φτυσιμο , φτου , φτου σου - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast
Results 61 to 75 of 89
    Senior Member
    Quote Originally Posted by wjsrp View Post
    Δεν είμαι αυτός που ισχυρίζεσαι εσύ και οι υπόλοιποι που διαδίδετε φήμες και δε σας κάνω τη χάρη να σταματήσω να γράφω στο forum.
    θαυμαζεις εσυ τον τομετ? που το ειπες αυτο?

εγω δεν ισχυριστηκα τιποτε, ουτε μιλησα πουθενα για σενα η σε σενα. στον μαγκ μιλουσα. νομιζω ειναι φανερο.
    ουτε ξερω ποιος εισαι, ουτε με ενδιαφερει αν εισαι διπροφιλο.
    το ηλιοτροπιο που σε κατηγορει οτι μοιαζεις του τομετ, του μοιαζει περισσοτερο κι απο σενα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by wjsrp View Post
    Δεν είμαι αυτός που ισχυρίζεσαι εσύ και οι υπόλοιποι που διαδίδετε φήμες και δε σας κάνω τη χάρη να σταματήσω να γράφω στο forum.

Δεν εννοει εσενα η ρεμ , μην αρπαζεσαι .

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    οντως, μονο εσυ και ο ιδιος τον θαυμαζεις. ετσι καιει και τα διπροφιλα του, αλλωστε .
    χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!

στο ευφυεστατος θα διαφωνησω :rolleyes:
    Δεν θα χαλασουμε τις καρδιες μας για τον tomhet .

Ποιόν; Ούτε που τον ξέρω.

εγω δεν ισχυριστηκα τιποτε, ουτε μιλησα πουθενα για σενα. στον μαγκ μιλουσα. νομιζω ειναι φανερο.
    Σόρυ τότε. Δικό μου λάθος.

το ηλιοτροπιο που σε κατηγορει οτι μοιαζεις του τομετ, του μοιαζει περισσοτερο κι απο σενα...
    ΧΑΧΑΧΑ!:D
    Last edited by deleted-member17-03-2016; 23-09-2015 at 16:29.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Ποια ειναι η γνωμη σας για την περιφημη τακτικη του ' φτυσιματος ' ? πιανει ? η ειναι χαζομαρες ? ειναι καλο να δειξεις διαθεσιμος εξ αρχης , η να το παιξεις δυσκολος - η ? εγω πιστευω οτι ολη η ιστορια με το 'φτυσιμο ' ειναι ανοητη , αν ο αλλος-η , θελει φτυσιμο για να΄' τσιμπησει ' , απλως ειναι ανωριμος-η , απο την αλλη , η τακτικη ' καλημερα σας , σας ανηκω ' δεν ειναι και η καλυτερη , η μηπως ειναι ?
    Ειναι πιο καλη η τακτικη να μπερδευεις τον αλλον-η , να μην ξερει τι σκεφτεσαι εσυ γι αυτον-ην ? η να εισαι ξεκαθαρος εξ αρχης ?
    Για πετε , για πετε !!!!
    συμφωνω μαζι σου mac.ανωριμοτητα ειναι να φτυνεις ,ανωριμοτητα και να κολλας οταν σε φτυνουν.το κολλημα κατοπιν φτυσιματος μαλλον ειναι και εγωισμος.αλλα δε συμφωνω και με την τακτικη με το καλημερα σας ανηκω με τιποτα.κατι ενδιαμεσο?δηλαδη μια σχεση με ειλικρινια και σιγα σιγα να ανοιγομαστε και να γνωριζουμε τον αλλον χωρις να πεσουμε με τα μουτρα νομιζω ειναι καλυτερο για μενα τουλαχιστον

Senior Member
    να ρωτησω κατι?ποια ειναι η τακτικη του φτυσιματος?μπορει καποιος αν του εχει τυχει να δωσει παραδειγμα?

Member

εγω δεν ισχυριστηκα τιποτε, ουτε μιλησα πουθενα για σενα η σε σενα. στον μαγκ μιλουσα. νομιζω ειναι φανερο.
    ουτε ξερω ποιος εισαι, ουτε με ενδιαφερει αν εισαι διπροφιλο.
    οριστε;;;;; Απο που κι ως που;;;; Μπορεις να μου το στοιχειοθετησεις;;;;

Senior Member
    μπορω, αλλα δεν θελω;)

Senior Member
    βρε αυτος ο τομνετ..:o

Διαβάζω τον τίτλο και λέω θα αναφέρεται στο "κακό μάτι",φτου σου μη σε ματιάσω κτλ..Και κάπως έτσι να πω την βλακεία μου και εγώ...θυμάμαι κάποτε που πήγαινα δημοτικό,έκανα ποδήλατο και περνάω μπροστά απο κάτι συμμαθητές μου που με κοροϊδεύανε έτσι και αλλιώς.Εκει που περνούσα λοιπόν,λέει ο ένας "πέσε ρε" και κατά σύμπτωση χτυπάω σε μια πέτρα που ήταν στη μέση του δρόμου και πέφτω...καλό ε; ευτυχώς δε χτύπησα αλλά πρόσφερα άφθονες στιγμές γέλιου..

Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Δεν εννοει εσενα η ρεμ , μην αρπαζεσαι .
    Έγινε παρεξήγηση. Όλα οκ τώρα.:)

Member
    μπορω, αλλα δεν θελω;)
    γιατι δε θέλεις;
    Ειλικρινά θα ηθελα να μάθω που το βασίζεις ,χωρίς καμια εριστική διαθεση....Απλά μου κάνει εντυπωση.
    Αν δε θέλεις να το κανεις δημοσιως,υπάρχουν και τα πμ.

Banned
    Quote Originally Posted by iliotropio View Post
    γιατι δε θέλεις;
    Ειλικρινά θα ηθελα να μάθω που το βασίζεις ,χωρίς καμια εριστική διαθεση....Απλά μου κάνει εντυπωση.
    Αν δε θέλεις να το κανεις δημοσιως,υπάρχουν και τα πμ.
    Δεν μπορει κανεις να σου στειλει πμ γιατι πολυ απλα δεν εχεις φτασει τα 50 ποστ. Οποτε κ εγω θα σου γραψω εδω.

Με τι καθεσαι κ ασχολεισαι βρε συ.....???? Σε οοοοοοολο το forum 2 nicks ( ολως τυχαιως...... κ που ολως τυχαιως επισης παντα το 1 ηταν συνηγορος του αλλουνου....) εχουν παθει εμμονη με τα πολυπροφιλα κ κοπτονται για αυτα. Μασανε τα φυλλα της Πυθειας, εχουν εγκαταστησει μηχανισμους ανιχνευσης που κ η CIA θα ετριβε τα ματια της, εχουν 6η αισθηση, βιονικη οραση κ βλεπουν μεσα απο την οθονη u name it. Ναι, ξερουν 1 προς 1 τα πολλαπλα προφιλ ολου του forum, η γνωση φυσικα ειναι μυστικη (μασσονεια 1 πραγμα....), γιατι οσες φορες κ να τους εγινε προταση απο 1 σωρο μελη να "αποκαλυψουν" τη θεικη αυτη πληροφορηση, η να προσκομισουν τα αποδεικτικα στοιχεια στη Διαχειριση...... σιωπη. Μονο καρφια, υπονοουμενα κ κακιες δεξια κ αριστερα. Πχ παλια η μετενσαρκωση του Tomhet ημουν εγω. Απλα μη δινεις σημασια, δειξε κατανοηση, καμια φορα το πραγμα εχει κ την κωμικοτραγικη του πλευρα, θα γελας κ συ στο τελος....... Κ εχεις ακομα ν'ακουσεις...... οτι εισαι το χ παλιο μελος, οτι εχεις 10ψηφιο αριθμο προφιλ, οτι εισαι αντρας, οτι το παιζεις ψυχολογα/ψυχιατρος κ παρασερνεις μελη, τα οποια μπλεκουν εξ αιτιας σου, οτι εισαι οντως ψυχολογος αλλα μπηκες για να διαφημιστεις, οτι...
    ., οτι....... ορεξη να'χεις να διαβαζεις (κ να γελας!).

Member
    χαχαχαχα!!!! thanks mariposa !

Senior Member
    ΜΑΡΙΠΟΖΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΣΕ ΑΓΑΠΑΩ ΕΤΣΙ ΤΟ ΧΩ ΔΗΛΩΣΕΙ ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ
    ΑΛΛΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΛΑΓΟΥ ΚΙ ΑΛΛΑ ΤΗΣ ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΩ ΤΗ ΡΕΜ
    ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΕΜΠΕΙΡΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΟΠΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast