ξανα στα αντικαταθληπτικα! - αγχωτικη διαταραχη - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 10 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 146
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Γάτος View Post
    Καλημέρα πόπη. Γιατί να μην σε πιάσουν αν σε έπιασαν την 1η φορά; Επειδή το επάγγελμα μου είναι αυτό, γνωρίζω πως αν σε πιάσουν 1 φορά, οι πιθανότητες να σε ξαναπιάσει η ίδια αγωγή είναι μεγαλύτερες και όχι μικρότερες, όπως πιστεύεται.
    Δεν με έχουν πιάσει τα φάρμακα. Αισθάνθηκα μια βελτίωση τη 2η μέρα μόλις, από την 10η-11η όμως, αισθάνομαι μια απίστευτη κούραση, δίψα, ξηροστομία, έχω ξηρά μάτια, υπνηλία, ανυπομονησία και πολύ πολύ στεναχώρια. Τα ζάναξ προσπαθώ να τα αποφύγω γιατί τα ψιλοφοβάμαι. Φοβάμαι δηλαδή μην εθιστώ. Εδώ και αυτά που παίρνω τα φοβάμαι. lol
    καλημερα!!!εχω 2 ωρες που ξυπνησα κ παλι αρνουμαι να σηκωθω απο το κρεβατι!! κ εγω φοβομουν τα ζαναξ αλλα δεν γινοταν χωρις να τα παρω !!!πολυ αγχος κατι με ετωγε απο μεσα μου- το στομαχι χοροπηδαει κ ειμαι ανυπομονη!! νομιζω οτι εθιστικα λιγο αλλα θελω να πιστευω πως μολις νιωσω καλα με τα σιπραλεξ θα μου φυγει η ιδεα τους! τα 0.5 περνω μισο 3 φορες τη μερα αρα 0,25!σημερα πηρα το πρωτο μου για πρωινο κ νομιζω δεν με επιασε καν! δεν ξερω αν φταιει το αδειο στομαχι! ελπιζω να ειναι οπως τα λες κ να με πιασουν τα σιπραλεξ οπως κ την πρωτη φορα! ανυσηχησα κ ειπα πως δεν θα με πιασουν γιατι διαβασα σε αλλο θεμα απο αλλο μελοσ οτι δεν τον επιασαν βεβαια καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη κ πιθανοτατα να μην εχουμε κ την ιδια διαγνωση! προσπαθω να κανω υπομονη ολο αυτο ειναι εξαντλητικο! γιατι εσεισ λετε πως κανουν τοσους μηνες να σας πιασουν???????????? υπομονη κ κουραγιο κ σε ολους μας!!! να συνελθουμε επιτελους!!!!!!!!

Ποπααακιιιι μου...:D Χομπυ???? εννοωντας... παιζει να βρεις κατι να απασχολησεις το νου σου ? απο δουλιτσες στο σπιτι μεχρι αναγνωση βιβλιων ή εκμαθηση γλωσσας μεσω ιντερνετ. Ξερω -καμια ορεξη...τι σου λεω τωρα?- :confused:

Senior Member
    Για την ΙΨΔ, όπου και να κοίταξα, λέει πως κάνει 8 ως 12 εβδομάδες στο νερό. Οπότε για εκεί, έχω πολύυυυυυ δρόμο ακόμη. Για κατάθλιψη λέει 4 με 6 εβδομάδες. Όπως σου είπα, εμένα με έπιασαν από τη 2η μέρα. Μπορεί να ήταν το placebo, πάντως οι κρίσεις πανικού μου έφυγαν. Τώρα φτάνω μόνο ως τα πρόθυρα. :P Την 1η μέρα είχα τυφλωθεί (1η παρενέργεια) και μετά από τη 10η μέρα νιώθω όλα αυτα που σου είπα παραπάνω.
    Πιθανολογώ, πως είμαστε αισιόδοξοι και για αυτό, απογοητευόμαστε όταν βλέπουμε πως δεν λειτουργούν αμέσως. Άλλωστε, κι εγώ νομίζω πως θεωρώ, πως θα μου λύσουν τα προβλήματα ως δια μαγείας. Δηλαδή, νομίζω πως υποσυνείδητα το πιστεύω αυτό. Ενώ δεν είναι έτσι. Οπότε είναι επόμενο να απογοητευτώ. Παρά το γεγονός πως τα φοβάμαι.
    Όσο κι αν κανείς προσέχει όσο κι αν το κυνηγά, πάντα πάντα θα `ναι αργά δεύτερη ζωή δεν έχει.

