View Poll Results: Ζείτε ανεξάρτητα;;
- Voters
- 13. You may not vote on this poll
-
Ζω ανεξάρτητα
5 38.46% -
Ζω με κάποιο συγγενικό πρόσωπο
8 61.54%
Results 61 to 75 of 101
Thread: Aνεξαρτησία
-
02-11-2015, 15:13 #61
απο οσο ξερω κοβεισ με το μαχαιρι τη φλουδα με το ματι το ιδιο αοπ την αλλη και το δενεισ με ενα υλικο οπυ λεγεται χορτο σα σκοινι ειναι απο χορτα
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
- 02-11-2015, 15:17 #62
αγροτη πεινας?ναι
αγροτη πεινας?ναι
αγροτη πεινας γαμιεται ο πειραιας.
αληθινη ιστορια σε εκδρομη του παοκ οπου ειχανε μπλοκα οι αγροτες.Wenn du träumen kannst,kannst du tun!
02-11-2015, 15:17 #63
αυτη ειναι η ιστορια τησ ζωησ μου!!!!!!!!!
02-11-2015, 17:32 #64
02-11-2015, 17:36 #65
ο λαος του παοκ κοπελια.
Wenn du träumen kannst,kannst du tun!
02-11-2015, 18:38 #66
02-11-2015, 18:40 #67
ο πειραιασ φταιει για τα δεινα των αγροτων τησ β ελλαδασ πιστεψε με
02-11-2015, 18:41 #68
εμεισ εδω ειμαστε ησυχοι εσεισ ειστε ταλιμπαν εκει κατω
03-11-2015, 13:23 #69
03-11-2015, 19:20 #70
Παιδιά με ψυχοπλακωσατε εμένα μου φαινεστε μια χαρά παιδιά ...ημαρτον ..όλοι άρρωστοι είναι άπαντες .από την στιγμή που ερχόμαστε σ ένα κόσμο στο κακό του το χαλι με τόσα και τόσα να μην ταπω γιατί θα τα δώσω και αξία τι περιμένεις ..απλώς άλλοι την αρρώστια την εκδηλώνουν με τον άλφα τρόπο άλλοι με τον βήτα.. Υπάρχει ελπίς σίγουρα αν υπάρχει μεγάλη θέληση .μέσα σε όλους μας υπάρχει μια δύναμη που ξέρει το σωστό για μας ξέρει τι πρέπει να κάνουμε σε κάθε τι που μας απασχολεί ...αν θέλουμε αν αφεθουμε σε αυτή νομίζω θα μας αποζημιώσει.....!!!!!
03-11-2015, 22:13 #71
Αν ψυχοπλακώθηκες από αυτά που διαβάζεις που να το ζούσες κιόλας :P
Σωστό αυτό που λες για την θέληση.Κατα ένα μεγάλο μέρος είναι θέμα οπτικής,θέλησης και αγώνα.Σίγουρα η ελπίδα για τους περισσότερους δεν έσβησε.It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti
04-11-2015, 09:51 #72
Καλημέρα, serie, κάθε φορά που διαβάζω την υπογραφή σου του Τζιντου Κρισναμούρτι It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society, σκέφτομαι πραγματικά πόση σοφία και αλήθεια εμπεριέχει... Και ήθελα να πω σχετικά με το θέμα που αναφέρεις της ανεξαρτησίας, αν και καταλαβαίνω πως το θέτεις, ίσως θα 'πρεπε να το δει κανείς και πιο σφαιρικά το πράγμα. Η κοινωνία μας γενικά θεωρεί οικονομικά ανεξάρτητο έναν άνθρωπο που βγάζει τα δικά του ευρώ ας πούμε, αλλά αν το δούμε καλύτερα, πόσο ανεξάρτητος είναι και αυτός ο άνθρωπος, μήπως άλλοι δεν είναι αυτοί που διαχειρίζονται τα χρήματά του έτσι και αλλιώς?
