ΕΣΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΤΕ ΣΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ; - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 83
    Banned
    Quote Originally Posted by Depressed_soul View Post
    Kung fu κάνε... Αν είχα Kung fu εδώ δεν θα πάθαινα κατάθλιψη. Είναι η τελειότερη πολεμική τέχνη για να έχεις ψυχική ισορροπία! Είναι η μοναδική... αλλά πρέπει να βρεις πολυ καλή σχολή....
    και εγω κουνφου ηθελα στην αρχη!!!... το ελεγα στον μακ τις προαλλες... αλλα και εκεινος το ιδιο μου ειπε... ειμαστε πίσω σε αυτην την πολεμικη τεχνη...

Banned
    ....... εγώ ποτέ δεν κατάλαβα γιατί
    1. Το να είσαι αριστερός σε αυτή τη χώρα είναι επάγγελμα από μόνο του, ενώ το να είσαι φιλελεύθερος είναι βρισιά, τη στιγμή που παγκοσμίως απείρως περισσότερος κόσμος έχει υποφέρει κ έχει πεινάσει από αριστερά κ από κουμμουνιστικά καθεστώτα, απ' ό,τι από φιλελεύθερα. Σίγουρα τα φιλελεύθερα καθεστώτα δεν είναι παράδεισος (αυτός δεν υπάρχει άλλωστε), αλλά εν πάσει περιπτώσει έχει (της σοσιαλδημοκρατίας της ελεύθερης αγοράς συμπεριλαμβανομένης) δώσει ψωμί σε κάμποσο κόσμο να φάει. Ο κουμμουνισμόςαντίθετα είναι μηχανισμός αναδιανομής φτώχειας κ μιζέριας.
    2. Θέλουμε όλοι ποιότητα ζωής αλά Αυστρία, Σουηδία, Νορβηγία, Καναδά κλπ κλπ, αλλά άμα μας πουν "οκ ελάτε να κάνουμε τις μεταρρυθμίσεις που κάνανε κ αυτοί κ προκόψανε κ ελάτε να λειτουργήσουμε κ εμείς το κράτος κ την οικονομία μας όπως αυτοί" θα τους κράξουμε ότι αυτά είναι "νεοφιλελεύθερες πρακτικές".
    3. Βρίζουμε τους πολιτικούς μας λες κ μας τους επέβαλλαν εξωγήινοι με πυρηνικά όπλα 4ης γενιάς. Εμείς δεν τους ψηφίσαμε.....? Από εμάς δεν προέρχονται....? Γιατί μας κάνανε τα χατήρια που μας βολεύανε κ μας λέγανε όσα θέλαμε να ακούσουμε δεν τους ψηφίζαμε.....? Οι 3-4 που "μας χάλαγαν τη διάθεση" κ προειδοποιούσανε πως το καράβι πάει στα βράχια ή δεν μπλέχτηκαν σε διαφθορές κ ρουσφέτια, δεν βρίσκανε ούτε την ψήφο τους. Ποιός τους ψήφιζε όλους αυτούς κ ποιόν εξυπηρετούσαν....?
    4. Το μόνο που μπορούμε να σκεφτούμε είναι το "τί δικαιωματικά" μας ανήκει (μην ξεχνιόμαστε, είμαστε κ ο εξυπνότερος λαός του κόσμου........) κ θυμώνουμε με όποιον μας το παίρνει από το χέρι, σαν κακομαθημένα 5χρονα που μας παίρνουνε τα πατατάκια. Το γιατί να μας ανήκει, το τί στο καλό παράγουμε ως χώρα κ ως οικονομία ώστε να μας ανήκει, κ τί πρέπει να κάνουμε για να παράγουμε περισσότερο (προϊόν προστιθέμενης αξίας κ όχι ελλείμματα) άρα να μας "ανήκουν" κ περισσότερα, ε, αυτό δεν το σκέφτεται κανείς. Γκρίνια κ μόνο γκρίνια.

Banned
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Ταεκβοντο ε ? πολυ βαρβαρο βρε παιδι , αν και δεν το ξερω . Αμα σου αρεσει ομως ...........
    ουτε και εγω το ξερω...αλλα θυμασαι που σου ελεγα για τον τυπο που μου επιτεθηκε? το εδειξα στην κοπελα που κανει αυτην την πολεμικη τεχνη και με μια λαβη, το δαχτυλο στην μυτη...με ενα δαχτυλο θα μπορουσα να τον αποκρουσω...απιστευτο!..

Banned
    Quote Originally Posted by rea View Post
    και εγω κουνφου ηθελα στην αρχη!!!... το ελεγα στον μακ τις προαλλες... αλλα και εκεινος το ιδιο μου ειπε... ειμαστε πίσω σε αυτην την πολεμικη τεχνη...
    Δεν είμαστε πίσω, απλώς είναι λίγες οι πολύ καλές σχολές. Για αυτό σε ρωτάω για να σου πω αν μπορείς!

Banned
    Το tae- kwon-do καλό είναι, έκανα για κάποιο διάστημα. Αλλά εκεί που έπαθα την πλάκα μου ήταν με το muay thai. Από παιδάκι στον αθλητισμό κ πρωταθλητισμό κ με 4 προπονήσεις βγήκα knockout. 1 σημάδι στο καλάμι το έχω ακόμα κ δεν το κόβω να φεύγει κ ποτέ. Αλλά σαν εκτόνωση δεν παίζεται.

Banned
    ουτε και εγω το ξερω...αλλα θυμασαι που σου ελεγα για τον τυπο που μου επιτεθηκε? το εδειξα στην κοπελα που κανει αυτην την πολεμικη τεχνη και με μια λαβη, το δαχτυλο στην μυτη...με ενα δαχτυλο θα μπορουσα να τον αποκρουσω...απιστευτο!..
    Να πεις στη φίλη σου πως ο δρόμος διαφέρει.... κατά πολύ χωρίς βέβαια να παραγνωρίζω πως μπορεί στον οποιοδήποτε να του σκάσει ανάποδη κλωτσιά στο σαγόνι και να τον ξαπλώσει κάτω! Αλλά όπως και να έχει ο δρόμος είναι διαφορετικός! Με το κουνγκ φου δεν σε ακουμπάνε. Δεν προλαβαίνουνε να σε ακουμπήσουνε και όταν θα κάνεις τη κίνηση γιατί θα παίξεις λίγο μαζί του στην αρχή για να του δείξεις ότι τον τρώει ο κώλος του τότε θα έχει μετανιώσει που δεν εγκατέλειψε...

Banned
    Quote Originally Posted by Depressed_soul View Post
    Να πεις στη φίλη σου πως ο δρόμος διαφέρει.... κατά πολύ χωρίς βέβαια να παραγνωρίζω πως μπορεί στον οποιοδήποτε να του σκάσει ανάποδη κλωτσιά στο σαγόνι και να τον ξαπλώσει κάτω! Αλλά όπως και να έχει ο δρόμος είναι διαφορετικός! Με το κουνγκ φου δεν σε ακουμπάνε. Δεν προλαβαίνουνε να σε ακουμπήσουνε και όταν θα κάνεις τη κίνηση γιατί θα παίξεις λίγο μαζί του στην αρχή για να του δείξεις ότι τον τρώει ο κώλος του τότε θα έχει μετανιώσει που δεν εγκατέλειψε...
    μμμμμμ.... μαρεσει ο τροπος που σκεφτεσαι!!!

Banned
    Quote Originally Posted by mariposa7 View Post
    Το tae- kwon-do καλό είναι, έκανα για κάποιο διάστημα. Αλλά εκεί που έπαθα την πλάκα μου ήταν με το muay thai. Από παιδάκι στον αθλητισμό κ πρωταθλητισμό κ με 4 προπονήσεις βγήκα knockout. 1 σημάδι στο καλάμι το έχω ακόμα κ δεν το κόβω να φεύγει κ ποτέ. Αλλά σαν εκτόνωση δεν παίζεται.
    εγω δεν εχω κανει αθλητισμο ...ουτε πρωταθλητισμο...σε μια ομαδα βολευ ειχα γραφτει του δημου μας πριν 20 χρονια και αντι να παιζω εκανα τσιγαρο πισω απο τις κερκιδες ...μπα δεν θα το αντεξω το μαι ται ... παντως σε ευχαριστω για την προταση

Senior Member
    ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΨΗΦΙΖΩ ΚΡΑΒ ΜΑΝΓΚΑ ΓΤ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΡΟΜΟ
    ΚΙ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΚΟΥΝΓΚΦΟΥ ΔΕ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΩΣ ΤΕΧΝΗ ΤΟ ΚΡΑΒ
    ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΩΣ ΠΙΟ ΑΛΗΤΙΚΟ ΤΟ ΚΟΥΝΓΚ ΕΙΝΑΙ ΟΛΥ ΚΥΡΙΛΕ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΜΟΥ ΠΛΕΟΝ
    ΚΑΙ ΣΑΦΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΜΗ ΔΙΣΤΑΣΕΙΣ ΝΑ ΨΑΧΤΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΜΑΘΕΙ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ
    ΒΑΣΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΛΑΒΕΣ ΜΕ ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΚΛΠ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΕ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Banned
    Quote Originally Posted by agnostix View Post
    Γιαυτο παιδιααααααααα...........

https://www.youtube.com/watch?v=PHIvtsZdmKQ

τον αγαπω απλα :D
    χαχαχα... εγω αυτον θα εστελνα στις διαπραγματευσεις... θα τον εκλεινα σε ενα δωματιο με τον σοιμπλε ...διαγραφη χρεους και αποζημειωση απο την κατοχη και επιπλεον επιδόματα για να μην πάθει καρκινο

Banned
    εγω δεν εχω κανει αθλητισμο ...ουτε πρωταθλητισμο...σε μια ομαδα βολευ ειχα γραφτει του δημου μας πριν 20 χρονια και αντι να παιζω εκανα τσιγαρο πισω απο τις κερκιδες ...μπα δεν θα το αντεξω το μαι ται ... παντως σε ευχαριστω για την προταση
    Άστο το muay thai, tae- kwon-do μπορείς να ξεκινήσεις κ χωρίς να έχεις κανένα τρελό background φυσικής κατάστασης. Το 1ο το ανέφερα ως εμπειρία, τρομερές λαβές, τρομερή άσκηση, αλλά μόνο ως λύση της απελπισίας για αναρρωτική άδεια διαρκείας το προτείνω (στο ΚΑΤ θα σου βεβαιώσουν τα πολλαπλά κατάγματα σίγουρα). Απλά το δοκίμασα επειδή με αυτά ασχολείται επαγγελματικά 1 ξάδερφός μου κ 1 γνωστός μου κ με τραβήξανε. Είχα πάει κιόλας γιατί ο ξάδερφος μου έλεγε συνέχεια ότι "ούτε 3 προπονήσεις δεν παίζει να αντέξεις", κ για την τιμή των όπλων έβγαλα 4, αλλά κόντεψα να σπάσω τα καλάμια μου.

Banned
    Το τερπνόν μετά του ωφελίμου. Αν κάνει κουνγκ φου σε σοβαρή σχολή θα τη βάλουν να κάνει tai-chi μαζί με το κουνγκ φου οπότε σε κανα 7μηνο θα πει στη κατάθλιψη bye bye και πολύ δύσκολα θα την ξαναχτυπήσει πλέον η κατάθλιψη!

Banned
    Θέλω να δω μετά από 12 μήνες προπόνησης της Ρέας μάχη χωρίς κανόνες με sevaki

Senior Member
    ΤΟ ΤΑΙ ΤΣΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΟΡΜΕΣ ΟΠΥ ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ ΠΑΛΙΑ;
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Banned
    Ναι αυτό ακριβώς είναι....

Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast