Χωρισμος μετα απο μακροχρονια σχεση. - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 78
    Quote Originally Posted by Försvarsadvokat View Post
    Η αλήθεια είναι ότι ο λόγος μου ήταν λίγο ισοπεδωτικός αλλά πάλι πιστεύω ότι μια κοπέλα που ξαφνικά θέλει να ζήσει νέα πράγματα, νέες εμπειρίες, από κάπου πρέπει να έλαβε αυτά τα ερεθίσματα. Λες ότι είναι συνέχεια στο σπίτι αλλά οι πειρασμοί μπορεί να προκύψουν και μέσω διαδικτύου. Από την άλλη αν μέσα της το έχει δουλέψει πολύ και έχει καταλήξει ότι δεν μπορεί να συνεχίσει άλλο είναι πολύ δύσκολο να αντιστραφεί αυτή η κατάσταση, ιδίως αν η ίδια πραγματικά δεν θέλει. Είμαι πάντα της άποψης ότι ένας άντρας αξίζει να παρακαλέσει μια κοπέλα, μέχρι και στα πόδια της να πέσει, αλλά αν αυτό δεν έχει αποτέλεσμα, τότε θα πρέπει να φύγει όπως ήρθε...σαν κύριος !!! Πότε βέβαια είναι το κρίσιμο χρονικό σημείο για να πεις ότι τώρα φεύγω σαν κύριος αυτό δεν μπορώ να στο πω εγω !!! Ένα από αυτά που θα ήταν καλό να κάνεις είναι να δεις πραγματικά εσυ που έφταιξες, αν δηλαδή είναι κάτι στον χαρακτήρα σου, να το διορθώσεις και αργότερα να προχωρήσεις μπροστά. Αν το γυαλί ραγίσει δύσκολα ξανακολλα. Τα μόνα δυνατά χαρτιά που έχεις υπερ σου είναι ότι ήσασταν αρκετά χρόνια μαζί και δεν διαγράφονται με μιας όλα και αν ήσουν και ο πρώτος της στην ζωή της τότε οι πιθανότητες να το μετανιώσει αυξάνονται. Βέβαια πρέπει να σκεφτείς αν είσαι διατεθειμένος να την δεχτείς πίσω, σε περίπτωση που αυτή προχωρήσει στην ζωή της και ίσως αργότερα σε 6 μήνες ή 1χρόνο δει ότι δεν βρήκε αυτό που έψαχνε. Σε όλες τις περιπτώσεις, είτε θετικής είτε αρνητικής έκβασης της υπόθεσης, εσυ πρέπει να μάθεις να ζεις χωρίς αυτήν. Ξέρω είναι δύσκολο, ξέρω θέλει τον χρόνο του αλλά είναι αναγκαίο κακό για να μπορέσεις να στηρίξεις εσυ πρωτίστως τον δικό σου εαυτό.
    συμφωνω με την αποψη σου!! αλλα δυστυχως δεν ειμαστε παιδια, καποια λαθοι δεν συγχωρουνται....

Senior Member
    Βασικά φίλε pngts βλέπω να επικεντρώνονται σε μεγάλο βαθμό οι απαντήσεις, προς την κοπέλα, που είτε καλώς είτε κακώς... απ'ότι γράφεις, από εκείνη ξεκίνησε η κουβέντα για χωρισμούς και τα σχετικά.

Εγώ να σε ρωτήσω κάτι άλλο όμως, μιας και μιλάμε για έξι χρόνια σχέσης, και μια διαφορά ηλικίας δέκα ολόκληρων ετών (που εγώ θεωρώ μεγάλη, αλλά δεν παύω να είμαι έξω απ'το χορό).
    Πες οτι από την επόμενη εβδομάδα είστε πάλι μαζί.
    Πιστεύεις οτι θα είσαι εντάξει και θα είναι κάτι που θα σε γεμίζει;
    Πιστεύεις οτι δεν θα έχεις σε μια πλευρά του μυαλού σου την ιδέα πως αυτή η κοπέλα δεν ικανοποιείται με αυτά που δίνεις από την πλευρά σου;
    Πιστεύεις οτι δεν θα νιώθεις εσύ ο ίδιος την ανάγκη για μια μεγαλύτερη εκδηλωτικότητα από μέρους της, για να σου καλυφθεί η ακριβώς πιο πάνω σκέψη-αμφιβολία; (Κάτι που αναπόφευκτα θα οδηγήσει και σε πιο δύσκολο μονοπάτι όσον αφορά την καθημερινή σας επαφή/επικοινωνία, γιατί αν της το εκφράσεις, θα νιώσει κι εκείνη πιο πιεσμένη.)

