Σπασμοί μυών...έχω τρελαθεί! - Page 44
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 44 of 71 FirstFirst ... 34424344454654 ... LastLast
Results 646 to 660 of 1054
    Senior Member
    Οτι σου λεω μου το ειπε ο νευρολογος που σου ανεφερα..ειναι κορυφη στο ειδος του και εξειδικευμενος στη συγκεκριμενη ασθενεια...ααε που θα ειχες αδυναμια...θα επεφτες..θα ειχες πολυ χοντρα συμπτωματα..

Junior Member
    Quote Originally Posted by madiwasp View Post
    Επειδη κοντεψα να πεσω σε καταθλιψη καθοτι νομιζα οτι εχω als θα σου πω το εξης...το μυογραφημα ειναι η μοναδικη κατεξοχην εξεταση που δειχνει αν υπαρχει βλαβη στο περιφεριακο νευρικο συστημα...η als καταστρεφει το περιφεριακο νευρικο συστημα και τους μυες...αυτο μου το ειπαν και οι 3 νευρολογοι στους οποιους πηγα απο 2 φορες στον καθεναν γιατι ημουν απελπισμενη και πεπεισμενη οτι εχω την ασθενεια...ο ενας νευρολογος ειναι επιμελητης στο ΓΝΑ και επιστημονικος συμβουλος συλλογου ατομων με als... Ιωαννης Μαρκου λεγεται...συνεπως...μονο το ηλεκτρομυογραφημα δειχνει την als..αν ειναι φυσιολογικο δεν εχεις να ανησυχεις για τιποτα!!!
    Madi εμένα μου ειπαν οτι αυτό που δειχνει αν εχεις είναι μια εξεταση που σου βάζουν στους μυες μια βελονα και επειτα περνούν δεδομένα. Αυτό μονο μου ειπαν οτι μπορεί να το δειξει

Senior Member
    Αυτο ειναι το ηλεκτρομυογραφημα...

Junior Member
    Quote Originally Posted by madiwasp View Post
    Αυτο ειναι το ηλεκτρομυογραφημα...
    Εμένα μου κολλησε κάτι αισθητηρες στους μυες και μετα έδινε ρευμα και έβλεπε αν μυες ανταποκρινοντε.
    εσυ το εκανες με βελονα?
    Last edited by George1; 28-11-2015 at 15:04.

Quote Originally Posted by George1 View Post
    Εμένα μου κολλησε κάτι αισθητηρες στους μυες και μετα έδινε ρευμα και έβλεπε αν μυες ανταποκρινοντε
    Τελικα εισται βλαμενοι.ρε τι σας ειπα δεν γινεται να χεται κατι παλι τα ιδια george μυογραφιμα γινεται και χωρις βελονα αν δεν εχεις πολυ υποδοριο λιπος.μην τρελενεσαι δεν εχεις τιποτα.σεβαστειται τον εαυτο σας.

Junior Member
    Ρε Αχιλλέα είσαι σίγουρος για αυτό που λες?
    Έμενα μου είπε η γιατρός ότι για να τι διαπιστώσω θα πρέπει να κάνω αυτό με την βελόνα.
    Αυτό που μου έκανε ήταν να μου βάλει σε διάφορα σημεία του σώματος κάτι αισθητήρες και με ένα άλλο μηχάνημα που το κρατούσε διέγειρε τους μύες μου και περνούσε ρεύμα που το ένιωθα για τα καλά.
    Αυτό βγήκε καθαρό.
    Είναι σίγουρα το ίδιο ή παρηγοριά στον άρρωστο?

Ρε Αχιλλέα είσαι σίγουρος για αυτό που λες?
    Έμενα μου είπε η γιατρός ότι για να τι διαπιστώσω θα πρέπει να κάνω αυτό με την βελόνα.
    Αυτό που μου έκανε ήταν να μου βάλει σε διάφορα σημεία του σώματος κάτι αισθητήρες και με ένα άλλο μηχάνημα που το κρατούσε διέγειρε τους μύες μου και περνούσε ρεύμα που το ένιωθα για τα καλά.
    Αυτό βγήκε καθαρό.
    Είναι σίγουρα το ίδιο ή παρηγοριά στον άρρωστο?
    Ρε γιωργο τη ψαχνεις;μην το ψαχνεις .εισαι βουτηρο στο ψωμη τους.εισαι ενα κινητο 50ευρω.συγκεντροσου.ειχα διαβασει αν θες να μαθεις οτι γινεται μυογραφημα χωρις βελονα αν εισαι οκ απο λιπος.μην ρωτας μαλακιες δεν εχες κατι ξεκολα. Μην γινεσαι υποχειριο.αν ειχες κατι ουτε διαδρομο θα κανες ουτε γυμναστηριο.θα ψοφολογουσες και δεν θα ρωτουσες τι εχεις.Γιατι δεν εχεις.

Junior Member
    Τι λέει ρε παιδιά?
    Όλοι καλά?
    Πως πάμε από συμπτώματα?
    Αφού μάλλον δεν έχουμε κάτι κακό συνεχίζονται τα συμπτώματά σας?
    Εμένα σταθερά. Κάθε μέρα. Αλλά μάλλον θα πρέπει να αρχίσω να τα αγαπώ.
    Αφού δεν με ενοχλούν όταν κοιμάμαι αλλά μόνο όταν κάθομαι θα πρέπει να αρχίζω να τα συνηθίζω και να τα βάλω στην καθημερινότητα μου.
    Θα ήταν πάντως καλό αν κάποιος με τα ίδια συμπτώματα που έχουμε, έχει δει κάποια αλλαγή ή διαφορά.

Junior Member
    Εύχομαι Αχιλλέα να είναι έτσι.
    Ξέρεις κάτι?
    Αν περάσει κάποιος καιρός (κάμποσοι μήνες) και δεν υπάρχουν κάποια επιπλέων σημάδια τότε ηρεμείς.
    Λες ‘τόσος καιρός πέρασε και δεν έχω κάποια επιπλέων σημάδια από την κακιά αρρώστια
    Αλλά μέχρι να περάσει αυτός ο καιρός είσαι σε αναμμένα κάρβουνα.
    Νομίζω ότι και εσύ κάπως έτσι το βίωσες στην αρχή, έτσι δεν είναι?
    Αλήθεια πόσο καιρό έχεις αυτές τις δεσμιδώσεις?

Εύχομαι Αχιλλέα να είναι έτσι.
    Ξέρεις κάτι?
    Αν περάσει κάποιος καιρός (κάμποσοι μήνες) και δεν υπάρχουν κάποια επιπλέων σημάδια τότε ηρεμείς.
    Λες ‘τόσος καιρός πέρασε και δεν έχω κάποια επιπλέων σημάδια από την κακιά αρρώστια
    Αλλά μέχρι να περάσει αυτός ο καιρός είσαι σε αναμμένα κάρβουνα.
    Νομίζω ότι και εσύ κάπως έτσι το βίωσες στην αρχή, έτσι δεν είναι?
    Αλήθεια πόσο καιρό έχεις αυτές τις δεσμιδώσεις?
    Φιλε γιωργο δεν ξερω να σου πω απο ποτε τις εχω.ξερω να σου πω ομως οτι τις παρατηρησα 7 μηνες πριν.θα στο ξαναπω και αν θες μ ακους.εγω εφθασα πολυ χαμηλα για να καταλαβω τι μου γινεται.δεν εχεις κατι.θα μου πεις .βρε μαλακα γιατρος εισαι.και γω θα σου πω παρ τα αρχιδια μου κατι χειροτερο.ομοιοπαθεις το περασα πριν απο σενα.ακου κι αυτο μην δυστασεις αν θες βοηθεια δενειναι ντροπη ουτε αδυναμια.ειναι μαγκια γιατι βλεπεις οτι δεν σου αρεσεις.και να θυμασαι δεν εχουμε την πολυτελεια να μασται σα μαλακες απ τι στιγμη που καναμαι οικογενεια.κοιτα τα παιδια σου και αστα τ αλλα.και μακρια απο ιντερνετ και παπαδες.(το 2 γιατι θα σε φλομωσουν στη μαλακια οχι ολοι δεν το γενικευω)αλλα τωρα με καθαροτερω μυαλο καταλαβαινω τι εκανα στον εαυτο μου που τοσο αγαπω καθοτι καιψωνιο.

Γιωργο παρε μαγνησιο .υπαρχει μεγαλη πιθανότητα να σου λείπει δεν δειχνει η εξετασει αιματος η απλη .θελει ειδικη για το μαγνησιο και βαλεριανα .και αν δεις οτι δεν πιανει ψυχιατρο.(δεν κακο)

Junior Member
    Quote Originally Posted by αχιλλεαςg View Post
    Γιωργο παρε μαγνησιο .υπαρχει μεγαλη πιθανότητα να σου λείπει δεν δειχνει η εξετασει αιματος η απλη .θελει ειδικη για το μαγνησιο και βαλεριανα .και αν δεις οτι δεν πιανει ψυχιατρο.(δεν κακο)
    Ασε Αχιλλέα το έχω δοκιμάσει και αυτό.
    Επερνα μαγνήσιο mag2 και επειδή είχα κάτι ερεθισμούς ο γιατρός μου είπε να πάρω χειλικό μαγνήσιο που αποροφατε ποιο ευκολα. Το πήρα για κανενα μηνα αλλά τίποτα.τώρα παλι το ξεκηνισα.

Ασε Αχιλλέα το έχω δοκιμάσει και αυτό.
    Επερνα μαγνήσιο mag2 και επειδή είχα κάτι ερεθισμούς ο γιατρός μου είπε να πάρω χειλικό μαγνήσιο που αποροφατε ποιο ευκολα. Το πήρα για κανενα μηνα αλλά τίποτα.τώρα παλι το ξεκηνισα.
    Το μαγνησιο γιωργο χρειαζεται καιρο.προσπαθησε να βρεις τροπο για να αποβαλεις το αγχος(δεν μπορει να στον υποδειξει κανενας).ρες τι σε αγχονει και προσπαθησε να δεχτεις οτι φτες ΕΣΥ για οτι τραβας(που ειναι πακετο)αλλα αν δεν πεις το αλλο σου μισο να παει να γαμη.........μισος θα σε συνεχεια.βρες τροπο.

