MOY ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΜΕ ΑΛΛΗ ΓΥΝΑΙΚΑ - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 7 FirstFirst ... 567
Results 91 to 102 of 102
    Senior Member
    Quote Originally Posted by rea View Post
    η φαντασιωση ...ή η ενοχη της φαντασιωσης? ...τι πιστευεις?
    Η φαντασίωση και κατ' επέκταση η πραγματοποίησή της. Η ενοχή υπάρχει (αν υπάρχει) επειδή ακριβώς το άτομο είναι αδύναμο να αντισταθεί στις καταναγκαστικές σκέψεις ή πράξεις οι οποίες συγκρούονται με τις ηθικές του πεποιθήσεις.

Banned
    Quote Originally Posted by aeolus74 View Post
    αυτό που περιγράφεις νομίζω ότι είναι η έννοια του στρουθοκαμηλισμού.
    εγω νομιζω οτι ο στρουθοκαμηλισμος ανηκει στους αλλους που σε βλεπουν που δε θελουν να το παρουν αποφαση οτι ορατος η αορατος εχεις παντα ορατους η αορατους ακολουθους.

Banned
    κ για να μη παρεξηγιθω για φαντασου μια ζωη να ακουγες τα μυρια (βρισιες επικρισεις χαρακτηρισμοι κλπκλπ) οσα επειδη κανενας δε βρηκε απλα το θαρρος να σου πει οτι δε του αρεσαν οσα ελεγες σαν αυτο το θεμα πχ λες κ τους ειπες να γινουν ιδιοι σαν εσενα ως ποτε θα αντεχες ολα αυτα? καπια στιγμη η υπομονη σου θα στερευε κ αντι να το παλευες θα τους ελεγες αυτο που θελουν να ακουσουν.

Banned
    Quote Originally Posted by aeolus74 View Post
    Η φαντασίωση και κατ' επέκταση η πραγματοποίησή της. Η ενοχή υπάρχει (αν υπάρχει) επειδή ακριβώς το άτομο είναι αδύναμο να αντισταθεί στις καταναγκαστικές σκέψεις ή πράξεις οι οποίες συγκρούονται με τις ηθικές του πεποιθήσεις.
    και πως ξερουμε αν η ιδια η ηθικη μας δεν ειναι η καταναγκαστική σκεψη μας τελικα και οχι η επιθυμία μας...?

Banned
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    κ για να μη παρεξηγιθω για φαντασου μια ζωη να ακουγες τα μυρια (βρισιες επικρισεις χαρακτηρισμοι κλπκλπ) οσα επειδη κανενας δε βρηκε απλα το θαρρος να σου πει οτι δε του αρεσαν οσα ελεγες σαν αυτο το θεμα πχ λες κ τους ειπες να γινουν ιδιοι σαν εσενα ως ποτε θα αντεχες ολα αυτα? καπια στιγμη η υπομονη σου θα στερευε κ αντι να το παλευες θα τους ελεγες αυτο που θελουν να ακουσουν.
    πολυ σωστα αλεξ...ή ακομα χειροτερα ...θα γινόσουν αυτο που θελουν να ακούσουν

Banned
    ναι ετσι ομως κρατας αορατη λιστα με φιλους..αυτο που θελουν να ακουσουν απευθυνεται στους υπολυπους...
    αρα δε τους κατευθυνεις εσυ εστω κ αν ετσι φαινεται απλα τους δινεις το θαρρος να εμφανιστουν.

Senior Member
    και πως ξερουμε αν η ιδια η ηθικη μας δεν ειναι η καταναγκαστική σκεψη μας τελικα και οχι η επιθυμία μας...?
    θα μπορούσε να είναι. Τι όμως είναι αυτό που υποστηρίζεις?
    Αυτό που έχω καταλάβει εγώ μέχρι στιγμής είναι ότι είσαι της άποψης ότι οι φαντασιώσεις μας πρέπει να γίνονται πράξη προκειμένου να ανακουφιστούμε, και ότι οι ενοχές είναι το καταναγκαστικό στοιχείο που λειτουργούν ως φραγμός στην φυσική μας τάση για έκφραση της σεξουαλικής μας φαντασίωσης. Διόρθωσε με αν κάνω λάθος

Banned
    ναι, αλλα σε μεγαλύτερη εμβελεια. Η στοχοποίηση των όποιων επιθυμιών μας είναι που μας οδήγησε εδω που ειμαστε ...σε "στειρες απολαυσεις"... οι αμυντικοι μηχανισμοι μας εχουν μπει στον αυτόματο και παιρνει αμπάριζα ότι μα ότι βρεθει στο διαβα τους και επηρεαζει την αυτοεξελιξη μας...το μεγαλύτερο λάθος μας .. ειναι τελικα οτι σταματήσαμε να κάνουμε λάθη, να ρισκάρουμε. οριοθετηθήκαμε σε εκλογικευσεις και ζουμε με δανεικες εμπειρίες!

είμαι σαν και σενα, της υπεραναλυσης και εγω ... εχω μια μανια να μην χωνω τιποτα κατω απο το χαλάκι ... αλλα τελευταια εχω αρχισει να αναρωτιεμαι ... τελικα μας πάει πουθενα όλο αυτο?

Ρεα το εθεσες Αψογα.
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Banned
    ναι, αλλα σε μεγαλύτερη εμβελεια. Η στοχοποίηση των όποιων επιθυμιών μας είναι που μας οδήγησε εδω που ειμαστε ...σε "στειρες απολαυσεις"... οι αμυντικοι μηχανισμοι μας εχουν μπει στον αυτόματο και παιρνει αμπάριζα ότι μα ότι βρεθει στο διαβα τους και επηρεαζει την αυτοεξελιξη μας...το μεγαλύτερο λάθος μας .. ειναι τελικα οτι σταματήσαμε να κάνουμε λάθη, να ρισκάρουμε. οριοθετηθήκαμε σε εκλογικευσεις και ζουμε με δανεικες εμπειρίες!

είμαι σαν και σενα, της υπεραναλυσης και εγω ... εχω μια μανια να μην χωνω τιποτα κατω απο το χαλάκι ... αλλα τελευταια εχω αρχισει να αναρωτιεμαι ... τελικα μας πάει πουθενα όλο αυτο?
    Καλημέρα.
    Νομίζω στις ψυχικές διαταραχές...

Banned
    καλημερα σισι ...καλημερα ντουβ και καλημερα στις ψυχικες διαταραχες μας ... :p

Junior Member
    Ηηφξφηικκνγηξξ
    Last edited by Ismini; 08-09-2017 at 16:10. Reason: Η

Page 7 of 7 FirstFirst ... 567