει το κόμπλεξ κ την κακώς εννοούμενη ζήλεια, θα στα βγάλει, τον προκαλέσεις- δεν τον προκαλέσεις. Με μερικούς κ μερικές δυστυχώς όσο χαμηλό προφίλ κ να κρατήσεις δεν την γλιτώνεις.
Εσύ μεσιέ elis με τί απ'όσα γράφει ο Άλεξ διαφωνείς.....? Με το ότι καλύτερα να φας τα μούτρα σου με 10 μ@λ@κες, αλλά να σου μείνουν στη ζωή σου κ 2 που να αξίζουν πραγματικά, παρά να μείνεις εκ του ασφαλούς κλεισμένος στο καβούκι σου προκαταβολικά για να μην προδοθείς, ή με το ότι κανείς δεν μπορεί να μείνει μόνος του για 1 ζωή, κατά το no man is an island....? Εγώ νομίζω γενικά ότι ο Άλεξ έχει δίκιο.
12-08-2015, 16:18 #29
12-08-2015, 18:27 #30
Φίλος μου δεν είναι. Δεν μπορώ να πω οτι τον κάνω παρέα. Φίλος φίλου ένα πράγμα. Απλά έρχεται μαζί με την παρέα. Κι ενώ τον έχω βοηθήσει σε κάποια πράγματα, έτσι μου το ξεπληρώνει (και εκτός αυτού του θέματος).
Το χειρότερο είναι όταν σου φοράει την μάσκα του φίλου. Το δεύτερο είναι προτιμότερη λύση.