ειμαστε η δεν ειμαστε μαζι????? - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 10 FirstFirst ... 678910 LastLast
Results 106 to 120 of 137
    Quote Originally Posted by kerasi View Post
    Αυτα που ηθελες να πεις τα ειπες πολλες φορες και αυτα που σου ειπε ο φιλος σου ειναι σωστα, σου μιλησε πολυ ψυχραιμα και σταρατα. Για μενα πρεπει να περιμενεις κ με τον τροπο σου να φερεις την αλλαγη που επιθυμεις. Μη τον καλεις λοιπον ξανα εσυ πρωτη και ασε να κυλησουν λιγες μερες.
    ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας και την ανταποκριση σας!!!

κερασι εχεις πολυ δικιο...
    πιστευω οτι αυτο που πρεπει να κανω ειναι να το παρω πιο χαλαρα και οπως ειπες και συ με τον τροπο μου και τη συμπεριφορα μου να τ δειξω πως τιποτα δεν εχει τελειωσει!!! πως θελουμε απλα και οι δυο χρονο και να αφησουμε τα πραγματα να κυλισουν!!!!1

αυτο λοιπον θα προσπαθησω να κανω...

Senior Member
    Πες οτι κανετε ενα διαλειμμα. Προσεχε ομως συγκρατησου κ μην τον καλεις παλι γτ θα τα κανεις χειροτερα.

Senior Member
    ''πιστευω οτι αυτο που πρεπει να κανω ειναι να το παρω πιο χαλαρα.......θελουμε απλα και οι δυο χρονο''...αυτες τις δυο φρασεις κανε τις τατουαζ για να μη τις ξεχασεις.κ συντομα θα εισαι ευτυχισμενη.δε μπορω να εγγυηθω μαζι του (αν κ το πιστευω,απλα κραταω μια επιφυλαξη στο τι μπορει να εχει στο κεφαλι του) αλλα σου εγγυωμαι πως συντομα θα εισαι ευτυχισμενη

Senior Member
    Quote Originally Posted by violeta92 View Post
    θεωρειτε οτι ολα αυτα που μου ειπε μπορει να ειναι η πραγματικοτητα η δικαιολογιες????

δεν ξερω παιδια ..ειμαι πολυ μπερδεμενη... φυσικα και θελω να ξαναπροσπαθησουμε και ας ειναι και μετα απο διαστημα!! δεν νιωθω πως εχουμε τελειωσει και η σχεση μας εκανε τον κυκλο της!
    απ την μια σκεφτομαι να περιμενω, γιατι πιστευω αξιζει..
    απο την αλλη νιωθω οτι ισως και να μην γινεται επανασυνδεση..δεν νομιζω πως υπαρχουν πολλες πιθανοτητες επανασυνδεσης ενος ζευγαριου και κει ειναι που λεω μηπως κανω λαθος και πρεπει να παω παρακατω??????
    ενα μερος, ειναι σιγουρα δικαιολογιες..
    σε τι βαθμο και τι ακριβως εχει στο κεφαλι του, μονο εκεινος ξερει.

αν δεν ηταν δικαιολογιες, δεν θα μιλουσε για χωρισμο, δεν θα ξεκαθαριζε τοσο απολυτα την θεση του, θα τα αφηνε πιο συγκεχυμενα τα πραγματα.
    αυτος θελει κατ αρχας ΝΑ ΧΩΡΙΣΕΤΕ και μετα, "βλεπουμε"....

κανεις δεν σου εγγυαται οτι θα υπαρξει η προσπαθεια για συνεχεια.
    το μονο που εχεις, ειναι αυτο που ζεις ΤΩΡΑ.
    σου αρεσει? το αντεχεις?

Πες οτι κανετε ενα διαλειμμα. Προσεχε ομως συγκρατησου κ μην τον καλεις παλι γτ θα τα κανεις χειροτερα.
    εχεις δικιο!!!!! αλλωστε και μενα θα μ αρεσε να το παρουμε πιο χαλαρα σε φαση οπως ημασταν οταν γνωριστηκαμε... φλερτ, πειραγματα, ραντεβουδακια!!!

ο φοβος μου ειναι μην ξυπνησει ενα πρωινο και πει "δεν γινεται, τελος" αλλα δυστυχως θα πρεπει να εχω κ αυτο το ενδεχομενο στο μυαλο μου!! σωστα???

ωστοσο, χθες το βραδυ μου προτεινε να δουμε ταινια σπιτι μου... μετα απο μονος του ειπε πως θελει να κοιμηθει εδω... δεν ξερω αν εκανα καλα αλλα δεχτηκα... το πρωι ητταν πολυ γλυκος!
    ομως, μηπως θα πρεπει σε καποια θεματα αν και δεν μπορω να κρατησω και καποια αποσταση και να βαλω και καποια ορια??

Quote Originally Posted by soking View Post
    ''πιστευω οτι αυτο που πρεπει να κανω ειναι να το παρω πιο χαλαρα.......θελουμε απλα και οι δυο χρονο''...αυτες τις δυο φρασεις κανε τις τατουαζ για να μη τις ξεχασεις.κ συντομα θα εισαι ευτυχισμενη.δε μπορω να εγγυηθω μαζι του (αν κ το πιστευω,απλα κραταω μια επιφυλαξη στο τι μπορει να εχει στο κεφαλι του) αλλα σου εγγυωμαι πως συντομα θα εισαι ευτυχισμενη
    σοκινγ μακαρι τα πραγμτα να πανε καλα και μεσα απο αυτην την δοκιμασια να ανανεωθουμε και εμεις και η σχεση μας!!!

Quote Originally Posted by Remedy View Post
    ενα μερος, ειναι σιγουρα δικαιολογιες..
    σε τι βαθμο και τι ακριβως εχει στο κεφαλι του, μονο εκεινος ξερει.

αν δεν ηταν δικαιολογιες, δεν θα μιλουσε για χωρισμο, δεν θα ξεκαθαριζε τοσο απολυτα την θεση του, θα τα αφηνε πιο συγκεχυμενα τα πραγματα.
    αυτος θελει κατ αρχας ΝΑ ΧΩΡΙΣΕΤΕ και μετα, "βλεπουμε"....

κανεις δεν σου εγγυαται οτι θα υπαρξει η προσπαθεια για συνεχεια.
    το μονο που εχεις, ειναι αυτο που ζεις ΤΩΡΑ.
    σου αρεσει? το αντεχεις?
    καποιες στιγμες ειναι ψυχοφθορο... καποιες αλλες παλι, τις περισσοτερες ειναι πολυ ομορφο... δεν ειμαι ετοιμη αυτη τη στιγμη να εξαφανιστω απο την ζωη του! το να μην τον βλεπωω μου ειναι πολυ πιο δυσκολο!! θελω να τον εχω στη ζωη μου!! ειναι απο τους πιο σημαντικους ανθρωπους που εχω!!!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by violeta92 View Post
    καποιες στιγμες ειναι ψυχοφθορο... καποιες αλλες παλι, τις περισσοτερες ειναι πολυ ομορφο... δεν ειμαι ετοιμη αυτη τη στιγμη να εξαφανιστω απο την ζωη του! το να μην τον βλεπωω μου ειναι πολυ πιο δυσκολο!! θελω να τον εχω στη ζωη μου!! ειναι απο τους πιο σημαντικους ανθρωπους που εχω!!!!!
    αυτο και να κανεις, τοτε.
    οσο περνας πιο καλα απο οσο χαλιεσαι, συνεχισε.
    οτι ταιριαζει στον καθεναν, δεν ειμαστε ιδιοι.
    λογαριασμο, οφειλεις μονο στον εαυτο σου.

Quote Originally Posted by Remedy View Post
    αυτο και να κανεις, τοτε.
    οσο περνας πιο καλα απο οσο χαλιεσαι, συνεχισε.
    οτι ταιριαζει στον καθεναν, δεν ειμαστε ιδιοι.
    λογαριασμο, οφειλεις μονο στον εαυτο σου.
    οχι δεν αισθανομαι ασχημα για το τι κανω!!! εξαλλου δεν ειμαι με εναν αγνωστο που γινεται ολο αυτο!!!με το αγορι μου ειμαι... με τον ανθρωπο μου
    αυτο που με προβληματιζει ειναι ολα αυτα που εχω αναφερει παραπανω!!!!

Senior Member
    Το γεγονος οτι σε καλει ο ιδιος και συχνα μαλιστα ειναι πολυ θετικο. Χωρισμος που μιλαμε δεν υπαρχει. Οταν ενας αντρας εχει χασει το ενδιαφερον του για μια κοπελα, δεν συντηρει την επικοινωνια. Εδω θα προτεινα ομως να αποφυγεις το σεξ μαζι του και αν σου ξαναπροτεινει να πας σπιτι του, βρες μια δικαιολογια κ μην πας. Καλυτερα να βρισκοσαστε εξω ή καθολου. Ειναι μεγαλο λαθος να κανεις σεξ σ αυτο το μεταβατικο διαστημα. Απ την αλλη δεν εννοω να του το πεις ετσι ρητα οτι πχ δεν ερχομαι για να μην κανουμε σεξ, να μη φαινεται δηλ οτι το λες επιτηδες, πες πχ θελω να βγω εξω για καφε ή εχω διαβασμα κ να μην πας καθολου κ την επομενη να πεις για καφε, οχι μεσα στο σπιτι.

Το γεγονος οτι σε καλει ο ιδιος και συχνα μαλιστα ειναι πολυ θετικο. Χωρισμος που μιλαμε δεν υπαρχει. Οταν ενας αντρας εχει χασει το ενδιαφερον του για μια κοπελα, δεν συντηρει την επικοινωνια. Εδω θα προτεινα ομως να αποφυγεις το σεξ μαζι του και αν σου ξαναπροτεινει να πας σπιτι του, βρες μια δικαιολογια κ μην πας. Καλυτερα να βρισκοσαστε εξω ή καθολου. Ειναι μεγαλο λαθος να κανεις σεξ σ αυτο το μεταβατικο διαστημα. Απ την αλλη δεν εννοω να του το πεις ετσι ρητα οτι πχ δεν ερχομαι για να μην κανουμε σεξ, να μη φαινεται δηλ οτι το λες επιτηδες, πες πχ θελω να βγω εξω για καφε ή εχω διαβασμα κ να μην πας καθολου κ την επομενη να πεις για καφε, οχι μεσα στο σπιτι.
    και εγω ετσι πιστευω..τα πραγματα κυλανε ομορφα!! πχ σημερα μ προτεινε να φαμε μαζι σπιτι αλλα εγω δεν μπορεσα γιατι ειχα κανονισει ηδη καφε με μια φιλη... στο διαστημα τ καφε μιλαγαμε και μετα μ προτεινε να δουμε ταινια στο σπιτι του... πηγα, με κρατουσε αγκαλια και με φιλουσε συνεχεια... δν προχωρησε παρακατω( αν πω καποια στιγμη οτι δεν θελω ξερω οτι θα το σεβαστει και δεν θα νευριασει) και οταν τελειωσε η ταινια μου προτεινε να κοιμηθω εκει... δεν εμεινα ομως!! θα τον αφησω να εχει τον χρονο και τον χωρο του!!
    αυτα!!

καληνυχταααααα

α επισης χθες το βραδυ ειδααμε ταινια σπιτι μου και μετα κοιμηθηκε σε μενα!!! δεν ηταν σωστο να κοιμομουν εγω εκει σημερα.... ας κοιμομαστε μαζι οχι ομως καθε μερα γτ ετσι θεωρω δεν παιρνει τον χρονο του!!!

παιδια καλησπερα...

εκει που τα πραγματα κυλανε καλυτερα εγω και παλι προβληματιζομαι...
    οπως σας ειχα πει στο τελευταιο μνμ βρισκομαστε πολυ τις τελευταιες μερες... χθες ξαναειδαμε ταινια το βραδυ αλλα στο σπιτι μου... κοιμηθηκε σε μενα.. μεσα στον υπνο του με επαιρνε αγκαλιες.. το πρωι ξυπνησαμε και καναμε κατι προκαταρκτικα... μετα ομως την υπολοιπη μερα ναι μεν με πειραζε, με αγκαλιαζε αλλα οταν πλησιαζα να τον φιλησω μου δινε μαγουλο!!

δεν ξερω τι ακριβως γινεται ρε παιδια?? με βλεπει σαν φιλη? και αν με βλεπει σαν φιλη τοτε γιατι κοιμομαστε μαζι? πως γινεται ολα αυτα να ειναι κατι φιλικο?????

Senior Member
    Βιολετα αυτα πρεπει να κοπουνε.

Βιολετα αυτα πρεπει να κοπουνε.
    δεν ξερω... δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται μεσα στο μυαλο του... παντοτε στις αποψεις του και στη συμπεριφορα του ηταν ξεκαθαρος... τωρα γιατι τοσο μπερδεμα??????

Senior Member
    Φταις και συ βιολετα μου, δεν ειναι δυνατο να λειψεις σε καποιον οταν εισαι συνεχεια εκει. Εγω σου προτεινω να κοψεις αυτα τα σουρτα φερτα αλλα οχι με τροπο που να φαινεται οτι το κανεις επιτηδες. Βρες δικαιολογιες και να βγαινεις μονο εξω για καφε για 1-2 ωρες, οχι παραπανω. Επομενως οχι ο ενας στο σπιτι του αλλου, ουτε σωματικη επαφη.

Page 8 of 10 FirstFirst ... 678910 LastLast