Δεν είναι τυχαίο ότι αρκετοί άνθρωποι αρχίζουν και στρέφονται ή έστω σκέφτονται και εναλλακτικές λύσεις διαβίωσης και συναλλαγών, ανταλλαγής προϊόντων και εργασιών, τα μέχρι τώρα στερεότυπα της κοινωνίας καθώς και ο τρόπος λειτουργίας της δείχνει τις αδυναμίες και πόσα αδιέξοδα φέρνει. Τέλοσπάντων το ζήτημα είναι τεράστιο, απλά πήρα αφορμή από τη φράση αυτή που μου αρέσει πολύ.
Α και να πω, δεν ξέρω τι λέτε εσείς παιδιά, αλλά πλέον θεωρώ την τσάπα το καλύτερο αγχολυτικό!! Τώρα βέβαια μιλάω ως απλή ερασιτέχνης και για μπαχτσέ, για επαγγελματικά πράγματα στον τομέα αυτό γνωρίζει καλύτερα ο elis. Αλήθεια τι γνώμη έχεις για τη φυσική καλλιέργεια elis?
Η φύση πάντως φέρνει ισορροπία, ηρεμία στο νου και στο σώμα, και νομίζω το καλύτερο για έναν άνθρωπο είναι να προσπαθεί να κάνει κάτι και σωματικά και πνευματικά στο βαθμό που μπορεί. Αυτό νομίζω του δίνει και κάποια εφόδια για να βαδίζει καλά στη ζωή.
04-11-2015, 12:56 #73
O Jiddu Krishnamurti είπε πολλά ωραία πράγματα που μοιάζουν απλά αλλά για να τα κατανοήσεις σε βάθος δεν είναι κάτι τόσο εύκολο γιατί ο άνθρωπος είναι μπλεγμένος στις αλυσίδες του,τις πεποιθήσεις του και τις συνήθειες του.
Σίγουρα από φιλοσοφική άποψη η ανεξαρτησία είναι κάτι διαφορετικό.Είναι πολύ δύσκολο να γίνεις τελείως ανεξάρτητος δηλαδή ελεύθερος , να σπάσεις όλα τα δεσμά που σε κρατούν σκλάβο.Πιθανόν σημαίνει να κατανοείς τις σκέψεις σου και τον εαυτό σου , να μη εξαρτάσαι συναισθηματικά από άλλους και από υλικά πράγματα.
Τώρα εμείς με το πρόβλημα παλεύουμε να έχουμε μια το δυνατόν φυσιολογική ζωή όπως την ξέρουμε,με τους συμβιβασμούς της και την ρουτίνα της.Δεν ξέρω αν είναι δυνατόν να φτάσουμε σε έναν βαθμό επίγνωσης και σοφίας.Θα το ήθελα πάντως. Θέλει πολλές θυσίες και αγώνα για να το πετύχει κάποιος.It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti
04-11-2015, 14:51 #74
στο να αποκτησεις επιγνωση ο δρομος ειναι ο διαλογισμος και να ζεις το τωρα οπου ειναι ο μοναδικος χρονος που εισαι ολοκληρωτικα παρον.μπορεις να εισαι διαλογιστικος σε καθημερινα πραγματα δηλαδη περιμενεις το ασανσερ ανεπνευε βαθια απο την μυτη μεχρι να ερθει και να φροντισεις στο οτι κανεις ειτε χειρονακτικο ειτε διανοητικο να εισαι ολοκληρωτικα εκει σε αυτο που κανεις και φυσικα εαν αυτο που κανεις το κανεις με αγαπη τοτε εξιψωνεσαι.εγω προσπαθω να τα κανω αυτα σε συνδιασμο με γιογκα για καλυτερη αναπνοη διαβασμα βιβλιων με τεχνικες για μια πιο ολοκληρωμενη ζωη και μια ενεργειακη θεραπεια οπου εχω μυηθει και τις προπονησεις μου φυσικα σε συνδιασμο με επαφη στην φυση.
Wenn du träumen kannst,kannst du tun!
04-11-2015, 15:31 #75
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....