Junior Member
    Παιδιά καλημέρα.
    Έψαξα σε ένα αγγλικό site το οποίο είναι μόνο για καλοήθεις δεσμιδωσεις. δηλαδή αυτό που έχουμε όλοι εδώ.
    Είναι πολύ κατατοπιστικό και μόλις το διάβασα έχω ηρεμίσει.
    ΕΠΑΨΑ ΝΑ ΑΝΥΣΗΧΩ!!!!!
    Έχουμε και λέμε.
    -Στο ALS οι συσπάσεις που γίνονται στους μύες είναι δεύτερο και τρίτο σύμπτωμα και αυτό γίνεται επειδή ο μυς πεθαίνει. Δηλαδή το πρώτο σύμπτωμα είναι η αδυναμία του μυ να ανταποκριθεί σε μια κίνηση που αυτό γίνετε αντιληπτό από τον ασθενή κατευθείαν και μετά έρχεται η σύσπαση του μυ ως αποτέλεσμα του θανάτου του.
    - στο ALS η σύσπαση ξεκινά από έναν μυ και έπειτα προχωρεί στον επόμενο , στον επόμενο με την σειρά κτλ ενώ στις καλοήθεις δεσμιδωσεις πάει παντού.(random ) δηλαδή μπορεί να έχουμε μια σύσπαση στον τετρακέφαλο και μετά στον ώμο και μετά στο άλλο πόδι κτλ. Στον ΑLS δεν είναι έτσι. Στον ALS η σύσπαση ξεκινά από έναν μυ και με την σειρά απλώνετε ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΕΓΕΝΕΣΤΕΡΟ ΣΥΜΠΤΩΜΑ. ΟΤΑΝ ΦΤΑΣΕΙ Ο ΑΣΘΕΝΗΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ Η ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΕΧΕΙ ΕΙΔΗ ΕΠΕΛΘΕΙ.
    - στον ALS η τις περισοτερες φορες η σύσπαση δεν γίνετε ορατή με γυμνό μάτι αλλα αντίθετος θέλει ιδική λάμπα που την έχει ο γιατρός για να τον δει. Είναι χαρακτηριστικό που ένας ρωτάει τον γιατρό ότι βλέπει όλο του το σώμα να δονείτε και ο γιατρός του απαντάει ότι είναι τυχερός που βλέπει τους μύες του να κουνιούνται αφου στον ALS η σύσπαση φαίνεται αμυδρά.
    -στην περίπτωση του ALS δεν υπάρχει σήμερα είμαι λίγο καλύτερα και την άλλη μέρα χειρότερα.
    Ή χθες είχα αδυναμία και συσπάσεις ενώ την άλλη μέρα δεν έχω τίποτα ή είμαι καλύτερα πράγμα που συμβαίνει στις καλοήθεις δεσμιδωσεις.
    Στο ALS πάμε κάθε μέρα προς τα κάτω χωρίς ανεβοκατεβάσματα. Ο μυς πεθαίνει. Δεν γυρνάει η κατάσταση με αντιφλεγμονώδη και παυσίπονα.
    - στον ALS δεν νιώθουμε πόνο στους μύες. Απλά έχουμε αδυναμία κίνησης.
    - στην πλυοψυφια των περιπτώσεων στις καλοήθεις δεσμιδωσεις όταν αγχωνόμαστε αυτές ξεκινούν. Στον ALS οι συσπάσεις δεν εξαρτώνται από την ψυχική μας διάθεση.
    - Επίσης λέει ότι ο ασθενής επειδή μπαίνει στο ιντερνετ να δει τι γίνετε πέφτει κατευθείαν στο ALS και το μυαλό αρχίζει να νομίζει ότι οι μύες κουράζονται και ότι κάποιοι μύες δεν δουλεύουν καλά κτλ. Τα χωρίζει σε κλινική αδυναμία που είναι πραγματική και εκεί το ψάχνουμε καλύτερα και σε εικονική που την δημιουργεί το μυαλό.
    Επίσης λέει ότι κάποιοι το έχουν για ώρες άλλοι για μήνες άλλοι για χρόνια άλλοι πεθαίνουν με αυτό και άλλοι επανέρχονται μετά από κάποιο διάστημα πλήρως.

Αυτά παιδιά είναι από ειδικό γιατρό και όχι από forum το οποίο καλό είναι αλλά οι πληροφορίες είναι αφιλτράριστες.
    Το site είναι μόνο για αυτό και έχει τα πάντα και οι ασθενείς ρωτάνε και οι γιατροί απαντάνε.
    Είναι πάρα πολλοί σαν και εμάς.
    Επισκεφτείτε το και θα καταλάβετε.
    http://www.aboutbfs.com/forums/index...a76681b2cfe0bd
    Να θυμάστε αυτό:
    Οι συσπάσεις στο ALS έρχονται μετά από την μυϊκή ατροφία και αδυναμία, πράγμα που γίνετε αντιληπτό από τον ασθενή κατευθείαν.
    Λέει πως στην κλινική οι ασθενείς έρχονται επειδή νιώθουν αδυναμία και όχι επειδή έχουν μυϊκές συσπάσεις.
    Ελπίζω να βοήθησα και να ηρέμησα αρκετούς όπως ηρέμησα και εγώ διαβάζοντας από ιδικούς γιατρούς με εμπειρία επάνω σε αυτό.

Senior Member
    Ειδες λοιπον που τσαμπα ανησυζουσες? Εμενα με εχουν ταραξει οι συσπασεις το τελευταιο διμηνο! Αλλα δεν ανησυχω καθολου! Τα εχω συνηθισει πλεον! Καλες γιορτες να εχουμε παιδια! Με υγεια πανω απ ολα!
    Pionier vsegda gotov!!!

Page 44 of 71 FirstFirst ... 34424344454654 ... LastLast