Ο τίτλος τροποποιήθηκε από την διαχείριση - Page 75
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

View Poll Results: Σας κόλλησε ποτέ ο γκόμενος της φίλης σας;

Voters
11. You may not vote on this poll
  • Ναι με κόλλησε

6 54.55%
  • όχι ποτέ

5 45.45%
Page 75 of 102 FirstFirst ... 2565737475767785 ... LastLast
Results 1,111 to 1,125 of 1523
    Senior Member
    Quote Originally Posted by δελφίνι View Post
    Δηλαδή εγώ που το έκανα είμαι μάλλον χαζή ε?
    εσύ σε θεωρείς χαζή? για απάντησέ μας ειλικρινά...
    Pionier vsegda gotov!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by δελφίνι View Post
    ένας στους δεκαέξι
    δυο στουσ εικοσιπεντε
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    δυο στουσ εικοσιπεντε
    τρεισ στουσ εξηντατρεισ

Senior Member
    εφτα στουσ εικοσιοχτω και παει λεγοντασ

Senior Member
    Quote Originally Posted by madiwasp View Post
    εσύ σε θεωρείς χαζή? για απάντησέ μας ειλικρινά...

Ναι με θεωρώ χαζή που έκανα κάτι τέτοιο.

Senior Member
    το θελεσ το κανεσ ρε δελφινι ολα πρεπει να τα χρησιμοποιουμε δηλαδη απλα δεν εισαι πονηρη εγω γι αυτο σε γουσταρω

Member
    Δελφινακι μπορει θεωρητικά να μην καναν πολλες κατι με τον γκομενο της φιλης αλλα μπορει
    να κανανε με τον φιλο του γκομενου
    ή με τον γκομενο της μανας τους
    ή με τον πατέρα του άντρα τους
    ή με τον γκομενο της αδελφης τους (ο οποιος μπορει να βγει και βαρυς αντρας και να τις χτυπαει και να τις απειλει με ροζ βιντεο ενιοτε... και να φτανει σε ξυλοδαρμο εως θανατου αν εχεις διαβασει ειδησεις για ενα συμβαν στην αθηνα προπερσι)
    ή με τον γκομενο της ξαδερφης τους
    ή με τον άντρα της γειτονισσας τους
    ή με τον παντρεμενο παπα της ενορίας τους!

Καταλαβαινεις τι θελω να πω? Κοπελα μου ξερεις τι γινεται εκει έξω? Σοδομα και γομορα! Απλως δε τα μαρτυρανε και σιγα μην δωσουν αναφορα. Αυτοι και ο Θεος τα ξερουν! Αλλα κι αν ακομη τις ακουσει το χωριο, η γειτονια, η ενορια και παει λεγοντας νομιζεις χαμπαριαζουν? Συνεχιζουν τη ζωη τους, απλως αλλαζουν χωριο/γειτονια/ενορια κλπ και μερικες φορες ουτε καν αυτο, κυκλοφορουν σαν Κυριες και σαν Κυριοι με Κ κεφαλαιο και τους γραφουν όλους.

Επειδη χαζο-διαβασα την ιστορία σου εγω πιστευω ότι ακομη σε τυρανναει το γεγονος όχι τόσο για το ίδιο το σεξ όσο επειδη το εμαθαν οι αλλοι και αυτο εσυ το βιωσες ως κατακραυγη και ρεζιλικι. Αλλα τα παραδειγματα που σου εφερα και αλλα τοσα που ακουμε καθημερινα σου αρκουν για να καταλαβεις οτι ηθικα αυτο που εκανες ειναι ενα τιποτα σε αυτα που συμβαινουν γυρω μας? Ότι ηθικα ειναι αμελητεο αλλα εσυ εχεις σκαλωσει στο οτι μαθευτηκε?Εφοσον δεν εκλεισες ενα σπιτι, εφοσον δεν υπηρξε ενα φονικο στη μεση, εφοσον δεν σε χτυπησε ή δε σε απειλησε κανεις, εφοσον ΖΕΙΣ πρεπει να ταπεινωθεις λιγο και να πεις 'ΝΑΙ Θεε μου εκανα και εγω ενα λαθος και πληρωσα γι αυτο επειδη μαθευτηκε και αυτο πληγωσε τον εγωισμο μου γιατι το καλο μου και ασπιλο μου ονομα ηταν ο,τι πολυτιμοτερο ειχα' Συμβιβασου με ό,τι εγινε, ο χρονος δε γυρναει πισω!!

Όχι γιατι το ασπιλο ονομα θα σου προσφερει την ευτυχια αλλα για σενα αυτο ηταν πιο σημαντικο και απο την ιδια την ευτυχια!! Γιατι τι ειναι το καλο ονομα στην κοινωνια νομιζεις? Κατι εγωιστικο και ματαιο ειναι. Το να ποθουμε πιο πολυ το καλο ονομα και πισω απο τις πορτες να ειμαστε σκατανθρωποι εχει καμια αξια? Δεν ειναι πιο σημαντικο να μας αγαπαει ο Θεος και αυτοι που αγαπαμε και νοιαζομαστε και να αγαπαμε εμεις τον εαυτο μας και ας λενε ότι βρωμολογα θελουν οι αλλοι, ολοι οι ασχετοι που δε ξερουν την καρδια μας? Ξερεις ποσοι και ποσες εχουν καλο ονομα και πισω απο τις κλειστες πορτες γινεται το ελα να δεις? Δινουν ξυλο, τρωνε ξυλο, αλληλοκερατωνονται, χτυπανε τα παιδια τους, βριζουν τη μανα τους, μιλανε για ολους με κακια, σπερνουν διχονοιες με το γαντι? Δε ξερεις ότι συνηθως οι πιο ακακοι και καλοι εχουν ασχημο ονομα στην κοινωνια? Ότι κάνουν σφάλματα φανερά, ας πουμε καποιοι μπορεί να έχουν το παθος της μοιχειας, της χαρτοπαιξιας, των ουσιων, άλλοι της τεμπελιας αλλά ότι είναι ψυχούλες και δεν πειράζουν μύγα, ουτε ανακατευουν σπιτια, ούτε ασχολουνται με ξενες δουλειες. Η απλως καποιοι να μην ειναι αρεστοι στην πλειοψηφεια γιατί είναι διαφορετικοί? Πχ ειναι ελαφρομυαλοι, η πολυ χαμογελαστοι και ανοιχτοκαρδοι και να θεωρουνται ''αθωοι''.

Τι ηταν ο Ιησους για την εποχη Του ξερεις? Ενας ανυποτακτος ένας επαναστατης, που πηγε κοντρα στον σκληρό ιουδαικο νόμο του ''οφθαλμος αντι οφθαλμου'' και έσωζε μοιχες απο λιθοβολισμο και μιλούσε για συγχώρεση. Η ευρύτερη κοινωνία στην οποία ζούσε, η ενορία Του ας πουμε τον έιχε για περιθωριακό. Και ποσοι άλλοι σπουδαιοι ανθρωποι ήταν καταφρονεμένοι στην εποχή τους! Ο Ντοστογιεφσκι ήταν ένας χαρτοπαιχτης και είναι ενας κορυφαιος συγγραφέας και το έργο του ειναι κληρονομια και σε αγγιζει στην ψυχή. Και πόσα άλλα παραδείγματα!

Μη ζεις για την κοινωνία και για το καλό το όνομα. Επειδη μαλλον ειχες συνηθησει να εισαι το καλο κοριτσι, η χαμηλοβλεπουσα, αυτη που δεν ειχαν να της προσαψουν τιποτα, το οτι μαθευτηκε κατι τετοιο για σενα, σε στιγματισε. Γιατι πρώτη φορά βρέθηκες να είσαι ο θύτης και οχι το θύμα. Καταρχην ο θύτης ήταν ενας, εκεινος ο αντρας που ειχε μια κοπελα και την κοροιδευε και μια αλλη για να της κολλαει! Εσυ μπορει να υπεκυψες επειδη ησουν ευαλωτη μια μερα. Εισαι και εσυ θυμα, ειναι και η αλλη η κοπελα. Εγω θα της ειχα ζητησει συγγνωμη και θα της ειχα πει την αληθεια, οτι μου κολλουσε ο τυπος πολυ καιρο και οτι γλιτωσε απο εναν βλακα ομως και οτι καταλαβαινω οτι θα ειναι δυσκολο να συνεχιστει η φιλια μας αλλα οτι ελπιζω να εκτιμησει την ειλικρινια μου και την ταπεινωση μου. Αν συνεχιζε τον πολεμο η κοπελα κακο του κεφαλιου της. Της ζητησες ποτε συγγνωμη ή σκαλωσες εγωκεντρικα στο οτι χαλασες το ονομα σου? Ενδιαφερθηκες περισσοτερο για τον συνανθρωπο σου ή επικεντρωθηκες με μανια στο λαθος σου και στον πληγωμενο εγωισμό σου? Αυτο που σε τυρανναει τοσα χρονια ειναι ίσως αυτο. Πιστευω θα σου ξελαφρωνε την ψυχη το να ταπεινωθεις ειλικρινα αν οχι στην ίδια γιατι τωρα περασανε τα χρονια, σε εναν ψυχολογο ή στον πνευματικο σου και να πεις ''στεναχωρησα εναν ανθρωπο, εκανα κι εγω μια φορα αυτο το λαθος''. Εισαι ανθρωπος και εσυ και μια φορα στη ζωή σου στεναχωρησες καποιον! Που ποσως αμφιβαλλω αν ακομη θυμαται η τυπισσα τον γκομενο. Αλλα ΓΙΑ ΣΕΝΑ. Συμφιλιωσου με την ιδεα ότι ΜΙΑ ΦΟΡΑ εκανες μια χοντραδα. ΜΠΟΡΕΙΣ!Προχωρα παρακατω!!!

Το άλλο που λενε στην επαρχία δε τον έχεις ακούσει ''είτε κάνεις, είτε δεν κάνεις, πάλι θα βρουν να πουν!' Διαβασε αυτα που σου γραφω πολλες φορες!!

Καθεσαι και σκεφτεσαι για κατι τυπισσες στην εκκλησια που μπορει μες στα σπιτια τους να γινεται ο κακος χαμος? Και οτι εσυ εισαι το μαυρο προβατο? καταρχην στην εκκλησια δεν παμε για τα σκανδαλα και για να αποκατασταθουμε, παμε ακουμε το ευαγγελιο, προσευχομαστε, και σπιτι. Αυτοι οι κυκλοι και τα πηγαδακια ειναι παντα επικινδυνοι στην εκκλησια και το ξερω. Ποτε δεν εκανα φιλες στην εκκλησια.

Senior Member
    Σωστά όλα αυτά αλλά εγώ έπαθα ψυχολογικά και αφέθηκα με αποτέλεσμα να γίνω ένα έκτρωμα εμφανισιακά ένα χάλι μαύρο σε σχέση με αυτό που ήμουνα.

Senior Member
    Ρε μανουλα μου μη γινεσαι στοκος! Ξεκινα διαιτα και φτιαξε την εμφανιση σου! Τα ιδια και τα ιδια θα λεμε? Δε φταιει ο γκομενος της φιλης σου που παρατηθηκες εμφανισιακα!
    Pionier vsegda gotov!!!

Member
    Λίγο επιφανειακό δεν είναι να σε νοιάζει η εξωτερική εμφάνιση ως συνέπεια των ψυχολογικών σου; Άλλοι να δεις τι κουσούρια τους μεινανε απο πολυ σοβαρα ψυχολογικά προβληματα. Υπάρχουν ανθρωποι εκει εξω που κακοποιηθηκαν σεξουαλικά και σωματικα απο παιδιάκια, ανθρωποι που μεγαλώσανε με στερησεις και πεινα και πολλοι απο αυτους σημερα δουλευουν αγωνιζονται επιβιωνουν οσο και να πονανε μεσα τους γιατι αυτα ειναι αληθινα τραυματα κοπελα μου οχι ''καποτε ημουν πολυ ομορφη και σημερα οχι και τοσο, αφεθηκα''. Και αντε πες ότι αφεθηκες, δυσκολο νομιζεις ειναι να σουλουπωθεις;
    Μου φαινεται βαριεσαι να προσπαθησεις να φτιαξεις τον εαυτό σου και τα ριχνεις όλα στο οτι επαθες ψυχολογικα απο εκεινο το σκηνικο για να καθεσαι να κλαις τη μοιρα σου.
    Οπωσδηποτε χρειαζεσαι ψυχοθεραπεια και δουλεια με τον εαυτό σου. Βαλε στοχο. Πες μεχρι το καλοκαιρι θα ειμαι μια κουκλαρα, θα εχω χασει 10 κιλα, θα εχω ανανεωσει τη γκαρνταρομπα μου, θα εχω βρει ενα χομπι και θα εχω γνωρισει 5 νεα ατομα. Ξεκουνησου και πηγαινε σε κανενα συλλογο παραδοσιακων χορων, σε καμια ομαδα αγγειοπλαστικης και αγιογραφιας.
    Να σου προτεινω και χομπι που σου ταιριαζουν, ουτε μεγαλη εισαι ούτε ανικανη να τα καταφερεις.

Και επομενος στοχος μεχρι τα 45 σου θα εχεις ήδη βρει αντρα με το νεο σου ανανεωμενο εαυτο και ό,τι δε χαρηκες ολα τα χρονια απο τη μιζερια σου και απο το να αναμασας τα ιδια και τα ιδια, όλα αυτα που εχασες ας πουμε (σεξ, συντροφικοτητα, ταξιδια, ταβερνακια κλπ) θα τα χαρεις ολα τα επομενα 40 χρόνια της ζωής σου. Θα κανετε και προσπαθειες για παιδι ή θα υιοθετησετε ένα. Τοσες ψυχουλες στα ορφανοτροφεία. Η μπορεί να είναι κάποιος αξιολογος χήρος με παιδιά που θα τα μεγαλώσεις σαν δικά σου. ΟΚ???? Αλλα ξεκουνήσου βρε!!

Μη καθεσαι και χτυπας μονο πληκτρα και περιμενεις τη νεραιδα με το μαγικο ραβδακι να σε γυρίσει στο 1992. Δε θα γίνει! Ξέχασες να ανέβεις στο τρένο της ζωής!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Chandler View Post
    Λίγο επιφανειακό δεν είναι να σε νοιάζει η εξωτερική εμφάνιση ως συνέπεια των ψυχολογικών σου; Άλλοι να δεις τι κουσούρια τους μεινανε απο πολυ σοβαρα ψυχολογικά προβληματα. Υπάρχουν ανθρωποι εκει εξω που κακοποιηθηκαν σεξουαλικά και σωματικα απο παιδιάκια, ανθρωποι που μεγαλώσανε με στερησεις και πεινα και πολλοι απο αυτους σημερα δουλευουν αγωνιζονται επιβιωνουν οσο και να πονανε μεσα τους γιατι αυτα ειναι αληθινα τραυματα κοπελα μου οχι ''καποτε ημουν πολυ ομορφη και σημερα οχι και τοσο, αφεθηκα''. Και αντε πες ότι αφεθηκες, δυσκολο νομιζεις ειναι να σουλουπωθεις;
    Μου φαινεται βαριεσαι να προσπαθησεις να φτιαξεις τον εαυτό σου και τα ριχνεις όλα στο οτι επαθες ψυχολογικα απο εκεινο το σκηνικο για να καθεσαι να κλαις τη μοιρα σου.
    Οπωσδηποτε χρειαζεσαι ψυχοθεραπεια και δουλεια με τον εαυτό σου. Βαλε στοχο. Πες μεχρι το καλοκαιρι θα ειμαι μια κουκλαρα, θα εχω χασει 10 κιλα, θα εχω ανανεωσει τη γκαρνταρομπα μου, θα εχω βρει ενα χομπι και θα εχω γνωρισει 5 νεα ατομα. Ξεκουνησου και πηγαινε σε κανενα συλλογο παραδοσιακων χορων, σε καμια ομαδα αγγειοπλαστικης και αγιογραφιας.
    Να σου προτεινω και χομπι που σου ταιριαζουν, ουτε μεγαλη εισαι ούτε ανικανη να τα καταφερεις.

Και επομενος στοχος μεχρι τα 45 σου θα εχεις ήδη βρει αντρα με το νεο σου ανανεωμενο εαυτο και ό,τι δε χαρηκες ολα τα χρονια απο τη μιζερια σου και απο το να αναμασας τα ιδια και τα ιδια, όλα αυτα που εχασες ας πουμε (σεξ, συντροφικοτητα, ταξιδια, ταβερνακια κλπ) θα τα χαρεις ολα τα επομενα 40 χρόνια της ζωής σου. Θα κανετε και προσπαθειες για παιδι ή θα υιοθετησετε ένα. Τοσες ψυχουλες στα ορφανοτροφεία. Η μπορεί να είναι κάποιος αξιολογος χήρος με παιδιά που θα τα μεγαλώσεις σαν δικά σου. ΟΚ???? Αλλα ξεκουνήσου βρε!!

Μη καθεσαι και χτυπας μονο πληκτρα και περιμενεις τη νεραιδα με το μαγικο ραβδακι να σε γυρίσει στο 1992. Δε θα γίνει! Ξέχασες να ανέβεις στο τρένο της ζωής!!
    Ποσο συμφωνω μαζι σου!! Αλλα εδω δυστυχως το προβλημα ειναι αλλο...αν δεις ποσα threads εχει ανοιξει λεγοντας τα ιδια και τα ιδια θα καταλαβεις οτι θελει απλα να ακουει γνωμες και να εμμενει στα κολληματα της
    Pionier vsegda gotov!!!

Member
    Ναι madiwasp κι εγω συμφωνώ με όσα της έχεις πει μέχρι στιγμής. Το έχω καταλάβει το κόλλημα του δελφινιού. Τα είδα και τα εκατονταδες θέματα. Τα λέει μόνο για να τα πει μου φαίνεται και δε βλέπω καμια διάθεση αλλαγής.

Member
    Δελφίνι αν σε ηξερα προσωπικά θα σε έκραζα όλη μέρα και θα σε έπαιρνα στα μαγαζιά και στα ινστιτούτα για λίγο σουλούπωμα.
    Απορώ δεν έχεις καμια ξαδελφη, θεια, φιλη που να σου λεει να κανεις κατι για τον εαυτό σου;;;
    'Η σε όλους λες, ναι θα αλλαξω, ναι θα προσπαθησω, ναι, ναι και μετα δεν κανεις καμια προσπαθεια και για δικαιολογία λες...

....ΜΑ ΠΡΙΝ 25 ΧΡΟΝΙΑ με εκαναν περα οι φιλες του λυκειου και ΠΡΙΝ 20 ΧΡΟΝΙΑ εγινε ενα σκηνικο στην ενορια, αφηστε με δεν είμαι καλααα

Ε; ε;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Chandler View Post
    Ναι madiwasp κι εγω συμφωνώ με όσα της έχεις πει μέχρι στιγμής. Το έχω καταλάβει το κόλλημα του δελφινιού. Τα είδα και τα εκατονταδες θέματα. Τα λέει μόνο για να τα πει μου φαίνεται και δε βλέπω καμια διάθεση αλλαγής.
    Ακριβως..εγω προσωπικα το βρισκω χασιμο χρονου να προσπαθω να βοηθησω ενα ατομο που με κοροιδευει και δε θελει βοηθεια..να τρολλαρει κοσμο θελει!
    Pionier vsegda gotov!!!

Member
    Quote Originally Posted by madiwasp View Post
    Ακριβως..εγω προσωπικα το βρισκω χασιμο χρονου να προσπαθω να βοηθησω ενα ατομο που με κοροιδευει και δε θελει βοηθεια..να τρολλαρει κοσμο θελει!
    Έτσι αρχιζω να το βλεπω κι εγω. πιστευω οτι αξιζει να της πει καποιος ΜΙΑ ΦΟΡΑ να τα δει αλλιως τα πραγματα με παραδειγματα, με συμβουλες αλλα μεχρι εκει.

Page 75 of 102 FirstFirst ... 2565737475767785 ... LastLast