Αγχωδεις διαταραχες ή μηπως οχι? - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 20 of 20
    Quote Originally Posted by opalakia View Post
    Σε ευχαριστω andreas7 για την συμπαρασταση...αλλα εμενα η αγοραφοβια πιστευω ειναι αποτελεμσα της αρρωστοφοβιας,γενικα εγω με αυτα που αισθανομαι (ψυχοσωματικα) φοβαμαι οτι μπορει να εχω κατι παθολογικο και οσο ειμαι εξω μονος μου αισθανομαι ανασφαλεια και οτι μπορει να με χτυπησει εκεινη την ωρα και να με δουν ολοι.Και το ολο της υποθεσης ειναι οτι δεν γουσταρω να με λυπουνται,να με δουν και να πουν ααα κοιτα τι επαθε μωρε.Τελος παντων, επειδη ομως εγω ολα αυτα που επαθα τα επαθα την ωρα που γυμναζομουν (κοιλιακους).Τι πιστευεις οτι μπορει να επαθα εκεινη τη στιγμη, μηπως δεν οξυγονωνωτανε σωστα ο εγκεφαλος και προκληθηκε καποια βλαβη,γιατιιι...οπως ειπα δεν επερνα καλες αναπνοες λογω των αεριων στο στομαχι.
    Φιλαρακι εχεις κανει εξετασεις? αμα εχεις κανει και εισαι οκ τοτε δεν εχεις λογο να φοβασαι τιποτα..το ξερω ειναι δυσκολο να το εφαρμοσεις αλλα πρεπει..μπορει να εγινε και λογω γυμναστηριου
    εγω μερικες φορες οταν παω γυμναστηριο με πιανουν ζαλαδες αλλ εχω κανει εξετασεις και ολα καλα ...ολα προερχοντε απο το αγχος πρεπει να φανεις δυνατος και να το πολεμησεις
    γιατι οσο σε αφηνει να σε ριξει απο κατω τοσο χειροτερα ειναι.και κατα την γνωμη μου ψαξε για κανα καλο ψυχοθεραπευτη,,

Member
    --------------------

Member
    Quote Originally Posted by andreas7 View Post
    Φιλαρακι εχεις κανει εξετασεις? αμα εχεις κανει και εισαι οκ τοτε δεν εχεις λογο να φοβασαι τιποτα..το ξερω ειναι δυσκολο να το εφαρμοσεις αλλα πρεπει..μπορει να εγινε και λογω γυμναστηριου
    εγω μερικες φορες οταν παω γυμναστηριο με πιανουν ζαλαδες αλλ εχω κανει εξετασεις και ολα καλα ...ολα προερχοντε απο το αγχος πρεπει να φανεις δυνατος και να το πολεμησεις
    γιατι οσο σε αφηνει να σε ριξει απο κατω τοσο χειροτερα ειναι.και κατα την γνωμη μου ψαξε για κανα καλο ψυχοθεραπευτη,,
    Εχω μιλησει με εναν οικογενειακο μου φιλο που ειναι ψυχολογος και μου εχει πει τι να κανω , μου λεει δεν ειναι τιποτα το σοβαρο και με μερικες απ'τις συμβουλες του μπορω να το αντιμετωπισω και μονος.Ομως εγω χθες πηγα για ποδοσφαιρο με κατι φιλους μου και δεν μπορουσα να αποδωσω με τιποτα.Ετρεχα δεκα μετρα και μου κοβοταν η ανασα.Ψυχολογικο ειναι κι'αυτο?Ποτε αλλοτε δεν ειχα τετοια δυσκολια στην ασκηση.

Banned
    διαφωνω με την νοοτροπία "ξεχασε" το... δεν πιανει ποτε! ειδικα σε θεματα που αφορουν την υγεια. πρεπει να πας σε εναν ενδοκρινολογο, να δεις τι αλλες εξετασεις μπορεις να κανεις για να βεβαιωθεις μεσα σου περισσοτερο οτι ολο αυτο ειναι ψυχοσωματικο, αφου βεβαιωθεις για αυτο, πες στον ψυχολόγο που σου εδωσε να κανεις καποια "κολπάκια" για να το ξεπερασεις, τα χαιρετισματα μου, οτι οταν το σωμα βαραει συναγερμο, δεν ωφελουν τα κολπάκια, αλλα το γερο σκαψιμο...να βρεις τι προκαλεσε όλα αυτα... εχει ομοιοτητες με την κριση πανικου, αλλα καλυτερα να μιλησεις με εναν ειδικο σε αυτο το θεμα...ΣΑΦΩΣ και δεν πρεπει να το αμελήσεις να βρεις την πηγη του τωρα που ειναι νωρις και να το αντιμετωπίσεις.. καλο σκαψιμο και περαστικα!

Member
    Quote Originally Posted by rea View Post
    διαφωνω με την νοοτροπία "ξεχασε" το... δεν πιανει ποτε! ειδικα σε θεματα που αφορουν την υγεια. πρεπει να πας σε εναν ενδοκρινολογο, να δεις τι αλλες εξετασεις μπορεις να κανεις για να βεβαιωθεις μεσα σου περισσοτερο οτι ολο αυτο ειναι ψυχοσωματικο, αφου βεβαιωθεις για αυτο, πες στον ψυχολόγο που σου εδωσε να κανεις καποια "κολπάκια" για να το ξεπερασεις, τα χαιρετισματα μου, οτι οταν το σωμα βαραει συναγερμο, δεν ωφελουν τα κολπάκια, αλλα το γερο σκαψιμο...να βρεις τι προκαλεσε όλα αυτα... εχει ομοιοτητες με την κριση πανικου, αλλα καλυτερα να μιλησεις με εναν ειδικο σε αυτο το θεμα...ΣΑΦΩΣ και δεν πρεπει να το αμελήσεις να βρεις την πηγη του τωρα που ειναι νωρις και να το αντιμετωπίσεις.. καλο σκαψιμο και περαστικα!
    Thank you rea μου δωσες μια λυση

Page 2 of 2 FirstFirst 12