Senior Member
    γεια σου curious!!!!!! βλεπω μνμ σου κ χαμογελαω παντα! :) μονο η γυμναστικη ειναι το χομπυ μου! εχω αναρωτηθει πολλες φορες τι αλλο θα μου αρεσε να κανω κ δεν ξερω ειλικρινα! τις περισσοτερες ωρες της μερας ειμαι στη δουλεια κ καθομαι συνηθως μπροστα απο ενα υπολογιστη (τωρα πηρα αδεια μεχρι να συνελθω) μετα μου μενει λιγος χρονος θα παω γυμναστηριο θα κανω καμια βολτα τον σκυλακο μου ή θα βγω καμια βολτιτσα με την παρεα κ το boyfriend! ετσι περνανε οι μερες μου! κανενα ταξιδακι στο που κ που! θελω να πιαστω με κατι δημιουργικο κ δεν ξερω τι μου αρεσει! τις ωρες που μου μενουν freeθα δω καμια ταινια ή θα αραξω στο ιντερνετ! ....τελικα η κοινωνικη υποχρεωση που ελεγα πριν ακυρωθηκε!!! πηρε μια εβδομαδα αναβολη αρα επομενη τεταρτη ελπιζω πως θα ειμαι σε καλυτερη μοιρα!!!!! τα δικα σου χομπυ?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Γάτος View Post
    Για την ΙΨΔ, όπου και να κοίταξα, λέει πως κάνει 8 ως 12 εβδομάδες στο νερό. Οπότε για εκεί, έχω πολύυυυυυ δρόμο ακόμη. Για κατάθλιψη λέει 4 με 6 εβδομάδες. Όπως σου είπα, εμένα με έπιασαν από τη 2η μέρα. Μπορεί να ήταν το placebo, πάντως οι κρίσεις πανικού μου έφυγαν. Τώρα φτάνω μόνο ως τα πρόθυρα. :P Την 1η μέρα είχα τυφλωθεί (1η παρενέργεια) και μετά από τη 10η μέρα νιώθω όλα αυτα που σου είπα παραπάνω.
    Πιθανολογώ, πως είμαστε αισιόδοξοι και για αυτό, απογοητευόμαστε όταν βλέπουμε πως δεν λειτουργούν αμέσως. Άλλωστε, κι εγώ νομίζω πως θεωρώ, πως θα μου λύσουν τα προβλήματα ως δια μαγείας. Δηλαδή, νομίζω πως υποσυνείδητα το πιστεύω αυτό. Ενώ δεν είναι έτσι. Οπότε είναι επόμενο να απογοητευτώ. Παρά το γεγονός πως τα φοβάμαι.
    ααα θελει τοσο πολυ για ιψδ! δεν το ηξερα!!! υπομονη γατουλι !!! ειναι η πρωτη φορα που τα περνεις η υποτροποιασες κ τα ξανα ξεκινας? τωρα που τα ξανα ξεκινησα εγω παντως πανω στο στρεσσ μου σκεφτηκα το εξης...θα τα παρω πρωτη μετα κ πλασιμπο θα νομιζω οτι με επιασαν !!!! αμ δε!!! σε εμενα δεν δουλεψε! κ γενικα ειμαι πολυ τις φαντασιας!! σκεφτομαι κατι κ το παθαινω!!! την πρωτη φορα με τα σιπραλεξ ενιωθα ετσι ζαλαδα , κουραση κλπ κ το ενιωσα 2 μερα του μισου κ 2η μερα που το πηρα ολοκληρο! τωρα δεν καταλαβα τιποτα τετοιο!!!! παντως την προηγουμενη φορα οταν με επιασαν τα χαπια λυθηκαν ολα μου τα προβληματα δια μαγειας!! ειλικρινα!!! εγινα αυτη που ημουν ενιωθα ανθρωπος! εκανα δραστηριοτητες κανονικα!!! μονο ενα πραγμα ηταν λιγο περιεργο δεν ξερω αν φταινε τα χαπια...καθε βραδυ συχνουρια μεχρι να κοιμηθω! κ οχι οτι εβγαζα καμια τρελλη ποσοτητα ουρων ισα ισα για να παω μεχρι το wc ! (θεε μου τι συζητησεις κανω :P )

Senior Member
    Quote Originally Posted by Phatox View Post
    Απλά ξύπνησα και δεν ήξερα τι μου γινόταν ενώ καταλάβαινα. Δε μπορώ να στο εξηγήσω... Κάνε Skype θέλω να σου μιλήσω !!! Κάποια πράγματα εδώ δε λέγονται
    phatox αν μπορεις κ εχει εδω προσωπικα μνμτα επικοινωνησε μαζι μου εδω πλιζ!!! δεν θα ηθελα να δωσω προσωπικα στοιχεια δεν νιωθω ανετα στην κατασταση που βρισκομαι αυτη τη στιγμη! χωρις παραξηγηση :)

Διαβασμα,ζωγραφικη, μαγειρικη, τεχνολογια computing, οργανωση χωρου. Με το τελευταιο ειδικα αποφορτιζομαι φουλ...
    Περπατημα ή διαδρομο, σκοινακι. Παντα ενιωθα οτι δεν κανω κατι ουσιαστικο για εμενα αλλά δεν ηξερα και τι εχω αναγκη. Οποτε δοκιμαστικα κανω λιγο απ ολα.

Σημειωτεον χαιρομαι πολυ που εργαζεσαι ! Δεν το ειχαμε αναφερει. Εγω προς το παρον ανεργη. Μολις συμπληρωσεις ποστ θα τα πουμε με προσωπικα μηνυματα τα της δουλειας μου.

Εισαι λοιπον μεσα στη μαχη ! Δουλεια, σχεση, κανα ταξιδι. Εισαι Δυνατη !!!

Οποτε εχω ενοχλησεις μυαλου και σωματος γραφω ακαταπαυστα ---με βοηθαει--- δοκιμασε το... σαν προσωπικο ημερολογιο.

Μηπως εισαι παρθενος στο ζωδιο ? ή ιχθυς?

Senior Member
    Quote Originally Posted by me lene popi View Post
    phatox αν μπορεις κ εχει εδω προσωπικα μνμτα επικοινωνησε μαζι μου εδω πλιζ!!! δεν θα ηθελα να δωσω προσωπικα στοιχεια δεν νιωθω ανετα στην κατασταση που βρισκομαι αυτη τη στιγμη! χωρις παραξηγηση :)
    Πώς είσαι τώρα...???

Senior Member
    Και εγώ ακολουθώ αγωγή με εσκιταλοπράμη (γενόσημο του Cipralex) και αναμένω....!!!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    Διαβασμα,ζωγραφικη, μαγειρικη, τεχνολογια computing, οργανωση χωρου. Με το τελευταιο ειδικα αποφορτιζομαι φουλ...
    Περπατημα ή διαδρομο, σκοινακι. Παντα ενιωθα οτι δεν κανω κατι ουσιαστικο για εμενα αλλά δεν ηξερα και τι εχω αναγκη. Οποτε δοκιμαστικα κανω λιγο απ ολα.

Σημειωτεον χαιρομαι πολυ που εργαζεσαι ! Δεν το ειχαμε αναφερει. Εγω προς το παρον ανεργη. Μολις συμπληρωσεις ποστ θα τα πουμε με προσωπικα μηνυματα τα της δουλειας μου.

Εισαι λοιπον μεσα στη μαχη ! Δουλεια, σχεση, κανα ταξιδι. Εισαι Δυνατη !!!

Οποτε εχω ενοχλησεις μυαλου και σωματος γραφω ακαταπαυστα ---με βοηθαει--- δοκιμασε το... σαν προσωπικο ημερολογιο.

Μηπως εισαι παρθενος στο ζωδιο ? ή ιχθυς?
    ειμαι ιχθυς!! εχει να κανει με τις τρελλες που με πιανουν ? :D ευαισθητη πολυ ειμαι δυστυχως! κ αυτο μετα τις κρισεις πανικου της πρωτης φορας!!!! παλιοτερα ημουν στον κοσμο μου δεν αγχονομουν για κανενα λογο!!! τι αλλαξε δεν ξερω αλλα καλα ηταν τοτε :D bravo σου που ασχολησαι με τοσα πραγματα! εγω ειμαι λιγο πιο βαριεστημενη! αληθεια ποσο χρονων εισαι? αα επισης να αναφερω πως αυτα που ειπα στο προηγουμενο μνμ τα εκανα πριν ξανα πεσω στο κρεβατι! τωρα δεν κανω τιποτα απολυτως!!!!!!!:(

Senior Member
    Quote Originally Posted by Frozen78 View Post
    Και εγώ ακολουθώ αγωγή με εσκιταλοπράμη (γενόσημο του Cipralex) και αναμένω....!!!!!
    σε ποια μερα εισαι?? θυμαμαι προηγουμενη φορα στις 17 μερες με επιασε καλα το χαπι ωστε να μου φυγουν οι αγοραφοβιες κ οι κρισεις πανικου! σημερα καλυτερα ξυπνησα μπορω να πω αλλα το ζαναξ το πηρα αφου ο γιατρος μου ειπε να τα περνω !!! μετα απο μια ωρα ομως μου βγηκε λιγο αγχος! χωρις λογο ή μαλλον δεν με χαλαρωσε περισσοτερο το ζαναξ κ αρχισα να σκεφτομαι οτι δεν με πιανει!!!

Εχω ωροσκοπο ιχθυ:cool:

Τα ψαρακια λεει αστρολογικα... εχουν αυτο...-κολυμπουν αμεριμνα χαλαρα...χαλαρα...χαλαρα...ωσ� �ου κεντραρουν και σπινταρουν.

Δευτερον εχουμε την ταση να θελουμε να σωνουμε τους αλλους...ντε και καλα λες και εμεις ειμαστε απο ατσαλι... α πα πα πα...
    Εχω αρχισει και το κοβω συστηματικα :o

Ποπη,πινεις αλκοολ ή οχι ? (να πιασουμε και αυτο το θεμα γιατι ιχθυς και καταχρηση πανε χερι χερι)

Μη φανταστεις οτι τα κανω ολα μαζι και καθε μερα...εχω περασει και φασεις που απλα θελω να βλεπω ρομαντικες κομεντι με τα ποπ κορν ανα χειρας και μετα να νιωθω τυψεις οτι ειμαι μια τεμπελα :(
    Ειμαι 26.5

Senior Member
    σε ποια μερα εισαι?? θυμαμαι προηγουμενη φορα στις 17 μερες με επιασε καλα το χαπι ωστε να μου φυγουν οι αγοραφοβιες κ οι κρισεις πανικου! σημερα καλυτερα ξυπνησα μπορω να πω αλλα το ζαναξ το πηρα αφου ο γιατρος μου ειπε να τα περνω !!! μετα απο μια ωρα ομως μου βγηκε λιγο αγχος! χωρις λογο ή μαλλον δεν με χαλαρωσε περισσοτερο το ζαναξ κ αρχισα να σκεφτομαι οτι δεν με πιανει!!!
    Είμαι στην 13η ημέρα με ολόκληρο χάπι (20 mg) κάθε πρωί και δύο ζάναξ την ημέρα των 0,25...Δεν υπολογίζω την μετάβαση από το σεροπράμ στην εσκιταλοπράμη..έκανα συνδυασμό μέχρι να φτάσω στο ολόκληρο χάπι.Πότε θα έρθει καλύτερη μέρα???????

Senior Member
    μπα με το αλκοολ καμια σχεση! 1-2 ποτακια την εβδομαδα κ αν! το καπνισμα μια το αρχιζω μια το σταματαω που κ παλι δεν κανω υπερβολες!! το καλοκαιρι πχ εκανα ενα καπνο σε μια εβδομαδα τωρα εχω 3 εβδομαδες το εκοψα! παλιοτερα εκανα καταχρησεις κ δοκιμες με διαφορες απαγορευμενες ουσιες που εδω κ 5 χρονια περιπου δεν εχω ξανα ακουμπησει!!!!! κ πλεον ειμαι κ αρνητικη μπορω να πω .....

Senior Member
    μπα με το αλκοολ καμια σχεση! 1-2 ποτακια την εβδομαδα κ αν! το καπνισμα μια το αρχιζω μια το σταματαω που κ παλι δεν κανω υπερβολες!! το καλοκαιρι πχ εκανα ενα καπνο σε μια εβδομαδα τωρα εχω 3 εβδομαδες το εκοψα! παλιοτερα εκανα καταχρησεις κ δοκιμες με διαφορες απαγορευμενες ουσιες που εδω κ 5 χρονια περιπου δεν εχω ξανα ακουμπησει!!!!! κ πλεον ειμαι κ αρνητικη μπορω να πω .....
    Εγώ που λες δεν έχω κρίσεις πανικού...Έχω ως σύμπτωμα την ζάλη και ένα χάσιμο,σαν να μην ξέρω πού πατάω και πού βρίσκομαι ένα πράγμα...Σου έχει τύχει αυτό?

Page 4 of 10 FirstFirst ... 23456 ... LastLast