Ο τίτλος τροποποιήθηκε από την διαχείριση - Page 47
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

View Poll Results: Σας κόλλησε ποτέ ο γκόμενος της φίλης σας;

Voters
11. You may not vote on this poll
  • Ναι με κόλλησε

6 54.55%
  • όχι ποτέ

5 45.45%
Page 47 of 102 FirstFirst ... 3745464748495797 ... LastLast
Results 691 to 705 of 1523
    Banned
    Θες να πεις οι "πρωην" φιλες...Άλλαξε τες, καλα εχουν περασει 15 χρονια απο τοτε και εσυ ακομα εχεις εγνοιες, αυτες παιζει να σε εχουν ξεχασει για τα καλα δηλαδη, δελφινι πρεπει να σταματησεις να σκεφτεσαι πια αυτην την ανοησια, δεν εχει κανενα νοημα

Junior Member
    Αλλαξε εκκλησια για οποιον εχει ασχοληθει εστω και λιγο ξερει οτι οι παλαιοημερολογιτες εχουν αποσπαστει αν και παρουσιαζονται θεοσταλτοι φωστηρες .μακρια

Senior Member
    Ο αναμάρτητος πρώτος το λίθον, βαλλετω.

Senior Member
    Quote Originally Posted by δελφίνι View Post
    Μήπως δεν με κάνουνε παρέα οι φίλες μου για αυτό;
    όχι... δεν σε κάνουν παρέα γιατί βαρέθηκαν να ακούνε το ίδιο... δελφίνι, κόλλησες πάλι... μου θυμίζεις ακριβώς το γιο μου όταν κολλάει με ένα θέμα... τα ίδια του λέω...
    there is no dark side of the moon really. matter of fact, it' s all dark...

Senior Member
    Πάλι θυμήθηκα που έκλεψα τον γκόμενο της φίλης μου. Λέτε για αυτό ορισμένες να μην με κάνουνε ακόμη παρέα;;;; Είναι μια συμμαθήτρια από το σχολείο μου που δεν με κάνει παρέα από τότε που παντρεύτηκε γιατί;
    Είναι που σε πήραν όλες πρέφα και φοβούνται μη σε βρουν καβάλα στον άντρα τους. By the way...είσαι troll..

Senior Member
    ΤΟ ΠΑ ΓΩ ΟΤΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΦΩΤΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑ ΟΛΟΙ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝΕ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΣΟΥ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Banned
    Quote Originally Posted by madiwasp View Post
    Είναι που σε πήραν όλες πρέφα και φοβούνται μη σε βρουν καβάλα στον άντρα τους. By the way...είσαι troll..
    μου περασε και εμενα απο το μυαλο...αλλα ειμαι καινουρια και δεν ξερω γενικα τι παιζει αλλα βλέπω δεν ειμαι η μονη τελικα

Senior Member
    ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΕΙΣ

Senior Member
    ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ

Senior Member
    Όχι τρολλ δεν είμαι!:p

Senior Member
    Όχι τρολλ δεν είμαι!:p

Γιατι απολογεισαι ? μην δινεις σημασια .

Senior Member
    Α δεν εισαι ε? Που μου θυμασαι μετα απο 20 χρονια οτι εκλεψες τον γκομενο της φιλης σου και που δε σε κανουν παρεα οι φιλες σου απο το νηπιαγωγειο?

Banned
    Α δεν εισαι ε? Που μου θυμασαι μετα απο 20 χρονια οτι εκλεψες τον γκομενο της φιλης σου και που δε σε κανουν παρεα οι φιλες σου απο το νηπιαγωγειο?
    δεν ειναι μονο αυτα που λεει ..ειναι γενικα η κινησεις της-του.μπαινω μια εβδομαδα εδω και δεν την εχω δει ποτε να βοηθαει αλλους , αλλαζει συνεχεια τα θεματα και αφηνει τα υπολοιπα ανοιχτα και το υφος παραμενει το ιδιο "το ηλίθιο θυμα". που ειναι λίγο κοκκινο πανι για τους ευαισθητους και ηδη φορτισμενους ανθρωπους εδω μεσα και γινεται εριστικη και προκλητικη εντελως ξαφνικα για να ερεθισει ακομα χειροτερα την κατασταση για να προκαλει τελικα τον θυμο και την αγανάκτηση αυτων των ηδη πολυ ταλαιπωρημενων ανθρωπων και αφου το πετυχει αυτο ξαναμπαινει με αλλο ονομα με αλλη κατασταση αλλα τον ιδιο τροπο γραφης και το ιδιο υφος, μετα ξαναμπαινει ως δελφινι με ενα καινουριο θεμα...συνηθως απαντα σε αντρες αρα ο στοχος του-της ειναι στους αντρες του φορουμ. δεν εχω θεμα αν θελει να τρολάρει ας το κανει...αλλα αν μαθω οτι το πήγε παρακατω και εκμεταλευτηκε χειρότερα καποιον απο τους ανθρωπους εδω, το ολο θεμα θα καταλήξει σε εισαγγελέα με ip adress κλτ κτλ

Senior Member
    Quote Originally Posted by rea View Post
    δεν ειναι μονο αυτα που λεει ..ειναι γενικα η κινησεις της-του.μπαινω μια εβδομαδα εδω και δεν την εχω δει ποτε να βοηθαει αλλους , αλλαζει συνεχεια τα θεματα και αφηνει τα υπολοιπα ανοιχτα και το υφος παραμενει το ιδιο "το ηλίθιο θυμα". που ειναι λίγο κοκκινο πανι για τους ευαισθητους και ηδη φορτισμενους ανθρωπους εδω μεσα και γινεται εριστικη και προκλητικη εντελως ξαφνικα για να ερεθισει ακομα χειροτερα την κατασταση για να προκαλει τελικα τον θυμο και την αγανάκτηση αυτων των ηδη πολυ ταλαιπωρημενων ανθρωπων και αφου το πετυχει αυτο ξαναμπαινει με αλλο ονομα με αλλη κατασταση αλλα τον ιδιο τροπο γραφης και το ιδιο υφος, μετα ξαναμπαινει ως δελφινι με ενα καινουριο θεμα...συνηθως απαντα σε αντρες αρα ο στοχος του-της ειναι στους αντρες του φορουμ. δεν εχω θεμα αν θελει να τρολάρει ας το κανει...αλλα αν μαθω οτι το πήγε παρακατω και εκμεταλευτηκε χειρότερα καποιον απο τους ανθρωπους εδω, το ολο θεμα θα καταλήξει σε εισαγγελέα με ip adress κλτ κτλ
    Εγώ τυχαία μπήκα αλλά κατάλαβα οτι ο τύπος/τύπισσα ειναι για πολύ ξύλο! Έχω παρατηρήσει ότι ανοίγει και άλλα θέματα με άλλο όνομα..πολύ ασχοληθήκαμε

Banned
    [QUOTE=madiwasp;556114]Εγώ τυχαία μπήκα αλλά κατάλαβα οτι ο τύπος/τύπισσα ειναι για πολύ ξύλο! Έχω παρατηρήσει ότι ανοίγει και άλλα θέματα με άλλο όνομα..πολύ ασχοληθήκαμε[/QUOTE
    Last edited by Deleted-member-250416b; 30-08-2015 at 16:29.

Page 47 of 102 FirstFirst ... 3745464748495797 ... LastLast