Τα σκηνικά "χωρίζουμε-ξαναείμαστε μαζί" με ενδιάμεσες σεξουαλικές επαφές κτλ, είναι η ευκαιρία σου να την ξεπεράσεις ερωτικά.
    Συνειδητοποίησέ το πρωτού συνηθίσεις μέσα σου, τα συναισθήματα των αλλεπάλληλων σκέψεων προσμονής και επικύρωσης των προσπαθειών σου δήλωσης και εκδήλωσης του "έρωτά" σου γι αυτή την κοπέλα.

Όπως την περιγράφεις, το μόνο σίγουρο είναι οτι δεν έχει κατασταλάξει το μυαλό της ακόμα, έστω και αν δεν φέρεται με τον "τυπικό" ανώριμο τρόπο.
    Μην το βλέπεις σαν, θα είσαι εσύ η αιτία που θα την κάνει να γίνει πιο ώριμη συναισθηματικά. Μάλλον δεν θα συμβεί, εάν δεν συνέβη ήδη μέσα στα 6 προηγούμενα χρόνια.

Αν βέβαια κατα βάθος πιστεύεις (χωρίς να μπαίνουν στη μέση οι συναισθηματισμοί) οτι αξίζει να αφιερώσεις τη ζωή σου σε εκείνη, παρ'το πιο ήρεμα, επικέντρωσε για ένα διάστημα στον εαυτό σου, να ξεσκάσεις, και μετά από λίγο καιρό (μερικούς μήνες) ξαναπροσπάθησε να έρθετε σε επαφή, για να πάρεις μια ιδέα αν τελικά κι εκείνη νιώθει για σένα παρόμοια. Αλλά προσωπικά δεν θα σου πρότεινα να ξαναγυρίσεις σε αυτή τη σχέση.

χτπ μην ευχαριστείς εμένα, εσυ να συνεχίσεις να πιστεύεις όσα λες και μακάρι να σε ακολουθήσουν όλο και περισσότερες γυναίκες. Αν τώρα ανοίξουμε το θέμα με τις ηλικίες..πάει το χάσαμε το τρένο !!! Σίγουρα πρέπει να κοιτάμε τον άνθρωπο και όχι την διαφορά ηλικίας αλλά άντε να είσαι εσυ 20 και ο άλλος 40...πόσες πιθανότητες υπάρχουν και η σχέση αυτή να αντέξει στον χρόνο και πόσες πιθανότητες υπάρχουν αν αντέξει αυτή η σχέση να μην πάει το κέρατο σύννεφο από ένα σημείο και μετά ; Οι ψυχολόγοι προσπαθούν να απενοχοποιήσουν την διαφορά ηλικίας αλλά πίσω από την διαφορά ηλικίας σίγουρα κρύβονται ψυχολογικά θέματα του ένος ή και των δύο συντρόφων που αργά ή γρήγορα βγαίνουν στην επιφάνεια και καταστρέφονται ζωές, κλείνουν σπίτια και μένουν χωρισμένες γυναίκες με ανήλικα τέκνα και αγόρια να ψάχνουν την επόμενη μίλφ ;)

Πάντως εγω είμαι σίγουρος ότι ο φίλος θα την ξεπεράσει πολύ γρήγορα ή τελοσπάντων αυτό εύχομαι αν δεν προκύψει το θετικό για αυτόν σενάριο.

χτπ μην ευχαριστείς εμένα, εσυ να συνεχίσεις να πιστεύεις όσα λες και μακάρι να σε ακολουθήσουν όλο και περισσότερες γυναίκες. Αν τώρα ανοίξουμε το θέμα με τις ηλικίες..πάει το χάσαμε το τρένο !!! Σίγουρα πρέπει να κοιτάμε τον άνθρωπο και όχι την διαφορά ηλικίας αλλά άντε να είσαι εσυ 20 και ο άλλος 40...πόσες πιθανότητες υπάρχουν και η σχέση αυτή να αντέξει στον χρόνο και πόσες πιθανότητες υπάρχουν αν αντέξει αυτή η σχέση να μην πάει το κέρατο σύννεφο από ένα σημείο και μετά ; Οι ψυχολόγοι προσπαθούν να απενοχοποιήσουν την διαφορά ηλικίας αλλά πίσω από την διαφορά ηλικίας σίγουρα κρύβονται ψυχολογικά θέματα του ένος ή και των δύο συντρόφων που αργά ή γρήγορα βγαίνουν στην επιφάνεια και καταστρέφονται ζωές, κλείνουν σπίτια και μένουν χωρισμένες γυναίκες με ανήλικα τέκνα και αγόρια να ψάχνουν την επόμενη μίλφ ;)

Πάντως εγω είμαι σίγουρος ότι ο φίλος θα την ξεπεράσει πολύ γρήγορα ή τελοσπάντων αυτό εύχομαι αν δεν προκύψει το θετικό για αυτόν σενάριο.
    Καποιες φορες ισως να μην παιζει ρολο αλλα τουλαχιστον απο ατομα του κυκλου μου που βλεπω τα κοριτσια γοητευονται απο μεγαλυτερους αντρες που εχουν περισσοτερες εμπειριες κλπ. (οτι και καλα ειναι σοβραροι, θα κερδισουν περισσοτερα, θα εχει κανα σπιτακι σιγουρη δουλεια, με λιγα λογια τον βρηκαμε τον μαλακα) ενω οι αντρες νομιζουν πως η μικρουλα που ειναι απειρη θα ειναι καλυτερη απο καποια πιο οριμη γυναικα και θα μπορει να την πλασει αυτος και να την κανει οτι θελει... αμ δε, και ενα παραδειγμα πριν χρονια 40αρης αντρας βρησκει 20αρα κοπελα και θελει να την παντρευτει, λεει απειρη κοπελιτσα θα ειναι και ησυχη, η καταληξη ποια? να μην μπορουν να συνεννοηθουν η κοπελα να εχει βρει γκομενο στην ηλικια της και ο αλλος ο "ξυπνιος" να την σπασει στο ξυλο και να μπει και μεσα.... Κατα την γνωμη μου παιζει και η ηλικια βεβαια μιλαμε για αλλη περιπτωση, αλλα και παλι 23 εισαι στην ηλικια της αναζητησης μακαρι να ειχε το μυαλο να σκεφτει πως ειναι πολυ δυσκολο να βρεις καποιον να σε αγαπαει, γιατι εδω καταλαβαινουμε πως το παλικαρι αγαπαει την κοπελα, βεβαια ο κεθενας εχει τα δικα του πιστευω και θελω στην ζωη του αλλα γιατι να χαλαμε τα παντα για ενα τιποτα???? Γιατι να μην ειμαστε ευχαριστιμενοι με τιποτα???? αλλα οταν θα τα μετανιωνεις ειναι πια αργα γιατι παει το πουλακι πεταξε....

χαχα το φινάλε της προτάσεως σου στην παρένθεση ήταν η καλύτερη διαπίστωση που θα μπορούσες να κάνεις. Θα αρχίσω να αμφιβάλλω ότι ανήκεις στο γυναικείο φύλο. Εδω έχουμε έναν νέο που παραδέχεται από μόνος του ότι είχε κάποια προβλήματα η σχέση τους και οφείλονταν σε αυτόν, αν και εγω αμφιβάλλω και πάλι ότι οφείλονταν σε αυτόν, ίσως έτσι θέλει να το βλέπει και ρίχνει το φταίξιμο πάνω του, αλλά που ταυτόχρονα την αγαπάει πολύ, αλλά που και πάλι δεν ξέρουμε αν είναι αγάπη εξάρτησης και συνήθειας ή αγάπη ολοκληρωτική...αν υπάρχει τέτοια !!! Γιατί να μην είμαστε ευχαριστημένοι με τίποτα ; Μα γιατί αυτά τα στερεότυπα έχει η σημερινή νεολαία, ζούμε στην εποχή που το μόνο που παραμένει σταθερό είναι η αλλαγή, γιατί έχουν χαθεί οι αξίες, τα ήθη, έχουν βγει εφαρμογές στα smartphone που είναι αποκλειστικά για sex-dating, χθες τυχαία εκεί που διάβαζα ένα βιβλίο σε μια καφετέρια, ξαφνικά ακούω δυο κοπέλες δίπλα μου να συζητάνε: δεν τον μπορώ άλλο τον Χ, τόσα χρόνια μαζί πρέπει να κάνω μια αλλαγή στην ζωή μου...λες να βάψω τα μαλλιά μου; μπα ασε λεει που λεφτά για βαφές...άσε λέει ρε μαλ...κα ( στην φίλη της τώρα όλα αυτά) θα μπω στο tinder και θα βρω άλλον...ρε συ σε πόσα χλμ απόσταση να ορίσουμε την εφαρμογή για να βρούμε κανέναν να πάμε να περάσουμε καλά το βράδυ; χαχαχαχα δεν άντεξα γύρισα και την είπα χρειάζεσαι επειγόντως έναν γιατρό να σε κοιτάξει και έναν δικηγόρο να σε γλυτώσει αν το μάθει ο δικός σου ότι θες να τον κερατώσεις...και στην συνέχεια αποτελείωσα το διάβασμα του βιβλίου μου !!!

Senior Member
    δεν βλεπω κατι περιεργο τα πραγματα ειναι αρκετα ξεκαθαρα
    δεν ειμαι εγω εγωιστης.ας μην υπηρχε η λεξη "εγω".

Λακωνική απάντηση...

χαχα το φινάλε της προτάσεως σου στην παρένθεση ήταν η καλύτερη διαπίστωση που θα μπορούσες να κάνεις. Θα αρχίσω να αμφιβάλλω ότι ανήκεις στο γυναικείο φύλο. Εδω έχουμε έναν νέο που παραδέχεται από μόνος του ότι είχε κάποια προβλήματα η σχέση τους και οφείλονταν σε αυτόν, αν και εγω αμφιβάλλω και πάλι ότι οφείλονταν σε αυτόν, ίσως έτσι θέλει να το βλέπει και ρίχνει το φταίξιμο πάνω του, αλλά που ταυτόχρονα την αγαπάει πολύ, αλλά που και πάλι δεν ξέρουμε αν είναι αγάπη εξάρτησης και συνήθειας ή αγάπη ολοκληρωτική...αν υπάρχει τέτοια !!! Γιατί να μην είμαστε ευχαριστημένοι με τίποτα ; Μα γιατί αυτά τα στερεότυπα έχει η σημερινή νεολαία, ζούμε στην εποχή που το μόνο που παραμένει σταθερό είναι η αλλαγή, γιατί έχουν χαθεί οι αξίες, τα ήθη, έχουν βγει εφαρμογές στα smartphone που είναι αποκλειστικά για sex-dating, χθες τυχαία εκεί που διάβαζα ένα βιβλίο σε μια καφετέρια, ξαφνικά ακούω δυο κοπέλες δίπλα μου να συζητάνε: δεν τον μπορώ άλλο τον Χ, τόσα χρόνια μαζί πρέπει να κάνω μια αλλαγή στην ζωή μου...λες να βάψω τα μαλλιά μου; μπα ασε λεει που λεφτά για βαφές...άσε λέει ρε μαλ...κα ( στην φίλη της τώρα όλα αυτά) θα μπω στο tinder και θα βρω άλλον...ρε συ σε πόσα χλμ απόσταση να ορίσουμε την εφαρμογή για να βρούμε κανέναν να πάμε να περάσουμε καλά το βράδυ; χαχαχαχα δεν άντεξα γύρισα και την είπα χρειάζεσαι επειγόντως έναν γιατρό να σε κοιτάξει και έναν δικηγόρο να σε γλυτώσει αν το μάθει ο δικός σου ότι θες να τον κερατώσεις...και στην συνέχεια αποτελείωσα το διάβασμα του βιβλίου μου !!!
    ΧΑΧΑΧΑΧΑ, τι αλλο θα ακουσουμε?? δυστιχως υπαρχουν και τετοια ατομα... Το πραγμα εδω βρωμαει απο μακρια...

Senior Member
    Εγω δε νομιζω οτι αυτα που σου λεει η κοπελα ειναι δικαιολογιες, πιστευω οτι οντως εχει φθαρει η σχεση σας και οταν γινεται αυτο μετα την πειραζουν κ αλλα που πριν δεν την πειραζαν. Οταν ξαναμπεις να σου πω τι να κανεις.

Senior Member
    Καλημερα παιδια.Διαβασα προσεχτικα ολα τα ποστ.Βλεπω οτι ολοι η εστω οι περισσοτεροι συμφωνειτε στο να παω παρακατω,πραγμα οχι και τοσο ευκολο αυτη τη στιγμη.

Senior Member
    Μεγάλε για να μην βάλω τα γέλια με τις φθηνές και ξεπερασμένες δικαιολογίες της κοπέλας θα σου πω το εξης: μάλλον παίζει να υπάρχει κάποιο φόρουμ για δικαιολογίες χωρισμού...παίζει αυτή την δικαιολογία, θέλω να ζήσω καινούργια πράγματα, που εσυ "ΦΥΣΙΚΑ" δεν μπορείς να της τα προσφέρεις, να την έχω ακούσει πόσες φορές ; Είναι η κλασική ατάκα, υπάρχουν κιαλλες βέβαια θα στις πει αν συνεχίσετε να μιλάτε, ξέρω και γω του τύπου: ήσουν μαλθακός, ήσουν παιδί και γω ψάχνω άντρα ( λες και αυτή είναι γυναίκα), ήσουν απόμακρος (ουπς στην είπε αυτήν), δεν με καταλάβαινες ποτε, δεν μιλούσαμε, δεν με άκουγες, δεν καταλάβαινες πως νιώθω,κτλ,κτλ,κτλ...φθηνές, ψεύτικες δικαιολογίες που σκοπό έχουν μόνο να καλύψουν τις ενοχές και τις τύψεις που νιώθουν επειδή δεν μπορούν να κοιτάξουν στα μάτια τον άντρα και να του πούνε την αλήθεια. Ποια είναι αυτή ; Ότι τσιμπήθηκε με άλλον η μικρή και σου λεει πάλι με αυτόν να είμαι, μια ζωή με αυτόν, εγω δεν θα έχω εμπειρίες, είμαι μικρή και θέλω να ζήσω πράγματα, χαχαχαχαχαχα !!! Και μόλις φάει το κεφάλι της από τον επόμενο ή τον μεθεπόμενο, γιατί είναι σίγουρο αυτό, τότε θα λέει στις φίλες της την αμέσως επόμενη κλασική ατάκα, δεν υπάρχουν άντρες, όλοι τα ίδια καθάρματα, μόνο στο σεξ είναι το μυαλό τους, που χάθηκαν οι αληθινοί άντρες ; Ποιοι άντρες κοπέλα μου, αυτοί που όταν τους είχες τους είχες βαρεθεί και ήθελες να πας να ζήσεις την ζωή σου ; Ορίστε λοιπόν ο δρόμος ανοιχτός και τα σκυλιά δεμένα...ζήσε την ζωή σου !!! Πάρε τα χαρτομαντιλάκια σου και πήγαινε αλλού να κλάψεις...μην μας ζαλίζεις τον έρωτα !!!

Υ.Γ.1: Οι παραπάνω αθάνατες ατάκες δεν αφορούν όλες τις γυναίκες φυσικά, αλλά αφορούν όλες εκείνες που δήθεν κουράστηκαν από τις μεγάλες σχέσεις, έχασαν τον πόθο τους για τον σύντροφο τους και ξύπνησαν ξαφνικά και θέλουν να ζήσουν την ζωή τους. Έχει ο καιρός γυρίσματα όμως φίλε pngts και μην περιμένεις να γυρίσει ο τροχός...γύρισε τον μόνος σου !!! Σε λίγες εβδομάδες θα με θυμηθείς και θα έρθεις να μου πεις πόσο δίκιο είχα...μέχρι τότε υπομονή καθόλου αλκοόλ και πολύ γυμναστική ( βοηθάει πολύ να ξανανιώσεις χαρούμενος και ζωντανός ).

Υ.Γ.2: Ωχχ τι έχω να ακούσω τώρα από τις γυναίκες του φόρουμ...:D

Υ.Γ.3 Κάτσε ξέχασα και την άλλη αθάνατη ατάκα: Η αγάπη δεν φτάνει...τι να την κάνω εγω την αγάπη παιδάκι μου ; Εγω θέλω να με φτύνεις και να μου δίνεις και καμιά που και που...έτσι δείχνεις ότι είσαι άντρας !!! Τι ? Ισότητα ? Δεν την θέλω !!!
    +1 σε ολο το ποστ τιναχτε σχεσεις χρονων καντε τις ζωωουλες σας και μην μας πριζεται το τετοιο μας και παρακατω καποιος λεει μπορει να ζηλευει τον τροπο ζωης που κανουν οι φιλες της εαν βαζει παρπανω το τι θα πουν οι φιλες της απο το να ειναι με εναν ανθρωπο που την αγαπαει για τοσα χρονια τι να πω ας κανει την επιλογη της ειναι αξια της μοιρας της αλλα αυτο που λες με το απομακρος δουλεψε το φιλε πιστευω οτι ειχες δεσει τον γαιδαρο σου και εσυ ως ενα βαθμο αλλα μεγαλυτερο μεριδιο ευθυνης καταλογιζω σε εκεινη την παρακαλεσες οτι θα αλλαξεις και αυτη την υστατη στιγμη δεν σου εδωσε την ευκαιρια

Senior Member
    Προσπαθώ να είμαι δίκαιος. Να μην με τυφλώνει ο εγωισμός και να κατανοήσω τα λάθη μου. Σε μια σχέση πάντα πρέπει να δίνεις. Εγώ είχα σταματήσει καιρό. Μεγάλο λάθος μεν, αναστρέψιμο δε. Πρέπει πρωτιστος να δουλέψω με τον εαυτό μου και μετά τα υπόλοιπα. Όσο και αν πονάω.

Senior Member
    Quote Originally Posted by pngts View Post
    Προσπαθώ να είμαι δίκαιος. Να μην με τυφλώνει ο εγωισμός και να κατανοήσω τα λάθη μου. Σε μια σχέση πάντα πρέπει να δίνεις. Εγώ είχα σταματήσει καιρό. Μεγάλο λάθος μεν, αναστρέψιμο δε. Πρέπει πρωτιστος να δουλέψω με τον εαυτό μου και μετά τα υπόλοιπα. Όσο και αν πονάω.
    Προσεξε ομως κατι,για να μην γεμισεις ενοχες και το παρεις ολο πανω σου
    Οπως ειπες ειχες απομακρυνθει λογω των ψυχολογικων σου θεματων,φανταζομαι πως αυτο
    θα το γνωριζε η κοπελα,αν ναι και αν δεν το αντεξε η δεν το σεβαστηκε ειναι δικο της προβλημα,απο την στιγμη που εσυ ησουν ξεκαθαρος για αυτο.Αλλωστε ουτε κ εσυ ηθελες να εισαι σε αλλη φαση,αλλα αν δεν τα ειχες καλα τοτε με τον εαυτο σου ευλογο ηταν να μην ησουν καλα κ στην σχεση σου καποιο διαστημα.
    Λιγο περσινα ξινα σταφυλια,γαματα φετινα τσιπουρα μου κανει το παραπονο της ;)
    Είναι η πιθανότητα που έχει ένα όνειρο να γίνει πραγματικότητα που κάνει τη ζωή ενδιαφέρουσα

Banned
    όταν ήσουν 27, επέλεξες ενα κορίτσι 17 ετων. α ν η λ ι κ η ... εζησε μαζί σου 6 χρόνια... και τωρα θελει να ζησει όλα αυτα που εχασε παιζοντας τον ρόλο της κυρίας κοκοβίκου δίπλα σου... δεν μπορω να πω οτι είναι παράλογο αυτο που ζητάει..εζησες τα 17 σου τα 18 σου τα 19 σου τα 20 σου... θυμασαι εκεινες τις βλακειες - τις γκαφες- τις τρέλες ...δεν ξερω βασικα ελπίζω για σενα να το εχεις κανει...εγω το εχω ζήσει... εκεινη σε εναν σοβαρο δεσμο με εναν πιο μεγαλο δεν τα έζησε..και τωρα βλέπει με νοσταλγία όσα εχασε και θελει να τα ζήσει!...ακομα και αν γυρίσει πίσω ...πάντα θα αισθανεται οτι ΧΑΝΕΙ μερος της ζωης της...οτι τα χρόνια που έπρεπε να διαμορφωνει χαρακτήρα και προσωπικότητα εκεινη τον εχασε προσπαθώντας να γινει αυτο που θες εσυ!!..και ειναι απόλυτα φυσιολογικο να το λέει αυτο...είναι η φυση μας έτσι!
    φυσικα και δικαιούται να ζησει και άλλες εμπειρίες ..μην ακουω χαζοφαλλοκρατικα του περασμενου αιωνα ...βαριεμαι!!!

επρεπε να εισαι ετοιμος για μια τετοια εκβαση οταν εμπλεκες με ανηλικη big dady ... ειναι απολυτως φυσιολογικη η υπαρξιακη αναζητηση...και αν την αγαπας πραγματικα πρέπει να την αφησεις να φυγει, να ζήσει όλα οσα γουσταρει να ζησει...και ισως καποτε αργοτερα γυρίσει! μεχρι τοτε μακρυα απο ανηλικες ...και οσο για τον πονο σου... θα περασει με τον καιρο..καλυτερα τωρα παρα αργοτερα.. φαντασου να της εσκαγε μετα απο τον γαμο με κουτσουβελα στα χερια...και εχω δει ποσο καταστροφικα μπορει να γινουν τα πραγματα με μια συζηγο-μανα με απωθυμενα!!

Senior Member
    Να πω κι εγώ τη γνώμη μου και για το φίλο που άνοιξε το θέμα και για όλους. Όταν μας χωρίζει κάποιος, τις περισσότερες φορές δεν έχει και πολύ σημασία τι μας λέει. Γιατί σε έναν άνθρωπο με τον οποίο ζήσαμε χρόνια και τον αγαπήσαμε δεν μπορείς να πεις τα πάντα που έχεις στο μυαλό, γιατί δεν θέλεις να τον πληγώσεις. Η απόλυτη ειλικρίνεια δε χρειάζεται σε αυτά τα πράγματα. Βέβαια, είναι απολύτως ανθρώπινο να ρωτάει κανείς "γιατί θέλεις να χωρίσουμε" αλλά και απολύτως περιττό, νομίζω. Αν για τον οποιονδήποτε λόγο δεν τραβάει το πράγμα, τι ψάχνεις να βρεις, περισσότερο ταλαιπωρία γίνεται...

Κουβέντες την ώρα του χωρισμού όπως μου έφυγε τελείως το ερωτικό, δεν είμαι πια ερωτευμένος μαζί σου, βλέπω κάποια άλλη κ.λπ., δεν χρειάζονται καθόλου για κανέναν από τους δύο..

Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast